iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a Mail-en belul a Yahoo Mail csinalja ezt

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem kb havonta elõfordul, hogy folyamatosan feldobálja az ablakot az iOS, hogy adjam meg az iCloud jelszavam de hiába adom meg, fél óra, egy óra múlva ismét kéri. Ti találkoztatok ilyennel?
Ezzel az a gond, hogy ilyenkor kikacsolja a Find my iPhonet is ...



toltam egyet de megmaradtak az appok is 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dzsega
Van.
Pl alarm clock is ilyen

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
van olyan óra alkalmazás, ami ha töltõn van a telefon, nem kapcsol ki és folyamatosan mutatja az idõt?

Sziasztok Iphone 5s-t szabad mágneses tokban tartani ?
passatgt
annyit tudok mondani, hogy a facebook app egy fos😄

csn tamás
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vettem egy iPhone 4s készüléket s rendben is vannak/ voltak a dolgok. Azt figyeltem meg, hogy ha a safarin böngészek vagy a facebookról megnyitok egy linket, betölti azt, de utána kilép a menübe. Facebook lefrissítve s a legújabb szoftver van rajta.

Ha tudnátok mondani valamit megköszönném!

Tamás

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

passatgt
in-app kell mindenre sajna, szóval nem ingyenes😊

GregSB
Valaki múltkor kérdezte mivel tud videót lejátszani géprõl.

Infuse 2

Ingyenes, feliratokat kezel, meg csomó fileformátumot.

⇢ 14 VIDEO FILE TYPES SUPPORTED
The standard MP4, M4V and MOV…plus MKV, AVI, WMV, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, WebM, and WTV. Includes full support for DolbyŸ Digital Plus (AC3 and E-AC3) audio.

⇢ STREAM FROM OTHER DEVICES
Browse and play videos stored on a Mac, PC, or NAS drive…no syncing required.

⇢ MULTI-FORMAT AIRPLAY
Stream a wide variety of videos types such as MKV, MP4, M4V, AVI, and others over AirPlay with full surround sound and subtitles.

⇢ TRAKT.TV SYNCING
Connect Infuse to trakt.tv to 'scrobble' plays, submit ratings, and post comments.

⇢ OPTIMIZED SUBTITLES POWERED BY OPENSUBTITLES
Bring your own subtitles, or download them on the fly (for free) in virtually any language.

Tikal
Igen. Azokat csak az erase all szedi le

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hard resetnél a telszámok, képek, jegyzetek/hangjegyzetek megmaradnak?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

passatgt
scanner pro ingyenes, ipadra is

GregSB
Köszi 😊

precision
Happy Birthday GregSB!

Bazinga!

passatgt
avci vagy ki nekem is a kedvencem<#idiota>

Felenel tartunk, de en meg egy ajandekot sem toltottem leeddig. Ilyen szar kinalat talan meg soha nem volt.

Botond
thx! otthon ránézek majd!
GregSB
GregSB
iTunesban rákeresel hogy "Home alone". Telefonról nekem csak angolul engedte lejátszani, gépen lehet át lehet állítani magyarra.

Botond
Hol? iTunesbõl lehet letölteni a filmet, vagy hogy?
az angolban is Home Alone

GregSB
Reszkessetek betörõk a mai ajándék a magyar storeban 😊

USA storeban a Hugo.

oneal1
😄DDDDDDDDDDD

!Forza Ferrari!

clio1616v
kb egy hete keresgettem apród, apronet, vatera, akkor több használt i5 is volt

itt nézz körül

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Google translate FTW. Kettõt kérek.

