iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ProGabe
Na, a 8 majd tényleg vízállóvá teszi a telefont? <#nevetes1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Küldök PM-et.

clio1616v
valakinek van eladó i4-ese?

lehet telekom függõ is; unokatesómnak kellene

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

robotnyk
félig off, de most a hszed miatt a kiváncsiság kedvéért megnéztem mennyiért lehet mostanában megszabadulni egy note 3tól (ami egyébként nem volt sokkal olcsóbb nálunk mint az 5S), mert nagyon szeretnék (vissza)váltani iPhonera késõ õsszel, és egy kicsit meghaltam belül, de mondjuk nagyon nem lepõdtem meg.

kiszámítható szoftver támogatás, kiszámítható frissítési ciklus, a horrorsztoriktól eltekintve megbízható, és a legjobban összerakott telefon. ez érezhetõ a használt árakon is a kifutó iPhoneoknál.
GregSB
Ez ellen nem sok mindent tudsz tenni, mert ehhez aztán tényleg nincs köze semmilyen cégnek.

Úgy értem a használt-telefon piacon kizárólag a kereslet/kinálat törvényei lövik be az árakat. Magyarul rajtad kívül egy elentõs többség úgy érzi hogy érnek annyit a használt szifonok amennyiért kínálják õket.

precision
hát, még mindig pofátlanul drágák a régebbi modellek a használt piacon... és ugye vagy lassú már rajtuk a mostani rendszer, vagy az lesz nemsokára 😊 nem értem tényleg 😊 az 5 -rõl nem beszélek 😊 az alatti modellek pedig tényleg már nem számítanak annyira jó telefonnak, csak annyiban, hogy iOS -t futtatnak... és még mindig elég drágák 😊 hardveres gondok is elõjöhetnek rajtuk... általában ugye akku és/vagy home/power gomb, és nem 5 ft a szervizelésük 😊

én elhiszem, hogy jó mobilok, de egy kicsit úgy érzem túlzó amennyire az árukat tartják az almás mobilok a használt piacon

Bazinga!

MerlinW
"de ha a felhasználó rá is kattint, akkor lényegesen többet."

Ami jó dolog, mert szerintem mindenki rendszeresen "rákattint" véletlenül a hirdetésekre, fõleg mikor azt okosan a menügombok alá helyezik😊

[merlinw.org]

Vaxi
a storeba való publikáláshoz kell az évi 100 dolcsi, a provision profileok létrehozáshoz.
az xcode ingyenes

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

MerlinW
Köszi, nem rossz, de végül találtam jobbat: Cyclemeter. Az ingyenes verzió is tud mindent amit kell, az elite upgrade meg szuper akik szeretnek elmerülni a részletekben😊

[merlinw.org]

GregSB
Banlistán van, csak lassan tölt be a script 😊 a hozzászólásai nem törlõdnek, csak elrejtõdnek. Ha valaki nagyon látni akarja mit írt akkor váltson a mobil nézetre (cserélje ki a www.-ot m.-ra), és látni fogja, mert ott nem mûködik a script 😊

Mielõtt jönne a kérdés: azért lett bannolva, mert semmi mást nem csinált a topicban csak fikázott mindent és parttalan beszólogatós vitákba keveredett mindenkivel. Levenni max akkor fogom ha van egy többség a topicban aki ezt kérné, de nem látok erre sok esélyt 😄

clio1616v
a Road Bike Pro-t használom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Tud valaki ajánlani nekem egy ingyenes, jó bringa tracker appot? Ha nagyon jó, akkor kerülhet pénzbe is😊

[merlinw.org]

passatgt
bannolva van

szucsy89
Ha megnyitom a topikot, akkor egy pillanatra megjelenik Skinnyman hsz-e, aztán egybõl eltûnik, ez miért van?
skinnyman
Beats by T-Dogg

Regards,

Ha valaki hasznalja, akkor mar bongeszoben is megy Sunrise desktop

http://gaborszantai.co.uk/

Jim Morrison
Ezt miért nem ismertem? Nagyon király, köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bercy
Ha multi platformra fejlesztetek es nem letfontossagu, hogy az app 100% nativ legyen akkor ott az apache cordova (mas neven phonegap) ami html es js alapokon teszi lehetove az app fejlesztest.
Jim Morrison
Köszi!
Igazából nekem wp re pofonegyszerû fejleszteni, mivel én c#ot tanultam/tanulok(xaml is egyszerû).
Mikor bejelentették a wp8-at, 8 dollár volt a fejlesztõi licenc, és én mint akció kedvelõ le is csaptam rá (csak 1 évre rá készítettem wp alkalmazást), mondván majd kelleni fog.
Elsõre tényleg kicsit meghökkentõ az ios 100usd-s licenc, de tényleg gyorsan visszajöhet az a pénz.

