45063
10255461851509447102.jpg
  • rastaman
    olyan tokot kell venni, ami oldalt kivágott :D
  • robotnyk
    a 4,7es htc one-ra is felülre tették, és elég kényelmetlen, elképzelhetőnek tartom hogy átteszik oldalra. ami azért kár, mert a bőrtokban tartva nem lehet lenémítani/elutasítani a hívást anélkül, hogy kivennéd...
  • Dynamic
    Ja, oké. Kicsit félreértettem :)
  • Snexi
    a javítás kerülne annyiba,nem a telefon
  • Dynamic
    Rá kell keresni hirdetési oldalakon, mennyiért adják. Nem olyan bonyolult ez.
    Hatezer mondjuk pofátlanul kevés. Az már majdnem ingyen van.
  • MerlinW
    Újonnan 70-80 körül van, használtan jó állapotban 50-60k-ért árulják.
  • Snexi
    és ha mondjuk beleinvesztálom ezt a 6-10 ezret mennyit fog érni?mennyire kelendő most egy 4s?
  • MerlinW
    El kell vinni szervizbe, helyrepofozni és hibátlanul árulni. Egyébként csak alkatrész, amiért nem sokat kapsz.
  • Snexi
    mennyit ér most egy használt,fekete 32gb-s 4s?a hangositó gombok beragadtak,kaptam már rá egy 6 ezres árajánlatot szervízben illetve a hangszoró halk (elvileg csak bekoszolódott).Vagy hibás modelleknek nincs is piaca?
  • GregSB
    iPad azd eikáltan 2 kezes cucc. Szifont viszont sokszor használod 1 kézzel, és a nagyonb készülékház miatt jobban (1) kézre esik az oldalsó bekapcsoló gomb.
  • precision
    arcpálma
  • clio1616v
    nagy méret? nekem az iPademen is felül van a Power gomb... szóval kamu képek
  • precision
    én sem mondtam, hogy el kéne tűnnie :) de ez így nagyon nagy... arányaiban fele ekkora sáv alulra és felülre elég lenne
  • dzsegameló
    Sztem meg nem. Az iOS is megváltozott szóval nyugodtan változhat a HW is.
    Másrészt a home gomb és a kijelző között nagy a távolság, nagyobbnak tűnik mint az 5/5S-nél, kb akkora mint a régebbieknél.
  • GregSB
    Ez lemaradt:

• GregSB
    Nem tudom, szerintem már annyira hozzá tartozik a designhoz hogy meg fogják tartani.

A keretekkel meg max annyi fognak tenni hogy a szélein keskenyítik, meg a tetején is mint iPadnél, deteljesen eltűnni tuti nem fog.
  • passatgt
    Ha jól emlékszem, van szabadalmuk kijlezőbe épített ujjlenyomatolvasóról. Ha azt sikerül megoldani, felesleges a home gomb kb:)
  • GregSB
    Alsó meg felső keret szerintem tuti nem fog eltűnni. Nyilván meg tudnák oldani, de ez az iPhone stílusjegyéhez tartozik: kijelző, alul felül lekerekített keret, lent középen home gomb. Ez olyan konstans stílusjegy mint ami a VW Golfon látható és konstans az utóbbi 20 évben kb, ha ránéznek az emberek egyből tudják hogy iPhoneról van szó.

• precision
    alul és felül rettenetesen sok a kihasználatlan rész az előlapon... a 4,7es így valószínűleg nagyobb lesz fizikai valójában mint egy androidos 4,7es... vagy akkora lesz mint egy 5 inches androidos

