45063
10255461851509447102.jpg
  • Jim Morrison
    Az lenne fura ha nem működne mindenhol ahol a billentyűzet:)
  • Dynamic
    Legjobb. Elsősorban a diktálás miatt raktam fel, mert utálok pötyögni. Ma már 2 üzenetet így küldtem el, de gyakorlatilag bárhová diktálhatok, akár ide a fórumra is. Faszául működik!
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.09.18. 10:05:54
  • szucsy89
    inkább azt olvasnám, hogy mindenkinek jól fut az iOS8, de csak panaszkodást olvasok a neten, sokaknak szaggat, laggol, lassú a rendszer...
  • passatgt
    nekem simán felment tegnap este 10 körül elsőre 5c-re, lassúságot egyáltalán nem érzek, teljesen jó, olyan mint volt
  • GregSB
    Így kell appot frissíteni!

Rögtön megjelenés napján van widget, extension és az 1 hete bejelentett készülékek kijelzőjére is optimalizálva van. Nem szarakodnak.

Wunderlist
  • GregSB
    Most olvasom hogy van magyar nyelvű Siri diktálás iOS8-on
  • G_ArchAngel #40603
    11...13....37 ora van meg hatra, hiba ezerszer, megszakadt letoltes, request, 12 ora, megszakadt letoltes, downloading, request sent.... soha nem fog lejonni es 2 ora mulva indul a repulom
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.18. 05:11:38
  • rooney8
    igen, az engem is csábít, de azért jobban belegondolva, nem túl sűrűn használnám. eleinte még igen, az újdonság varázsa, aztán utána szerintem már csak elvétve.
  • robotnyk
    egy ismerősöm whatsappon sirivel diktált szöveget küldött át, és meglepően jól működött, szóval nyilván vannak előnyök is :)
  • robotnyk
    azért mert sok arab országban tilos, ott is, ahol az említett, elméleti készülék elméleti beszerzésre kerülne.
    mivel ott az oprendszerben semmi nyoma nincs a funkciónak, ezért azt mondom hogy sem audio sem video nem megy.
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.09.17. 23:44:44
  • rooney8
    egyre többet olvasok róla, hogy ilyen laggos, meg olyan lassú... jó nekem az ios 7, úgysincs egetrengető újdonság. meg annyi jb-s cuccom is van... jó lesz még a 7 :D
    no meg ez is
  • oneal1
    5s-re tedd fel nyugodtan, én úgy érzem mintha kicsit még gyorsabb is lenne mint eddig
  • oneal1
    báár, most módosítom az imént leírtakat.

újból kézbevettem hogy megnézzem milyen az animációk nélkül. át sem állítottam, most meg sem reccen, érdekes.
  • asysoft
    Sajnos 5c sem olyan smooth, mint eddig, Notification Centerben legalábbis láthatóan be-beröccen.
    Én 5s-re egyelőre nem rakom fel, kivárom a tapasztalatokat, viszont iPadre felpakoltam, mivel az eddig is zizis volt néha...
  • oneal1
    barátnőmnek 4s-e van. hááát, néha néha megakad kicsit pl átvezető képsoroknál, menüanimációk ilyesmi, e nélkül még nem próbáltuk

bár abszolút használható, nem úgy mint volt ios 6 al pl a 3g, vagy lehet rosszul írom a verzió számot.
  • Kongy
    Na faszán ugrott egy-két játékom icloud mentése az új drive miatt... fasza.
  • SötétBarom
    Na, megjött a 4S kegyelemdöfése, menetrend szerint. Apple
  • rooney8
    sejtettem, akkor még egy darabig nem frissítek (így már nem csak a jb a hátráltató tényező, hanem ez is)

de azért akinek 4s-e van és már fölrakta az ios 8-at, írhatna pár sort, hogy sebeséségileg milyen, érdekel mások véleménye is.
    Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.09.17. 21:43:03
  • ForzaInter
    4,6 giga hely kell neki? le kellett törölnöm az alkalmazásaim felét:D mindegy majd utána visszarakom.
  • G_ArchAngel #40590
    32 GB Air
  • Kongy
    Na 5s-t lefrissítettem, kb semmi eget rengető újdonság eddig, mintha gyorsabb lenne egy picivel. Most frissítem az iPad Mini 2-t, megnézzük azon hogy muzsikál, bár szerintem hasonlóan 5s-hez, mert hardverileg ugyanaz :)

iCloud Drive az micsoda? iCloud új verziója?
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.17. 21:01:44
  • Dynamic
    Nálam 5S-nél 1.8Gb a frissítés, de 6.8Gb szabad hely kell neki. Vicc.
  • Dzsega #40587
    5,8GB kell neki 1,1GB a frissítés, mindehhez van 1,1GB helyem... :( ez nem lesz ota... (iPad 4 16GB 4G)
  • Kongy
    iPad mini 2 -m van 16gigás, neked?

