45063
10255461851509447102.jpg
  • Jim Morrison
    Nem akarok iphone tulaj lenni, egyszerűen meg akarom ezt is nézni (ha épp akkor tudom), ugyanúgy mint ahogy google I/O-t néztem. Ha neadjisten valami közbe jön, akkor maradatok a képek nézegetésénél, úgyis minden nagyobb tech oldal épp arról fog cikkezni pár napig.
    garantálom több mac-es iphone-s nézi majd mint az eddigi összes Microsoft event-et egybevéve a Pc-sek

valóban nem fog 1,5 milliárd PC-s microsoft eventet nézni, annak is max 1 szűk köre akiket ez érdekel, ugyanúgy apple usereknél, _biztosan tudom_ hogy nem fogja az apple felhasználók 100%-a nézni az eventet... ilyeneket én is tudok mondani :)
    Azt nem értem, hogy miért ilyen "szűk körnek" engedik nézni a streamet, nem apple felhasználók miért nem nézhetik?

TLDR: Látom nem érted, az a bajom, hogy miért csak apple userek nézhetik hivatalos oldalon (már megint) a streamet. Miért baj az ha 'pc-sek' is nézni akarják.
  • Tikal #40207
    És azért akarod nézni, mert te is ilyen facebookos iphone tulaj akarsz lenni? Te biztos jobban tudod ki miről értesült, igaz? garantálom több mac-es iphone-s nézi majd mint az eddigi összes Microsoft event-et egybevéve a Pc-sek.....pff, szóval minek is akarsz a kiváltságosok közé tartozni? :)
  • Jim Morrison
    Akkó má' engadgeten nézem az élő képes beszámolót:) sávszélt meg nem foglalom, sok maces meg iphone tulaj úgyse nézné mert nem tudják hogy egyáltalán lesz valami, csak facebookozzanak
    Csak zavar, hogy apple hivatalosan csak a "kiváltságosaknak" streamel. De lehet igazad van a sávszéllel kapcsolatban, lehet az apple szerverei nem bírnák a terhelést
  • Tikal #40205
    Majd megnézed később, ne foglald a sávszélességet azoktól, akiket tényleg érint a dolog :)
  • GregSB
    Látni fogod ha nagyon érdekel, pár órával utána a youtube.com/apple csatornán is fent lesz az esemény. Csak az élő adás nézéséhez kell Mac / iOS eszköz.
  • Jim Morrison
    Hogy lássan mit tud a mádik rendszer, érdemes e váltanom
  • Tikal #40202
    minek néznél egy apple eseményt Samsung Galaxy-n vagy egy Win PC-n? ;)
  • ayurnara
    OS X Yosemite 10.10-en menjen az a lényeg :)
  • Jim Morrison
    áh, letölteni meg nem fogom, stream tavaly jó volt, csak néha belebeszéltek, de nem volt vele gond. ^^ csak zavar, hogy hivatalos oldalon csak mac + safari..
  • passatgt
    1-2 órán belül le lehet tölteni ugyaninnen HD-ben, egyszerűbb megvárni mint szenvedni a szar streamekkel
  • Jim Morrison
    tudom, hogy így volt, de ez egy vicc.... mindegy valakik úgyis streamelik majd ustreamen.
  • passatgt
    mindig is így volt, gondolom kevesebben nézik így, bár legutóbb is nézhetetlenül akadozott sajnos:)
  • Jim Morrison
    Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

...
  • passatgt
    http://www.apple.com/live

Ennyire nem szoktak hájpolni, szóval tuti valami nagyobb dolog lesz. Több helyen írták, hogy egy gagyi samsung féle okosóra koncepcióra kell számítani, de nagyon remélem, hogy valami más lesz, mert abból nem kérek
  • G_ArchAngel #40194
    a 4chan/reddit userek tobbsege zsigerbol utalja az Apple-t, igy eleg volt a pillangonak megrebegtetni a szarnyait es borult is a szar a cupertinoi cegre
  • ayurnara
    nagy kamu volt az egész hír, cloudokból leszedhettek pár képet, de nem csak az iCloudból, azért volt ott több samsungos és dropboxos kép is
  • GregSB
    Apple azt állítja nem volt biztonsági hiba az iClouddal / Find my friendssel, az ő adatbázisukba nek törtek be, a kelebek jelszavait phisinggel / egyéb úton szerezték meg.
  • GregSB
    Verge már készpénznek veszi az iWatch bejelentést:

Join us next Tuesday, September 9th for Apple's iPhone 6 and iWatch event
  • Micsu
    ez egyenlőre valami samsung copypaste szarnak tünik eddig
  • ddany7
    szerintem nagyon gyatra, foleg a hatulja. kerekitesek, meg eleg muanyag latszata van, fuggetlenul attol, hogy gondolom nem az.
    4/4s volt a csucs, az elegans es szep is volt.
  • Krisztiam #40187
    Ne haragudjatok, de ez nagyon csúnya, ha ilyen lesz 5s tényleg szebb
  • GregSB
    iPhone 4 csak wifin tud FaeTimeot.
  • GregSB
    IPod Touch / iPad Air dizájnja egyáltalán nem hiszonévesekek tetszik csak. Azért mert neked nem jön be nem kell ilyeneket belemagyarázni ;)
  • LoSA
  • Tikal #40183
    T-Mobile-on engedélyezett a Facetime 3G-n? Lehetséges, hogy régebbi készülék, iPhone 4 nem tudja? Wifin müködik, csak 3G-n nem megy a facetime
  • Solt
    Valakinek biztos ez is tetszik majd... :)

Négyesről akartam váltani, de ezek után asszem marad az 5s... Elleszek vele 2-3 generációt, addig meg hátha rájönnek, hogy egy prémium kategóriás telefont nem biztos, hogy a huszonévesek ízléséhez kell belőni... :)
  • G_ArchAngel #40181
    Aha, annyira, hogy nem is vettem :D
    Az otos is tokban, de legalabb mar nem Nokia 3210 meretu a kijelzoje, mint a 4-esnek. Remelem az 5.5-os kijon oktoberben.

Amugy mennyiert lehet eladni egy fuggetlen 5-ost? (feher 16GB, egy karc van a szelen, 9 honapos)
  • passatgt
    nekem sem tetszik különösöbben, sajtófotón biztos szép lesz majd...
  • GregSB
    Még szerencse hogy nem kötelező iPhonet venni :D

Egyébként kísértetiesen hasonlítanak a kommentek a kiszivárgott 4-eséhez. Az is kapott apait anyait hogy milyen ocsmány, aztán végül valamiért mégis tetszett az embereknek...
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.02. 15:57:31
  • G_ArchAngel #40178
    Az eleje tetszik, a hatlap a legolcsobb kinai telefonokat idezi, hiaba lesz jo fogni es kivalo az anyagminoseg. Egy szoval: okadek.
  • szucsy89
    Az 5/5S dizájn bucira veri ezt... egyébként nem csúnya, de az 5-höz képest nem szebb, sőt...

nekem csalódás
  • Solt
    Az jól néz ki, de ugyanaz a forma egy csúcstelefonhoz nem illik... szerintem. A 4/4s - 5/5s elegáns volt... ez meg... á, inkább nem is mondom.
  • GregSB
    Ízlések és pofonok. Volt már kezedben 5th gen iPod Touch? Szerintem az is baromi jól néz ki és ez is olyan lesz.
  • Solt
    A 4/4s volt maga a tökély a formát tekintve... Ez a szarrá gömbölyítettt forma vicc kategória. :(
  • Kongy
    Engem nem zavar igazán, gondoltam is rá, mikor volt iPodom, hogy milyen jó lenne ezzel telefonálni, mert könnyű, és vékony. Hát most itt a lehetőség :D
  • GregSB
    Meg iPados. Az összes mobil cuccuk így néz ki egy ideje, az iPhone kilógott a sorból eddig, most egységes lesz a dizájn.

De ha megnézed az első iPhone is hasonlóan nézett ki, csak sokkal ducibb volt. Igazából az iPhone 4/5 eltért ettől az egységes dizájntól amihez most visszatérnek.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.02. 11:04:55
  • Kongy
    Nem csúnya, de szörnyen iPodos nekem még mindig... 2 éve megvan ez a dizájn, csak kicsit módosítottak rajta, meg nagyobb kijelző.
  • Tikal #40164
    dat camera ezt most miért kellett??
  • GregSB
    Ha valaki akar még valami újat látni 1 hét múlva az skippelje a SPOILER alatti tartalmat:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Baromi szép lez ez a telefon :)

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.02. 10:50:40
  • ayurnara
    ezeket a képeket a dropboxból lopták le :D - most néztem, hogy az egyik könyvtárban benne van a Getting started dropbox.pdf :D