iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
hülyén kell tartani a kezed, hogy tudjad használni

Dzsega
Miért van rossz irányba?
Keresztbe nem nagyon lehet mert akkor nagyon vastag lenne...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Versace26
Olyanra gondoltam,h nem kell lezárni a billentyüzetet is kóddal,csak appokat kódoljak le

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Tikal
Még jo hogy a linkbe is odairtad, hogy Tallin, igy nehez volt kitalálni hol vették fel😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Szerintem bezárásra gondolt 😊

Ilyen app nincs alapból, 2-esével kell kihajigálni az appokat a switcherbõl 😊

passatgt
ja bocs, ez nem jó, mert így nem lehet kilépni a programból

passatgt
hasonlót tud alapból:

Beállítások / Általános / Kisegítõ lehetõségek / Irányított hozzáférés

Kapcsold be és állítsd be egy jelkódot. Utána indíts el egy programot, pl Safari. Nyomd meg háromszor a home gombot, utána be tudod állítani, hogy ne lehessen ujjal használni safarit, csak ha megadod a kódot. Erre gondoltál?

Versace26
Semmi ilyen ingyenes progi nincs?De szomorú<#conf>

LoDMaSt
JB nélkül nem fog menni.

@ Hellomarci

Versace26
Olyan free programot tudtok,amivel alkalmazásokat zárhatok le?

passatgt

persze pont star, mert rossz irányban van a kijelzõ, de jópofa koncepció😊

GregSB
Animációkat megszokod pár nap alatt. Nekem már fel se tûnik.

asysoft
Hétvégén volt lehetõségem huzamosabban próbálgatni az iOS7-et iPhone 5-ön. Ikonkészlet színeit és animációk hosszúságát leszámítva egészen bejön, sok helyen nagyon ráfért már a rendszerre a frissítés (pl swipe gesztus használata navigációhoz). Bizonyos tekintetben viszont látszik még rajta, hogy nincs kész, csak ki kellett adni, kíváncsian várom a 7.1-et😊

/*WTF?!*/

asysoft
Már nagyjából lehet tudni, milyen lesz a megújult Next. Én inkább a készülékek árára lennék kíváncsi, mivel cserélni szeretném a 4-et.

/*WTF?!*/

GregSB
Nem nyert, bár a környék talált: Észtországban és Finneknél készült a videó (Tallin és Helsinki)

AntiHero
Köszi <#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rooney8
50 körül

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

AntiHero
Gyors kérdés, (nem akarok keresgélni..) Mennyiért lehet most eladni egy iPhone 4-et? Valószínûleg váltok 5s-re bár mire haza utazok (jövõhéten) pont nem lesz már raktáron :S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TVelvet
Sweden! luv 😊
Malmö, vagy Göteborg. 😊
GregSB
A pénteki Szifon rajt mellett új díjcsomagot vezet be a Tré.

Kíváncsi vagyok milyen lesz, a reklámszöveg alapján a Vodafone RED-re fog hajazni.

GregSB
Nem töröltem hsz-t, és a banlist sem bugzott. SG fórummal volt valami gailba, azért nincsenek hsz-ek 38007-1ig.2

Dzsega
Tudtok olyan file kezelõt amivel a hálózati megosztásomon tudnék törölni?
Lehet fizetõs is csak mûködjön rendesen mert amiket eddig próbáltam azokkal nem tudok rá csatlakozni.
Adott egy router (TP lonk 1043, openWRT-vel) és rajta egy hdd, amin van a cucc. A tv meg az iPad is látja (ace player, zappo tv) de törölni ezekkel nem tudok csak lejátszani. Lusta vagyok bekapcsolni a laptopot ezért...
Amikkel prõbáltam: file manager (tap media és ralf hollax) nem tudtam velük csatlakozni sem.
Valaki jártas esetleg ebben?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rastaman
hejj új banner! nájsz <#eljen>

GregSB
GregSB
Egy olyan gépen restoreolj amin soha nem volt tinyumbrella (soha nem volt piszkálva a hosts file).

Ha így se megy, akkor beszélj egy szervizzel.

Ezt már korábban megtaláltam, de most végigcsináltam megint, új windows-t is raktam egyszerûen semmi. Továbbra is kérnék valakit aki ért hozzá, provátban adjon egy telefonszámot és szánjom rám egy kis idõt, ha teheti. Köszi elõre

Egyébként több videót is megnéztem, angol fórumokat átnéztem, pontosan tudom mit kell csinálni, de nem mûködik, mindig van valami ahol elbukik a folyamat. Egyedül azt siekrült elérnem, hogy külömbõzõ hibaüzeneteket csikartam ki az Itunes-ból.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Sziasztok tudna nekem valaki telefonos segítséget nyújtani? Iphone 4 visszaállítás... már átnyálaztam a fórumokat 3194-es hibakód, tinyumbrella nem hajlandó elindulni, 2 laptopon sem w7 és w8. Telefonos segítség alatt arra gondoltam, hogy felhívnám az illetõt. Köszi elõre

