45063
10255461851509447102.jpg
  • Kongy

Amúgy is idegesített már, hogy minden sztárnak olyan telefonja van, mint nekem....
  • ayurnara
    41000+ seed :D
  • szucsy89
    ez azért mekkora presztízsveszteség az apple-nek... mostantól minden celeb samsunggal fog járkálni
  • MerlinW
    Lenyomta második helyre a sárkányos rajzfilm. Micsoda világban élünk?:D
  • passatgt
    thepiratebay top100 első:)
  • Kongy
    The Fappening :D De már nincs fenn mondom.
  • Jim Morrison
    A megoldás: venni kell a közértben egy kodak 27 filmes eldobható fényképezőgépet, és saját laborban előhívni a képeket. Nincs benne poloska és digitálisan se tudják ellopni a képeket
  • ayurnara
    már csak azt áruljátok el, milyen néven keressük a torrentet
  • MerlinW
    Azt meg az eneszéj figyeli. Semmi sem jó... :D
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.01. 21:23:09
  • Kongy
    Frászt. Elküldi mittomén facen, aztán meg feltölti a gépre. Mondjuk ez se egy biztosítás arra, hogy nem kerül illetéktelen kezekbe a kép... facebook profilt fel lehet ugyan úgy törni... Legbiztosabb, ha tartanak otthon egy kamerát csakis erre a célra :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.01. 20:56:48
  • Jim Morrison
    és akkor a merevlemezt küldi el postán a barátjának? :>
  • Kongy
    Hát meg ha már ilyen képet csinál, akkor talán biztos helyre kéne átmásolni, pl egy PC merevlemezére, amit nem hekkelhetnek meg a neten keresztül olyan könnyen, mint egy felhőszolgáltatást...

ncore-on fennvolt tömörítve az összes kép, de onnan is gyorsan letörölték
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.01. 20:51:07
  • Tikal #40147
    miért ne lenne az? ha erre izgul a barátja? :D Amugy melyik a model? Kate Upton? A feléről azt se tudom kicsoda :D
  • G_ArchAngel #40146
    Oke, de normailis egy modelltol, hogy a szethuzott anuszat fotozza? Ertem, hogy privacy es senki ne nyuljon mas dolgaihoz, kulonben is semmi kozunk hozza, de akkor is...?
  • Tikal #40145

egyébként biztos hogy minden kép icloud-ról van.. írták hogy több kép is androiddal készült, van video is, bár azt hiszem video is mehet icloudba...
  • GregSB
    Én igazából hálás vagyok az Applenek illetve a hanyag fejlesztőiknek akik bent hagyták ezt a biztonsági rést. Rám nem volt veszélyes, kb azonnal javították, és hála nekik láthatom Jennifer Lawrence csöcseit :DDD
  • Tikal #40143
    LOL, akkor nem esett le hogy kurvára nem örülök, hogy az Apple ilyen béna, hogy feltörték? nem véletlenül haragszom rájuk, hogy éveket késnek a 2 step verification-nel.. fanboyság »» #40132

A felhős posztom csak annyiról szólt volna, hogy most minden bulvár lap a "felhő biztonságos??" címmel cikkez, közben minden elkerülhető lett volna ha jobb a biztonsági rendszere az Apple-nek... nude képek meg eddig is voltak, szóval ez se nagy szám ( persze nem ilyen mennyiségben :D )
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.01. 19:19:16
  • Micsu
    jóhogy ámul, legközelebb majd a bankártya adatok mennek, akkor te is ámulni fogsz vagy megy tovább a fanboykodás?

mikor a psnt is feltörték a sony balfaszkodta el, ha itt is az apple volt a bűnös mert gyenge volt a rendszer védelme kapjon is egy szép nagy büntetést, vigyázzon úgy az adataimra, legyen az bármi, mint ahogyan az eulaba megigérte
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.09.01. 19:00:13
  • Tikal #40141
    talán jövőre már itthon is lesz? ... vicc...
  • Tikal #40140
    csak annyi hogy most mindenki ámul, hogy juj a felhő, feltörték... ha nem akarod hogy a nude képeid kikerüljenek, akkor nem töltöd fel sehova és nem küldöd el senkinek, ahogy Archangel mondja...
  • Tikal #40139
    nem csak a felhő miatt kell a 2 lépcsős, hanem ugy általában, fiók védelem.
  • Xing
    Apple ID Two-Step Verification Now Available in 59 Countries
  • GregSB
    "Twitter user @hackappcom posted a proof of concept, called iBrute, to GitHub on Saturday, that took advantage of an alleged hole in Find My iPhone to access AppleID accounts.

