iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem! Nem fogom a mikrofont videózás közben. Azért elég felháborítónak érzem,hogy egy tök új telefon új korától valószínûleg szoftveres hiba miatt ne legyen képes a leírt módon hangot rögzíteni a videóhoz.
És a 289 990Ft-os ár mellé soknak érzem,hogy autózzak 880km-t hogy egy szervizbe elvihessem Pesten! Ugyanis azonnal nem cserélik ki csak pár nap múlva így mehetnék érte ismét. Legutóbb amúgy az iPhone 5-nek a power gombja adta meg magát, így azt bevittem a garancia lejárta elõtt és egy újat adtak újabb egy évvel,de itt most más a helyzet! Megnézem amúgy két másik ugyanilyen készüléken is és egyiken sem volt jelen ez a hiba. Valaki tapasztalt hasonlót?
Dzsega
Lényegében mindent kipróbálták amit javasolnék, így csak egy hülye kerdés marad: nem fogod le a mikrofont videózásnál?
Egyébként én visszavinném.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Üdv!
Segítségeteket kérném egy olyan dologban,hogy iphone 5S készüléken videózásnál nem rögzít hangot csak sistergést. Ezt a hibát csak a hátsó kameránál produkálja mert ha az elsõvel szeretnék videót készíteni akkor tökéletesen mûködik minden! FaceTime-nál is tökéletes a mikrofon ha a hátsó kamera képét mutatja. Illetve hangrögzítés és telefonálásnál sincs semmi gond! Megpróbáltam törölni a beállításokat,beállítani új készülékként illetve restorolni is! A probléma továbbra is fen áll! A telefon nincs 2 hetes, 7.0.4 van rajta!
Aki tud kérem segítsen!
precision
cia halee! tök, jó hogy wetél new iphone.t :$
nem is tudom, hová kakiljak hirtelen... lehetek a barátod?

Bazinga!

szucsy89
egy igazi fasza gyerek vagy... ja, nem.
GregSB
Nem vagy elég raj, az arany 5S sokkal menõbb.

GregSB
Miért vagy ilyen elõítéletes? Lehet egy zseni és 15 évesen feltalált valamit amibõl meggazdagodott 😄D

clio1616v
szüleid holmiját behordtad a szobádba? anyád slim cigijét, apád 5S iPhoneját meg a pénztárcájából némi készpénzt?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ciatok halee mindenki wetem new ipone.t :$

Botond
Ezt nem tudtam, de jól hangzik, kösz az infót! Én is elrakom a figyelendõ dolgok közé a memóriámba. 😊
robotnyk
elvileg hamarosan jön a port. PC-n is érdekelt, de soha nem próbáltam ki, iPadre ha jön megveszem majd 😊
!!! Arra gondoltam, csak arra nem emlékeztem, hogy ezt Steamen láttam.



robotnyk
FTL lesz hamarosan iPadre, azt tudom, de hogy te mire gondolsz, az így most nem ugrik be
Azt már leszedtem amikor az áráról vitatkoztunk.

Valami ûrhajós kéne de nem találok semmi jót. Emlékszem valami olyamire, aminek ilyen egyszerû grafikája volt és talán felülnézetbõl lehetett látni a hajót részekre bontva, annak nem tudjátok a nevét esetleg?



asysoft
Tapasztalataim alapján a Slo-mo az tipikusan ilyen "aknának" számít, múlt hétig az vezette az "Apple logós" rebootok terén a vezetést nálam, de akkor Safari rákapcsolt, és 2x is összehozta (érdekes, hogy ilyenkor egy ideig úgy-ahogy mûködik a Safari, csak ki nem tudok lépni belõle, illetve multitask váltó sem jön be). Megnyugtató, hogy - legalábbis elvileg - dolgozik már az Apple a fixen. Egyébként meg 7.0.3 sokkal rosszabb volt, 7.0.2 pedig szót sem érdemel, olyannyira nyüzsgött a bugoktól (azzal jött a telefonom, de szerencsére 0.3 már elérhetõ volt akkor).

