45063
-
#44582 Ikonok és a "dock" között van a lapozó indikátor (pöttyök), iOS-en is így van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.18. 02:24:54 -
#44581 Megnéztem egy másik videon, ott jobban látszik.. ez csak UI megoldás, fura.
-
#44580 2:30-ál miért van egy kis kihagyás az alsó sor ikon és a következő sor között? Design megoldás csak? -
#44579 Nézzétek már meg a videót/kat, csak bekapcsolt állapotban működik - miért működne kikapcsolt állapotban? -. Van egy kijelzőréteg, rajta egy érzékelő ami felett szemmel láthatatlan lyukak vannak a fény számára. Az érzékelő aktivitását meg szoftver vezérli, mikor ulnock-olni kell megjelenik az ujjlenyomat ikon a képernyő alján. Szerintem tök egyértelmű.
X-en a hangszóró és az érzékelők miatt van a felső sáv, de az tök más. Az a Vivo-n is ott van, csak nem ér fel addig a kijelző.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.17. 23:02:49 -
#44578 Nincs semmilyen sáv, miért lenne? A videóban elmondják hogyan működik. -
kl24h #44577 Régi iOS-verziókat tett elérhetővé az Apple -
#44576 hátoldal meg tenyér lenyomatos. ahhoz hogy mondjuk galériában megnézhesd x albumot, neked kell fogni a telefont is :) -
#44575 Olyan kellene, ahol az egész képernyő ujjlenyomatolvasó. Bárhova nyomsz, authentikálva lennél és menet közben is tudná folyamatosan csekkolni, nem csak egyszeri feloldásnál :) -
#44574 pont ezért mondom, hogy akkor meg ugyanott vagyunk vele :) Lehet hogy az Apple nem tudta, de lehet csak nem akarta megcsinálni, mert ők már másban látták a jövőt... FaceID. Nincs X-em, nem tudom milyen, egy cimborám szerint teljesen rendben van, bár vannak korlátai. Én se vágyom a FaceID-re mert szeretem, hogy bármikor bárhogyan fel tudom oldani a telefont anélkül, hogy ránéznék.
Ha meg csak kikapcsolt képernyőn működik, akkor az se jó, mert vannak olyan appok amikhez ujjlenyomat azonositás kell belépéshez. Na majd ha jönnek a tesztek meglátjuk hogyan is működik. -
#44573 izé, és az X-en ott van egy betüremkedő sáv a képernyő tetején?
egyébként nem, ez csak kikapcsolt képernyőnél fog működni -
#44572 izé, és akkor ott van egy üres sáv az appok között? -
#44571 majd még azért várjuk meg, hogy működik élőben
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.01.17. 08:51:36 -
#44570 Apple-nek nem ment, Vivo megcsinálta:)
-
kl24h #44569 Több változást hoz az iPhone SE 2 -
Probatbicol #44568 Mikor indult, én elkezdtem feltölteni a régi mp3-as cd-imet, csak aztán ráuntam meg rájöttem, hogy minek ha úgy is megvan minden pl. Spotify-on.
De ehez a saját zenés részhez ráadásul nem kell előfizetés, ez ingyen jár a google accounthoz, most ránéztem és azóta is ott van minden már nem tudom hány év óta. Úgyhogy jó is hogy szóbakerült, mert arra pont jó lehet hogy az olyan lemezeket felrakja az ember ami nincs meg mégsem Spotify-on (pl. teljes Tool diszkográfia) és akkor ezek is meglesznek 'streaming'-en. Megnéztem egész pofás kis applikációja van ios-on, még kipróbálom hogy itt is van-e valami connect-hez hasonló dolog két készülék között.És így a Spotify meg a Goggle free része tényleg lefedi a zenei palettám 100%-át.
(Ha ott nincs connect, akkor a Google esetében oda kell botorkálnom az erősítőhöz mint az őskorban :) ) -
#44567 nálam a PS4 miatt és a jobb hetki ajánlatok miatt nyert a Spotify. Már csak Apple Watch-ra kéne :( Persze annnnyira nem fontos, mert nem futok zenével, de sok ember igen. Ja és Spotify-t lehet remote irányítani bármelyik eszközről :)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.01.11. 23:07:11 -
#44566 nővérem használta, de átállt spotifyra családi csomag és spotify connect miatt.
