iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehet telekom függõ is; unokatesómnak kellene
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
kiszámítható szoftver támogatás, kiszámítható frissítési ciklus, a horrorsztoriktól eltekintve megbízható, és a legjobban összerakott telefon. ez érezhetõ a használt árakon is a kifutó iPhoneoknál.
Úgy értem a használt-telefon piacon kizárólag a kereslet/kinálat törvényei lövik be az árakat. Magyarul rajtad kívül egy elentõs többség úgy érzi hogy érnek annyit a használt szifonok amennyiért kínálják õket.
én elhiszem, hogy jó mobilok, de egy kicsit úgy érzem túlzó amennyire az árukat tartják az almás mobilok a használt piacon
Bazinga!
Ami jó dolog, mert szerintem mindenki rendszeresen "rákattint" véletlenül a hirdetésekre, fõleg mikor azt okosan a menügombok alá helyezik😊
[merlinw.org]
az xcode ingyenes
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
[merlinw.org]
Mielõtt jönne a kérdés: azért lett bannolva, mert semmi mást nem csinált a topicban csak fikázott mindent és parttalan beszólogatós vitákba keveredett mindenkivel. Levenni max akkor fogom ha van egy többség a topicban aki ezt kérné, de nem látok erre sok esélyt 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[merlinw.org]
http://gaborszantai.co.uk/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Igazából nekem wp re pofonegyszerû fejleszteni, mivel én c#ot tanultam/tanulok(xaml is egyszerû).
Mikor bejelentették a wp8-at, 8 dollár volt a fejlesztõi licenc, és én mint akció kedvelõ le is csaptam rá (csak 1 évre rá készítettem wp alkalmazást), mondván majd kelleni fog.
Elsõre tényleg kicsit meghökkentõ az ios 100usd-s licenc, de tényleg gyorsan visszajöhet az a pénz.
Viszont játékot elõször mobilra unityvel csinálok, így kamatoztathatom a c# tudásom, sima alkalmazást meg xamarinnal (ezt még csak most nyáron fogom elkezdeni tanulmányozni).
Ezekkel sokkal egyszerûbb fejleszteni egyszerre a három platformra, persze ha neadjisten belejövök szerintem elkerülhetetlen, hogy ios appot ne xcode ban készítsek el.
De amint mondtam még kell 2-3 hét nekem, hogy iosre fejlesztész jobban megismerjem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
/*WTF?!*/
Éves 99 dollárért a fel tudod tölteni az alkalmazásaidat az AppStore-ba, de ez kell ahhoz is, hogy a saját telefonodra fel tudd tölteni az appodat tesztelés céljából. Google-nél egyszeri 25 dollár a fejlesztõi licenc, de saját eszközödre/alternatív úton bárki számára elérhetõvé teheted, tehát nem vagy rákényszerítve. MS-nél Apple-höz hasonlóan mennek a dolgok, ugyanakkor magánszemély számára olcsóbban, ott csak 25 dollár évente a fejlesztõi licenc.
iAd tudtommal a hagyományos webes hirdetési elveket követi, azaz már a megjelenítés is generál bevételt (pár dollárcentnyit), de ha a felhasználó rá is kattint, akkor lényegesen többet.
/*WTF?!*/
Szóval eljött az idõ, az Applenek mostantól hivatalosan lesz Android apja amit õ fejleszt 😄
A sajtóközleményben döntõrészt a streamingrõl van szó, és csak épphogy megemlítik az Electronicsot (ami a fülhallgatókat csinálta). Eleg egyértelmû mirõl szól ez az üzlet.
[merlinw.org]
Igen, xcode ingyenes. Majd ha gépnél leszek megnézem mi is az a 100usd.
Edit: itt a lista mennyi az annyi
Igen, xcode ingyenes. Majd ha gépnél leszek megnézem mi is az a 100usd.
Idén nyáron újra megpróbálom, már van egy gép amit csak össze kell raknom és telepíthetem is fel a hackintosht.
Most is pofon egyszerû😊 Mármint annyira egyszerû, hogy bárki tud készíteni bármilyen appot (nem játékot), akinek bármi köze van a programozáshoz.
[merlinw.org]
Write the code. Change the world.
Szerintem most a fejlesztõk kedvére tesznek, nem is kicsit. Akár olyan SDK amivel tényleg pofon egyszerû lesz az app készítés (fogalmam sincs most milyen), esetleg sok új doksi, sample kód.
szifon