iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Max annyi hogy amit telepít iPhone-ra alkalmazást az települ az iPad-ra is. Én nem gyõztem törölgetni iPad-rõl a sok "csak iPhone-on fogom használni" alkalmazást. És ez persze fordítva is igaz.

Tikal
roaming? miért kell roamingolni?

youtube-s zenehallgatás 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Ugyanazzal használd õket. Nem lesz kavarodás, sõt. Pont az a lényeg, hogy tudd használni a Cloud-ot a készülékek között.

[merlinw.org]

Adi
Sracok tudnatok segiteni abban h van egy csaladtagomnak iphone 4je.
Van neki apple id je meg minden.
Na mar most vett pluszba egy ipad ot. Kerdesem h azonos apple id vel nem ajanlott h hasznalja nem? Mert csak kavarodas lesz? Arrol nem beszelve h egy apple id-hez csak egy telefonszamot lehet hozzarendelni ugye?
Mert az iPad ban van sim kartya is.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

SötétBarom
örülök neked, lehet én is nekiállok deezert használni adat roaminggal 😄

Számomra kizárt. Amúgy meg youtubeon azt hallgatsz amit akarsz, amikor akarsz, innentõl kezdve nem mindegy, hogy stream, vagy le van mentve?

Koncertre pedig sokat járok viszonylag (legutóbb 2 hete voltam), meg nyáron legalább 2 fesztiválra is..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rastaman
a végén kapott egy FAIL-t. majdnem lefordultam a székrõl a nevetés miatt <#idiota>

MerlinW
kepeket kirakni, videot, jatekot, stb... csak fun, semmi komoly tulelem, ha nincs, 15USD-t pedig vegkepp nem koltenek ra 😊

http://gaborszantai.co.uk/

LoSA
Nem tudjátok, hogy a Vodafone-nak van készlete 5Sbõl (16G😎, vagy ott sincs, mint a T-mobile-nak? 😊

passatgt
istyle oldalán elõrendeltem ipadot, kérte adjam meg a címem, telefonszámom (az utcát úgy kéri, hogy Útca), utána másnap reggel írt az ügyintézõ, hogy légyszives adjam meg a címem és a telefonszámom az elõrendeléshez, ráadásul az email szét van esve... elég gáz minden egyelõre😄

Tikal
istyle UK iPhone-okat árul??? Handrás, milyen munka ez? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
igen, sajnos van egy réteg akiket felkap a média és szarrá vannak sztárolva, jó kis pénzt keresve ezzel… de sok elõadó van akinek ez nem jut i… a õ lemezeiket is letölthetem, ha elmentem az idén két Beyoncé koncertre? Hány Chemical Brotherr albumra válthatom be ezt esetleg? 😄

Egyébként meg amit Greg is említett: Deezer, Spotify stb.. ez se tökéletes, de mégse warez megtámogatva valami ideologiával...

passatgt
Imacre rakd fel az airservert: http://www.airserver.com

GregSB
Mit akarsz pontosan csinálni?

ah! szoval iMac-kel nem megy, csak 3rd party app-pel, aminek nem kell hardware?

GregSB
Pedig ott van aza COntrol CEnterben, de csak akkor jelenik meg az ikonja az AirDrop mellett, ha fent vagy olyan Wifi hálón amin van AirPlay eszköz (Apple TV, Airport, vagy olyan hifi ami támogatja a protokolt)

Valaki elarulja, hogy van iPhone 5-on, iOS7 alatt az Airplay, mert a contorl centerben nincs, ott csak AirDrop van.

Koszonom

GregSB
Sõt, már szerintem több mint 1 éve nem kötöttem számítógépre a telefonomat.

GregSB
Magyar átlagfizetés felett keresek kicsivel, és meg se kottyan az a havi 2000 Ft-t amit Deezerre fizetek. Ezért a 2e Ft-ért cserébe korlátlan mennyiségben tudok zenét hallgatni mindenen. Telefonon, táblagépen, munkahelyi gépen a deezer honlapján keresztül (web player). Bárhol belépek ott vannak a playlistjeim, akár haver gépén egy házibuliban, nem kell tárolnom és cipelnem sehova mp3 fileokat.

