iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a 289 990Ft-os ár mellé soknak érzem,hogy autózzak 880km-t hogy egy szervizbe elvihessem Pesten! Ugyanis azonnal nem cserélik ki csak pár nap múlva így mehetnék érte ismét. Legutóbb amúgy az iPhone 5-nek a power gombja adta meg magát, így azt bevittem a garancia lejárta elõtt és egy újat adtak újabb egy évvel,de itt most más a helyzet! Megnézem amúgy két másik ugyanilyen készüléken is és egyiken sem volt jelen ez a hiba. Valaki tapasztalt hasonlót?
Egyébként én visszavinném.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Segítségeteket kérném egy olyan dologban,hogy iphone 5S készüléken videózásnál nem rögzít hangot csak sistergést. Ezt a hibát csak a hátsó kameránál produkálja mert ha az elsõvel szeretnék videót készíteni akkor tökéletesen mûködik minden! FaceTime-nál is tökéletes a mikrofon ha a hátsó kamera képét mutatja. Illetve hangrögzítés és telefonálásnál sincs semmi gond! Megpróbáltam törölni a beállításokat,beállítani új készülékként illetve restorolni is! A probléma továbbra is fen áll! A telefon nincs 2 hetes, 7.0.4 van rajta!
Aki tud kérem segítsen!
nem is tudom, hová kakiljak hirtelen... lehetek a barátod?
Bazinga!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Valami ûrhajós kéne de nem találok semmi jót. Emlékszem valami olyamire, aminek ilyen egyszerû grafikája volt és talán felülnézetbõl lehetett látni a hajót részekre bontva, annak nem tudjátok a nevét esetleg?

/*WTF?!*/

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amellett hogy iOS7-es dizájnt kapott mostmár tud streamelni Dropboxból és Google Driveból.
- iPad has gained new Siri voice gender options for the UK.
- Messages now scrolls more smoothly and with more animation.
- Shut down slider also more in line with the new, shinier Slide to Unlock text
- General bug fixes, performance, and stability enhancements
- The build number for this release is 11D5134c
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Mikor a > jelen van akkor jobbról megy balra nam pedib balról jobbra.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
meg magyarul kicsit hosszú a szöveg
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
NextelGSM

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Mi történt vele, amúgy?
nyomd meg a bekapcs gombot 5 másodpercig utána - miközben nyomva tartod továbbra is a bekapcs gombot
nyomd meg a Home gombot 10 másodpercig tartsd nyomva mind a kettõt és láss csodát 😊
IPhone 4-es készülékem van.
Tegnap este történt:
Beszéltem telefonon, majd mikor végeztem a hívással a zsebembe raktam a készüléket, bementem a fürdõszobába a gyerekeknek megengedni a fürdõvizet.
Mikor kiléptem elõkaptam a telefont, hogy telefonáljak még egyet ...
A nem tudtam "bekapcsolni", se kép se hang. Nem reagál semmire. Próbáltam a töltõre dugni semmi. A számítógépre dugni, semmi.
Mit tegyek?
SÛRGÕS!!!
Köszi elõre is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Get a life!