45063
-
#39999 ui jailbreak pedig nincs a telefonon :/ -
#39998 ertem mire gondolsz, meg ismerem a dropboxnak ezt a funkciojat is, de nem pont erre a megoldasra gondoltam. -
Xing #39997 Ezt csak jailbreakkel tudod megoldani. Alternatíva lehet egy olyan app, ami importálja a képeidet és csak jelszóval tudod megnyitni. Ilyen például a dropbox. Ha a beállítod a képeidet kedvenceknek, akkor a telefonodon tárolódik és offline is meg tudod nyitni őket. -
#39996 szerintem csak jailbreak-es megoldás van rá. -
#39995 iPhone-ra keresnék programot, ami a Camera Roll-ból képes eltüntetni/jelszóval levédeni képeket. Valakinek lenne valamilyen ajánlása? -
#39994 alapesetben nem is vettem volna, de tényleg nagyon olcsó volt, még a hülyének is megérte volna, hát még nekem :D -
#39993 Azért a 4s sokkal nem jobb a 4-nél, max annyiban, hogy használható az iOS 7. Én kipróbáltam sima 4-en, és halál. -
#39992 egyébként akkor majdnem vettem egy nexus 4-et, mert már nagyon elegem lett az i4 lassúságából. 4s pedig amennyivel drágább, annyival nem tartottam előrelépésnek. végül úgy hozta a sors, hogy fillérekért tudtam venni egy bontatlan 4s-t, úgyhogy végül maradtam az apple-nél :D így utólag nem bánom, sebesség terén sem vészes a dolog, meg mégis csak egy zsír új telefonom lett így, nem pedig egy használt.
meg örülök, hogy nem kellett androidra váltani, valahogy sosem tetszett az a rendszer, de ár érték arányban egész jó lett volna a nexus 4. (no meg azért kicsit hajtott a kíváncsiság, mert hosszútávon sosem használtam androidot).
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.08.23. 16:42:45 -
#39991 tavasszal én majd egy hónapig hirdettem először 50-ért, majd 45, de még érdeklődők is alig voltak. 16gb, t függő, karcmentes kijelző és hátlap. shsh is egész sok verzióhoz volt (tehát vissza lehetett rá rakni ios 5-öt és 6-ot is). annyi volt a "baja", hogy a kábel szigetelése lejött a csatlakozásnál. na mindegy, aztán végül 40-be elvitte egyik ismerősöm.
most ahogy nézegettem 35-50 körül vannak hirdetések, de nagyon telített a piac, nagyin sok eladó 4-es van. na most ezekből vond le a konzekvenciát és úgy lődd be az árat :) ha engem kérdezel, akkor 40 körül reális ár érte. -
#39990 Detto, 40-ért adtam el tavaly. (45 - vatera "adó")
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.23. 13:20:17 -
#39989 Én egy ugyan ilyen iPhone-t májusban adtam el 40 ezerért. Még a T-függőség is stimmelt. -
#39988 ja és T függő -
#39987 kicsit off: szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 8gb-s I4-et aminek tavaly decemberben járt le a garija. végig tokban volt hordva fóliával együtt. tudok hozzá adni 2 tokot egy hátlapot. természetesen dobozzal töltővel valamint fülessel adnám -
#39986 Naés? -
#39985 sziasztok
erre mondjatok valamit :D
Samsung -
#39984 Ja igy már világos :)
Skerült ráéreznem, eddig 23 a rekordom :)
Ez is csak ezüst medált adott, de lehet már a srác skinjét változtatni
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.08.22. 19:11:07 -
clio1616v #39983 teljesen mindegy, hogy néz ki az új iPhone úgyis megvesszem, nem azért veszem meg mert hogy néz ki, hanem mert iOS fut rajta -
#39982 Ezek 2012 februári Foxconn prototípus képek. Semmit nem árlunak el arról hogy milyen lesza színe. Lehet vastag a csík, ha nem üt el a színe a házétól nem lesz annyira feltűnő. -
Xing #39981 Vagy adnak hozzá ingyen bumpert megint ami majd eltakarja :D -
itt is vastag a csík... plusz a kiemelkedő kamera nagyon jó lesz asztalra letéve:) -
#39979 Kinézetre lehet hasonló lesz, de hogy színre nem ilyen az tuti. Már az arany mockupon lévő fehér csík sem olyan zavaró mint a szürkén a fekete. Kizártnak tartom hogy ilyen színkombó lesz a végelges gyárin, szerintem várd meg amíg a kezedben van és úgy látod, utána alkoss majd véleményt. -
G_ArchAngel #39978 Lenne rajta egy olyan muanyag betet mint iPad-on es kesz. Meg az is szebb, mint ami a mock up-okon van. De szerintem ilyen lesz, tul sok forras ezeket a kepeket hasznalja. -
#39977 Úgy néz ki, mintha egy elcseszett bumper-tokban lenne... Biztos nem ilyen igénytelen lesz a végleges, max hasonló. -
#39976 Én is kizártnak tartom, hogy azok a csíkok ott maradjanak. -
G_ArchAngel #39975 Amugy mi a hir az 5.5-rol? Lesz egyaltalan, kesobb jon vagy csak pletyka? -
#39974 szerintem ott lesznek, persze picivel szebb lesz, mint a mockupon, de ugyanilyen vastag sajnos:(
még sajnos azt sem lehet felróni hibának a mockupon, hogy a kamera nincs függőlegesen középen a kivágott részben, ugyanúgy el van csúszva az ötösön is... -
#39973 Fogadni mernek ra, hogy azok a csikok nem lesznek ott igy ebben a formaban. -
#39972 -
Bal oldalt iPod TOuch, jobb oldalt mockup. Kizártnak tartom hogy a végleges telefonon ilyen ocsmány elütő vastag csík legyen. Azon kívül meg ugyanúgy néz ki. -
#39970 elindul egy irányba magától, ha ráböksz, másik irányba megy, ha gyorsan nyomogadot leesik -
#39969 WTF. Sikerült egy idegesítpbb játékot csinánia mint a FB :D
Ha valaki rájön mi alapján megy jobbra-balra az ossza meg :)) -
#39968 Itta Flappy Bird alkotójának új játéka: Swing Copters -
#39967 -
#39966 Nekem most jött elő először, és igazából nem konkrét helyen, csak annyi, hogy a wifit kapcsoltam be... :) Na mindegy, ez legyen a legnagyobb problémája! Amúgy lehet azért csinálta, mert rég nem volt újraindítva. Galaxy S2-nél 2-3 naponta újraindítottam a telót, amikor kezdett hülyeségeket csinálni :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.20. 19:13:05 -
G_ArchAngel #39965 Ha nem produkalja pont akkor es ott, akkor leszarjak. -
clio1616v #39964 garos vidd vissza -
Xing #39963 Nem indult ujra, csak összeomlott a springboard. Előfordul sajnos. Nálam akkor jön elő ha készítek egy képet és egyből meg akarom nyitni a sarokból. -
#39961 iPhone 5 eseteben is volt sok kiszivarogatatas. Egyaltalan nem voltak vonzoak a mockupok se a grafikak szamomra. Aztan amikor megjelent a telefon akkor a vegleges termek gyonyoru lett, pedig a format a meretet mindent tudni lehetett elore...csak epp azt nem milyen igenyes es szep keszulek lesz. -
#39961 Ízlések és pofonok. Egyébként par mockupon és prototípuson kivul nem láttunk még semmit, szóval én várnék az ilyen kijelentésekkel. -
vastag csík + kiemelkedik a kamera