iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Alapvetõen mindent iTunes-al tudsz elvégezni.

[merlinw.org]

maffi
itt elég sok kérdésedre választ kaphatsz

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Sziasztok!

Viszonylag friss iphone-os vagyok, így elnézést kérek, ha valami oltári nagy blõdséget kérdeznék:
Hogy hogy a fenébe lehet zenét, illetve csengõ hangot (m4r) ráokoskodni egy iphone 4-es készülékre?

A választ elõre is köszönöm.

clio1616v
nem tudom hivatalosan én is csak a beta 5-öt látom a developer accomnál, viszont, abban 100%-ig biztos vagyok, hogy én OTA-n frissítettem beta 5-rõl 6-ra 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Na erre nem gondoltam, köszönöm.
asysoft
Ha elhúzod a notification-t, a jelszó beviteli képernyõre kerülsz, ezt természetesen ujjlenyomattal is fel lehet oldani - ezt követõen a megszokott módon nyílik meg az alkalmazás.

/*WTF?!*/

asysoft
Errõl beszéltem: kommentek közt is írják, hogy 7.0.6-ot nézték be beta 6-nak, és a hivatkozott BGR hivatkozás sem él már.
OTA ide vagy oda, release notes sincs developer oldalon.

/*WTF?!*/

Jópofa ez a touch id, de így annak a kényelmi funkciónak, hogy a zárt képernyõn elhúzom az SMS-t és egybõl ott termek, gondolom búcsút mondhatunk. Jól gondolom?
passatgt
7.0.6 van nem beta 6😄

clio1616v
OTA frissítek beta 2 óta

Ezt találtam hirtelen.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
így van, páromnak múlt hétvégén vettünk egy i5-öt 60ezret kellett ráfizetni az i4esére

asysoft
Ne haragudj, de elég hihetetlennek tartom, hogy egy elvileg fejlesztõknek szóló verzió ne lenne kint a fejlesztõi oldalon. De máshol sem nagyon látom, linkelsz valami forrást?

/*WTF?!*/

Rage47
na ezt tök jó tudni, köszi 😊
GregSB
Nem. iTunesból visszaállítás bugos szar.

Archangel írt pont errõl vagy itt vagy Apple topicban: másképp állította vissza az ikonokat a home screenen, meg még pár dolgot nem úgy állított vissza ahogy kellett volna.

iCloudból én már többször állítottam vissza családban is telefonokat, mindig tök olyan lett utána a telefon mint a backup elõtt.

Rage47
nem mindegy, hogy iTunes-ról állítja vissza, vagy iCloudból?
GregSB
Haver 4-esén is sokkal oassabb a 7.0.6 mint az enyémen. Kb soha nem restoreolt, iOS 5 óta csak upgradeli a rendszereket.

Én még nyáron próbáltam ki a 7-es betat és emiatt restoreoltam, azóta sokkal fürgébb lett a telefon.

Azt javasolom hogy ha kijön 7.1, akkor csinálj backupot a telefonról (iCloudba és a biztonság kedvéért offline iTunesban is), majd nyomj a telefonra egy restoret (iTunes-al) 7.1-re. Ha ez megvolt akkor ne iTunesal állítsd be, hanem ha kész a restore akkor húzd le a géprõl és a telefonon mond azt hogy állítsa vissza a legutóbbi iCloud backupot. Szerintem drasztikusan fel fog gyorsulni a telefon.

k0trapali
Várja mindenki, mint a messiást! Én már úgy vagyok vele, ha megint visszagyorsul a telefonom (i4) kb. olyan szintre mint a 6-os rendszerrel akkor megtartom, ha marad ez a 7.0.6-os sebesség ami számomra nem kielégítõ egy iPhone-tól akkor sajnos megválok tõle és veszek egy androidos telefont az árából, mert drágább és újabb iPhone-ra nincs keret.
clio1616v
ne higgy a szemednek

Beta 5 február 4
Beta 6 van február 21 óta

asysoft
Ez nem igaz, bár néhány helyen tényleg benézték a 7.0.6-ot, és beta 6-ként hozták le a hírt. De Apple Developer Center még beta 5-t ír...