Ja és amint megjelenik egy új album azonnal tudom hallgatni, le tudom tölteni a telefonomra, ott van a borító, minden adat (lol, ez nagy szám 2013-ban? 😄)

Emellett van még csomó ingyenes netrádió alkalmazás is amit használok, amik tanulják a zenei ízlésemet és napszakhoz, tevékenységhez megfelelõ zenét játszanak le (Songza pl) Csomó új zenét fedeztem így fel, ami megtetszik azt tolom be playlistbe deezeren. Szerintem már több mint 1 éve nem töltöttem le sehonnan mp3-at.

precision
nehogy megint itt a warez vs. anti warezbe menjünk át... 😄

maradjunk a tényeknél: a magyar átlagfizetés lószarra sem elég, nem hogy moziba járni és zenét venni akár online akár hanghordozón... persze akinek iPhone -ja van az nyilván nem az átlagfizetésbõl él (jobb esetben) de akkor sem tudom elítélni amiért letölti a zenét...
ez csak magyarázat persze és én is érzem, hogy picit demagóg de az elõadók már réges régóta nem a lemezeladásokból élnek meg (pont az mp3 miatt alakult át a piac így) hanem a fellépésekbõl, koncertekbõl, reklámokból...stb. (na jó, külföldön talán csurran nekik egy kevés az iTunesos vagy egyéb online zeneáruházas eladásokból)

ismerek olyan embert aki soha nem vesz zenét de ha arról van szó összegyûjti a pénzt a kedvenc sztárja koncertjére és megveszi a jegyet akár 20-30e -ért vagy többért is... szóval aki warezolja a zenét az nem zárja ki azt hogy egyéb formában ne támogatná a kedvenc zenészét

(és most abba sem akarok belemenni, hogy a zeneipar lehetõvé teszi olyan emberek súlyos vagyonosodását akik semmit nem értenek a zenéhez, énekelni is csak stúdióban tudnak, 5 perces zenei alap (mármint ráfordított munka tekintetében), még semmitmondóbb szöveg) és csápolnak rá az emberek és neki meg dõl a lé... rengeteg példát lehet ilyenre találni 😊 szóval nem kell sajnálni szegény zenészeket, egyáltalán nem halnak éhen...

na mindegy, off vége 😊

Bazinga!

Dzsega
A kenyér meg szeletelve ingyenes!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
meg a sör is, ha korsóban adják! ….

Ne menjünk bele. Mp3 formátumban ingyen jár a zene mindenkinek!4

&#63743;

Tikal
Anno a CDért vagy bakelitért fizettél? Gondolom nem… manapság meg hetente jársz koncertekre, mi? 😄

SötétBarom
Élõzenéért fizetek, 3mb adatért nem. Ez egy hosszú vita lenne, ne menjünk bele.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dynamic
Mint lentebb írtam, nekem pozitív a tapasztalatom az értesítõvel kapcsolatban. Meg gondolom amúgy sem manuálisan küldik ki, hanem ahogy bekerül a webshopba, automatikusan megy az email.
Dynamic
Felesleges nézegetni. Iratkozz fel az értesítõre. Amint lesz, rögtön küldik az értesítést. Én legalábbis így tudtam megvenni még a premier körül. Ahogy megjött az email, már rendeltem is... Mondjuk 1 óra múlva már készlethiány volt 😊
passatgt
vagy megveszed a zenét és bárhol, bármikor, másolgatás nélkül tudod hallgatni😊

SötétBarom
Zenékrõl jut eszembe, amióta nincs ájfónom, azóta roppantmód élvezem, hogy simán felhányom a telefonra az mp3-akat, amiket az beavatkozás nélkül hibátlanül betagel, albumborítót szed hozzájuk, és szépen album szerint rendszerez mindent...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ForzaInter
kitöröltem itunes-bõl a számokat aztán visszamásoltam és megoldódott a probléma.

Yo, Bitch!

Létezik olyan app, ami átküldi az sms-t szifonról iPad-re, ha egy wifi hálózaton vannak?
robotnyk
ha esetleg kikapcsolod a zenék szinkronizálását, aztán vissza?
ForzaInter
most a 38 számból a 2 újat amit beraktam itunes-ba felmásolta..

Yo, Bitch!

ForzaInter
van egy kis problémám, vagyis elég nagy😄

a mobilon nincs egy zene sem, de az itunes azt jelzi, hogy rajta van mind amit ráakarok másolni. hiába szinkronizálnám nem másolja rá a zenéket. felkészül, várakozik, szinkronizál, meg safari nemtommit letölt, ez kb 2mp és ennyi történik. ez most mi?

Yo, Bitch!

oneal1
ha feliratkozol akkor általános hogy késõbb kapod meg mint kéne....ismerõsöknek meg az erõszakosabbaknak adják oda a készüleket.

nem várnék a helyedben a feliratkozós listára😄

!Forza Ferrari!

passatgt
Nekem is kellene, remélem még novemberben lesz...

