45063
-
#39717 nem lehet, hogy az aljzat tele van szmötyivel, és néha nem érintkezik rendesen? -
ddany7 #39716 hello, kovetkezo a problemam
uj fajta apple fules es iphone4s.
spotify-on hallgatok zenet, es amikor a fules bedugom 10bol 6szor nem mukodik a gombok funkcioja. hang van, de pl a hangerot nem tudom szabalyozni, es megallitani, tekerni sem. aztan 2-3x ki be dugom, es jo.
ezt mi okozhatja? -
#39715 További mockup buzéria -
#39714 7.1.x jailbreak: http://pangu.io
van rajta egy kamu appstore, de azon kívül elvileg nincs benne spyware:) -
#39713 sziasztok
Miért van az , hogy néha előfordul, hogy belépek a zenelejátszóba, majd visszalépek a sima képernyőre, majd vissza megint a zenelejátszóba, akkor fekete képernyő fogad, és addig nem javul meg amíg újra nem indítom?
iphone 5s , ios 7.1.1 -
Harry29 #39712 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Beállítások/Mobiltelefon menüponton belül nincs 'Mobilhálózat' fül, ahol be tudnám állítani a 3G-t vagy a 4G-t (Csak az 'E' hálózat elérhető). Pedig az előfizetésem lehetőséget adna erre.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#39711 nem mondtam hogy technikailag képzetlenek és ezért nincs véknyabb káva :)
mondjuk nem értem, hogy ugyanaz a forma világ, anyaghasználat mellett miért lenne felismerhetetlen egy iphone ha alul és felül megfeleződne a "műanyag" rész... a Golfok is fejlődtek... -
#39710 Remélem nem gondolod komolyan hogy az Aplle nem tudott volna eddig oda fejlődni. A világ összes pénzen csucsulnek, kilóra meg tudjak venni a legjobb mérnököket a világon. Ha akartak volna olyan szifont csinálni aminek szinte nincs keretje mar csináltak volna.
De nem akarnak. Legalábbis tuti nem egyik évről a másikra. Nem értetted meg miről beszéltem múltkor amikor a VW Golfhoz hasonlítottam a szifont a múltkor. Ha egy szifonra ránézel azonnal tudod hogy az. Ez a stílusjegyeinek köszönheti ami semmit nem valtozott az elmúlt 7 évben.
Ha kihoznanak egy Edge-to-edge screenes telefont az emberek nagy része nem mondaná meg elsőre hogy ez egy Szifon. Ha el akarnak menni ebbe az irányba, akkor az egy hosszú, több éves folyamat lesz ami során egyre keskenyebb lesz a keret, közben bevezetnek új / finomitanak mostani stilusegyeket amik betegnek az emberek agyaiba... De tuti nem egyik évről a másikra fogjak ezt megvaltoztatni. -
#39709 1:44 utáni mozdulatnál meg is bukott az egész dolog -
#39708 azért nem vettem 5-t mert elbaszott a formája, a képernyő mérete még jó is lenne, de nem ebben az arányban, csúnya és idétlen.
én elhiszem, hogy tartalom fogyasztó eszköz is a telefon, de nekem még mindig jobban számít a használhatóság, mint az, hogy két centivel nagyobb képernyőn nézhetek egy youtube videot HD-ban, OMG.... -
#39707 illetve még ezt a képet is beszúrnám: http://img.talkandroid.com/uploads/2014/02/Screen-sizes.png
nem csodálom hogy az iphone -ok a lista végén vannak... :) -
#39706 miért ne lenne? a telefon már multimédia fogyasztó eszköz lett leginkább, és nagyobb kijelzőn jobb ezeket a dolgokat művelni
én személy szerint örülök, hogy lesz 4,7 és 5,5 méretű iphone, igazság szerint már régen meg kellett volna ezt lépnie az Apple -nek... az 5C helyett már tavaly ki kellett volna jönniük a nagyobb iphoneokkal
amúgy meg ha megnézed milyen otromba nagy kihasználatlan felület van az iphone előlapján és azt, hogy a magasságához képest keskenyebb mint mondjuk az androidos telefonok akkor láthatod, hogy van még ezen a téren hová fejlődnie az applenek
példának itt egy kép: http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/110661-image/G2-mini-vs-iPhone-5s-1.jpg
ha megnézed láthatod, hogy a 4,7 -es G2 mini elhanyagolhatóan nagyobb csak fizikailag mint az 4" -es iphone5s
123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS. 129.6 x 66 x 9.8 mm
5,8 mm -el magasabb csak, a szélességben már kicsit nagyobb a különbség...
egyszóval lehet közel azonos méretű 4,7 -es telefont csinálni mint az 5S, csak kicsit faragni kéne a felesleges részekből az előlapon... és ha még vékonyodni is tudna (és úgy látszik, hogy véknyabb lesz) akkor még jobban kézbe fog simulni a cucc -
#39705 Ha lesz is ilyen méret tuti hogy nem ugyanazt fogja tudni rajta az iOS mint a kissebb méretűeken. Valami egyedi fícsörje tuti lesz, mint ahogy az iPad OS-e is kicsit más mint a szifoné.
