45063
-
G_ArchAngel #39959 Sajnos nem ugy nez ki. Az iPod hatulja szep. -
#39958 Szerintem meg az már nem iPhone lenne. Én örülök hogy úgy néz ki mint egy iPod Touch / kilapított iPhone 2G. -
#39957 OMG előbb az iPhone-om elég érdekes dolgot csinált. Bekapcsoltam a wifit, és behalt az egész készülék. Próbáltam megnyitni a beállításokat, fehér képernyő. Aztán nyomtam egy alvás gombot, utána se kép se hang, kb 5 percig, aztán magától újraindult. WTF?! Más találkozott már ilyesmivel? (iPhone 5s iOS 7.1.2) -
#39956 lehetett volna vékonyabb a széleken, mint az új Sharp... -
#39955 Nagy varázslat nincs. Valahol kell műanyag az aluházra hogy jó wifi / cellural vétel legyen. A lenti 2G-n ezt egy bazi nagy fekete műanyaggal oldották meg, a 6-oson két csík lesz. Szerintem egyáltalán nem néz ki gagyin. -
#39954 Jaja. Meg úgy néz ki mint egy ultra slim iPhone 2G. Szerintem nagyon szép lesz.
-
G_ArchAngel #39953 elolrol semmi baj nincs vele, de a csikok miatt jobb eltakarni a hatuljat, mert nagyon olyan, mint egy 30e-s kinai android -
#39950 Továbbra is azt mondom, dettó ugyan úgy néz ki, mint az iPod 5. -
-
-
G_ArchAngel #39949 Londonra azt irja, hogy nagy, nem tudja elmenteni a Google.
maps.me-nek sikerult egesz UK-t. -
#39947 google maps offline nálunk nem működik
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.08.17. 18:14:45 -
#39947 Google / Apple mapshez kepest nyújt valami pluszt? (mindkettőben van offline térkép) -
#39946 kösz, ez most pont jól fog jönni :) -
#39945 Offline térkép. Jó cucc, külföldön sokat használom, ha nincs mobilnetem. -
#39944 maps.me ingyenes, még nem tudom mire jó, de jó drága volt és népszerű korábban:) -
G_ArchAngel #39943 4.7-re nem valtok, 5.5-re igen
sokszor nem tudok magammal vinni iPad/Kindle-t es tomegkozlekedve szenvedes olvasni a mostani kijelzon -
#39941 4,7-est én mindenképp veszek majd.. -
#39941 WP-t igy két hét használat után abszolút jó rendszernek tartom, két dolog miatt nem váltanék rá:
- appok választéka és minősége
- iOS-t már belaktam, 2 gomnyonás és kis várakozás után az új telefonon minden olyan lesz mint a régin. Átköltözni WP-re, manuálisan átmozgatni pl iCloud jegyzeteket, doksikat, stb... rámenne fél napom. Nem beszélve olyan appok tartalmáról, amelyek nem léteznek WP-n és valami gagyi másolat appba kéne átköltöznöm (pl clear vagy mailbox).
Én tuti maradok iOS-en, inkább vennék egy régebbi szifont olcsóbban ha nem engedhetném meg az aktuális csúcs modellt. -
#39940 remélem lesz 5-5,5 közötti, de ha nem lesz, vagy olyan felárral mérik majd mint a +16 gigákat, akkor lehet, hogy megelégednék egy 4,7-essel is -
#39939 Én idén már nagyon le akarom váltani az i4-et, úgyhogy baromi kíváncsi vagyok mit lépnek. -
#39938 Legrosszabb esetben is megtartják a 4"-t, de valószínű tavalyi hardverrel. Kb 5s-t meg tudod majd venni olcsóbban / vagy műanyag házban. -
#39937 az nem történhet meg, mert akkor kurva nagy dilemmában leszek :D
Gyártanak még telefon méretű telefont más gyártók? :) -
#39936 Igen, várom, de nem hiszem, hogy venni fogok. Majd a 6s-t talán. -
#39935 másnak is szarakodik az itunes? :) Az autóban a fejegység ha rádugom a telefont automatikusan elkezdi lejátszani a zenéket, többnyire itunes-ból mert mindig elfelejti hogy a Spotify-t hallgattam utoljára, ez most nem is fontos, szóval elkezdi lejátszani a zenéket, mindig az elsőt, mert azt már nem jegyzi meg hol jártam még az iTunes-ban sem, de mostanában mindig Podcast-eket játszik le és nem értem miért? Hogyan kerülhetnek a podcastek a zenék közé, elvileg az egy külön alkalmazás, nem szabadna ottani lejátszási listákba kerülniük... grr -
#39934 Várni várom, de nem tudom eldönteni, hogy kell e az nekem, vagy elég egy 635 lumia az ipad mellé. 4,7" nem zavaró, sőt. -
#39933 Igen, nem. -
#39932 Nem várom, de jövőre úgyis vennem kell ha lejár a hűségem. -
clio1616v #39931 ritkán ismerkedek ismeretlen emberekkel, de lehet jönnek ismerősök is, akkor viszont a társaság miatt is igen -
#39930 de csak a sorban állók társasága miatt nem? -
clio1616v #39929 nem várom, de amint lehet kapni az elsők között leszek -
Solt #39928 Igen, nem! :) -
#39926 igen. nem. -
#39926 Ti várjátok az új szifont? Vesztek ha csak 4,7"-es lesz? -
clio1616v #39925 igazán nincs mit -
G_ArchAngel #39924 Igen, nekem ugyanez volt, kiprobaltuk tobb fulessel is es a vegen kicserelte az Apple a telefont. -
#39923 nem sok mindent találok a témában, főleg nem 5S-el kapcsolatban. gyári fülhallgató? esetleg próbáltad másikkal is? legfrissebb firmware? gyári lejátszó? az jack aljzatban nincs kosz, vagy ilyesmi? -
#39922 Köszöni a segítségedet. -
clio1616v #39921 szerviz rövid ivel írandó -
#39920 sziasztok, más is találkozott már olyannal, hogy iphone 5s-en zenehallgatás közben felugrik a hangerő maximumra, és hiába húzóm lejjebb a csúszkát vagy nyomom a gombot, automatikusan ugrik felfelé, és újra kell indítani a telefont, szervíz vagy bug?