Egyetlen (nagy) előnye, hogy saját számokat lehetett feltölteni (talán még most is) -
#44565 És Google Music-ot próbálta valaki? Árban az is annyi, mint Spotify / Apple Music -
Solt #44564 Igen, sajnos sokat nem segít... -
#44563 ez nekem új infó, hogy az Apple music előfizu mellé elérhetőek a filmek is. 2 hete mondtam vissza az AM-ot, a Spotify-ra cseréltem, nekem jobban bejön. Viszont így már nem váltottam volna, ez azt jelenti, hogy 2in1, egy kb. Netflixet is kapok az AM mellé így. -
#44562 van a beállításokban - Azonos (normalizált) hangerő minden számhoz
Mondjuk, hogy ez milyen a régebbi, még csak nem is remastered számoknál sajnos nem tudom. Kipróbáltad (gondolom nem)? -
Solt #44561 Legfőképpen arra értem, hogy jellemzően régebbi, vagy klasszikus zenék esetében gyenge a minőség, ami leginkább akkor érezhető amikor készítesz egy lejátszási listát és szinte számonként kell változtatni a hangerőt, mert egyiket alig hallod (ezek ugye a szar minőségűek), a következő meg üvölt. Konkrétan mintegy össze-vissza letöltögetett mp3 gyűjtemény, vagy youtube lista... -
Probatbicol #44560 Oké köszi, akkor a Spotify olcsóbb érv kihúzva :) -
#44559 iOS rendszeren nézd azon olcsóbb mindegyik csomag. 1500Ft az egyéni csomag, 2300Ft a családi.
A lenti link a nem Apple tulajok számára árazott csomag.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.11. 00:58:37 -
Probatbicol #44558 Én 15$-t látok, de lehet hogy rossz helyen nézem
https://www.apple.com/apple-music/plans/ -
#44557 Ja igen, ez meg a másik, egy csomó eszköz támogatja a Spotify-t. PS4-is :) -
#44556 Nem tudom milyen zenéket hallgatsz, de elég ritkán futok bele "szar" minőségbe... -
#44555 minőséget azt most mire érted? -
Solt #44554 Én most mondtam vissza a Spotify-t, mert botrány, hogy néha milyen minőségű zenékbe futok bele, elég volt belőlük. Az Apple Music családi előfizetése csak 2290.-Ft... -
Probatbicol #44553 Én is a Spotify-t preferálom, elsősorban a szolgáltatások miatt. Futás támogatás, spotify connect, album, előadó, szám alapú rádiók, zeneradar, daily mixek, néha már ijesztő, hogy mennyire ismeri az ízlésemet.
Lehet hogy már az apple is tudja ezeket, de mikor néztem akkor nem voltak hasonlók.
Ja és a Spotify olcsóbb is, csak 8 euró a családi csomag. -
#44552 dettó. nem fogom lemondani, mikor már összegyűjtöttem egy rakat fasza zenét, offline mód, tv-n spotify app stb ... macerás lenne váltani. -
#44551 Spotify-n van 320kbps stream, az egy átlag usernak átlag cuccon tökéletes. Az apple music-al csak annyi a bajom, hogy több ezernyi cuccom van már spotiffy-n, plusz a felülete is jobb. sajnos sokat késett az apple. -
#44550 audiophile tidal alá ne menjen kérem szépe :p -
#44549 Bocsánat, akkor nem szóltam:) -
Micsu #44548 Belemehetunk mert 500 bakelit lemezem van, 2 mk-1200as lejatszoval, hozza valo hangrendszerrel :P a bakelit dinamikus es kezzelfoghato, tenyleg nagyon jol szol bar vannak gyengen masterelt lemezek, a digitalis se rossz, flac, aiff (foleg h savokat is le tudod valasztani) + foobar par pluginnal csodakra kepes, nagyon jo melye van a jo minosegu digit zenenek + alapzaj sincs -
Micsu #44547 Az imusicrol beszeltem, nem az itunesrol :) -
#44546 Hát, jobb a minősége, mint a letöltött YT videóknak:) Egyébként iTunes-on AAC 256 kbps-ben van minden muzsika rögzítve, ami kb pont CD minőség. Na meg egy ideje (~8 éve) az elsődleges zenei disztribúciós platform, majdnem minden nyugati előadó ott jelenteti meg először az alkotását, tehát valószínűleg nem lehet az olyan rossz minőség. Spotify és Deezer-nél biztos jobb - használtam őket. iMusic-ról/Youtube-ról meg ne is beszéljünk minőség terén:)
Egy szó mint száz, iTunes-nál csak a lossless szól jobban, de ha ilyen igényekkel rendelkezik valaki - ami tök jogos, ha igényes tech-el hallgat zenét - az megvásárolja CD-n, bakeliten és nem digitális forrást keres:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 22:45:38 -
#44545 Mindig is voltak. Apple Music előfizetés = iTunes előfizetés. -
#44544 már itunes filmek is vannak a music-ban? -
Micsu #44543 nem nekem kell amúgy, én amúgy se szeretem, szar a minősége, de thx amúgy