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

robotnyk
valakinek van valami ötlete arra, miért használja a telefon a régi, iOS6 alatt beállított üzenetjelzõ hangot (i4)? beállítottam az egyik újat, de továbbra is a régi szól.
robotnyk
hát õ nem...
ProGabe
"ha valóban 18 éves és nem 11 mint a nevében van"

7 éve regisztrált.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
ezzel rám célzott 😊 én vagyok a begyében nagyon 😄 szerinte egy élettelen senki vagyok és õ már 18 évesen többet ért el mint én valaha fogok mert hogy neki most van egy iphoneja és ipadje nekem meg nincs jelenleg almás cuccom ezért egy szar vagyok 😄 az más kérdés (ha valóban 18 éves és nem 11 mint a nevében van) akkor õ még csak pisis 12 éves volt amikor nekem már iphone2G -m volt nagyjából az elsõk között az országban 😄 de hogy ennek mi köze ahhoz hogy értelmileg ki alkalmas a fórumra azt nem tudom...

Bazinga!

Pistike 007
Passzívan olvasgatom a topikot. Meg másokat is.

precision
én sem veszek soha többet sufnigsm -ben telefont
galaxy s2 -esem furán kezdett viselkedni 2 héttel a vásárlás után, felhívtam a gsm boltot telefonon, hogy mi a helyzet, erre azonnal vádaskodni kezdtek, hogy "ezer százalék" hogy vízbe ejtettem, amire nem vonatkozik az egy hónap garancia

hosszas vitázás után mondták, hogy vigyem be, megnézik... aztán kicserélték a microusb csatlakozót rajta és megjavult, persze fizetnem nem kellett... baromi érdekes 😊

mindenkit le akarnak húzni aki hagyja magát...

Bazinga!

gagax
Nem mondok h soha nem szabad venni telot gsmbe mert Kecskemèten anno mi nyitottuk az elsõt anno , de miota minden 50. Ember Gsm et akar nyitni elszabadultak a bunko,para**t, átverõs emberek/eladók. Nem is értem hogy nem tûnt fel neki h te nem frissitettedle.Nem làtott még ios7 et ezekszerint ha neked azt mondta h te a 6.1.3 at frissitetted 😄Gyàri független v szolgàltatós am a telo ? 😊

És miért is ne frissíthetnéd?
Hihetetlen mekkora kóklerek ezek a GSM boltosok. Volt aki percekig gyõzködött mekkora király a 4S és milyen jó áron van nála meg felesleges 5-öt venni, majd elémtett egy sima 4-et...

&#63743;

Prody
Bunkó bolt! The customer is always right.

clio1616v
mennyiér vetted?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

danyi2
Köszönöm a segítséget!
2 napja vettem.
Visszavittem elküldik szervizbe. Azt mondták azért lett ez mert megfrissítettem IOS 7! Pedig nem is frissítettem rajta semmit csak töltöttem le rá programokat de nem hitték el hogy nem lett frissítve!

Steam: zboard25

robotnyk
én ezt találtam
Én ezzel próbálkoznék vagy vidd vissza.

&#63743;

oneal1
hááát nemtudom, mindenesetre kapásból a fejükhöz basznám!

mikor vetted?

az a baj, hogy én eddig villogó logót nem láttam

!Forza Ferrari!

danyi2
Lehetséges hogy jailbreakelve volt a telefon?
Használtan vettem egy mobilos boltból ahol eredetinek mondták!

danyi2
Sziasztok!

Van egy 4S ami nem kapcsol be de ha felrakom tölteni akkor csak az apple logó villog semmi mást nem csinál! Mi lehet a baj? Mit kéne csinálnom?
Teljesen eredeti a telefon! IOS 6.1.3 van rajta!

Prody
Most pl. szivesen használnék i4s-t már, de kell egy tablet is. Túl sok!

Prody
Elismertem és ebben totál igazad van, egyetértek! 😄

Prody
Tudom, gáz és utálom ezt a részét... Ezért legközelebb Nexus-t fogok venni. És még mindig az i4s-t tartom a legszebb telefonnak, csak a mostani mániám az, hogy tepsi legyen és lehessen vele telefonálni is. iPad mini ezt nem tudja sajnos. Bár a Nexus se tudja, de 1-2 év múlva más mániám lesz, lehet, hogy akkor inkább két készüléket fogok magamnál hordani és lehet, hogy Apple lesz az; ahogy irtam i4s tetszik a legjobban minden közül, csak sajnos addigra elavult lesz :/

GregSB
Emellett az Androidnak sok más elõnye van iOS-el szemben, ezt soha nem tagadtam, de miért kell sipákolni mint egy ovis ahelyett hogy elismernéd hogy ebben szarok?

Sry a többiektõl az OFF-ért, részemrõl ennyi.

GregSB
Te nem érted meg hogy ezzel az egésszel pont az Android elcseszett SW updatelési rendszerére akartam rávilágítani. Ez a gáz, hogy letöltenéd, de nem tudod.

Prody
Ebbõl látszik, hogy iszonyatosan félreinformált vagy és tudatlan. Úgy mondod, mintha a 4.3 már mindenkinél elérhetõ... Tipikus Apple szokás.