LoSA
Nem tudjátok véletlenül, hogy iPhone 5S (16G😎 mikor lehet végre rendelni a T-mobiletól? 😊 Kb 2 hete nézegetem az oldalt, de csak ilyen készülék értesítõre tudok feliratkozni... 😞

Sziasztok, függetlenítéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A témával most találkozom elõször, bocsi, ha nagy hülyeséget kérdezek. 😊 Hivatalos út nem járható, és semmilyen progival nem szeretném megbütykölni a telefont sem, utána olvasva járható út lehet egy R-SIM használata. Errõl szeretnék egy pár infót kérni. Ez a cucc belenyúl bárhogyan is a telefonomba, vagy csak átveri a telefont, és elhiteti vele, hogy a hálózatfüggõségének megfelelõ SIM-kártyát használok? Egyik weboldalon az elsõ, míg másik weboldalon a második infót találtam... Youtubon számos prezentáló videó van arról, hogyan kell „aktiválni a telefont”... Ebbõl is arra lehet következtetni, hogy hozzányúl a telefonhoz valahogyan...

Megköszönném, hogy ha van valaki aki konyít egy kicsit a témához, akkor kisegítene, és letisztázná, hogyan is mûködik a dolog 😊
asysoft
Nagyon különbözünk😊 Én a kijelzõ méret/felbontás növelésében, újabb magok hozzáadásában, memória duplázásában konkrétan semmi "elismerésre méltót" nem látok. Ez kb rutinmunka a mérnököknek (ha jól tudom, ARM Cortex magok modulárisan szervezettek, illetve "csak" a konkrét gyártástechnológiára kell átültetniük a cégeknek). Nem is beszélve arról, hogy memória mennyiségét/magok számát a multitasking korlátozások miatt nem érdemes 1:1 összevetni a droidos táborral. Ott az fut a háttérben, ami csak nem szégyelli, itt az, amit az Apple jónak látott (talán csak egy background fel/letöltés hiányozhat számomra - nem tudom, iOS7 hozott-e változást ezen a téren). Egy jól megírt appnál nem is nagyon veszed észre, hogy kikerült a memóriából. Több mag kihasználása sem teljesen triviális kérdés, ahhoz, hogy jól skálázódjon a magok számával az alkalmazás, elég körültekintõen kell megtervezni az algoritmust, és lehet, hogy 1-2 mag esetén még lassabb is lesz, mint egyébként.
Ezzel szemben A7 CPU-ja Apple design, és bár már 1 éve elérhetõ az ARMv8 referencia designja (Cortex-A53/A57), ez jelent meg elõször. Ahogy már említettem, 64 bit önmagában kevés esetben jelentene elõnyt (nem használt címbitek másra történõ felhasználásán kívül), viszont az ARMv8 utasításkészlet nem csak ezt hozta magával, hanem többek között duplázta a regiszterek számát is, amely pedig egyszerû újrafordítás után használatba kerül (többmagos chipek kihasználása ugye jóval bonyolultabb). Persze, vannak hátrányai is, memóriahasználathoz kapcsolódóan.
TouchID-t ugyanígy valódi elõrelépésnek látom. Persze, voltak már régen is ujjlenyomat olvasós telefonok, de ott külön mozdulatot igényelt a dolog, itt meg kvázi teljesen transzparens a használata. Bejelentéskor nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat (sosem védtem le a telefont, egyrészt környezetemben nem igazán nyúlkálnak hozzá, másrészt meg csak magam dolgát nehezítettem volna meg), de mindennapi életben tényleg jól mûködik, csak megnyomom a gombot, és már nyílik is a készülék. Védelem a kényelem feláldozása nélkül, szerintem ez igen is elõrelépés.
Aztán ott van az M7, általános célokra is felhasználható GPU, ezeknek inkább a jövõben lesz szerepe. Bejelentés elõtt biztos voltam benne, hogy egy iPhone 5c-t fogok venni (épp elég drága az is), viszont engem eléggé "lenyûgözött" az Apple, hogy 5s-t vegyek. Amivel egészen elégedett is vagyok, de iOS7 egyelõre félelmetesen instabil - ma pl Skydrive kliens közben halt meg részlegesen, majd indult újra (szerencsére ilyenkor nem kér PIN-t, így ha esetleg zsebemben halna meg, akkor sincs akkora katasztrófa, de akkor is oda a platform legnagyobb elõnye számomra).
Egyébként én egy big.LITTLE rendszerû processzort (+1(2) alacsony fogasztású mag), illetve egy kesztyûben is kezelhetõ kijelzõt szívesen láttam volna, de így sem vagyok elégedetlen😊

/*WTF?!*/

ForzaInter
itt az idõ váltani😊

Yo, Bitch!

