45063
-
clio1616v #39597 igen; iOS 8-ban van -
#39596 van ilyen mappa? :D -
#39595 valahogy ki lehet kapcsolni ezt a hülyeséget, hogy törölsz egy képet és akkor áthelyezi egy "törölt képek" mappába? -
#39594 Jim Morrison -
#39593 szerintem többször lépsz ki úgy a safariból, hogy nem akarod, hogy szóljon a zene, elvégre azért zárod le a telefont:) -
#39592 és ki mondta, hogy ez tanulságos? :) -
#39591 ez inkább nevetséges, mint tanulságos. szerintem. -
#39590 -
#39589 Bocsi, hol találom meg? Telefon beállításnál van?
"restoret backup visszaállítás nélkül" -
#39588 youtube zenehallgatás? -
#39587 Ha zenet akarsz hallgatni akkor hasznalj kifejezetten zenelejatszo szolgaltatast. pl spotify. ingyen is lehet kis reklameet cserebe es hidd el szuper. hatterbe is megy es multiplatform -
#39586 csinálj egy restoret backup visszaállítás nélkül (set up as a new phone)
ha továbbra is csinálja akkor passz... ha van garancia rá akkor nézesd meg -
#39585 vki tud nekem segítséget adni, a telefon főképernyője időnként furcsa dolgokat csinál.
Volt egy fehér sík a jobb felső sarokba. Kikapcsoltam, újra indítottam, egy kicsit használtam a progikat és elmúlt. Most meg olyan van, hogy ugrál a főképernyő, de a menü illetve a programoknál nem. Ugyanez megcsináltam, mint a korábbi hibánál. Mi lehet vele a probléma? -
#39584 a YouTube nem zenelejátszó app :) vedd meg a zenét (vagy töltsd le, amelyik. szimpatikusabb) és a music appban hallgathatod őket ahogyan szeretnéd -
#39583 A safarinal ezt minden alkalommal el kell jatszani? Azt vagom, csak en mint halalusta ember letemre total idegesit hog berakok vmi zenet, aztan veletlenül (megszokadbol) lenyomom s billentyüzarat, aztan vissza, elindit megegyszer es csak utana jatsza tovabb. Erted/ertitek mit akarok? : )
Azt a lejatszot en is neztem, de nem probaltam, majd holnap megnezem köszi : ) -
#39582 ja, a mctube sokkal jobb mint az alap youtube app. azzal még le is lehet tölteni a videokat. -
#39581 youtube app nem támogat háttérben játszást, helyette az Mctube-ot tudom ajánlani, nekem az vált be. Safariból kilépés után húzd fel a control centert és nyomj a play gombra, akkor folytatni fogja -
#39580 ja, iOs 7.1.1 (11D201) -
#39579 konyorgom vki megtudna mondani hogyan lehet beallitani hogy ha kilepek a youtube-bok vagy a safaribol a zenet ne allitsa le? NAGYON IDEGESITO, de leginkabb az, hogy van amikir magatol mukodik. mult hetvegen pl mikozben kihangositottam a telefonbeszelgetest, halkan ment tovabb a zene, sott vmikor magatol mukodik :S nagyon felbasz :D kerlek segitsetek! koszonom! -
#39578 lol :) -
#39577 Egy kis swift:
[URL=http://programming.com/social/posts/3909445172286457680]Swift fun fact #1: You can use emojis in variable, function, and class names[/URL]
-
#39576 Nálam működik.
iMagazin.hu-n egyik legfrissebb cikk. -
G_ArchAngel #39575 nem mukodik a link :( -
#39574 Magyar diktálás is faszán működik.
Ebben a cikkben lévő videóban látható.
(nem tudtam megszerezni az embed linkjét a videónak...) -
#39573 +1:
Quick app access
Tehát a lock screen bal alsó sarkában nem csak a continuity lehetősége lesz ott ha közel vagy valamelyik készülékedhez, hanem hely-specifikus appokat is fel fog ott dobni. Tehát ha pp Starbucksban vagy akkor azt az appot, ha reptéren akkor a légitársaságok appjait, stb.r
Nagyon ráfekdüdtek iOS8-ban arra hogy a telefonod tisztában legyen a helyszínnel és a közelben lévő egyéb készülékeiddel. Erre már tényleg csak hab a tortán lenne egy iWatch, ami extra biztonsági fícsöröket jelentene. Pl Macen automatimusan annak a profiljába lépne be aki az órájával megközelíti a gépet, ha a szifon és az óra közötti távolság elkezd nőni, és nem otthon vagy akkor az óra elkezd visítani / jelezni, stbstb. Rengeteg lehetőség van ebben. -
#39572 ezt is ősztől akarják indítani? -
#39571 Azért ezek az apróságok is jól fognak jönni:) Battery usage-t pl szerettem Androidban, örülök, hogy végre itt is elérhető. -
#39570 -
clio1616v #39569 i5 16GB és hibátlanul fut, a diktálás nagyon fasza :) -
#39568 Csomó. Indent be sem jelentettek tegnap a keynoteon, de qrva jó újítás.
Ilyen pl a timelapse videó oehetősége. Ez már azzal készült:
http://instagram.com/p/oxzv9Jpayu/ -
#39567 lesz magyar diktálás macen is ios-en is!:) -
#39566 sima i5 független
biztos az lesz amit mondassz -
#39565 Milyen telefonon próbáltátok?
Szerintem első sorban 5S-re (amin demóztak) meg az ősszel jövő új készülékre fejlesztik az új releaset, aztán a következő 4 hónapban fogják optimalizálni a régebbi készülékekre. Eddig legalábbis mindig bugos volt a régebbieken az első beta. -
#39564 :)
jaja, klafa lesz! csak még csiszolják szépen.
már nálam is 7.1.1 van -
#39563 A demón bezzeg rendesen működött a béta :[ -
#39562 Engem is az lepett meg, hogy mennyit respringelt a teló. Pl.: FB app egyáltalán nem megy, de pl. multitaskingból ha kilövök valamit, respring. Meg úgy random. Vissza is tettem egyenlőre a 711-et. De jó lesz, a magyar diktálás fasza, apróbb finomítások vannak benne, (vonalak, színek, betűk, animációk), amik mind jobbak. -
#39561 a délelőtt folyamán nyomtokdtam kicsit a bétát.
Még nagyon béta1 :D
az értesítések nagyon tetszenek, az jó lesz ha rendesen működni fog.
Most még csak az üzeneteknél funkcionál 100%ban, messengerel abszolút nem megy.
Appstore is kap majd frissítést a véglegesnél gondolom, mert most baromi lassú a bétával.
Jó lesz ez bár meglepett, hogy alapjaiban nem változott még is nagyon instabil a cucc. na de azért bétra, hogy javíthassák:D -
#39560 craig federighi simán lehetne cook helyett, jó arc:D -
#39559 Összefoglaló.
Mikor előkerül a swift és mutatják a közönséget...:D
Vannak benne jó fícsőrök, már várom az ilyenkor lenni szokott képösszehasonlítást^^ (mit melyik platformról szedtek) -
G_ArchAngel #39558 Igaz, de most ugy erzem, hogy az OS es az OSX is eleg jo lett, talan a multitask lehetne legalabb iPad-en jobban talalva, ahol van erre hely, de amugy tetszenek.