iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
http://cl.ly/image/1e2s3F1I200V
the bloody beetroots ROCKS 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de van megoldás, View / Show View Options / Sorting / Sort Artists pipa
nem lehet ezt valahogy beállítani?
persze ehhez kéne egy kis iOS modernizáció (nem csak kinézetben 😊)
legyen nagyobb, és hasonló vagy inkább jobb stylussal mint az S-Pen
tudom, tudom, más üzletmoddel, egy készülék van és annyi... kb. 0 az esélye, hogy lesz ilyen 😊 csak én szívesen látnék egy ilyen "phablet" cuccot iOS rendszerrel, iPen -nel 😄
amúgy az utóbbi évek két legjobb mobilos újításának a Samsung féle S-Pent és az Apple féle touch id -t tartom... ezen kívül nagyon le van ülve a piac... oké, gyorsabbak a mobilok, szebb képeket csinálhatunk velük, jobb a kijelzõ... de funkcióban semmi újítás
Bazinga!
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne fárassz légyszi.
nem értitek? még aznap este fel szerette volna tölteni, gondolom ma már vett magának egy kábelt...
@ Hellomarci
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)


Egyedül a filmek amiknél a 16:9 pozitívumot jelent.
Mondjuk én néztem filmet iPad-en, de visszatértem inkább a notebook-ra (15,6"), vagy ha otthon vagyok akkor TV-re kikötve.
Vegyük hozzá hogy pl egy átlag sorozat 720p-ben 30 giga körül mozog. Egy Max 64gb-os tárhelyre ráfér 2 ha ügyes vagy, de azon kívül semmi. Hordozható filmlejátszónak meg kicsit drága az iPad.
Apropó. Ha valaki tud valami olyan szoftvert amivel filmeket tudok 720p-ben stream-elni géprõl (lehetõleg ingyenes) akkor szóljon. Eddig a FileExplorer-t használtam, de az sajnos egyre kevésbé megbízható. Van hogy egy sorozaton belül pár részt nem tudok lejátszani. Ráadásul az utolsó frissítés óta a hang és a kép elcsúszik. Egy sorozat végére már 1-2 másodperccel hamarabb jön a hang mint a kép, holott az elején még jó.
Jah fontos hogy tudjon lejátszani DLNA szerverrõl vagy esetleg Plex szerverrõl (egy plex kliens lenne a legjobb de nem láttam AppStore-on)
amúgy meg, hogy kicsit más a képarány és fekete csík lesz, annyira nem zavar, anno asztali gépen is 4:3 volt a képarány.
Sokkal zavaróbb szerintem szélesvásznú cuccon könyvet olvasni hosszabb távon, mint 4:3-os kijjelzõn filmet nézni.
halkan mondom hogy meg ne hallják de esetleg egy "szélesvásznú" robotos táblagépet is megnézhetsz 😊
Bazinga!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha van ra keret akkor Air, sokkal könnyebb, kisebb + 64 bites proci ami sokkal tovább lesz támogatva.
Többi kérdéseket az iPad topicban tedd fel ha van 😊