iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsegameló
Nem tudom melyik fizetõs, annó ingyenesen szedtem le õket:
Tiny Wings, NinJump, Jetpack

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Snexi
tud valaki valami egyszerû platform/ugrálos vagy hasonló ingyenes játékot?

ebay
i5 alkatrészeket hol lehet a legolcsóbban beszerezni ? Akár külföld akár belföld. Lehet utángyártott is.

Get a life!

clio1616v
természetesen, ha az adott appot az újzélandival szedted le, akkor csak átlépéssel tudod frissíteni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én bent vagyok az újzélandi az amerikai és a magyar appstoreon is és bármikor tudok váltani

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Köszönöm a válaszokat!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

maffi
sziasztok! gondolkodom, hogy visszatérek az almához. ki is néztem egy használt 5-öt itt. beszámítaná a samsung galaxy s3 lte készülékemet + rádobnék 40et. sztetek ez így korrekt? milyennek tûnik a telefon? vagy próbáljam elpasszolni magában a telefonom és így olcsóbban kijövök?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

LoDMaSt
Annyi, hogy ami a telefonján van, az megmarad, csak szól az app store, hogy ezzel az accal csak a magyar storeban tudsz vásárolni, így átdob a magyarba, a toplista, meg ezek a magyar trendet mutatják. Ha egy angol acc-al letöltött apphoz jön frissítés, akkor az angol acc u/p páros kell hozzá, magyarhoz a magyar. Én is 2 országbeli accot használok, lehet párhuzamosan.

@ Hellomarci

robotnyk
vissza kell váltania a régire ha valamit le akar tölteni újra, vagy frissítene. legalábbis pár éve még így volt.
Kollégám lépne át a magyar store-ba az angol helyett, ahová még évekkel ezelõtt regisztrált.

Tikal
nem. de az angol accunt alatt vásárolt cuccokat nem fogod tudni leszedni a magyar account-oddal.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Mit takar az, hogy 'váltasz'?

@ Hellomarci

Amennyiben angol accountról váltunk magyarra, az ott megvásárolt alkalmazások vajon elvesznek? Az ügyfélszolgálat erre annyi választ tudott adni, hogy "talán". 😄

GregSB
Többek közt a Samsung pernél nyilvánosságra hozott levelezésekbõl (Eddy Cue-val) is kiderült, hogy tudott róla, és a végén már nem ellenezte. Link 1 Link 2

Erre írtam egyébként hogy egyik napról a másikra meg tudta változtatni a véleményét.

(Jobb=Jobs)

http://gaborszantai.co.uk/

Bocs, nem tudom kinek valaszoljak, de tobb helyen is olvastam, hogy jobb halala elott egy kozel 4 eves terv mar kesz volt a ceg jovojet illetoen. Ha nem is reszletes, de vazlatos mindenkepp, amit talan nem kotelezo Cook-eknak kovetni, de az iranyt mutatja.
En nem tudom elkepzelni, hogy Jobs nem tudott az iPad Mini-rol.

http://gaborszantai.co.uk/

Sorry, this promotion is not available in your country.

Kössz 😄D

Get a life!

passatgt
Modern Combat 4 Zero Hour ingenues

oneal1
nekem ezt nem sikerült megoldanom máshogy mint, kitölteni az adatokat sajnos

!Forza Ferrari!

oneal1
az rendben van, hogy neked van véleményed egy telefonról, de ne mond már meg hogy ki mennyire szar, hogyha megveszi....

!Forza Ferrari!

precision
link

végülis tényleg nem 7" -eset csináltak hanem 7,9 -eset ...

Bazinga!

precision
saját maga mondta, hogy a táblagép 10" -es, nem akart kisebbet
persze azt is mondta hogy az emberi kéz a 3,5es kijelzõre van kitalálva... aztán mégis kiadták az iphone 5öt

eltévedve nem vagyok, csupán a személyes véleményem az, hogy Jobs nem csinált volna ipad minit és 5C -t sem

amúgy nem értem miért veszed ennyire vérkomolyan ha valaki kritikát merészel megfogalmazni a céggel szemben 😊 azt elfogadom, hogy nem értesz egyet, az rendben van természetesen

Bazinga!