/*WTF?!*/

robotnyk
már 6nál tartanak
asysoft
Kíváncsi leszek. Bár a napokban olvastam pár kommentet, miszerint ez (beta 5) is respringel, de remélem alaptalannak fog bizonyulni😊

/*WTF?!*/

GregSB
Egy olasz lap szerint holnap jon 7.1

clio1616v
igen, ez így van - a bétával már használhatóan gyors

webibebi
Szerintetek i4re erdemes lesz feltenni a 7.1et? Vhol azt olvastam h valszeg gyorsulni fog vele picit a telefon

msn:[email protected] bárki felvehet

Jim Morrison
kíváncsi vagyok miért kell majd az appnak ios7.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
"Apple’s first iTunes Festival in the U.S. starts a week from today at SXSW in Austin. Apple is going to stream the performances to iOS devices using an app, but I’ve heard from a little birdie that the app requires iOS 7.1 (which explains why the app isn’t out yet). That means iOS 7.1 should ship any day now."

dzsegameló
Sajátját?

robotnyk: Elõfordulhat, bár ahogy "összevesztek" csinálhatnának webest is, nem lehet olyan nagy meló...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

robotnyk
mert az apple mapsnek nincs webes változata, gondolom.
MerlinW
Miért, mit használjon?😊 Örülj neki inkább 😊

[merlinw.org]

dzsegameló
A find my phone miért google térképet használ???
Vagy csak nálam? (PC, Win XP, Firefox)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

clio1616v
nem kell, csak ha szeretnél 😊
ez rajtad múlik

MerlinW
Ja értem.

[merlinw.org]

robotnyk
igazából azért kell fizetni hogy fejleszthess a platformra, a fejlesztõknek meg jól jön a beta hozzáférés
MerlinW
Öhm... fizetnem kell hogy tesztelhessem a félkész szarjukat? Hoogyne😊

[merlinw.org]

Boconadi
Valaki hasznal közületek Garmin Navigon-t?

Meg tavaly nyar elejen megvettem hozza az XL Europe 44 csomagot, plusz par Premium extrat, amikhez tartozott 3 havonta terkep frissites. Kaptam egyet ösz elejen, de azota semmi. A kollegaim azota kettöt is kaptak, nekem pedig semmi. Probaltam iTunes-en keresztül frissiteni, de mindig atiranyit a Garmin honlapjara, es ott pedig semmi. Onnan vissza az iTunes-ra, mint a 22-es csapdaja. Irtam a support-nak, de nem erkezett valasz. Ennyire nem törödnek az ügyfelekkel? Volt mar/van valakinek hasonlo problemaja?

Esetleg valami mas navigacios programot tudtok ajanlani?
clio1616v
végig használtam a beta 1-tõl a bétákat és hibátlanul mûködik, de pont ma volt iTunes frissítés lehet nemsokára kiadják a végleges 7.1-et

clio1616v
az elsõ kettõhöz még nem kell Developer account, de a késõbbiekhez kell

UDID regisztrációt megcsinálod és telepítheted is Restore-ral Shift klikkelve iTunesból az iOS 7.1 beta 6-ot

k0trapali
Es ezt a betat ki lehet probalni? Ha igen, akkor hogyan?
clio1616v
pontos infó nincs, de a béta 6 már kint van egy pár hete

clio1616v
nem jó vagy rossz, hanem ez ilyen 😊

igen úgy tudom 120 fpst tud, valami kisebb felbontásban

robotnyk
ebben a hónapban, állítólag
k0trapali
Lehet tudni mikor érkezik a 7.1?
És akkor ez most jó vagy rossz nekünk? 😊
Azt már meg lehet csinálni, hogy a 120fps-és Slo-mo videót ki exportálni a filmtekercsbe?
clio1616v
ha egymás mellé teszel egy i5-öt és egy i5S-t akkor, látni fogod hogy mennyivel folyamatosabb az i5S videó elõnézete, mielõtt már megkezded a felvételt - ez azt jelenti, hogy ISO 100-200 elég az i5-nek, de ugyanolyan körülmények között magasabb fps-hez szükséged van az pl ISO 400

Magasabb fps? Nem 1080p/30fps alapesetben?
clio1616v
igen és ez így természetes, magasabb fps = sötétebb videó

5s tulajokat kérdezném, hogy valóban sötétebb videókat csinál a készülék, mint a sima 5-ös? Elég sok fórumon panaszkodtak ilyesmire.
clio1616v
az i4 is marad még egy évig biztosan

webibebi
Szerintetek a 4s-t meddig fogjak meg tamogatni?

msn:[email protected] bárki felvehet

GregSB
Clear ingyenes 24 óráig.