iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Azért ne túlozzunk.

iOS8-at nyáron mutatják be, és a végleges szeptemberben fog jönni.

6.1 is tavaly év elején jelent meg mint most a 7.1 fog.

GregSB
Alap dolgkra (megnézni egy haverodat / rokonodat mi van vele, nevekre / oldalakra keresni, eventekre visszajelezni) sokkal gyorsabb és kényelmesebb vele mint a sima appal. És ez a lényeg. Meg hogy fényévekkel gyorsabb sima i4-en mint a régi.

JohnnyNapalm
tetszik, de akkor most minden frissítés új appként fog megjelenni?

LoDMaSt
Kipróbáltam, nem jött be annyira. Ugyanazokat a képeket látom nagyban, amit megosztanak, és ugye nem mindig jó képeket osztanak meg. Viszont az üzenetkezeléshez visszatért a körös megoldás.

@ Hellomarci

robotnyk
azaz
passatgt
videón jól néz ki, de amikor a gagyi átlag facebookos képeket fogod viszont látni...

US store only, meg UK-ben sincs.

En meg egy app miatt nem fogok regisztralni. Es valljuk be, talan meg nem is erdemes, majd amikor mar nem csak nyilvanos betateszteles folyik.

(eleg para onmagaban, hogy 7.0.4 van mar egy ideje iOS-kent is es lassan a 8.0 jon)

http://gaborszantai.co.uk/

Andr0
Mikor jön magyar App store-ba?

Armin & Ayu fan

GregSB
Le a kalappal Mike Matas elõtt, ez qrva jó lett.

Paper is the best Facebook app ever

Teljes értékû FB app egybként, lehet benne emberekre keresni, kommunikálni, stb.

GregSB
Rage47
én csak át szoktam váltani a régiót és máris tudom használni a másik régiós app store-t
Jim Morrison
https://discussions.apple.com/message/23490689?tstart=0#23490689?tstart=0

Bocsi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
itt leírtak szerint, csak simrõl importálni lehet, exportálni nem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

üdv,tudna valaki segiteni egy iphone 4 sim beálitásán,szeretném beálitani ugy hogy a telefonszámokat a sim-re nem a telefonba mentse el,kõszi
rastaman
oh. ez esetben bocsánat az értetlenkedésért.

MerlinW
5 perc alatt regszitrálsz egy US iTunes accountot és annyi. Használhatod egyszerre a magyarral (egyszerûen csak át kell jelentkezni).

[merlinw.org]

robotnyk
Dialogue nevû appot látom, de nem mondhatnám hogy a nép el van ájulva tõle
Van e olyan app, amivel Mac-rol tudok hivast inditani (pl Contacts-bol) iPhone-on keresztul es nem kell a telefont piszkalni?

rastaman
igen de USA only

Egyelore a kritikak nem ezt mondjak. Jo lehet kesobb, de sok hiba es hiany van benne meg.

Marfy
Úgy gondolom én enélül is ugyan úgy elleszek, mint f@szbuk alakmazás nélkül.

GregSB
Feb 3.án csak az USA Storeban lesz elérhetõ. Szerencsére nekem van oda regisztrációm 😊

MerlinW
Február harmadikán.

[merlinw.org]

rastaman
kíváncsi vagyok hozzánk mikor jut majd el

GregSB
Marfy
Mint pl. a poweramp androidra 😊.

GregSB
Tikal
milyen az értelmes mp3 lejátszó? mik az elvárások? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Marfy
Hali!

Tudtok ajánlani valami értelmes mp3 lejátszót appot?
Egy másik fórumon a Radsone-t ajánlották, meg is vettem, de kár volt.

passatgt
a letakarós órának aztán nagyon sok értelme van😄

GregSB
Hmm.

GregSB
http://www.peekcalendar.com/

Ezelég fasza lett.

