iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törlést én kézzel hajtanám végre, de ha tudod, hogy a telefon a filerendszerben hol, és csak ott tárolja amit törölni akarsz, akkor hajrá. Settings - icloud, itt tudsz kilépni szerintem az apple id-bõl.
@ Hellomarci
Elsõ lépés, hogy csinálok egy mentés párom notijával a telefonjáról.
Második lépés - átrakom a SIM kártyát az újba, arra felrakom az elõzõ telefon backupját.
Harmadik lépés - ifunboxal (vagy mással?) letörölök minent a régi telefonról, kijelentkezek és átírom a nevét.
Ennyi?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A másik (ha szabad beszélni róla, lebaszást nem kérek) a freemium játékok miatti pénzszerzés. Nem vagyok nagy játékos, hetente 3-4 futamot játszom a RR3-al pl, de egyszerûen se kedvem, sem idõm nincs, hogy normálisan egy ember élet alatt végigvigyem, megszerezzek mindent, viszont abban a 15 percben meg szeretnék rendesen játszani. Tudom, sokat akarok. 😊
@ Hellomarci
A vásárlás menni fog max ha rákatiint a frissítésre összeborul a jb miatt.
Nem vagyok ellene a JB-nek (csak ha valaki a warez miatt használja) de sokkal könnyebb lett a dolgom mióta nincs... Áldás, hogy nem kell szarakodni a frissítések miatt sem, bár vannak dolgok amik hiányoznak de szépen lassan épülnek be a jb-s cuccok az alap rendszerbe...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
@ Hellomarci
Kellene nekem egy kis segítség mert már rég csináltam ilyet.
Asszonynak korábban jött a jézuska, ma meghozta a futár az új iphone-t. Van egy régi iphone4-e, amit viszont elajándékoznánk az apósomnak. A feladat;
1, Az új iphone-ra átmásolni párom adatait, beállításait (gondolom ez az egyszerûbb, gondolom síma backup visszatöltés - az új telcsin iOS7 van)
2, A régirõl letörölni mindent és új telefonnak konfigurálni VISZONT (és itt jön a nehézség). Ez jelenleg egy JB iphone4 5.0.1-el. Jó lenne úgy odaadni, hogy a személyes adatok eltûnjenek róla de a rendszer megmaradjon JB-vel együtt. Megoldhatóak ezek a problémák? Ha igen akkor hogyan?
Ha lesz valaha egy nagyobb Apple TV bejelentés addigra gondolom ezt kiküszöbölik, különben nem sok értelme lenne.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
/*WTF?!*/
egyébként nem láttam hogy azért a játékmódokért csillagot adna
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
21 pálya van szorozva 5-tel, az 105😊
Amit nem tudom hogy csinálták meg az az iPad Air: 24(!) óra üzemidõt tud hotspotként. (kikapcsolt kijelzõvel mért idõ)
Link
Más. iPhonet ugye lehet használni modemként iPad esetében is? Vagyis, ha van egy iPhone-om 4G elõfizetéssel, akkor egy csak wifis iPaddel is tudok bárhol netezni az iPhone-om segítségével?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
torrentrõl letöltöd a 7.1 iOS ispw iPhone 4 GSM-hez
utána Shift klikk a frissítés gombra az iTunesen belül betallózod a letöltött ispw-t és már telepíti is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
PhoneClean-t elindítottam, de csak +10 mb szabad helyet csinált, viszont újra indítottam a telefont és helyre jött magától a tárhely probléma, újra annyi amennyinek kellett lennie.
Köszönöm a segítséged és válaszod.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Most akartam ajánlani ismimnek de nem találom! Vagy csak át lett nevezve?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Van egy Iphone 4 8GB-s telefonom, nincs jailbreakelve, legújabb 7.0.4 -es IOS üzemel rajta, Itunes 11.1.3.8 -as...
A gondom az, hogy felraktam szinkronizálni, és 1,2 GB szabad hely volt rajta, szinkronizálás közben a telefon kiírta, hogy tárhely megtelt, az egyéb kategóriái borzalmasan megnõtt, és azt írja 206mbtal túlléptem a megengedettet, nem tudom mi történt...
Remélem tudtok segíteni, mert eléggé idegesítõ probléma, mellékeltem egy képet az Itunesról, de igazából az mutatja amit leírtam...
Elõre köszönöm a segítségeteket


Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
/*WTF?!*/
Nagyon erõsen vacilalok en is az 5s-en - legutóbb azt mondtam megpróbálom kihúzni a következõ generacioig a 4-essel, de lehet nem fogom kibírni 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h