45063
10255461851509447102.jpg
  • passatgt
    szerintem mindenki kalkuláljon azzal, hogy lesz ios8 meg új iphone, így nem lesz csalódás...:)
  • Jim Morrison
    Ne vegyétek meg a bioshockot, pár napon belül megjelenik egy magyar fejlesztés, arra költsétek a pénzeteket :)
  • G_ArchAngel #40077
    Ora, Telefon, iOS8, OSX Vadaspark
  • ayurnara
    szerintem arra vonatkozik, hogy Bárcsak többet mondhatnánk, mert már annyira megosztanánk veletek, de 9-éig nem mondhatjuk el :D
  • GregSB
    "Atypically, Apple is holding the event at a new venue, the Flint Center for the Performing Arts in Cupertino. This is the same venue that Apple introduced the original Mac, over 30 years ago."
  • GregSB
    Vagy ez a mondat csak a "poszterre" vonatkozik :)
  • GregSB
  • GregSB
    "wish we could say more"

WTF? Magyarán kevesebb dolgot fognak bejelenteni mint amit szerettek volna? :D
  • ayurnara
    Apple announces special event for September 9th: ‘Wish we could say more’
  • Botond #40070
    xcomban sem volt, pedig a dlc-ket meg a kieget kiadhatnák hozzá iapként. :(
  • szucsy89
    majd szóljatok hogy milyen aki megvette, ha AAA játék és megy iphone5-ön (mármint úgy értem, hogy élvezetes ilyen kis képernyőn is) akkor lehet megveszem
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.08.28. 13:57:34
  • Kongy
    Nos, akkor lehet megveszem. Bár azért mertem remélni, hogy egy AAA-portnál nem lesz benne, ahogy pl KotOR-ban se volt.
  • robotnyk
    nincs benne IAP
  • Kongy
    Van ára az tuti... Ennyi pénzért remélem nincs benne IAP, meg normálisan fut...
  • Jim Morrison
    ráadásul telóról (asztali nézetben) valamiért visszavonni/törölni se tudtam :)
  • passatgt
    beragad az új üzenet, és mindig azt írja, hogy 2 új üzenet...:)
  • GregSB
    Bioshock for iOS
  • GregSB
    ?
  • Jim Morrison
    Hsz jelző Fix /greg töröld plz
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.27. 22:28:30
  • GregSB
    Recode / Verge szerint 100% hog lesz iWatch bejelentés 2 hét múlva
  • GregSB
    Ehh frissült a Swing Copters 1.1-re és könnyítettek a játékmeneten. Sokkal lassabb a játék, így simán összejött 125 pont.
  • Kongy
    Nekem sajna nincs lehetőségem virágboltra, de ezek a mocskok azt érdemelnék.
  • GregSB
    "Ralph Lauren has announced it’s about to introduce a new iPhone-connected, sensor-filled Polo shirt capable of tracking and sending biometric data directly to your smartphone."
  • LoDMaSt
    Ezért töltöm le alternatív forrásból, és ezért veszem virágboltban az IAP aranyat, pénzt, stb. Kb nem lehetne végigjátszani a játékokat, ha nem csalsz, és nem akarod otthagyni a fél vagyonod.
  • Dzsega #40055
    Nálam is volt ilyen, a telefon app újraindítása megoldotta.
  • GregSB
    http://vimeo.com/104362903
  • GregSB
    Hyperlapse from Instagram
  • Kongy
    Én már nem is szeretek játékokat letölteni komolyan mondom. Ami ingyenes, az többnyire játszhatatlan, ha nem fizetsz, ami meg fizetős, az talán jó, de sokban az áron felül is szükség van IAP-ra... Az ilyet nagyon utálom. Akkor kérjenek el 5 ezret a játékért, de ne kelljen szívni vele....
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.26. 20:07:07
  • gabi89
    Nem is mondtam, hogy ilyen van iPhone-on. Tudom jól, hogy ti egyszerre egy, időben megkapjátok. Androidról irtam, hogy ott sincs ilyen ha a google referencia készüléket nézzük. (vagy független gyártói...)
    #40040: WP egyébként még nálam sem fordult meg hosszabb ideig de nem először hallom, hogy 40-60ezres árszegmensben jobb vétel mint egy androidos készülék.
    Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.08.26. 19:08:38
  • G_ArchAngel #40050
    Valojaban majdnem kimaxoltam mindent, igy mar nem is igazan tartogatott meglepetest, csak hegyeket bontottam es tengert toltottem fel. Szerencsere egyszer sem eltem az iAP adta lehetosegekkel, igy csak az eletembol vett el, a penzembol nem
  • Botond #40049
    Nem is értettem a rajongásod, nekem 10 perc után az is unistall lett, de nem szóltam, nem akartam elvenni a kedved, végülis ha akármennyi kellemesen eltöltött időt ad ingyen az jó, de én ezt a stílust már elég régen meguntam.
  • G_ArchAngel #40048
    Igen, ugyanez lett tegnap a Godus sorsa, idovampir jatekot soha tobbet
  • Botond #40045
    SW commander a szokásos timesink, hogy 2 percenként nézz rá beszedni a dolgokat. Ment is rá instant a delete, nem bírom az ilyeneket.
  • Tikal #40046
    Pff, na meg vannak, semmit nem csináltam:)
  • Tikal #40045
    Nincs Jb. Csak egy jatekot raktam fel... Star wars commander, ott mondjuk szarakodott higy nem tudott belépni a gamecenterbe... Lehet csak a szerverekkel van gondjuk..
  • MerlinW
    Soha. JB-s teló? Pakoltál fel mostanában valamit?
  • Tikal #40043
    Reggelre eltunt minden comtact a telefonkonzvembol... valakinek ötlet hogyan lehetne visszavarazsolni, icloudban minden ott van elvileg, a sync be van kapcsolva de nem tortenik semmi... Volt mar ilyen nektek??
  • MerlinW
    Sokan jailbreak-elik a telefont és azért - a sok "jól megírt" 3rd party cucc miatt - kell újraindítgatni. Nekem egy éves az 5-ösöm és max 2x kellett újraindítanom a szoftverfrissítéseket leszámítva.

Szolgáltató szarakodás meg nincs iPhone-on, a frissítések függetlenek tőlük, minden azonnal felmegy.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.26. 15:44:26
  • LoSA
    Ebben abszolút igazad van! Nekem is az tetszik egyébként a legeslegjobban!!
  • GregSB
    "WP-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, ott leginkább a szoftveres támogatottság a problémás"

Én 1 hónapja használok WP-t szifon mellett, és kb ennyivel összefoglalható hogy mi vele a baj.

Hogy miért probléma hogy nincsenek rá új appok? Nagyon jó élő példa a Wundercar, ami most indult Budapesten, és osztogatják a free crediteket benne mivel új szolgáltatás. Konkrétan ingyen tudsz utazni Bp-en belül ha szemfüles vagy és bezsebelsz pár vouchert. Már ha van Androidos vagy iOS-es telefonod, mert WP-re nincs alkalmazásuk...

Ha viszont valaki csak alap dolgokra használ egy okostelefont, és a 50-60ezres kategóriában nézelődik, akkor annak szerintem jobb választás a WP mint az Android / iOS. Utóbbiból csak régi, használt van ennyiért, Androidtól meg sokkal stabilabb / gyorsabb rendszer a WP ebben az árszegmensben.