45063
-
#39677 olyan tokot kell venni, ami oldalt kivágott :D -
#39676 a 4,7es htc one-ra is felülre tették, és elég kényelmetlen, elképzelhetőnek tartom hogy átteszik oldalra. ami azért kár, mert a bőrtokban tartva nem lehet lenémítani/elutasítani a hívást anélkül, hogy kivennéd... -
#39675 Ja, oké. Kicsit félreértettem :) -
#39674 a javítás kerülne annyiba,nem a telefon -
#39673 Rá kell keresni hirdetési oldalakon, mennyiért adják. Nem olyan bonyolult ez.
Hatezer mondjuk pofátlanul kevés. Az már majdnem ingyen van.
-
#39672 Újonnan 70-80 körül van, használtan jó állapotban 50-60k-ért árulják. -
#39671 és ha mondjuk beleinvesztálom ezt a 6-10 ezret mennyit fog érni?mennyire kelendő most egy 4s? -
#39670 El kell vinni szervizbe, helyrepofozni és hibátlanul árulni. Egyébként csak alkatrész, amiért nem sokat kapsz. -
#39669 mennyit ér most egy használt,fekete 32gb-s 4s?a hangositó gombok beragadtak,kaptam már rá egy 6 ezres árajánlatot szervízben illetve a hangszoró halk (elvileg csak bekoszolódott).Vagy hibás modelleknek nincs is piaca? -
#39668 iPad azd eikáltan 2 kezes cucc. Szifont viszont sokszor használod 1 kézzel, és a nagyonb készülékház miatt jobban (1) kézre esik az oldalsó bekapcsoló gomb. -
#39667 arcpálma -
clio1616v #39666 nagy méret? nekem az iPademen is felül van a Power gomb... szóval kamu képek -
#39665 én sem mondtam, hogy el kéne tűnnie :) de ez így nagyon nagy... arányaiban fele ekkora sáv alulra és felülre elég lenne -
#39664 Sztem meg nem. Az iOS is megváltozott szóval nyugodtan változhat a HW is.
Másrészt a home gomb és a kijelző között nagy a távolság, nagyobbnak tűnik mint az 5/5S-nél, kb akkora mint a régebbieknél. -
#39663 Ez lemaradt:
-
#39662 Nem tudom, szerintem már annyira hozzá tartozik a designhoz hogy meg fogják tartani.
A keretekkel meg max annyi fognak tenni hogy a szélein keskenyítik, meg a tetején is mint iPadnél, deteljesen eltűnni tuti nem fog. -
#39661 Ha jól emlékszem, van szabadalmuk kijlezőbe épített ujjlenyomatolvasóról. Ha azt sikerül megoldani, felesleges a home gomb kb:) -
#39660 Alsó meg felső keret szerintem tuti nem fog eltűnni. Nyilván meg tudnák oldani, de ez az iPhone stílusjegyéhez tartozik: kijelző, alul felül lekerekített keret, lent középen home gomb. Ez olyan konstans stílusjegy mint ami a VW Golfon látható és konstans az utóbbi 20 évben kb, ha ránéznek az emberek egyből tudják hogy iPhoneról van szó.
-
#39659 alul és felül rettenetesen sok a kihasználatlan rész az előlapon... a 4,7es így valószínűleg nagyobb lesz fizikai valójában mint egy androidos 4,7es... vagy akkora lesz mint egy 5 inches androidos
a hátán lévő csíkokat viszont nem kommentálnám... remélem azok eltűnnek :) -
#39658 ezek rondák :/ -
#39657 bár érdekel, hogy milyen lesz, de nekem gyakorlatilag mindegy, csak az a lényeg hogy mielőbb válthassak vissza :D -
#39656 (y) -
#39655 3G gagyi műanyag volt, de azóta sem csinált senki mobilt ami annyira jól fekszik az ember kezében. -
#39654 hát nem tudom, nekem volt mindkettő, de jó rendben, akkor a kinézet legyen okés, na de hogy a gagyi műanyag prémium hatást kelt... :D főleg mikor minden második telefon el volt repedve a töltő felett, meg pár hónap használat után úgy nézett ki a hátlap, mint egy tíz éves karcos, kopott készülék :D -
clio1616v #39653 mostanra sikerült is a druidoknak lekoppintaniuk a szappantartó műanyagot, csak nekünk a műanyag már gagyinak hat, mint az ios6 a 7 után -
G_ArchAngel #39652 Akkori konkurenciahoz viszonyítva az jó minőség volt, előremutató designnal. Ne ahhoz hasonlítsd ami ma van, hanem aki akkor volt -
#39651 "abban (is) rejlett eddig az iPhone-ok varázsa, hogy mindig valami eszméletlen jól kinéző, és prémium hatású telefonokat csináltak..."
3g, 3gs rémlik? :D -
#39650 Hát 4"-ról semmi leak nem volt eddig.
A vastagvonalak nekem is furák, de nincsenek "üvegablakok" fent és lent mint az 5/5s-en, az antennáknak meg kell üveg / plastik hogy jó vétel legyen. -
#39649 Előlről ugyanúgy néz ki mint az 5-ös széria, de hátulról se külőnbözik sokban.. Dehogy fognak elpártolni, vinni fogják mint a cukrot. Csak a képernyőméret volt eddig ami miatt bele lehetett kötni az iphoneokba, most ez a probléma is megszűnik. -
#39648 szerintem az 5c helyett lesz ipod touch designnal 4 colos a hülye hátsó vonalak nélkül(vagy marad a vonal, csak nem ennyire vastag, elütős színű), több színben és lesz a normál iphone 6 4,7 vagy még nagyobb colban, szintén ipod touch design, csak a szokásos fekete/arany/ezüst színben, és mindkettőben ua a hw, maximum a processzor van egy kicsit lejjebb tekerve a kisebbikban(ezt csinálták az air-retina mininél is) -
#39647 Egy lényeges képet lehagytál: így néz ki 4,7"-es mellett:
Nem is tudom mit gondljak... legbelül még mindig reménykedem hogy ezek fake leakek. -
#39646 hát persze... -
#39645 Ha tényleg ilyen lesz vagy ilyesmi, szerintem nagyon sokan elpárdolnak az Apple-től, és átmennek Androidra, a HTC M8/Z2/G3 mérföldekkel szebb mint ez a valami... abban (is) rejlett eddig az iPhone-ok varázsa, hogy mindig valami eszméletlen jól kinéző, és prémium hatású telefonokat csináltak, na meg ugye az egyik legkompaktabb készülék volt a piacon, ezzel most ezeket elvesztette. -
#39644 Komolyan mondom kezdesz rosszabb lenni mint egy androidos vérfanboy.
Mégis miköze a fanboyságnak ahhoz hogy szerintem az alumínium iPod Touch nem műanyag szerű? :D -
G_ArchAngel #39643 IKlear-t csepegtettem a szemembe véletlenül és most nem nyalom be a sok szart, amit fanboyként megtettem volna. Próbáld ki, lehet rajtad is segít. -
#39642 Te mit szedtél? Van még belőle? :D -
G_ArchAngel #39641 de az iPod alu, ami muanyagnak nez ki -
#39640 mivel ez egy műanyag prototípus:) -
G_ArchAngel #39639 (tudom, hogy alu, de ugy nez ki, mint valami szappantarto) -
G_ArchAngel #39638 a 5/5S olyan telo volt, amin erezni lehetett, hogy fizetsz a designert, ez a muanyag szar nem erne meg a felet sem annak, amit el fognak kerni fuggetlenul erte