iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiny Wings, NinJump, Jetpack
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
En nem tudom elkepzelni, hogy Jobs nem tudott az iPad Mini-rol.
http://gaborszantai.co.uk/
Kössz 😄D
Get a life!
!Forza Ferrari!
Bazinga!
persze azt is mondta hogy az emberi kéz a 3,5es kijelzõre van kitalálva... aztán mégis kiadták az iphone 5öt
eltévedve nem vagyok, csupán a személyes véleményem az, hogy Jobs nem csinált volna ipad minit és 5C -t sem
amúgy nem értem miért veszed ennyire vérkomolyan ha valaki kritikát merészel megfogalmazni a céggel szemben 😊 azt elfogadom, hogy nem értesz egyet, az rendben van természetesen
Bazinga!
Get a life!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Get a life!
Get a life!
az meg az én véleményem, hogy az 5C az hiba volt, sõt már a 3. szín is felesleges, az iPhone pont az a telefon, amit nem azért veszünk, mert hogyan néz ki
Get a life!
egyre több olyan termékkel jönnek elõ amit esetleg Jobs idejében elképzelhetetlennek gondoltunk volna (5C, ipad mini)
tehát ha sarkosítva is, de azt lehet mondani, hogy az Apple mostanában követõje a piacnak, nem pedig meghatározója
egyik cég sem teheti meg, hogy egy ennyire sikeres piaci szegmenst ne próbáljon meg becélozni egy termékkel... ezért született meg az ipad mini is, és ezért lesz nagy iphone is
nem, nem azért mert az Apple csak úgy kitalálta ezeket, hanem igenis racionális döntés alapján lépték meg ezeket, mert látták, hogy a többiek súlyos pénzeket keresnek ott, ahol õk egyáltalán nem voltak vagy még nincsenek jelen... és most nem azt mondom hogy Samsung példára szarja ki a különbözõ méretû eszközöket... 😊 de igenis le voltak maradva akármennyire nem értesz egyet ezzel a kifejezéssel 😊
tudom, teljesen más üzleti modell alapján mûködik az Apple, de ez van, nem véletlenül szélesítik a választékot, elhiheted, hogy nem idióták ülnek ott akik ezt a döntést hozták, nyílván jobban rálátnak a dologra mint mi
Bazinga!
"A lenyeg, hogy fel kell zarkozniuk es opciokat kinalni a vasarloknak."
Mondod ezt egy olyan cégrõl, amit nagyon jól ismersz és tudod, hogy soha nem kínáltak nagy opciókat. PC-k piacán, ahol mindent összelegózhatsz az iMac pl sokkal kevesebb alternatívát kínált. 2 kijelzõméret, 1 fajta kijelzõ ami ha sárgul akkor sárgul, ez van, cserélhetetlen proci, elemek, stb.
iPodokat egész jól szétrobbantották, ott volt 3-4 különbözõ típus, de a konkurenciához képest ott is sokkal kevesebb alternatívát kínáltak.
Elhiszem hogy neked egy phablet lenne az optimális, és hogy a te szemszögedbõl én egy Epül szemüveges elvakult fan vagyok hogy nem látom be hogy köcsögök amiért még nem kínálnak phabletet. Az én szemszögembõl te meg olyan ember vagy mint aki azért szidta anno az Apple-t, mert nem kínált cserélhetõ processzort az iMacbe...
Miben vannak lemaradva? Egy piaci szegmenst nem szolgáltak ki eddig, de ezen miért kell csodálkozni amíkor mindig is arra törekedtek hogy a lehetõ legkevesebb féle készülékkel szolgálják ki az igényeket? És a lent Linkelt elemzés alapján 2012-ben még csak az emberek alig 1/3-ada vett óriástelefont?
Most akkor szerintetek akkor "zárkóznának fel", ha minden lyukra vakon lõnének mint a Samsung és kihoznának 28 kijelzõméretet?
Kérdezem: ha idén kihoznak egy nagyobb kijelzõméretû iPhonet, akkor felzárkóznak, kullognak a piac után, vagy csak idénre lett ez a piaci szegmens akkora, hogy megérje nekik belépni bele? Mi alapján mondjátok hogy le vannak maradva?

@ Hellomarci
ezek szerint te nyomod itt hogy mi a tuti?😄
!Forza Ferrari!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

közben nem látják, hogy az apple nem attól jó, hogy milyen a telefon fizikai része, hanem a szolgáltatás és Appstore hozzáállása a siker lényege
az apple nem softverhez gyárt hardvaret, hanem hardverhez szoftvert, ezért van piacon 1 fajta apple telefon (i5S) és 200 féle samsung, van amelyik jobb van amelyik kisebb nagyobb méretû, de a lényegen nem változtat, egyik samsung telefonon sem megy megfelelõen a szoftver
az más kérdés, hogy ez az 5C egy óriási mellényúlás volt, mert max egy két szarrágó sznob meleg veszi meg, aki nincs tisztában a telefonja képességeivel
Márpedig ami tény, az tény: az Apple lemaradásban van, mi sem bizonyítja ezt jobban miszerint a következõ generációban már õk is "tepsire" váltanak/behozzák a kínálatba.
Az, hogy a kismillió Androidos gyártó (Meg a Windows Phone is) elkezdte úgy kb. egy éve fosni magából a phableteket, nem véletlen. Lehet, hogy itt a topikban egyikünk sem tud pontos statisztikákat, de ezek a cégek mind-mind végeztek piackutatást, és ezek szerint erre van igény. Az, hogy te maximálisan elégedett vagy a 4 collal (egyébként én is), nem jelenti azt, hogy a világon minden ember. Te írtad alább, hogy ne magunkból induljunk ki.
Hogy az Apple eddig várt azzal, hogy lépjen ez irányban az csak a kényelmes piaci pozíciójuknak volt betudható, de rájöttek arra ha nem váltanak bizony hamar elveszítik piacvezetõ szerepüket.