iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
egy-két fingerprint scanner tweak amit nyugodtan lenyúlhatna az Apple 😊 link

Bazinga!

asysoft
5s-en gyakran zárja az appokat (nem használok sokat, általában max böngészõt és Gmailt, de utóbbi elég sokszor relaunchol), lehet ez iOS7 sajátosság, persze 64 bit miatt dupla akkora pointer méret sem segít a helyzeten...

/*WTF?!*/

ForzaInter
nehéz volt kibírni, hogy ne vágjam a földhöz vagy a falhoz a mobilt😄

Yo, Bitch!

GregSB
Túl könnyû az eredetihez képest 😊 Ezzel el is veszett a játék "varázsa", az órákon át tartó cifra káromkodások 😄

Magnum PI
Magyar fejlesztésû Flappy Bird Clone 3D-ben:

https://itunes.apple.com/us/app/tweety-high-fly/id820550328

Rage47
így van
néztem az 5s-t, csak csodálkoztam, hogy a nem tudom hányadik app is ugyanott folytatta -még játék is-, ahol abbahagytam 😄
4s-nél a böngészõ 1 lappal is újratölt szinte mindig
DE egyébként gyors telefon, nem igazán zavaró ez
iOS: Understanding multitasking

Egyébként ma már szerintem is kevés. Ha appot váltok, majd visszatérek az elõzõ apphoz, az esetek 90%-ában újratölt az app. Amikor még új volt a készülék ez nem volt jellemzõ.



Dzsega
Miért hány appot szeretnél egyszerre használni?
Nejemnek egy i4-e van de nincs vele baja. Még mindig megbízható és nem mondanám, hogy lassú. Ha meg kilövi akkor is eléggé gyorsan indul, nem kell feltétlenül a memóriában lennie.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Sziasztok! iPhone 4S kérdés lenne. Nem kevés az 512 MB RAM? Nem lövi ki 2-3 app után a memóriából õket? Elõre is köszi 😊
nincs semmi szemét rajta, 10mb felesleg "szemét". Rühellem ezt a szart,fasz kivan vele állandóan gecizik. Azért köszönöm a tippet.
robotnyk
próbáld ki ezt a programot
Mi a teendõ amikor meghülyült a telóm vagy az Itunes, Megtelt a teló tárhelye és hiába törlök valamit mind1 h mit egyszerûen nem szabadul fel a hely? Sõt kevesebb lesz, ilyet csinál 110 mb szabad hely van töréök 100 mb ot és végül 200 helyett ilyet ír h van 108 mb kevesebb mint volt???? Hajam tépem!
LoDMaSt
Sok újdonság nincs benne. :/

@ Hellomarci

Tölthetõ a 7.06

http://gaborszantai.co.uk/

igen, ez a bajom, hogy nem állandóan kéne pl. 8-14ig a némítás, hanem 90perces sávokra

rastaman
de a naptárban eltérõ idõpontokban lehet a bejegyzés, ütemezni viszont csak egységesen tudod a DND-t , ezért nem jó.

Dynamic
"Ne zavarjanak" funkciónál van ütemezés, ott be tudod állítani, hogy mettõl meddig, de némításnál szerintem csak külön app van erre.
SötétBarom
Be, de már nem emlékszem hol 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kérdés:
valahogy be lehet állítani iphone-nál, hogy naptában ha van egy bejegyzés ami mondjuk Work címszó alatt fut, hogy akkor azalatt a telefont automatikusan némítsa le? aztán ha vége, akkor feloldja?

Jim Morrison
lemaradt: azért köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nem sikerül :/ kilép. Aztán meg iphone memory low üzenetet kaptam... De restart után sem jó :/ a fene.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Bármilyen webtárhelyre felrakod. Safariban megnyitod -> open in iBooks

Jim Morrison
Dropbox sajnos most nem opció, mert másé a tablet, és neki vannak dropboxon offline doksijai meg minden, nem akarom szétbarmolni. Ezért tettem rá Drive ot, mert az nem vót! iTunes meg... kösz nem 😄 valami más esetleg ? <#confused>

GregSB
Ha nem teszed offlinera akkor megnyitja? Csak mert akkor jobb felsõ sarokban lévõ 3 pötty -> open in -> nyisd meg iBooksal

GregSB
Ez lehet a Google Drive app bugja...

