iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresztbe nem nagyon lehet mert akkor nagyon vastag lenne...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ilyen app nincs alapból, 2-esével kell kihajigálni az appokat a switcherbõl 😊
Beállítások / Általános / Kisegítõ lehetõségek / Irányított hozzáférés
Kapcsold be és állítsd be egy jelkódot. Utána indíts el egy programot, pl Safari. Nyomd meg háromszor a home gombot, utána be tudod állítani, hogy ne lehessen ujjal használni safarit, csak ha megadod a kódot. Erre gondoltál?
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kíváncsi vagyok milyen lesz, a reklámszöveg alapján a Vodafone RED-re fog hajazni.
Lehet fizetõs is csak mûködjön rendesen mert amiket eddig próbáltam azokkal nem tudok rá csatlakozni.
Adott egy router (TP lonk 1043, openWRT-vel) és rajta egy hdd, amin van a cucc. A tv meg az iPad is látja (ace player, zappo tv) de törölni ezekkel nem tudok csak lejátszani. Lusta vagyok bekapcsolni a laptopot ezért...
Amikkel prõbáltam: file manager (tap media és ralf hollax) nem tudtam velük csatlakozni sem.
Valaki jártas esetleg ebben?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha így se megy, akkor beszélj egy szervizzel.
Egyébként több videót is megnéztem, angol fórumokat átnéztem, pontosan tudom mit kell csinálni, de nem mûködik, mindig van valami ahol elbukik a folyamat. Egyedül azt siekrült elérnem, hogy külömbõzõ hibaüzeneteket csikartam ki az Itunes-ból.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
7 éve regisztrált.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!

galaxy s2 -esem furán kezdett viselkedni 2 héttel a vásárlás után, felhívtam a gsm boltot telefonon, hogy mi a helyzet, erre azonnal vádaskodni kezdtek, hogy "ezer százalék" hogy vízbe ejtettem, amire nem vonatkozik az egy hónap garancia
hosszas vitázás után mondták, hogy vigyem be, megnézik... aztán kicserélték a microusb csatlakozót rajta és megjavult, persze fizetnem nem kellett... baromi érdekes 😊
mindenkit le akarnak húzni aki hagyja magát...
Bazinga!
Hihetetlen mekkora kóklerek ezek a GSM boltosok. Volt aki percekig gyõzködött mekkora király a 4S és milyen jó áron van nála meg felesleges 5-öt venni, majd elémtett egy sima 4-et...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
2 napja vettem.
Visszavittem elküldik szervizbe. Azt mondták azért lett ez mert megfrissítettem IOS 7! Pedig nem is frissítettem rajta semmit csak töltöttem le rá programokat de nem hitték el hogy nem lett frissítve!
Steam: zboard25
mikor vetted?
az a baj, hogy én eddig villogó logót nem láttam
!Forza Ferrari!
Használtan vettem egy mobilos boltból ahol eredetinek mondták!
Van egy 4S ami nem kapcsol be de ha felrakom tölteni akkor csak az apple logó villog semmi mást nem csinál! Mi lehet a baj? Mit kéne csinálnom?
Teljesen eredeti a telefon! IOS 6.1.3 van rajta!
Sry a többiektõl az OFF-ért, részemrõl ennyi.