Viszont játékot elõször mobilra unityvel csinálok, így kamatoztathatom a c# tudásom, sima alkalmazást meg xamarinnal (ezt még csak most nyáron fogom elkezdeni tanulmányozni).
Ezekkel sokkal egyszerûbb fejleszteni egyszerre a három platformra, persze ha neadjisten belejövök szerintem elkerülhetetlen, hogy ios appot ne xcode ban készítsek el.
De amint mondtam még kell 2-3 hét nekem, hogy iosre fejlesztész jobban megismerjem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

asysoft
No azt jól kihagytam, hogy az Android-WP-iOS triumvirátusra hivatkoztam három fõplatformként, de alighanem ez amúgy is egyértelmû😊

/*WTF?!*/

asysoft
Egyetértek MerlinW-vel, jelenleg is pofonegyszerû az alkalmazások fejlesztése. Bár ez szubjektív, de szerintem a három fõbb platform közül - iOS-en a legkönnyebb fejleszteni - persze ehhez elõbb túl kell tenni magunkat az Objective-C jelentette "sokkon" (nagyon más, mint a többi elterjedt nyelv).
Éves 99 dollárért a fel tudod tölteni az alkalmazásaidat az AppStore-ba, de ez kell ahhoz is, hogy a saját telefonodra fel tudd tölteni az appodat tesztelés céljából. Google-nél egyszeri 25 dollár a fejlesztõi licenc, de saját eszközödre/alternatív úton bárki számára elérhetõvé teheted, tehát nem vagy rákényszerítve. MS-nél Apple-höz hasonlóan mennek a dolgok, ugyanakkor magánszemély számára olcsóbban, ott csak 25 dollár évente a fejlesztõi licenc.
iAd tudtommal a hagyományos webes hirdetési elveket követi, azaz már a megjelenítés is generál bevételt (pár dollárcentnyit), de ha a felhasználó rá is kattint, akkor lényegesen többet.

/*WTF?!*/

GregSB
Cook azt nyilatkozta hogy nem szüntetik meg a Beats music Android és WP klienseit.

Szóval eljött az idõ, az Applenek mostantól hivatalosan lesz Android apja amit õ fejleszt 😄

GregSB

GregSB
Az Apple tényleg megveszi a Beatst.

A sajtóközleményben döntõrészt a streamingrõl van szó, és csak épphogy megemlítik az Electronicsot (ami a fülhallgatókat csinálta). Eleg egyértelmû mirõl szól ez az üzlet.

Jim Morrison
oh...^^

JohnnyNapalm
vicces hogy mennyire felkapták ezt most, a WWDC oldalán 2 hónapja kint van

passatgt
gondoltam nem kell odaírnom, hogy vicc😊

Jim Morrison
láttam én is, de szerintem ezt csak nagyon belelátják^^

passatgt

MerlinW
Fogalmam sincs.

[merlinw.org]

Jim Morrison
tényleg, alkalmazáson belüli reklámokról mit tudsz? csak a klikkek számítanak nem? (*hirtelen eszébe jutott és gyorsan megkérdi*)

MerlinW
Jaja, évi 100 dolcsi a partnership. Ha sikerül bármilyen fos appot bejuttatni a store-ba, ez az összeg szinte biztos, hogy megtérül.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Én úgy emlékszem az xcode ot storeból ingyenesen letöltöttem. Szerintem az ilyen dev accountért kell fizetni (hogy feltölts appokat), microsoftnál így van, és ha jól emlékszem googlenél is.
Igen, xcode ingyenes. Majd ha gépnél leszek megnézem mi is az a 100usd.

Edit: itt a lista mennyi az annyi

Jim Morrison
Én úgy emlékszem az xcode ot storeból ingyenesen letöltöttem. Szerintem az ilyen dev accountért kell fizetni (hogy feltölts appokat), microsoftnál így van, és ha jól emlékszem googlenél is.
Igen, xcode ingyenes. Majd ha gépnél leszek megnézem mi is az a 100usd.

GregSB
Ha nem is ingyenes torrenten mindig fent van 😄 de jo lenne tudni pontosan mihez kell a $100-os reg.

GregSB
Nem tudom mennyibõl jön ki a hackintosh, de 2-3 éves Mac mini is tökéletes fejlesztésre, és az sem egy drága dolog.

Jim Morrison
Xcode mimtha ingyenes lenne. Szerintem azért kell fizetni, hogy storeba feltölts appokat (szerintem)

GregSB
De évi $100-t még mindig ki kell penget i hogy regisztrált developer legyél, és elérd az Xcodote + toolokat?

Jim Morrison
Na ezt jó tudni 😊 Talán pár éve kipróbáltam, de nem sok sikerrel (hackintosh, és nem sikerült a felbontást 1024*768 ról feljebb rakni, alig látszódott valami).
Idén nyáron újra megpróbálom, már van egy gép amit csak össze kell raknom és telepíthetem is fel a hackintosht.

MerlinW
"Akár olyan SDK amivel tényleg pofon egyszerû lesz az app készítés (fogalmam sincs most milyen)"

Most is pofon egyszerû😊 Mármint annyira egyszerû, hogy bárki tud készíteni bármilyen appot (nem játékot), akinek bármi köze van a programozáshoz.

[merlinw.org]

Jim Morrison
de eddig ha jól tudom a fejlesztõk mindig csak a "szokásos" új apikat mutatták be :>

GregSB
Mivel ez a konferencia mindig a fejlesztõknek szólt, lehet csak egy hangzatos szlogen és nem kell semmit mögé képzelni 😊

Jim Morrison

Write the code. Change the world.

Szerintem most a fejlesztõk kedvére tesznek, nem is kicsit. Akár olyan SDK amivel tényleg pofon egyszerû lesz az app készítés (fogalmam sincs most milyen), esetleg sok új doksi, sample kód.

szifon

Snexi
ja és icloudot nem használom

Snexi
ha letöröltem véletlenül egy képet a telefonról azt valahogy a gépen lévõ itunes back up fájlaiból elõ lehet halászni?

rastaman
márpedig tökéletesen mûködik iPhone-iPad-MBP

GregSB
Lesz stream a hétfõi keynoteról.

nekem jo.