A frissítés nálam is 1.3 GB, de 6,9 helyet kér, hogy legyen szabad.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.17. 20:23:18
  • G_ArchAngel #40585
    az enyemen 1.3 GB, nem tudom neked miert ilyen sok
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.17. 20:19:52
  • Dynamic
    Egyszerre ,)
  • Kongy
    Úgy néz ki... És van 1 giga.....
  • Dynamic
    Mi van? Majdnem 7 giga szabad hely kell az ios
    8-hoz??
  • Kongy
    iPaden 6,9 giga kell neki. NÁJSZ.
  • GregSB
    "If you have an iPhone 4s, you might want to hold back on iOS 8"

ArsTechnikan van egy összehasonlító elemzés, és 4S-en sok mindenen lassan iOS8 a 7-hez képest
  • TVelvet
    Na yosemite fent van, most jöhet az ios 8 :)
  • precision
    "de egy csomo vásárlót el fognak veszíteni ha nem kínálnak 4" telefont a jövőben szerintem. "

ezen egy picit most elmosolyodtam :D pont az apple veszítene vásárlót mert nem kínál fel választási lehetőséget hanem azt kínálja amit ő akar? :) az emberek szeretik a nagy méretű telefonokat, az Applenél sem vakok... nem potyára hozták ki a nagyobb telefonokat
    az i6 az átlagos méretű kijelzőjével még így is nagynak fog számítani az otromba kávájával (főleg az az alsó és felső kávára célzok) és ezt a vékonysága és a rícsöblity sem ellensúlyozza :)

szóval, száz szónak is egy a vége: jó úton halad az Apple, egy deka vásárlót sem fognak veszíteni, mert te is fogod majd használni a nagy iPhonet és meg is fogod szokni... a screen/előlap hasznos terület ration még erőteljesen dolgozniuk kell, design vagy márka image ide vagy oda, és ütős kis telefonjaik lesznek

szerintem idővel az 5c/5s "olcsó" széria is növekedni fog (szerintem az S széria meg is szűnik, nem lesz 6s, csak 6c esetleg)
  • Xing
    :)

• Bercy #40576
    Mar toltheto az ios8.
  • G_ArchAngel #40575
    en ejfelkor jovok haza pub-bol, majd akkor, addigra talan kicsit lehulnek a vonalak :)
  • Kongy
    Én majd éjfél fele megpróbálom... :D De először csak iPhone-ra, aztán ha fasza, akkor iPad-re is :D
  • trebron
    az attól függ, hogy facetime video vagy facetime audio és kérdés, hogy miért nem működik?
  • GregSB
    Az eddigi tapasztalatok alapján 7kor lesz a start, egyszerre ráugranak több 10 millióan, és este 9-10ig full leterheltek lesznek a serverek. Szerintem aki el akarja kerülni az idegeskdést az próbálja meg este 10-11 körül, mégjobb ha holnap reggel, akkor már tuti gyorsan lejön és települ.
  • MerlinW
    Nos... én ismerősnek vettem már I5-öt 50k-ért aminek horpadt volt a háza és nem működött az első kamerája. A ház csere 20k volt, a kamera 12. A szervíz szépen kipucolta, rendbe rakta, 82k-ért lett egy tiptop szifonja, amit azóta is használ probléma nélkül. Szóval szerintem nincs ezzel gond. Annyit buksz, hogy nincs gyári gari, de szvsz nem vesztesz vele sokat, nekem mikor anno tönkrement a felső hangszóróm az i4-ben akkor sem pöcsöltem az hetekig tartó apple gariztatással, 40 perc alatt kicseréltettem egyik szervizben 10k-ért és mentem utamra.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.17. 17:37:00
  • robotnyk
    7-kor. csak jelzi idővel majd hogy van update.