GregSB
Nem tudom. De azt tudom hogy vezetése alatt voltak színes iMacek, sokszínû pici iPod minik, és a véleményét is egyik napról a másikra meg tudta változtatni. Szóval azt mondani hogy soha nem adott volna ki iPad minit meg 5c-t... Elég vicces.

clio1616v
érdekes tesómnak nemrég szedtük le a kártyáját és nem kérte neki utána

Igen tudom 😊 Azt választottam ki, és most minden letöltésem után jön egy e-mail az apple-tõl. Your recent download with your apple id... Csak érdekes mert eddig is ez az opció volt kiválasztva 😞

Get a life!

Jim Morrison
Nagyon el vagy tévedve, ha tudod "mi lett volna ha Jobs még él". sorry 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
egyébként ennyire azért nem kell félni a kártyaszám megadásától. nem kolumbiai drogdílereknek adnád meg. én 10 éve használok kártyát netes vásárlásra, soha egyetlen forinttal nem károsítottak meg, és soha nem vontak a tudtom nélkül semmit.
GregSB
Nagyon el vagy tévedve, ha szerinted Jobs vezetése alatt nem lett volna 5c vagy iPad mini.

clio1616v
ahol be tudod állítani, hogy Visa Mastercard stb ott van egy None is azt válaszd ki - a None szó azt jelenti angolul, hogy nincs

Continue utan keri az iTunes store kodomat, megadom és az accounomban keri a kartyaszamom, de nem akarom megadni. Ki lehet ezt valahogy kerulni? Fake kartyaszammal pl ?

Get a life!

GregSB
Akkor csak annyit csinálj, hogy egy ingyenes alkalmazást próbálj meg letölteni, majd utána ha feldobja ezt s verifikációt, akkor csináld végig és a fizetési módoknál ott lesz opcióként a "none", nem kell megadni bankkártyát.

A letöltés után kéri a kódomat, aztán azt elfogadja es "verification requied. Before you can make purchases, you must tap continue to verify your payment info.

Get a life!

robotnyk
bankszámlaszámot biztos nem kér, legfeljebb kártyaszámot, azt sem az app, hanem app store. és nyugodtan megadhatod.
clio1616v
te dolgod milyen telefont veszel

az meg az én véleményem, hogy az 5C az hiba volt, sõt már a 3. szín is felesleges, az iPhone pont az a telefon, amit nem azért veszünk, mert hogyan néz ki

GregSB
Pontosan mire kéri a verificationt?

Srácok, tölteni akarok ingyenes appot, és folyamatosan kéri a "verificationt" de én nem akarom megadni a bankszámlaszámom stb.... Régen sosem kellett ezeket az adatokat megadni, eddig is engedte tölteni mostmeg nem. Valaki? <#nemtudom>

Get a life!

precision
pont errõl beszélünk, hogy az Apple már így is sokat változott üzletpolitika terén, fõleg Jobs halála óta

egyre több olyan termékkel jönnek elõ amit esetleg Jobs idejében elképzelhetetlennek gondoltunk volna (5C, ipad mini)

tehát ha sarkosítva is, de azt lehet mondani, hogy az Apple mostanában követõje a piacnak, nem pedig meghatározója

egyik cég sem teheti meg, hogy egy ennyire sikeres piaci szegmenst ne próbáljon meg becélozni egy termékkel... ezért született meg az ipad mini is, és ezért lesz nagy iphone is
nem, nem azért mert az Apple csak úgy kitalálta ezeket, hanem igenis racionális döntés alapján lépték meg ezeket, mert látták, hogy a többiek súlyos pénzeket keresnek ott, ahol õk egyáltalán nem voltak vagy még nincsenek jelen... és most nem azt mondom hogy Samsung példára szarja ki a különbözõ méretû eszközöket... 😊 de igenis le voltak maradva akármennyire nem értesz egyet ezzel a kifejezéssel 😊

tudom, teljesen más üzleti modell alapján mûködik az Apple, de ez van, nem véletlenül szélesítik a választékot, elhiheted, hogy nem idióták ülnek ott akik ezt a döntést hozták, nyílván jobban rálátnak a dologra mint mi

Bazinga!

oneal1
jah tényleg ezt már elfelejtettem😊

!Forza Ferrari!

GregSB
Bocs a hsz-ért, kicsit be voltam rúgva és vicceskedni próbáltam, de nem igazán úgy sült el 😄

"A lenyeg, hogy fel kell zarkozniuk es opciokat kinalni a vasarloknak."