"UJ Apple iPhone 5 32gb feher
eredeti dobozában iphone 5 32gb kész eladó, az iPhone jön a vásárlást igazoló és egyéb Apple garancia. akkor nyugodtan írjon vissza tehát én tud ad ön részleteket az iPhone nyitott, eredeti, garancia, visszatérési politika rendelkezésre áll. "

<#worship>

Get a life!

passatgt
Elsõ kettõ nagyon régi is kamu hirdetés, elég a második szövegét elolvasni. Harmadik a reális ár, viszont ennyiért és olcsóbban is van már 5c használtan

MerlinW
Elsõ találat aproneten.
Második találat
hasznaltgsm.hu-n 120k

Tehát csak a google-t kell használni😊

[merlinw.org]

Akkor mond hol nézzünk/keressünk 90ért i5öt.... (gondolom Te sem tudod csak pukkasztod a népet...)

Get a life!

clio1616v
ha most kellene vennem telefont és választanom kellene, hogy i5 vagy i5C, akkor mindképpen i5-öt vennék és 100% biztos vagyok benne, hogy olcsóbban jutnék, hozzá az i5-höz mint az i5C-hez; csak erre akartam utalni, ne vesszetek el a részletben, hogy mi mennyi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hardverapró 😄DD

oneal1
ez a 90ezer nem tudom honnan jött de nagyon nem tükrözi a használt árakat, már ha valaki vette a fáradságot és utánanézett😊

!Forza Ferrari!

JohnnyNapalm
lehet újrahúztad a gépen a rendszert és nem transferelted a purchase-eket miután újra feljogosítottad a gépet itunes-ban
ott is meg kell lenni, mert magától nem menti el a backup-ba

passatgt
hardverapron körülnéztem, 90-ért max törött van...😄

Tikal
hm, érdekes, hogy igy elbasszodott, még nem volt ilyen gondom. ha volt felhõ mentésed akkor állítsd vissza onnan is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Egy "nullkilométeres", bontatlan, full 1 éves garis készülék árát használtéhoz hasonlítani nincs értelme szerintem.

clio1616v
annyi az ára a használtpiacon

robotnyk
mindenben van restore purchases, appstoreos accounthoz kötve
passatgt
ha van iCloud backup, akkor nem kell sima itunes backupot csinálni, akkor csak elbassza az appokat, ami a gépen van azokat rakja rá vissza meg mindenféle keveredés, sose értettem meg a logikáját. Icloud backup bekapcsolva, minden bepipálva beállításoknál, itunesra meg véletlen sem kell rádugni és megy minden😄

Ami ott bevolt kapcsolva, az megvan, kiveve a jelszavak, azt az osszeset buktam. Cimlista megvan. Ami idegesito, hogy olyan appokat visszatett, ami torolve volt regota, ami uj volt, azt meg fel sem ajanlotta meg az Appstore Purchased reszeben sem.

passatgt
miért nem kapcsolod be icloud backupot? nem kell itunes, új eszköznél bejelentkezel és automatán visszarak mindent, este meg ha töltõn van, csinál automatán backupot

nem, a ma reggeli, de tobb nem is volt soha, ez volt az elso backup itunes-on keresztul

Tikal
nem valami régebbi backup ment fel?

IAP-eket általában felajánlják az appok visszaállításra elsõ indításkor de ha végigmész a folyamaton mintha megvennéd újra, a végén szólj, hogy ez már megvan neked ezért ingyenes lesz.

&#63743;

Ez az offline iTunes Backup eredmenye... azt nem is remelem, hogy az IAP-jaimat visszakapom :/

GregSB
Hehe, grat. A Backuppal nem tudom mi lehet a probléma, én iOS7 elõtt vsináltam egy komplett backup -> újratelepítést iCloudon keressztül és minden visszakerült. De azért ilyenkor érdemes iTunes-szal is csinálni egy full offline backupot is, mert sz ördög nem alszik.

A Backup zsenialis, szinte a fele eltunt az appjaimnak, kepeimnek, beallitasaimnak...

Having phone replaced on the last day of its warranty period achievment is unlocked.<#vigyor2>

oneal1
nekem 5c-m van fehér, több mint 1 hónapja nyúzom, nagyon megszerettem.
volt sima5ös-m is, ez jobban bejön!
fogása is jobb, nem karcolódik az i5el ellentétben.
jobb az aksija is😊

!Forza Ferrari!