iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A régi iPhone visszaállítására: Semi Restore



LoDMaSt
A második lépés után, megnézném, hogy tuti minden megvan -e, illetve az új telefonról is csinálnék egy backupot, mielõtt a régirõl törölnék.

Törlést én kézzel hajtanám végre, de ha tudod, hogy a telefon a filerendszerben hol, és csak ott tárolja amit törölni akarsz, akkor hajrá. Settings - icloud, itt tudsz kilépni szerintem az apple id-bõl.

@ Hellomarci

narumon
Okés tehát akkor ha jól értem;
Elsõ lépés, hogy csinálok egy mentés párom notijával a telefonjáról.
Második lépés - átrakom a SIM kártyát az újba, arra felrakom az elõzõ telefon backupját.
Harmadik lépés - ifunboxal (vagy mással?) letörölök minent a régi telefonról, kijelentkezek és átírom a nevét.

Ennyi?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

LoDMaSt
Én is gondolkozom a JB mentes életen, csak sajna van pár app, ami vagy már nincs benne az app storeban, vagy nem is volt benne (pl a PH! fórum app), amiket meg csak JB-vel lehet feltenni.
A másik (ha szabad beszélni róla, lebaszást nem kérek) a freemium játékok miatti pénzszerzés. Nem vagyok nagy játékos, hetente 3-4 futamot játszom a RR3-al pl, de egyszerûen se kedvem, sem idõm nincs, hogy normálisan egy ember élet alatt végigvigyem, megszerezzek mindent, viszont abban a 15 percben meg szeretnék rendesen játszani. Tudom, sokat akarok. 😊

@ Hellomarci

Dzsega
Mindent tudsz kézzel törölni csak sokkal macerásabb. Minden egyes menüt átnézni, nevet átírni, kijelentkezni az apple storeból képeket programokat törölni a mail és naptár cuccait törölni stb...
A vásárlás menni fog max ha rákatiint a frissítésre összeborul a jb miatt.
Nem vagyok ellene a JB-nek (csak ha valaki a warez miatt használja) de sokkal könnyebb lett a dolgom mióta nincs... Áldás, hogy nem kell szarakodni a frissítések miatt sem, bár vannak dolgok amik hiányoznak de szépen lassan épülnek be a jb-s cuccok az alap rendszerbe...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoDMaSt
Szerk. Utána õ csinál egy apple id-t abba belelép, meg a saját gépén is, és akkor szerintem simán fog menni, hogy már az õ id jával tölt le valamit a telóra, és azt synceli a gépre.

@ Hellomarci

LoDMaSt
itunesban át tudod írni a telefon nevét, kattints rá, mintha átneveznél bármit. a telón belül az app store featured oldalán, ha alulra görgetsz, ki is tudsz lépni az épp bejelentkezett apple id-bõl, így semmilyen vásárlás nem látszik.

@ Hellomarci

narumon
Esetleg az a megoldás, hogy ifunbox-szal letörlök mindent. De valahogy át lehet írni az iphone nevét is? Hogy ne Zsuzsi's iphone legyen hanem más? Az új gazdánál ez nem okoz gondot, nála az iTunes-al menni fog minden normálisan? Itunes vásárlás pl? Az ilyen beállítások gondolom így nem törölhetõek 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Asszem lett anno mentve - a kérdés, hogy megtalálom-e a gépen 😊

LoDMaSt
SHSH-d van mentve? itunes reset JB miatt nem jó, és szerintem a telefonos sem, jobbat nem látok, mint hogy kézzel letörölgeted, amik nem kellenek róla.

@ Hellomarci

narumon
Hali!
Kellene nekem egy kis segítség mert már rég csináltam ilyet.
Asszonynak korábban jött a jézuska, ma meghozta a futár az új iphone-t. Van egy régi iphone4-e, amit viszont elajándékoznánk az apósomnak. A feladat;

1, Az új iphone-ra átmásolni párom adatait, beállításait (gondolom ez az egyszerûbb, gondolom síma backup visszatöltés - az új telcsin iOS7 van)
2, A régirõl letörölni mindent és új telefonnak konfigurálni VISZONT (és itt jön a nehézség). Ez jelenleg egy JB iphone4 5.0.1-el. Jó lenne úgy odaadni, hogy a személyes adatok eltûnjenek róla de a rendszer megmaradjon JB-vel együtt. Megoldhatóak ezek a problémák? Ha igen akkor hogyan?