Dzsega
Elbaxtam a telefonom...
Öreg 3GS nagyon lestrapált kölsõvel, gondoltam kicserélem az elõ és hátlapot. Nos a telót szétszedtem és bár majdnem tökéletes de akkor sem jó teljesen. A hangszórót széttörtem és nem mûködik ha a fülemhez rakom bekapcsol a kijelzõ (ha elveszem a fejemtõl kikapcsol), a simet nem lehetett belerakni(orvosolva).
Szal kicsit elszomorodtam. Ráadásul az utángyártott fém keret az utángyártott mûanyag hátlaptól el is áll... Lehet kár volt szetszedni...

Dzsega
Nem.

Truck Driver001
Vizuális típus vagyok. Ahogy az emberek nagyrésze is. Ha kiadsz valamit ami ugyanúgy nézki, csak kicsivel növelted a tudását, nem lesz meg az a "hû ba*meg" érzés. Az Apple szerintem jobbat gurított volna akkor, ha mondjuk kicsit nagyobb kjelzõvel, 64bites proci helyett meg 32 - de 4 magos. TouchID-t is már láttunk régen telefonokban, igaz nem ilyen formában - de szerintem értelme így is 0. Helyette inkább a 2GB memória kellett volna. Parasztvakítás, kijelentették hogy övék a világ elsõ 64bites telefonja + touchID, de azt nem tették hozzá hogy ezen felül semmi komolyabb újítás/elõrelépés nem történt. Õszintén, nem hangzott volna jobban, ha azt mondják hogy növelték a rendszermemóriát, fizikális kijelzõméretet ill. felbontást?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

asysoft
Érdekes a meglátásod. Nagyobb felbontás + több memória valódi újdonság lenne, TouchID és ARMv8 meg nem az (64 bitet amúgy ma is kihasználják, pointer felsõbb bitjeit másra hasznosítják, így pl objektumok létrehozása/törlése 2x gyorsabb lehet). Egyébként több memóriát én is szívesen látnék, de csak amiatt, mert 64 bit miatt duplázódik a pointerek mérete - így relatíve kevesebb a memóriája a készüléknek, mint az 5-nek volt.
Új felbontás illetve kijelzõ méretet szerintem az iPhone 6 hozhat, valószínûleg úgy, hogy marad a mostani 4" kategória is.

/*WTF?!*/

Truck Driver001
Szép-szép, nagyon high-end a fingerprint miatt, az arany szín pedig kifejezetten tetszik, de ezeket leszámítva nekem még mindig egy iPhone 5.
A dizájnról nem beszélve. A kamera nem akkora durranás, a 64bit pedig nincs kihasználva - érezhetõ gyorsulás szinte a 4S-hez képest sincs, nem hogy az i5-höz. Összeségében szerintem az ujjlenyomat olvasón kivûl gyakorlatilag semmi újat nem mutatott. A Droidos telefonok már elhúztak mellette, a kijelzõrõl nem is beszélve - én speciel minimum egy HD-t vártam volna, igaz a retina IPS sem rossz, de nosza - tartani kell a lépést a konkurenciával!

precision
miért, az i5 után mire számítottál az i5s -el kapcsolatban? 😄 az s széria mindig csak egy "ráncfelvarrás" szokott lenni, kivéve most 😊 most legalább raktak bele említésre méltó újítást a fingerprint scanner személyében nem csak a szokásos tvájszezfeszt 😄

Bazinga!

Truck Driver001
Xperia? Nem rossz. Én 4S-rõl váltottam One-ra, nem kell mondanom hogy mennyire isten telefon, de végül azt meg váltottam i5-re. Az 5S meg számomra elég nagy "csalódás" lett, így váltok az új Nexus 5-re. 😄
De ha lenne elég pénzem, mindkét platform legjobbját elviselném az asztalomon! 😄

Tikal
paypal-al nem lehet, de a másik "csak" hárommal igen 😄

Sickness
helló. store-ból nem lehet vásárolni paypal-al? mert nekem csak visa, master meg aex van. 😞

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Csak jailbreakkel.

&#63743;