a hátán lévő csíkokat viszont nem kommentálnám... remélem azok eltűnnek :)
  • Rage47
    ezek rondák :/
  • robotnyk
    bár érdekel, hogy milyen lesz, de nekem gyakorlatilag mindegy, csak az a lényeg hogy mielőbb válthassak vissza :D
  • LoDMaSt
    (y)
  • MerlinW
    3G gagyi műanyag volt, de azóta sem csinált senki mobilt ami annyira jól fekszik az ember kezében.
  • rooney8
    hát nem tudom, nekem volt mindkettő, de jó rendben, akkor a kinézet legyen okés, na de hogy a gagyi műanyag prémium hatást kelt... :D főleg mikor minden második telefon el volt repedve a töltő felett, meg pár hónap használat után úgy nézett ki a hátlap, mint egy tíz éves karcos, kopott készülék :D
  • clio1616v
    mostanra sikerült is a druidoknak lekoppintaniuk a szappantartó műanyagot, csak nekünk a műanyag már gagyinak hat, mint az ios6 a 7 után
  • G_ArchAngel #39652
    Akkori konkurenciahoz viszonyítva az jó minőség volt, előremutató designnal. Ne ahhoz hasonlítsd ami ma van, hanem aki akkor volt
  • rooney8
    "abban (is) rejlett eddig az iPhone-ok varázsa, hogy mindig valami eszméletlen jól kinéző, és prémium hatású telefonokat csináltak..."

3g, 3gs rémlik? :D
  • GregSB
    Hát 4"-ról semmi leak nem volt eddig.

A vastagvonalak nekem is furák, de nincsenek "üvegablakok" fent és lent mint az 5/5s-en, az antennáknak meg kell üveg / plastik hogy jó vétel legyen.
  • ForzaInter
    Előlről ugyanúgy néz ki mint az 5-ös széria, de hátulról se külőnbözik sokban.. Dehogy fognak elpártolni, vinni fogják mint a cukrot. Csak a képernyőméret volt eddig ami miatt bele lehetett kötni az iphoneokba, most ez a probléma is megszűnik.
  • passatgt
    szerintem az 5c helyett lesz ipod touch designnal 4 colos a hülye hátsó vonalak nélkül(vagy marad a vonal, csak nem ennyire vastag, elütős színű), több színben és lesz a normál iphone 6 4,7 vagy még nagyobb colban, szintén ipod touch design, csak a szokásos fekete/arany/ezüst színben, és mindkettőben ua a hw, maximum a processzor van egy kicsit lejjebb tekerve a kisebbikban(ezt csinálták az air-retina mininél is)
  • GregSB
    Egy lényeges képet lehagytál: így néz ki 4,7"-es mellett:

Nem is tudom mit gondljak... legbelül még mindig reménykedem hogy ezek fake leakek.
  • Tikal #39646
    hát persze...
  • szucsy89
    Ha tényleg ilyen lesz vagy ilyesmi, szerintem nagyon sokan elpárdolnak az Apple-től, és átmennek Androidra, a HTC M8/Z2/G3 mérföldekkel szebb mint ez a valami... abban (is) rejlett eddig az iPhone-ok varázsa, hogy mindig valami eszméletlen jól kinéző, és prémium hatású telefonokat csináltak, na meg ugye az egyik legkompaktabb készülék volt a piacon, ezzel most ezeket elvesztette.
  • GregSB
    Komolyan mondom kezdesz rosszabb lenni mint egy androidos vérfanboy.

Mégis miköze a fanboyságnak ahhoz hogy szerintem az alumínium iPod Touch nem műanyag szerű? :D
  • G_ArchAngel #39643
    IKlear-t csepegtettem a szemembe véletlenül és most nem nyalom be a sok szart, amit fanboyként megtettem volna. Próbáld ki, lehet rajtad is segít.
  • GregSB
    Te mit szedtél? Van még belőle? :D
  • G_ArchAngel #39641
    de az iPod alu, ami muanyagnak nez ki
  • passatgt
    mivel ez egy műanyag prototípus:)
  • G_ArchAngel #39639
    (tudom, hogy alu, de ugy nez ki, mint valami szappantarto)
  • G_ArchAngel #39638
    a 5/5S olyan telo volt, amin erezni lehetett, hogy fizetsz a designert, ez a muanyag szar nem erne meg a felet sem annak, amit el fognak kerni fuggetlenul erte