Mondod ezt egy olyan cégrõl, amit nagyon jól ismersz és tudod, hogy soha nem kínáltak nagy opciókat. PC-k piacán, ahol mindent összelegózhatsz az iMac pl sokkal kevesebb alternatívát kínált. 2 kijelzõméret, 1 fajta kijelzõ ami ha sárgul akkor sárgul, ez van, cserélhetetlen proci, elemek, stb.

iPodokat egész jól szétrobbantották, ott volt 3-4 különbözõ típus, de a konkurenciához képest ott is sokkal kevesebb alternatívát kínáltak.

Elhiszem hogy neked egy phablet lenne az optimális, és hogy a te szemszögedbõl én egy Epül szemüveges elvakult fan vagyok hogy nem látom be hogy köcsögök amiért még nem kínálnak phabletet. Az én szemszögembõl te meg olyan ember vagy mint aki azért szidta anno az Apple-t, mert nem kínált cserélhetõ processzort az iMacbe...

GregSB
Nem próbálom kétségbeesetten védeni a céget, ha jövõre csõdbe mennek akkor váltok majd más platformra, leszarom. Csak nagyon unom a "kanapémegmondóembereket".

Miben vannak lemaradva? Egy piaci szegmenst nem szolgáltak ki eddig, de ezen miért kell csodálkozni amíkor mindig is arra törekedtek hogy a lehetõ legkevesebb féle készülékkel szolgálják ki az igényeket? És a lent Linkelt elemzés alapján 2012-ben még csak az emberek alig 1/3-ada vett óriástelefont?

Most akkor szerintetek akkor "zárkóznának fel", ha minden lyukra vakon lõnének mint a Samsung és kihoznának 28 kijelzõméretet?

Kérdezem: ha idén kihoznak egy nagyobb kijelzõméretû iPhonet, akkor felzárkóznak, kullognak a piac után, vagy csak idénre lett ez a piaci szegmens akkora, hogy megérje nekik belépni bele? Mi alapján mondjátok hogy le vannak maradva?

LoDMaSt
De remélem, nem az Apple féle gagyi arany 5s-re gondoltál, hanem a 10 millió dollárosra. 😄

@ Hellomarci

passatgt
akinek nem arany 5s van az semmit nem ér

oneal1
nem érzem magam szarrágó sznob melegnek, mégis 5c-m van.

ezek szerint te nyomod itt hogy mi a tuti?😄

!Forza Ferrari!

clio1616v
elõfordul

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Húgomnak tetszik a sárga 5C :p

&#63743;

Ennek a telefonnak a kijelzõje akkora mint az egész iPhone és az én kezem számára pont kényelmes. Mellette kicsinek éreztem a 4S-em 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

&#63743;

clio1616v
szerintem meg az apple van jó helyen, a többi cég nem találja a helyét és kétségbeesetten próbálkozik mindenféle lehetõséggel, hátha megveszik az androidos meg windowsos rendszerû telefonokat

közben nem látják, hogy az apple nem attól jó, hogy milyen a telefon fizikai része, hanem a szolgáltatás és Appstore hozzáállása a siker lényege

az apple nem softverhez gyárt hardvaret, hanem hardverhez szoftvert, ezért van piacon 1 fajta apple telefon (i5S) és 200 féle samsung, van amelyik jobb van amelyik kisebb nagyobb méretû, de a lényegen nem változtat, egyik samsung telefonon sem megy megfelelõen a szoftver

az más kérdés, hogy ez az 5C egy óriási mellényúlás volt, mert max egy két szarrágó sznob meleg veszi meg, aki nincs tisztában a telefonja képességeivel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

szucsy89
Azért vicces, ahogy próbálod kétségbeesetten védeni szeretett céged. 😄

Márpedig ami tény, az tény: az Apple lemaradásban van, mi sem bizonyítja ezt jobban miszerint a következõ generációban már õk is "tepsire" váltanak/behozzák a kínálatba.

Az, hogy a kismillió Androidos gyártó (Meg a Windows Phone is) elkezdte úgy kb. egy éve fosni magából a phableteket, nem véletlen. Lehet, hogy itt a topikban egyikünk sem tud pontos statisztikákat, de ezek a cégek mind-mind végeztek piackutatást, és ezek szerint erre van igény. Az, hogy te maximálisan elégedett vagy a 4 collal (egyébként én is), nem jelenti azt, hogy a világon minden ember. Te írtad alább, hogy ne magunkból induljunk ki.

Hogy az Apple eddig várt azzal, hogy lépjen ez irányban az csak a kényelmes piaci pozíciójuknak volt betudható, de rájöttek arra ha nem váltanak bizony hamar elveszítik piacvezetõ szerepüket.