45063
10255461851509447102.jpg
  • ForzaInter
    sztem gyorsabb, nálam legalábbis.
  • GregSB
    TLDR cikk, együtt jelent meg ezzel:

I don't need a bigger iPhone
  • Jim Morrison
    I need a bigger iPhone — and so do you!
    nem is linkelem, verge már félóránként dob ki ilyen cikket...
  • Marci0115
    lassabban töltődnek be az appok pl, a hangszórónak is minta doboz hangja lenne, pedig előtte nem volt
  • Kongy
    5s? Nálam szinte ugyanaz, mint az iOS 7-nél, semmivel sem lassabb.
  • Marci0115
    nálam az 5s és a sima ipad mini érezhetően lassabb ios8-cal
  • Kongy
    Tudom, de ezzel nagyon durva játékokat lehet majd csinálni :) Meglepően jól fut retinás iPad minin amúgy. Remélem az UE4-es játékoknak elég lesz minimum A7-es proci.
  • trebron
    a pairing ment nehezen, de már megy 2013as macbookom van és i5 4.0 BTvel
  • MerlinW
    iOS8 a sima i5-nek is adott egy pofont. Látványosan lassabb, mint a iOS7.
  • GregSB
    Ez vicces fotó:

iPhone 2G és 6 Plus

• GregSB
    Techdemo az Unreal Engine 4-nek. Kb mint anno az a kastélyos alkalmazás volt.
  • Kongy
    Az. Kár, hogy csak pár dologgal lehet interakcióba lépni... :( De a fizika, és a látvány nagyon ott van
  • ForzaInter
    ki volt kapcsolva, ezért nem találtam:D köszi. tényleg fasza nagyon.
  • GregSB
    Elég komoly a grafika.

• Jim Morrison
    nagy monitoron nézen, de sima mobilképek. Persze más ha ilyen szép tájakat fotóz az ember mint lent a 3as metrót. Képek szemcsések, itt-ott elmosódott. Mobilkameráktól nem kell (még) csodát várni.
  • GregSB
    Itt a teljes rivijú a fotós honlapján
  • GregSB
    Aztaqrva :o Nagy monitoron kötelező nézni!

THE ULTIMATE PHOTO SHOOT: ON LOCATION IN ICELAND WITH THE IPHONE 6 AND 6 PLUS
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.18. 19:42:08
  • Bercy #40632
    BT kell hozza mindenkepp raadasul 4.0. Szoval nem is mindegyik eszkoz tamogatja a handsoff-ot amire ios8 felmegy. Nekem pl az ipad2-om nem tamogatja mert regiebbi bluetooth van benne.

A lock screent notification amit emlitettem az mas. En arra gondoltam, hogy ha jon egy uj e-mail vagy sms akkor ha balra huzod el akkor egybol lehet ott olvasotkent jelolni, valaszolni stb. Ez amit kivettek szerintem. Vagy nalad megy ez?
  • trebron
    BT nincs, lehet emiatt?

azt kerestem pedig, a lockscreen jelzést
  • Bercy #40630
    Azt hiszem ez az interactive lock screen notification ki lett veve a vegleges kiadasbol. Az apple oldalan se emlitik mar...
  • Bercy #40629
    Yosemiti van a gepeden? Azonos wifin vannak? Bluetooth be van kapcsolva mindket eszkozon?
  • trebron
    nektek megy a handoff

pl elkezem írni az emailt macen és utána folytatnám iphoneon, és alul a lockscreen bal alsó részén jelölnie kellene, hogy téma van
  • Kongy
    Legjobb az erős rosszban (ios8ban xd) hogy be lehet diktálni azt amit írok például ezt is
  • Tikal #40626
    A rohadt csoport beszélgetéseket meg mindig nem javítottak ki, van hogy ugyanazzal az emberrel tobb csoportban is beszelek mert van hogy a telefonjárol ir van hogy a laptopjarol, es az iOS nem birja a kettőt egy csoportba rakni hiaba ugyanaz a személy... Ááá
  • Bercy #40625
    Nektek mukodnek a smart notificationok a lockscreen-en? Mert nalan nem akarodzik. Mondjuk lehet, hogy csak akkor mukodik a dolog ha a telefon nincs lejelszavazva (vagy epp abba az idoablakba amig a jelszo megadasa utan nem keri ujra). Lenne ertelme mondjuk.
  • passatgt
    igazából 200 sincs mert egy marék homok és alumínium az egész, ha nagyon az elejéről nézzük
  • MerlinW
    A iTunes-ból frissítesz nem kell szabad hely a telefonon:)
  • Botond #40622
    Elnök embereiben van, hogy az aids gyógyszert előállítani 5 cent, miért adják 70 dolcsiért, mire mondja a csávó, hogy a másodikat tabletta 5 cent, az első 5 mrd volt. :)
  • Jim Morrison
    tudom, csak érdekességnek írtam (meg amúgy is ez egyelőre saccolt érték)
  • LoDMaSt
    Az a durva, hogy csomóan nem értik. Mármint hogy oké, hogy ennyibe kerül előállítani, de van akinek egyszerűen nem lehet elmagyarázni, hogy ebben van benne minden, fejlesztés, bérek, meg ezer más dolog, és nem úgy van, hogy akkor a maradék megy zsebbe.
  • Kongy
    Hát nem, de nem is arra van, hogy napokat játsszon vele az ember :D
  • Jim Morrison
    megsaccolták mennyibe kerül előállítani az új készülekeket. Ez alapján <200usd előállítani -> 400 usd haszon.
    Ezt csam érdekességnek nem flémnek ezen már múltkor túl voltunk..
  • Jim Morrison
    Ahogy néztem 5 percél nagyon nem lehet benne elszórakozni. Meg gondolom ez se 30MB itt meg sokaknak nincs helyük még iost frissíteni sem:)
  • Kongy
    ZEN Gardent töltsétek le, nagyon jó kis app :) Ilyen techdemó jellegű. iOS 8 kell hozzá, meg a legfrissebb iPhone/iPad :)
  • GregSB
    Nekem nincs készülékem amire felmenne iOS8

Várom hogy a Tré bejelentse árakat mint a messiást.
  • Tikal #40614
    hm, peches vagy, én este 7kor nyomtam rá, aztán egy óra múlva már fenn is volt a rendszer 4s-en... kicsit laggol animációknál, de nem vészes..
  • Dynamic
    Jó, nem is azért mondtam. Csak sokszor fórumokba is telefonról pötyögtem, ami jellemzően 5-6 vagy még több mondat, úgyhogy ez most külön öröm. Az üzeneteim meg amúgy sem szoktam 1-2 mondatnál hosszabbak lenni :)
  • passatgt
    ja siri legyen bekapcsolva, beállítások/általános/siri
  • passatgt
    amikor feljön a billentyűzet, szóköztől balra mikrofon ikon és lehet diktálni
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.18. 10:24:48
  • ForzaInter
    és ezt hogy lehet?