iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube-s zenehallgatás 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
Van neki apple id je meg minden.
Na mar most vett pluszba egy ipad ot. Kerdesem h azonos apple id vel nem ajanlott h hasznalja nem? Mert csak kavarodas lesz? Arrol nem beszelve h egy apple id-hez csak egy telefonszamot lehet hozzarendelni ugye?
Mert az iPad ban van sim kartya is.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Számomra kizárt. Amúgy meg youtubeon azt hallgatsz amit akarsz, amikor akarsz, innentõl kezdve nem mindegy, hogy stream, vagy le van mentve?
Koncertre pedig sokat járok viszonylag (legutóbb 2 hete voltam), meg nyáron legalább 2 fesztiválra is..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[merlinw.org]
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként meg amit Greg is említett: Deezer, Spotify stb.. ez se tökéletes, de mégse warez megtámogatva valami ideologiával...
Koszonom
Ja és amint megjelenik egy új album azonnal tudom hallgatni, le tudom tölteni a telefonomra, ott van a borító, minden adat (lol, ez nagy szám 2013-ban? 😄)
Emellett van még csomó ingyenes netrádió alkalmazás is amit használok, amik tanulják a zenei ízlésemet és napszakhoz, tevékenységhez megfelelõ zenét játszanak le (Songza pl) Csomó új zenét fedeztem így fel, ami megtetszik azt tolom be playlistbe deezeren. Szerintem már több mint 1 éve nem töltöttem le sehonnan mp3-at.
maradjunk a tényeknél: a magyar átlagfizetés lószarra sem elég, nem hogy moziba járni és zenét venni akár online akár hanghordozón... persze akinek iPhone -ja van az nyilván nem az átlagfizetésbõl él (jobb esetben) de akkor sem tudom elítélni amiért letölti a zenét...
ez csak magyarázat persze és én is érzem, hogy picit demagóg de az elõadók már réges régóta nem a lemezeladásokból élnek meg (pont az mp3 miatt alakult át a piac így) hanem a fellépésekbõl, koncertekbõl, reklámokból...stb. (na jó, külföldön talán csurran nekik egy kevés az iTunesos vagy egyéb online zeneáruházas eladásokból)
ismerek olyan embert aki soha nem vesz zenét de ha arról van szó összegyûjti a pénzt a kedvenc sztárja koncertjére és megveszi a jegyet akár 20-30e -ért vagy többért is... szóval aki warezolja a zenét az nem zárja ki azt hogy egyéb formában ne támogatná a kedvenc zenészét
(és most abba sem akarok belemenni, hogy a zeneipar lehetõvé teszi olyan emberek súlyos vagyonosodását akik semmit nem értenek a zenéhez, énekelni is csak stúdióban tudnak, 5 perces zenei alap (mármint ráfordított munka tekintetében), még semmitmondóbb szöveg) és csápolnak rá az emberek és neki meg dõl a lé... rengeteg példát lehet ilyenre találni 😊 szóval nem kell sajnálni szegény zenészeket, egyáltalán nem halnak éhen...
na mindegy, off vége 😊
Bazinga!

a mobilon nincs egy zene sem, de az itunes azt jelzi, hogy rajta van mind amit ráakarok másolni. hiába szinkronizálnám nem másolja rá a zenéket. felkészül, várakozik, szinkronizál, meg safari nemtommit letölt, ez kb 2mp és ennyi történik. ez most mi?
Yo, Bitch!
nem várnék a helyedben a feliratkozós listára😄
!Forza Ferrari!
Megköszönném, hogy ha van valaki aki konyít egy kicsit a témához, akkor kisegítene, és letisztázná, hogyan is mûködik a dolog 😊
Ezzel szemben A7 CPU-ja Apple design, és bár már 1 éve elérhetõ az ARMv8 referencia designja (Cortex-A53/A57), ez jelent meg elõször. Ahogy már említettem, 64 bit önmagában kevés esetben jelentene elõnyt (nem használt címbitek másra történõ felhasználásán kívül), viszont az ARMv8 utasításkészlet nem csak ezt hozta magával, hanem többek között duplázta a regiszterek számát is, amely pedig egyszerû újrafordítás után használatba kerül (többmagos chipek kihasználása ugye jóval bonyolultabb). Persze, vannak hátrányai is, memóriahasználathoz kapcsolódóan.
TouchID-t ugyanígy valódi elõrelépésnek látom. Persze, voltak már régen is ujjlenyomat olvasós telefonok, de ott külön mozdulatot igényelt a dolog, itt meg kvázi teljesen transzparens a használata. Bejelentéskor nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat (sosem védtem le a telefont, egyrészt környezetemben nem igazán nyúlkálnak hozzá, másrészt meg csak magam dolgát nehezítettem volna meg), de mindennapi életben tényleg jól mûködik, csak megnyomom a gombot, és már nyílik is a készülék. Védelem a kényelem feláldozása nélkül, szerintem ez igen is elõrelépés.
Aztán ott van az M7, általános célokra is felhasználható GPU, ezeknek inkább a jövõben lesz szerepe. Bejelentés elõtt biztos voltam benne, hogy egy iPhone 5c-t fogok venni (épp elég drága az is), viszont engem eléggé "lenyûgözött" az Apple, hogy 5s-t vegyek. Amivel egészen elégedett is vagyok, de iOS7 egyelõre félelmetesen instabil - ma pl Skydrive kliens közben halt meg részlegesen, majd indult újra (szerencsére ilyenkor nem kér PIN-t, így ha esetleg zsebemben halna meg, akkor sincs akkora katasztrófa, de akkor is oda a platform legnagyobb elõnye számomra).
Egyébként én egy big.LITTLE rendszerû processzort (+1(2) alacsony fogasztású mag), illetve egy kesztyûben is kezelhetõ kijelzõt szívesen láttam volna, de így sem vagyok elégedetlen😊
/*WTF?!*/
Öreg 3GS nagyon lestrapált kölsõvel, gondoltam kicserélem az elõ és hátlapot. Nos a telót szétszedtem és bár majdnem tökéletes de akkor sem jó teljesen. A hangszórót széttörtem és nem mûködik ha a fülemhez rakom bekapcsol a kijelzõ (ha elveszem a fejemtõl kikapcsol), a simet nem lehetett belerakni(orvosolva).
Szal kicsit elszomorodtam. Ráadásul az utángyártott fém keret az utángyártott mûanyag hátlaptól el is áll... Lehet kár volt szetszedni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Új felbontás illetve kijelzõ méretet szerintem az iPhone 6 hozhat, valószínûleg úgy, hogy marad a mostani 4" kategória is.
/*WTF?!*/
A dizájnról nem beszélve. A kamera nem akkora durranás, a 64bit pedig nincs kihasználva - érezhetõ gyorsulás szinte a 4S-hez képest sincs, nem hogy az i5-höz. Összeségében szerintem az ujjlenyomat olvasón kivûl gyakorlatilag semmi újat nem mutatott.
Bazinga!
De ha lenne elég pénzem, mindkét platform legjobbját elviselném az asztalomon! 😄
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