GregSB
Azt hiszem már javault a helyzet, de még mindig jelen van. A lent linkelt kontroller tesztjében is azt mondják hogy a blútyúk kontrollerek is hozzá adnak egy minimális de érezhetõ laggot az Airplayhez. Ezen még fejleszteniük kell, de mondjuk még nem promózzák úgy ezeket a készülékeket mint konzolokat. û

Ha lesz valaha egy nagyobb Apple TV bejelentés addigra gondolom ezt kiküszöbölik, különben nem sok értelme lenne.

Jim Morrison
azért kíváncsi lennék a késleltetésre. Modern Combatot (2? 3?) játszottam iPaden(2) Airplay használatával és a nézés, mozgás között volt 0,5-1mp késleltetés legalább ami nem elhanyagolható, nagyon sok. Ehhez hozzátartozik hogy nem mirroring volt, hanem rendesen támogatta az airplayt, az ipaden csak a gombok voltak (mozgás lövés, meg ugye a célzás) a kép meg csak a TV-n.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

asysoft
Apple TV + kontroller olyan 50k, hát, inkább kihagyom😊 Mondjuk USA-ban elõbbi több dologra is használható, mint AirPlay mirroring...

/*WTF?!*/

thx

egyébként nem láttam hogy azért a játékmódokért csillagot adna

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB
Az az érdekes ebben, hogy ha van otthon Apple TV (AirPlay) + blútyúkos kontroller amit iOS7-t támogat, akkor gyakorlatilag a telefon konzolként fog viselkedni, és a cikk alapján szebb grafikája lesz a játéknak mint PS2-n amire készült alapvetõen.

Dynamic
Jah, illetve az lehet a gond, hogy nem a térképre rakja fel az új pályát, hanem a pályán belül(alul kis könyvjelzõ-szerûségek) tudod kiválasztani az új játékmódokat.
GregSB
Decemberben jön a GTA: San Andreas minden mobilplatformra

iOS7-en támogatni fog kontrollereket is.

Dynamic
1 pályáért 3+1+1, azaz 5 csillag jár. Ha megcsinálsz 1 pályát 3 csillagosra, akkor enged még 2 játékmódot azon a pályán, így kapod meg a +2-õt.
21 pálya van szorozva 5-tel, az 105😊
Dynamic
Köszi 😊
párat megcsináltam de azért nem kaptam csillagokat

LoDMaSt
*több

@ Hellomarci

LoDMaSt
Ha jól emlékszem egy pályához töb mód is van, azokat is végigcsináltad?

@ Hellomarci

kingdom rush frontiersben 104 csillagot lehet összegyûjteni de nekem hatvanvalamennyi után már nem ad új pályát pedig mind 3 csillagos, miért?

GregSB
Tud, bár nagyon szívja az akksit. iPhone 4 / 4S max 3-4 óra net-megosztás után lemerüt tapsztalataim szerint. Nem tudom 5 / 5s mennyit bír, erre én is kíváncsi lennék.

Amit nem tudom hogy csinálták meg az az iPad Air: 24(!) óra üzemidõt tud hotspotként. (kikapcsolt kijelzõvel mért idõ)

Link

Dynamic
Én egyedül a memória optimalizálás funkciót használom (accelerate) belõle, de különösebb változást nem érzékelek. Az akku élettartamot sem tudom reálisan felmérni, mert össze-vissza használom a telefont. A többi funkciót meg szerintem hülyeség. A 25%-os töltöttség mellett még mennyi ideig tudok zenét hallgatni statisztikák sosem érdekeltek.

Más. iPhonet ugye lehet használni modemként iPad esetében is? Vagyis, ha van egy iPhone-om 4G elõfizetéssel, akkor egy csak wifis iPaddel is tudok bárhol netezni az iPhone-om segítségével?
jugen
A Battery Doctor programot használja valaki? Vélemény?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Értem, köszönöm, meg is csinálom 😊
clio1616v
egyszerûen fel tudod tenni a 7.1-et

torrentrõl letöltöd a 7.1 iOS ispw iPhone 4 GSM-hez
utána Shift klikk a frissítés gombra az iTunesen belül betallózod a letöltött ispw-t és már telepíti is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nem értek annyira hozzá, hogy feltudjam tenni a 7.1 bétát, amíg az Itunes vagy magában IOS nem dobja fel a lehetõséget, addig nem szoktam frissíteni, csak olvasgatok róla, pl iphonehungary-n.
PhoneClean-t elindítottam, de csak +10 mb szabad helyet csinált, viszont újra indítottam a telefont és helyre jött magától a tárhely probléma, újra annyi amennyinek kellett lennie.
Köszönöm a segítséged és válaszod.
SötétBarom
LoL