Vannak dolgok amire jobb a nagyobb méret, és az 5.5" sokkal inkább portable mint a következő lépcső az Applenél, ami a 8" iPad mini.
Nekem is már ez használhatatlan kategória lenne. Meg fogom nézni a 4,7"-est, de mellette még mindigreménykedem hogy a 4" méretet is frissíteni fogják hardveresen. -
#39704 tényleg err van igény? síralmas... mindig nevetek haveron akinek egy ilyen óriás samuja van mikor telefonál, meg bénázik vele... -
#39703 szörnyen néz ki :D -
nem lesz kicsi... :D -
Xing #39701 Telekom nano SIM -
#39700 Nem tudtam mi hiányzott az életemből :D -
Gaba94 #39699 Tudja valaki, hogy Telekom-nál mennyiért vesztegetnek egy teljesen új nano sim kártyát? -
#39698 lehet kap barometert az iphone6 -
#39697 kb ugyanez nálam is. -
#39696 nekem is fólia elöl-hátul, oszt' csókolom :D keret sarkainál van némi kopás, de nekem ennyi belefér, hogy ne kelljen ótvar tokokban hordani :D
igaz, gagyi, pár száz forintos fóliákat szoktam venni, ami nagyon hamar karcolódik, de míg alatta makulátlan az üveg, addig nem túlzottan érdekel, félévente meg kibírom azt a 300 ft kiadást a fóliára :D -
#39695 Az legelso iPhone-omat (1st gen) meg nem raktam tokba. Par ev utan nagyon durvan osszekarcolodott a hatulja. Sajnos az az aluminium rosszul birta ha kemeny feluletre (uvegasztal) lerakod. Konnyen karcolodott. Azota minden iPhoneomhoz veszek egy iCase bortokot (magyar termek, szuper igenyes minosegu), mert szeretem a megjeleneset az anyagat. -
#39694 Én is azt mondom, egy minőségi első-hátsó fólia tökre elég, viszont az erősen ajánlott is. Az 5S-em lassan egy éves lesz de olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból. Jó, én még egy kivehető, bőrtokba belerakom, de az ilyen bumperektől meg belepattintós hátlapoktól hányok. -
#39693 Én 2 évente eladom és fillérekért veszek újat:) Nem vagyok rászorulva, de nekem sem a legyek hordják össze:) -
#39692 Bocs, 20k a gyári kijelzőcsere. -
#39691 Megszokás kérdése, az első fólia amit telefonra raktam az egy zagg invisibleshield volt. Annak tényleg fura a fogása, viszont nagyon jó.
Próbáltam üveg "fóliát" is de amennyivel többe kerül annyival nem jobb. Most az ajándék fóliákat használom meg kb fél évente veszek egy 500Ft-osat csak, hogy ne legyen olyan karcos... Ezek az olcsók csúnyán karcolódnak, a zagg több mint 1 évig volt rajta de semmi karc nem látszott rajta. -
#39690 Egy dologra vigyázok, az autómra. Aztán arra se, mert valami fasz úgyis rányitja az ajtót. Telefonra meg főleg nem. Kétévente lendületesen baszom bele a kukába, szal nem látom sok értelmét a babusgatásnak. -
#39689 nem szeretem az érintését ezeknek a fóliáknak -
#39688 Ozaki 0,3mm-es tok + fólia es minden remek.
Bár most valami utánzatot használok már ami szintén 0,3mm "vastag"... -
#39687 én meg a hátlapjával leteszem bárhova, asztal, ágy, szekrény még a betonra is :D Előlapján semmi karc, hátlapját meg úgy sem nézegetem :) -
Micsu #39686 az gyári? namert az után gyártottat kerüljétek, fost nem ér -
clio1616v #39685 iOS 8 beta 2 OTA -
G_ArchAngel #39684 Nekem meg fasza vintage bőrtokban van és leteszem az asztalra, fólia is van rajta, ugyanígy iPad és MacBook Pro - burkolat, tok, fólia, billentyűzetvédő...
En nem szeretek veszélyesen élni -
#39683 Az kijelzőcsere ~15k -
#39682 nekem se volt még egyik cuccomon(2 ipad meg iphone) sem tok és én sem szoktam lerakni asztalra, mindig valami újságra vagy akár egy zsebkendőre:)
Nekem 5c-n lett egy elég nagy karc, kikapcsolva nem látszik, csak bekapcsolva megtörik rajta a fény. Van valami ötlet, hogy ezt tudják valahol javítani, vagy cserélni kéne az üveget? -
#39681 és ha lesz rajta egy kis karc? ... -
#39680 Soha. Táskában, üres zsebben van (általában zakó, szövetnadrág), otthon meg puha felületen. Fólia van rajta. Mindig vigyáztam a dolgaimra, ez nálam ösztönös. -
#39679 Az respect. Nem szoktad letenni asztalra? :DAS -
#39678 /me sosem használt tokot még is minden ájfonja karcmentes:)