45063
10255461851509447102.jpg
  • Jim Morrison
    Huhú
  • Dynamic
    Hát, ha valaki ellopja a nyaralási képeimet, egészségére :) Én mindenesetre alapvetően örülök az iCloud létének. Évek óta nem kellett PC-re dugnom a telefonom, és tök jó dolog, hogy pl. minden fotózás után a számítógépemen is egyből ott figyelnek a képek.
  • precision
    lol bazki :D :D :D
    ez mekkora ciki...

pont ezért nem tárolok semmi szenzitív tartalmat felhőben... meg úgy általában semmit sem ha lehet
    Utoljára szerkesztette: precision, 2014.09.01. 09:22:13
  • passatgt
    videó is van közte, az meg nincs icloudon, de majd úgyis kiderül(vagy nem)
  • G_ArchAngel #40115
    de persze mindenhol ez megy most, allitolag folyamatosan jonnek majd az uj kepek :)

• GregSB
    Linkt :D
  • G_ArchAngel #40113
    Inkabb az lesz az erekes, hogy mikent fog hatni a cegre az iCloud allitolag gyenge vedelmet kihasznalo hackerek altal kiszivagogtaott tobb, mint 100 celeb privat fotoja.
    Olyan nincs, hogy csak celebek galeriait neztek vegig, valoszinuleg barki iCloud accountjahoz hozzafertek.

• GregSB
    "Apple reportedly reaches agreements with Visa, MasterCard, and American Express for iPhone mobile payments"
  • GregSB
    "AnandTech founder and EiC Anand Shimpi announced last night via a post on the site that he had decided to retire from technology journalism, but didn’t specify what he’d be doing instead. Today, Re/code reports that Shimpi will be going to Apple, as confirmed by the tech firm’s representative, though his exact role is still unknown."
  • adam46
    Sziasztok, eladó egy Logitech powershell controller + battery. Teljesen új, bontatlan állapotban, 3 év gyártói garanciával.
    Támogatott eszközök: iphone 5, iphone 5s vagy ipod touch (5. generációs)

Akit érdekel, az kérem jelezze privátban.
  • MerlinW
    Talán. Feld&Volk nem sz*rral gurigázik, aranyba önti az ájfonokat:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 13:11:58
  • GregSB
    Fake
  • Dynamic
    Sajnos ez ilyen szar. Nekem is volt, hogy egyszer csak gondolt egyet és onnantól kezdve nem láttam az új képeket a gépemen. Gyanítom, hogy alapvetően a Windows (win7) lehet a ludas. Néhány helyen olvastam, hogy próbáljuk meg az iCloud alkalmazásból kijelentkezni, újraindítani a gépet, és megint bejelentkezni, de ez nekem nem segített.
    Nálam az iCloud újratelepítése (pontosabban a telepítőt futtatva a javítást választottam, majd újraindítottam a gépet) oldotta meg a problémát.
  • ayurnara
    ja, az azért jó, hogy az alkatrészekből össze tudtak rakni egy iPhone-t :)
  • Kongy
    Na igen, egy nagyobb akksinak én is örülnék, még ha a vékonyság rovására is menne.
  • asysoft
    Apple-től lassan több dolog szivárog ki, mint az összes többi mobilcégtől együttvéve... Egész kulturáltan néz ki (első szivárgásokhoz képest legalábbis biztosan), bár kilógó kamera kicsit furcsa. Nem értem, miért hajkurásszák ennyire a vékonyságot, +pár mm-rel még picit nagyobb akkut is lehetne bele pakolni.
  • Jim Morrison
    lerakod az asztalra, asztalon ott marad a kamera nyoma
  • ayurnara
    Ja és az iTunes ikon sem kék már, hanem piros

• ayurnara
    Alakul a kinézet, már csak a kameráról kell kiderülnie, hogy optikai zoommal lesz :)

Utoljára szerkesztette: ayurnara, 2014.08.30. 17:46:41
  • GregSB
    "Support for 3x image assets found in latest iOS 8 beta ahead of larger display iPhone 6"

+ recodeosok mostmár azt írják bemutatják a wearable cuccot, de csak valamikor jövő év elején lesz elérető. Ez várható volt, szifont is januárban mutatták be és csak júniustól lehetett kapni.
  • szucsy89
    Kezd egyre szebb lenni.
  • rooney8
    ez sem olyan rossz
  • G_ArchAngel #40097

