iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Szerintetek meg lehet nézni, hogy egy fizetõs app mikor volt ingyenes? Ugyanis letöltöttem egy progit 3 napja, én tökre úgy emlékszem, hogy az ingyenesek közül, most meg jött 3 nap után az értesítés a levonásról és most már az ingyenesek között sincsen. Gyakran van ilyen, hogy valami pár napig ingyenes, szóval ezzel nincs is gond, de most ennyire hülye lennék, hogy nem vettem észre hogy 2,69 euro van az install gombra írva és nem az, hogy FREE?
GregSB
@9to5mac: New Apple TV hardware references already appearing in iOS 7 builds http://t.co/MxlVhbGnYr

clio1616v
a search lehúzás a beta 5ben újra akadozik, 2-3-4ben jó volt de az 5ben újra akad

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

asysoft
Azért 5s-en is képes helyenként be-beakadni (fõleg search lehúzásnál), ez eddig nem volt jellemzõ, régebbi telefonok felhasználóit is gyakran látom panaszkodni (és elvileg erre is gyógyírt jelent majd a 7.1).

/*WTF?!*/

GregSB
Teljesítményben miért lenne visszalépés? Nem lett lassabb.

7.1-et kell csak kivárni, abban már ezek a gondok orvosolva lesznek.

asysoft
Tudom én, hogy miért volt, de õszintén: ha nem állt rendelkezésükre kellõ idõ, akkor nem pár hónapon belül kellett volna szétverni mindent és megkísérelni újra összerakni, hanem indítani egy "iOS Next" projektet, aztán szépen kidolgozni, és kiadni, mikor elkészültek. iOS7 ARMv8 (+ ezzel kapcsolatos objective-c runtime módosítások) miatt is többlet feladatokat róhatott a csapatra...
Szerintem iOS-nek két fõ erénye van, egyrészt a megbízhatósága, másrészt a teljesítménye, 7 pedig mindkét téren visszalépés.

/*WTF?!*/

ForzaInter
feltelepítettem végül😄

Yo, Bitch!

GregSB
Állítólag azért tervezik Márciusra a 7.1-et (már tavaly december óta), mert lesz egy event és ott fogják kiadni valami bejelentéssel egyetemben. 9to5mac szerint egy nagyobb Apple TV frissítés jön.

GregSB
Szerintem nem kell attól tartani hogy mostantól ez rendszeres lesz. Mármint hogy mostantól tele lesznek bugokkal az új iOS fõverziók.

Köztudott hogy miután kipenderítették Forstallt (az iOS vezírt) kb 6-7 hónapjuk volt megcsinálni az új renszert, teljesen új dizájnnal. Ez lókuki idõ, elág nyilvánvaló hogy idõ hiány miatt lett ilyen félkész a 7-es elsõ fõ verziója. Idénre már utól fogják magukat érni, és az iOS8-nál már tuti nem lesznek ekkora gondok.

Csak ezt mondjuk egy átlag vásárló, aki nem követi a céggel kapcsolatos híreket pont nem tudja, õ csak annyit lát hogy lefagy, újraindul az 5s-e.

asysoft
Pedig szerintem 7.0.4 elõrelépést jelentett, legalábbis korábbiakkal több gondom volt, 7.0.2-t használva negyed óra alatt több buggal találkoztam, mint addig összesen.

/*WTF?!*/

asysoft
Ahogy olvasom, még 7.1 beta 4-gyel is voltak gondok ARMv8-on (pl BT-t használó appoknál). Ha most kiadják (megint csak félkészen) részben elõrelépést jelentene, részben pedig 7.1-nek is rossz híre lenne...

/*WTF?!*/

ForzaInter
tényleg marha idegesítõ, hogy milyen bugos az egész ios 7. a 6-nak pont az volt az erõssége, hogy gyors, stabil rendszer volt ami szinte soha nem fagyott le, de a 7.. mondjuk mostanában nem volt gond hálistennek, a 7.0.4-et én még fel se telepítettem, majd a 7.1-et.

Yo, Bitch!

clio1616v
ezek szerint a beta a stabil rendszer most, mert én semmilyen alábbi hibákat nem tapasztalok, de ez lehet az i5 miatt van így

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nekem ma napközben egyik pillanatról a másikra kikapcsolt az összes iCloud szolgáltatás. Csak azt vettem észre, hogy nincsenek meg a kontaktjaim csak telefonszámok. És hiába kapcsoltam vissza nem szinkronizálta le, csak a fiók törlése és újból hozzá adása segített...



GregSB
IPhone 4-emen tökéletesen muzsikál a 7.0.4. 5s-en fagy sokat (64 bites pocin), ezért felfoghatatlan számomra hogy képesek ennyi hónapot várni a javításával, közben meg csomó felhasználó csalódik a rendszerben.

asysoft
Továbbra is azt mondom: inkább jöjjön késõbb, mint hogy megint félkész bugos vackot adjanak ki. 7.0.4 héten megint produkálta magát, BBM-et felraktam, de home gombot megnyomva teljesen megadta magát és megmerevedett, egy jó perc múlva Apple logóval "rebootolt" (azért tettem idézõjelbe, mert PIN kódot nem kérte, és gyorsabb is volt, mint egy normál boot). Ezeknek nagyon nem örülök, azért maradtam a platformnál, mert iPhone 4 a bõ 2.5 év alatt egyszer sem fagyott le normál körülmények között nálam...

