iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hihetetlen milyen gyors! Pláne ha a 3GS-hez hasonlítom... Eszméletlen a fogása, az egész olyan, hogy az nem is igaz... El sem akarom hinni, hogy egy ilyent birtokolok...
Kicsit szoknom kell még, hogy ilyen vékony, meg könnyû meg a magasabb kijelzõ is fura, de sztem hamar megszokom... 😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://gaborszantai.co.uk/
@ Hellomarci
[merlinw.org]

@ Hellomarci
nekem 3004-es errorral nem engedi
Valóban használja más is, azzal nincs is baj. Viszont lila a gps piktogram a menüben ha valami nemrég használta a helyzetemet és a gyakori helyek folyamatosan lila akármikor ellenõrzöm.
Közben amúgy megoldódott. Ha bármire be van kapcsolva korlátozás akkor nem lehet kikapcsolni <#idiota>#idiota>


Bár még a legkisebb díjcsomag mellett is olcsóbban kijössz egy T-mobile-os telefonnal, mintha apple store-ban vagy más mobil boltban vennéd.
Tikal: álltalában ua hallgatom. Már már rituálé szerûen indítom újra és újra.... 😊
Nekem inaktív (szürke) a gomb viszont folyamatosan használja a GPS-t kb szünet nélkül.

5S 16GB 177e így.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Heti 20 perc zenét hallgatok telefonról (ennyi ideig tart míg lemegyek meg visszajövök a piacról) és ekkor is álltalában ua a mixet hallgatom. Szal nekem húzós és inkább vennék évente 100 számot, persze ezt sem teszem meg mert podcast mixet hallgatok.
Nincs barátnõm...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100 számnál meg jóval többet hallgatok egy évben….
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem ez ezerszer kényelmesebb megoldás, mint torrentekkel szarakodni, gépre kötni a telefont és másolni. Erre mondtam hogy már 1 éve nem volt géprekötve a telefonom zenemásolás végett.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