GregSB
Megjelent iPhone 5s-re és 5c-re az iOS 7.0.5! - http://tinyurl.com/nvr9amz

robotnyk
gyõzelem o/
Fabio Capello
reset után most úgy néz ki, mûködik, teljes jelerõsséggel befogta az otthoni wifit, remélhetõleg így is marad, köszönöm 😊

robotnyk
márpedig sanszos, ha semmilyen wifit nem talál, hogy megdöglött a wifi. próbáld resetelni a hálózati beállításokat esetleg.
Fabio Capello
nem, semmilyen hálózatot nem érzékel.

GregSB
Elsõ körben azt nézd meg hogy más Wifi hálóra kapcsolódik -e. Ha igen, akkor lehet az otthoni routered kergült meg.

Fabio Capello
Bár régi ketyere, hátha valaki tud nekem segíteni. Van egy iPhone 3g-m, ami ma minden elõzetes történés nélkül egyszerûen eldobta a wifit. Délelõtt tökéletesen mûködött, délután amikor használtam, gyenge jelet fogott, majd rá pár percre teljesen elszállt, azóta se találja az itthoni hálózatot, se semmilyen másikat. Settings -> Aboutban kidobja a MAC-címet, szóval gondolom nem magával a wifi egységgel lehet a baj... Ötletek, esetleg?

GregSB
Pár érdekes info a tegnapi pénzügyi jelentésrõl:

- Közép- és Kelet Európában 115%-al nõttek a szifon eladások

- Az új iPhone vásárlók körében (tehát akik nem szifont cseréltek újabbra tavaly) magas volt az 5c aránya.

- az 5c a fejlõdõ poiacokon úgy teljesített ahogy azt várták. Összességében több 5c fogyott mint 4S tavaly ilyenkor

- USA-bán viszont benézték az igényeket, ott sokkal nagyobb igény volt az 5s-re mint ahogy azt tippelték, nem is tudtak annyit gyártani hogy teljesen kiszolgálják az igényeket.

Jim Morrison
Upsz..hát izé õ nosztalgia

passatgt
ez se mai cikk😄

Jim Morrison
Meghökkentõ hír következik:
a fb app szívja az aksit

asysoft
Én kb (hazai) megjelenése óta használom az enyémet, tok és egyéb dolgok nélkül, de ezt leszámítva kímélve. Hátlapján az Apple logót fény felé tartva észre lehet venni pár kisebb karcot, amelyek szembõl nem látszanak, illetve a kapcsoló alatt két határozottabb karc van élén. Jól tudod, alumíniumból van a ház.

/*WTF?!*/

Krisztiam
Üdv.
Iphone 5s-nek mennyire karcolódik a hátlapja? alumínium ugye?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

passatgt
bocs, nem a tetején van a harmadik, hanem az elsõ kamera alatt a hangszórónál, legalábbis én úgy tudom(kevertem az ipaddal, annak a tetején van)

Nem csak kettõ van? A kamera és a jack melletti?

passatgt
3 mikrofon van iphoneon, egy a tetején, hátul a kamera mellett, és alul a 3.5mm-es jack mellett. Gondolom amikor hátul kamerázol, a kamera mellettit használja, ha elõl, akkor meg vagy felsõt, vagy az alsót. Valamelyik a 3 közül szar.

Akkor tegyük fel hardveres a gond! Viszont akkor azt kérdezném,ha az elsõ kamerával veszek fel miért tökéletes a hang is? Hang rögzítésnél, telefonálásnál miért jó a mikrofon? Illetve faceTime-nál akkor is tökélestes ha a hátsó kamera képe jelenik meg. *megnéztem nem gyári videós alkalmazással és így sem jó. Remek. Nem 12 éves hülye gyerekekkel kéne összeszereltetni a telefont és akkor nem lenne bajuk. Az ipad2-t érdekes módon még össze tudták rakni normálisan!
GregSB
Ha restoreoltad és ugyanúgy jelen van a hiba, akkor tuti nem softwares a baj, hanem hardwares. A mikrofonnal lesz valami.

Meghibásodás meg ugyanúgy elõfordulhat egy 289.990 Ft-os készülékben mint egy 20ezresben, ez ilyen. Egy 40 millió Ft-os Porscheben is elromolhat egy alkatrész, peched volt, deal with it és irány garanciálisan kicseréltetni.