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.08.29. 17:30:44
  • LoSA
    Az se kerül bele, amit tegnap készítettem, vagy éppen ma...
  • GregSB
    *elcsalogatását
  • GregSB
    A Nikeos emberke epcsaligatását aki a Fuelbanden dolgozott még talán meg lehetne magyarázni a HealthKit-el, de az ember aki a Tag Heuernél volt sales vice president nem tudom mit keresne az Applenél ha nem hoznak ki valami karon hordható cuccot.
  • GregSB
    Akkor azt a tucatnyi szakembert / felsővezetőt a fitnesz és divatiparból csak azért vették fel hogy eltereljék az emberek figyelmét... Lehet nem karóra lesz, de tuti valami hasonló termék
  • Dzsega #40092
    Ha jól tudom csak az új képek kerülnek be.
  • LoSA

Srácok, mi lehet a gond? Miért nem szinkronizálja a képeket, az adott mappába? Már 3 napja várom, hogy megjelenjenek a képek, de semmi. Újra kellett tenni a gépemet, régen ez gond nélkül működött. Telefonomon is be van kapcsolva a Fotóstream, tehát passz. Tipp?
  • passatgt
    szerintem nem lesz óra, home automation-ra fognak ráfeküdni, lehet, hogy az új appletv-be lesz integrálva valami, hangvezérlés stb
  • GregSB
    Én is ezekre számítok. Kérdés mit fog tudni az óra, mivel lesz más mint az eddigi bemutatottak.

Nekem ha tippelnem kéne akkor elsősorban egy olyan eszköz lesz ami támogatja a már most meglévő ecosystemet. WWDC-n láttuk hogy a Yosemitee és iOS8 eléggé fog építeni a "proximity" fícsörökre. Érzékelni fogják egymást a készülékek, egyiken el tudsz kezdeni egy folyamatot, a másikon folytatod (handoff), telefonálni / netezbi tudsz Macről automatikusan ha közel van a szifon, stb.

Ha az óra is érzékelni fogja a többi készüléket akkor szerintem be tudsz majd olyat állítani hogy ha nem vagy otthon és a szifonod pl 10m-nél távolabb kerül tőled akkor rezegtesse meg a csuklodat. Lehet hogy egy pass/kulcskérdés is fog funkcionálni, azaz csak akkor tudsz majd beloginolni Macedre a saját profiloddal ha rajtad van óra. A technológia adott hozzá hogy ezt megcsinálják (Bluetooth LE, más néven iBeacons).
  • GregSB
    At azért nem hitem hogy lesz, de félek bármivel rukkolnak elő az első körben csaj USA / NY-EU-ban fog működni :(
  • Jim Morrison
    Én pont ezt várom, és ahogy írtad "csak a saját ecosystemükön belül fog működni" - azért remélhetőleg apple pénztárgép meg ilyenek nem lesznek :)
  • GregSB
    Ne az Appletől várd hogy létrehozzon egy "nyílt", mindenki által használt fizetési rendszert. Ha létrehoznak valamit az csak a saját ecosystemükön belül fog működni, azon belül viszont baromi egyszerűen és kényelmesen.
  • GregSB
    Nem értem minek adják hozzá, amikor annyira nem terjedt el, és a saját megoldásuk (iBeacons) sokkal kevésbé korlátozott (távolságban).

Én nem lepődnék meg ha ez csak pletyka lenne és nem kerülne bele. Persze úgy is lehet nézni hogyártani nem fog ártani ha beleteszik és legalább +1 szabvány amit támogatnak.
  • GregSB
    Úgy tűnik az az első Mac bemutatása óta nem változott :D :D :D
  • Kongy
    Köti őket az embargó.
  • Jim Morrison
    2014/8/28/6078359/iphone-6-will-feature-nfc-and-apple-mobile-payments
    Apple's own mobile payments platform. Remélem annyira saját, hogy még a pénztárakat is le kell cserélni. appletől kitelik
  • passatgt
    weblapjuk odabasz:D
  • ayurnara
    csak az iOS8-cal kalkuláljanak :) akkor tuti nem csalódnak

jövő héten szerintem jön a gold verzió, mint tavaly