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jim Morrison
Roamingot kapcsold ki mindenképp. Ismerõs amerikában volt ki 2 hétig vagy meddig és az iphoneján nem kapcsolt ki semmit... Milliós számla lett.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sickness
Helló, nem teljesen ide függ, de mégis. Napokban utazok ki Németországba jó pár hónapra, és érdekelne, hogy a telefonon ajánlott-e kikapcsolni bármit is, hogy ne lepõdjek meg majd ha haza jövök? T-mobilenál vagyok egyébként. Köszi.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

passatgt
Volt valami bug az új verzióban, így amíg nem csinálják meg, leszedték appstoreból, legalábbis tegnap ezt írta ki amikor elindítottam

Dzsega
Leszedték az appot???
Most akartam ajánlani ismimnek de nem találom! Vagy csak át lett nevezve?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
miért nem az 7.1 béta 1-et használod, sokkal gyorsabb. és indíts rajta el egy PhoneClean-t

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Érdekes. Én ha elindítom PC-n az elsõ kérdés használom-e már telefonon. Ha arra klikkelek, hogy nem akkor tájékoztat, hogy telón kell aktiválni és csak egy Close gomb van.



Sziasztok!
Van egy Iphone 4 8GB-s telefonom, nincs jailbreakelve, legújabb 7.0.4 -es IOS üzemel rajta, Itunes 11.1.3.8 -as...
A gondom az, hogy felraktam szinkronizálni, és 1,2 GB szabad hely volt rajta, szinkronizálás közben a telefon kiírta, hogy tárhely megtelt, az egyéb kategóriái borzalmasan megnõtt, és azt írja 206mbtal túlléptem a megengedettet, nem tudom mi történt...
Remélem tudtok segíteni, mert eléggé idegesítõ probléma, mellékeltem egy képet az Itunesról, de igazából az mutatja amit leírtam...

Elõre köszönöm a segítségeteket

clio1616v
pc-n is van viber ugyanezen az elven, nem kell telefonszám a PCnek

Ha teljesen más a SIM száma azt adod meg a Vier indításakor. Megkapod rá az aktiváló kódot és tudod használni. Teljesen mindegy milyen Apple ID-val szedted le magát az appot.



Adi
Koszi! De ha ugyanaz az apple id akkor peldaul viberezni nem tudok az ipadon mivel abba is van egy sim es teljesen mas a telefonszama, mint amivel bevagyok jelentkezve apple idvel. Ügye ahoz hozza van rendelve a az iPhone szama.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

GregSB
Animációk csak iPaden gyorsulnak elvileg 😊

asysoft
Én várom a 7.1-et, mert bár iOS7 folyamatosan javul (lekopogom, de 7.0.4 felrakása óta még nem volt "alma logós" rebootom), azért még vannak itt-ott gondok, képnézegetõ úgy en bloc félkész érzetet kelt. (Plusz ahogy olvasom, animációk is gyorsulnak😊) Azért remélem, hogy AirDrop képessé válik iOS<->OS X adatátvitelre is.

/*WTF?!*/

GregSB
Nem szoktam betakat feltenni. Kiváncsi leszek 7.1-re, bár mint régebben írtam az alap rendszer sebességével semmi bajom nincs. Sokkal inkább azzal hogy az új appok látványosan nincsenek optimalizálva i4-re.

clio1616v
felraktad a 7.1 bétát? - látványosan gyorsabb fõleg i4-en

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Grat.

Nagyon erõsen vacilalok en is az 5s-en - legutóbb azt mondtam megpróbálom kihúzni a következõ generacioig a 4-essel, de lehet nem fogom kibírni 😄

GregSB
Ennyiért nem kérdés hogy megéri -e. Alapból 177-nél indul a T-nél, ez nagyon jó ár érte.

V43 1105
Iphone 5S 16gb ~ 150k, T-Mobile.. érdemes befektetni szerintetek? Garanciával, mindennel.. ja csomagot szabadon választhatnék. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

rastaman
grat <#eljen>