iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
/*WTF?!*/
https://itunes.apple.com/us/app/tweety-high-fly/id820550328
néztem az 5s-t, csak csodálkoztam, hogy a nem tudom hányadik app is ugyanott folytatta -még játék is-, ahol abbahagytam 😄
4s-nél a böngészõ 1 lappal is újratölt szinte mindig
DE egyébként gyors telefon, nem igazán zavaró ez
Egyébként ma már szerintem is kevés. Ha appot váltok, majd visszatérek az elõzõ apphoz, az esetek 90%-ában újratölt az app. Amikor még új volt a készülék ez nem volt jellemzõ.

Nejemnek egy i4-e van de nincs vele baja. Még mindig megbízható és nem mondanám, hogy lassú. Ha meg kilövi akkor is eléggé gyorsan indul, nem kell feltétlenül a memóriában lennie.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valahogy be lehet állítani iphone-nál, hogy naptában ha van egy bejegyzés ami mondjuk Work címszó alatt fut, hogy akkor azalatt a telefont automatikusan némítsa le? aztán ha vége, akkor feloldja?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Próbáld meg másikkal (dropbox pl), vagy ha nincs más akkor kábellel és iTunesal mint az állatok 😄
Egyébként van valami módja, hogy 100+megás pdf et nézegessek ipaden? (ipad2)
Régi huaweii tabletet használtam múlt héten, de mivel lassúcska arra gondoltam inkább ipadet használnék, biztos gyorsabb. Feltöltöttem Google Drive ra, offline elérhetõvé tettem, de ahányszor meg akarom nyitni kilép az alkalmazásból D:
Van valakinek valami jó kis tippje, vagy maradjak a régi tabnák ? :/ (3-4inchel kisebb, ezért is akartam volna a nagyobb ipadet használni)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor ez is tökéletes méret, mert megnövelték a méretét, de vékonyabb lett, így még mindig jó :p
Nekem speciel így tetszik (a jacket gondolom/ remèlem azèrt nem cserèlik me)
Viszont betegesen vékony, és igen, úgy néz ki mint egy kicsi iPad Air / Mini.
Mivel a lighting csati és a jack dugó az standard méret így lehet látni mennyivel szélesebb a ház.
Örvendetes hoghy szélesítik a terméke palettát, de nagyon remélem hogy megtartják az 5s méretét is és abba is bekerül majd az aktuális csúcs hardver. Nekem ez túl nagy.
Pedig még több mint 6 hónap a megjelenéséig 😊 mondjuk az 5-ösrõl is tavasszal volt elõször szivárgás.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
/*WTF?!*/