Próbáld meg másikkal (dropbox pl), vagy ha nincs más akkor kábellel és iTunesal mint az állatok 😄

Jim Morrison
1-2 hete szomorúan konstatáltam, hogy ios nem képes 364+ napos értesítéseket megjeleníteni a notification centerben <#idiota>

Egyébként van valami módja, hogy 100+megás pdf et nézegessek ipaden? (ipad2)
Régi huaweii tabletet használtam múlt héten, de mivel lassúcska arra gondoltam inkább ipadet használnék, biztos gyorsabb. Feltöltöttem Google Drive ra, offline elérhetõvé tettem, de ahányszor meg akarom nyitni kilép az alkalmazásból D:
Van valakinek valami jó kis tippje, vagy maradjak a régi tabnák ? :/ (3-4inchel kisebb, ezért is akartam volna a nagyobb ipadet használni)

JohnnyNapalm
2 éves concept i5 elõttrõl

Tikal
FAKE

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Botond
remélem, nekem nagyon tetszenek ezek a kamu képek :o
passatgt
egyébként attól függetlenül, hogy fake, valszeg így fog kinézni, követi ipad air/mini/5c vonalat

passatgt
58.6 mm -> 64,46 mm

passatgt

ha jól számolom, 10%-al szélesebb

Jim Morrison
Van, hogy a 3,5 jack miatt nem tudnak vékonyabb telefont készítani, vagy akkor azon a részén vastagabb a teló. Azt is el tudom képzelni, hogy 2,5 jacket raknak bele, és akkor lehet új fülest venni (vagy átalakítót amivel szexi lesz).
Akkor ez is tökéletes méret, mert megnövelték a méretét, de vékonyabb lett, így még mindig jó :p
Nekem speciel így tetszik (a jacket gondolom/ remèlem azèrt nem cserèlik me)

precision
kár érte 😊 pedig jól néz ki, és a mérete is jónak tûnik

Bazinga!

GregSB
Lehet csak brutál jó renderek 😊

Egy
Kettõ

GregSB
Habár kicsit csalóka a két kép. Jó lenne ha egy PS mágus lemérné az arányokat és lehetne látni ténylegesen mennyivel nagyobb.

Viszont betegesen vékony, és igen, úgy néz ki mint egy kicsi iPad Air / Mini.

GregSB
Összehasonlításképpen 5s hasonló nézetbõl:

Mivel a lighting csati és a jack dugó az standard méret így lehet látni mennyivel szélesebb a ház.

Örvendetes hoghy szélesítik a terméke palettát, de nagyon remélem hogy megtartják az 5s méretét is és abba is bekerül majd az aktuális csúcs hardver. Nekem ez túl nagy.

Botond
iPhone air? :o
GregSB
GregSB
Kezdõdik...

Pedig még több mint 6 hónap a megjelenéséig 😊 mondjuk az 5-ösrõl is tavasszal volt elõször szivárgás.

rastaman
elég vékonynak néz ki.

passatgt

Dynamic
Egyelõre nem vonták le a pénzt, bár sokszor van úgy hogy napokkal vagy hetekkel késõbb vontak és az iTunesban is írja az összeget. Amúgy nem is tudom mivel tudnám bizonyítani, hogy mikor töltöttem le. Mert az iTunesban a Purchase Historynál tök bénán jeleníti meg. Pl. egyazon dátumra tesz 2 olyan programot, amit biztosan tudok, hogy 2-3 nap eltéréssel töltöttem.
dzsegameló
Azért egy emailt megér, hogy magyarázkodjanak egy kicsit. Tuti érnék nekik, bár magyarul nem tudnak...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

asysoft
Regresszió😊 Akkor még elkél egy béta 6...

/*WTF?!*/

asysoft
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belõle. Ha valóban kap App Store-t, és az ára sem emelkedik, sikeres lehet.

/*WTF?!*/

Dynamic
Megnéztem, nem én voltam a hülye, tényleg ingyenes volt. Na, mindegy. Azért jó tudni, hogy van ilyen is. Köszi.
robotnyk
Dynamic
Köszönöm, kipróbálom.
GregSB
Appsfire alkalmazásban vissza tudod nézni, hogy a megjelenése óta milyen változásokon kent át az ár és mikor.