/*WTF?!*/

robotnyk
XCOM?
Tudtok valami jó kis körökre osztott sci-fi stratégiai játékot?



kakaoskalacs
De pl tegnap egyik ismerõsöm meg akart nyitni egy slow-mo videot és lefagyott ujrabootolt... Nem sûrû eset de néha igencsak zavaró.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

GregSB
Fagyásokat nem tapasztalsz? Állítólag 7.0.4 elég sokat fagy 64 bites procin. 7.1 már javítja, ezért nem is értem miért húzzák-halasztják ilyen sokáig a betajat.

kakaoskalacs
Nos, 2hete használom az i5S-t és abszolut meg vagyok vele elégedve kivéve az akkumulator kapacitását amit igy is napiszinten toltenem kell 😊)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Tikal
komolyan már, nem arrol volt szó hogy ez a tetves skype most már szinkronizálja az üzeneteket??? Írok valamit a laptomon, aztán nézem a telefonom, 3 értesítõ, mondom biztos válaszoltak is, lófaszt, azt a három üzenetet én írtam, és errõl kapok értesítõt!!! 😄DD ilyen ócska szart is csak a microsoft tud.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
@cultofmac: Sorry, Jailbreakers! Apple Kills Evasi0n Exploit In iOS 7.1 Beta 4 http://t.co/Lnia3Y08bx

GregSB
Frissült a VLC.

Amellett hogy iOS7-es dizájnt kapott mostmár tud streamelni Dropboxból és Google Driveból.

GregSB
- Subtle text change for slide to unlock and slide to power off.

- iPad has gained new Siri voice gender options for the UK.

- Messages now scrolls more smoothly and with more animation.

- Shut down slider also more in line with the new, shinier Slide to Unlock text

- General bug fixes, performance, and stability enhancements

- The build number for this release is 11D5134c

jugen
ezek a progik szoktak beragadni?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Dzsega
Rosszul megy rajta a "fény".
Mikor a > jelen van akkor jobbról megy balra nam pedib balról jobbra.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
más az animáció, itt talán jobban látszik:

https://vine.co/v/hl9I03mWEmr

GregSB
Mit kene látni a videón? Ugyanolyan mint eddig

clio1616v
mert az iPad 😄

meg magyarul kicsit hosszú a szöveg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
magyarul nem fér ki😊

GregSB
A videóban ott a nyíl az elején

clio1616v
elbaszták a csúszkát 😊

nem látszik a nyíl az elején csúszka

GregSB
Amcsi oldalon ottani idõ szerint tegnap este rajták ki hogy "holnap", ami itthon már reggel volt 😊

GregSB
Mi a különbség? 😊

passatgt

Iphone imei ellenõrzés akinek kell az ide írhat [email protected] bõvebb infó mailben illetve tíltólista ellenõrzése szintén ....

NextelGSM

clio1616v

clio1616v
nem igaz, már van

GregSB
Holnap jön 7.1 beta4.

maffi
használd egészséggel. én inkább megvárom a következõt, addig meg elvagyok a samsungommal 😊

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

clio1616v
esetleg facebook? 😄

jugen
7.0.4 és nincs

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

clio1616v
valami app lefagyhatott, milyen iOS-t használsz és van Jailbreak?

jugen
Köszönöm 😊
Mi történt vele, amúgy?

clio1616v
reseteld le

nyomd meg a bekapcs gombot 5 másodpercig utána - miközben nyomva tartod továbbra is a bekapcs gombot
nyomd meg a Home gombot 10 másodpercig tartsd nyomva mind a kettõt és láss csodát 😊

jugen
Sziasztok!
IPhone 4-es készülékem van.

Tegnap este történt:
Beszéltem telefonon, majd mikor végeztem a hívással a zsebembe raktam a készüléket, bementem a fürdõszobába a gyerekeknek megengedni a fürdõvizet.
Mikor kiléptem elõkaptam a telefont, hogy telefonáljak még egyet ...
A nem tudtam "bekapcsolni", se kép se hang. Nem reagál semmire. Próbáltam a töltõre dugni semmi. A számítógépre dugni, semmi.

Mit tegyek?
SÛRGÕS!!!
Köszi elõre is.

robotnyk
az oviban hiéna volt a jeled, mi? <#vigyor>
Tikal
<#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szucsy89
de egy mocsok szemetlada vagy 😄
Köszi hogy mutattad, mar itt pihen nalam 😊

Get a life!