/*WTF?!*/

clio1616v
világos, én nem sajnálom az idõt

Tikal
mert nem vagyok béta tesztelõ ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Kicsit bõvebben: nincs kedvem 10 percet se arra szánni hogy ezzel szarakodjak.

GregSB
Mert nem teszek fel bétát.

clio1616v
mondj egy okot amiért nem teszed fel a betat

GregSB
Úgy látszik ez marad így...

@9to5mac: Apple currently plans to ship iOS 7.1 in March http://t.co/fEVNkUijrf

Tikal
maradjon is így...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Tényleg, dragon tiltólistán van, vagy már az Apple-nél dolgozik és csak nem ér rá? Olyan üres a topik a hülyeségei nélkül xD

[merlinw.org]

Tikal
a gyémánt gyûrûdtõl? 😊

dzsegameló
Az enyém el is törött...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Azt írtam szinte lehetetlen 😄 a mostaninál tuti strapabirobb lesz.

robotnyk
A karórám is zafír üveg, mégis van rajta már karc. D:
passatgt
de lehet, hogy könnyebben törik?

GregSB
- kristály . Reggel van meg 😊

GregSB
Mostmár szinte tuti, hogy az idén megjelenõ új iPhoenak zafír kristály kijelzõje lesz.

Az arizonai gyárból kiszivárgott egy doksi ami olyan eszközök beszerzésérõl szól, amil kijelzõk méréséhz használnak.

Jelenleg az 5s-en a kamera elõtti üveg és a Touch ID (home gomb) üvege zafír kristály, szinte lehetetlen megkarcolni.

http://gaborszantai.co.uk/

MerlinW
Ha sárgás foltra gondolsz, akkor az a túlmelegedés hatása, csak kijelzõcserével orvosolható. Elsõsorban a védõfóliák okozzák, nem tud szellõzni a felhevült panel, de okozhatja a hosszabb idõtartamon át, magas fényerõn történõ üzemeltetés is.

[merlinw.org]

passatgt
azt nemtudom, ami oldalról jön be, fõként a sarkaknál, az tuti por

A fuggoleges savosodas is? durvan 1 centinket van egy vilagosabb szurke csik, ami 2mm szeles

passatgt
por, pár ezerét kipucolják

ne is beszeljunk rola, remelem az iMac meg kibirja a nyarat, bar elkezdett egy folt terjedni a jobb szeletol befele es nem tudom mi az, mint a vizes papir, latszik minden mogotte, csak nem gyengebb a feny :/

Tikal
te aztán nem vagy szerencsés mostanában az apple cuccaiddal...

Lehet, apukam nem fiatal es a sok ulomunka tonkerevagta a hatat 😞((

GregSB
Ha én fanboy vagyok akkor te meg rinyagép. Meg egyébként is erõsebb az apukám. Bibibubibá

Most mar megvarom, fanboyok aldoztak Android user szuz IT-s fiucskakat, szoval ha imaik elerik St Jobs mennyei fuleit, akkor a 7.1 jobb lesz, mint a 8.2 es mar tegnap kijott.

clio1616v
pont ez az, hogy a betát kellene használniuk 😊

clio1616v
én egy i5-öt használok megjelenés óta és hibátlanul mûködik, csak úgy mint a korábbi i4-em

a betákat azonnal frissítem és developer accom van

i4en is sokkal gyorsabbak a mozgások a beta 1 óta

rastaman
akkor add el. ott van még a wp, vagy az android is 😛

MerlinW
Nekem semmi gondom nem volt még a 7.0.4-el. Ha meg beta OS-t használtok, az a ti bajotok, magatokra vessetek.

[merlinw.org]

Orulok, hogy mas is hasonlokeppen velekedik. Soha, semmilyen telefonnal nem szivtam annyit, mint ezzel az almassal.
- Viber hasznalhatatlan. Nem lehet hivast fogadni, mert ahogy hozzaerek a kepernyohoz, bontja a vonalat. (bontja a vonalat! mekkora regi duma)
- AppStore sikit, hogy frissitesek erkeztek, belepek es semmi. Ki kell kapcsolni a telefont, majd ujra be, es voila.
- 3-4 alkalmazast hasznalok napi szinten, es mindegyikkel van baj: kifagy, lefagy, megfagy
- stb-stb-stb.
Koszi, mert Adam haverom es en is azon vagyunk, hogy falhoz vagjunk ezt az alma logos androidot, amennyit mostanaban kilep, belassul, lefagy.
A poen, hogy az enyem 1 honapos a telo, az ove ket hete lett ujra cserelve. A regivel semmi ilyen baj nem volt, csak hang nem volt fulessel.

clio1616v
iOS 7.1 beta 5

GregSB
Sõt:

5.1: March 7, 2012

6.1: January 28, 2013