This morning, the post was amended with this line:

"The end of fun, Apple have just patched"

Magyarul az Apple maá javította is a bugot amit a hekkerek kihasználtak. Ettől függetlenül tuti szép kis pereknek néznek elébe.
  • Micsu
    és a kettőnek mi köze egymáshoz?
  • Jim Morrison
    az még egy dolog, hogy nincs két lépcsős beléptetése, de állítólag sima bruteforce módszerrel jutottak be az elkövetők :) findmyiphone oldalon 3 hibás bejelentkezés után nem dob ki captchat, semmit, így simán próbálgathatták a kódokat. ez a 'vicces'.

Greg: Kiderült közben, hogy a szexvideó (új film) promóhoz tartozott ez a szivárogtatás, csak az apple késett a szivárogtatással

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.01. 16:01:15
  • G_ArchAngel #40134
    a legerosebb biztonsagi rendszer te vagy - amit nem osztasz meg, azt nem lophatjak el :)
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.01. 15:57:56
  • Tikal #40133
    Egyébként a felhő előtt még nem volt nude picture szivárogtatás? De.
  • Tikal #40132
    Az Apple igazán bekaphatja, hogy még mindig nincs két lépcsős beléptetése, más cégek már évekkel ezelőtt megcsinálták.. itt az eredménye...
  • GregSB
    Jaj ne ennyire 1 bitesen gondolkodjál már.

Nyilván nem így működik ez, de már az is elég hogy a héten van az IFA, most jelentik be az új Samukat, Sonykat, stb, és olyan cikkek jelennek meg, hogy "Óriási Keleb Botrány! Az Apple, aki jövőhéten mutatja be új okostelefonját most nagy bajban lesz ám!" Sok embernek már ez is felketheti az érdeklődését a jövőhéttel kapcsolatban.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.01. 13:59:43
  • Jim Morrison
    "Hú az apple felhőszolgáltatása nem biztonságos, simán fel lehet törni. Jövőhéten megnézem az apple konferenciát és veszek egy új iphonet."
    Said no one ever

Btw a szaklapok eddig is velük foglalkoztak, mert kaptak egy meghívót (vagy kikerült az a kép), a nem szaklapok max annyit foglalkoznak vele, hogy nem biztonságos és kedves celebjeinkről kikerültek meztelen képek.
    Negatív reklám is reklám, de nem hiszem hogy ez jót fog tenni az almás cégnek.
  • GregSB
    Ez szerintem sem érint minket "földi halandókat". Itt is a hekkerek celebek accountjaira mentek rá céltudatosan. Kb semmi értelme nem lenne hogy hétköznapi embereket kezdjenek el feltörni.

Mindenesetre jó figyelemfelkeltés, és ugye tudjuk hogy a negatív reklám is reklám, Applenek ez még kapóra is jön 1 héttel az eventjük előtt, már most mindenki velük foglalkozik.
  • G_ArchAngel #40128
    vagy amazont, vagy dropboxot vagy... ja, mar ezek is voltak feltorve :)
  • Dynamic
    Érthető, hogy ha nagyon ritkán történik hasonló eset, akkor sokan kicsit paranoiásak lesznek, de szerintem hamarabb fogják/fogom ellopni/elhagyni a telefonom, mint hogy valaki az én a huszadik senki, internet alapú tárhelyem baszkurálja. Számszerűen is több az utóbbira a példa, mint a tárhely feltörésre.
  • precision
    itt most nem arról van szó hogy ki mit tárol rajta, hanem hogy az emberek túlságosan megbíznak a felhő alapú adattárolásban
    ott van a neten a te személyes cuccod és sarkosan fogalmazva egy jelszó választja el a világot attól, hogy belekukkantson
    mindegy mi az, nyaralási kép vagy sem, akkor is a tudat hogy bárki megnézheti a személyes dolgaimat, legyen az fotó, videó, szöveges dokumentum...stb. elég "rémisztő" :)
    persze a google tudja hogy mire keresek, mit emailezek, a facebook meg minden egyéb dolgot tud rólam, nem vagyok naív :)
    de a személyes cuccaimat inkább fizikai adathordozón tárolom, nem az interneten
  • Jim Morrison
    Minden celeb google drive-ot fog használni!!!4
  • Micsu
    itt az eredmény annak hogy túlságosan megbíztak a cloudban, éppeszű ember ilyen képeket távol tart az internettől, de remélem az apple is kap a nyakába egy szép kis pert mert így vigyáz az adataimra mikor az eulába meg megigérte hogy minden adat kettőnk között marad
  • Dynamic
    Tulajdonképpen én is erről beszéltem a #40118 első mondatában. Egyébként dropboxot én is használom az iCloud mellett.
  • G_ArchAngel #40122
    mindent, de en ki is rakhatnam a linket, mert nem fotozom magam vagy a baratnom ilyen helyzetben, semmi nincs se a telefonomon, se kozossegi oldalakon, amit szegyelnem kellene
  • Dynamic
    Bizonyos szempontból mi a különbség? Azt is feltörhetik, nem? ;)
  • G_ArchAngel #40120
    dropbox camera upload is szinkronizal es van 1TB-om havi 10 USD-ert
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.01. 11:20:59