45063
-
#40689 Az ne zavarjon egy mp-ig se, hogy a iPhone 4/5 dizájnja totál elütött az "Apple design"-tól. Nézd meg hogy néz ki az iPhone 2G, 3G, 3GS, iPod Touchok, a mostani iPadek. Mind ugyanúgy, mint az iPhone 6.
Most lett egységes az Apple design, ez van. Ha nem tetszik lehet váltani.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.20. 13:10:32 -
#40688 Mintha olyan sok választásom lenne...
4" androidos telefonok fabatkát sem érnek. Gyenge HW, bugos, lassú, lefagyogató SW, updateket soha nem kapják meg. Talán még a Moto G jöhetne szóba,de az itthon nem kapható, nem gariztatható.
A 4" körüli WP-k (Lumiák) tetszenek, gyors és stabilabb a rendszer is mögöttük, de azt már leírtam hogy WP-t nem tudnám elsődleges rendszernek használni (nem a levegőbe beszélek, majdnem 2 hónapja használok eg 925-ös Lumiat mint céges telefont).
Most még annyira nem para a helyzet egyébként, az 5s hardvere is bőven jó. 64 bites proci, TouchID, kamerája is teljesen jó. Igazából az lesz érdekes mi lesz 2 év múlva, amikor elvileg az 5s-t már ki fogják vezetni. Lehet meghagyják tovább mint a 4S-t, de akkor már igencsak gyengusz lesz. -
#40687 Megrohadni nem fognak, de azok az emberek akik kis méretű telefonra vágynak el fognak pártolni tőlük. -
#40686 Szerencsére egy másik gyártó csinált nekem iPhone 6-ot... Ha valamiért már nagyon cserélném az 5-öst.
5 col, 1080p, szép Apple design.
-
#40685 Én mindig megvárom az x.01 vagy x.1 verziókat és csak akkor váltok nagyobb iOSre. Ez már az 5nél, 6nál, 7nél és úgy látom most a 8nál is sok kellemetlenségtől megkímél. -
G_ArchAngel #40684 Kisebb nem igazan lehetne, mint egy atlagos ember ujja.
Nem tudom, nekem semmi bajom nincs a meretevel, foleg mert jateknal meg sem lehet rendesen fogni vizszintes allasban. -
#40683 iphone ismertetőjel, védjegy nevezd ahogy akarod...erről ismersz meg azonnal egy iPhone-t. -
G_ArchAngel #40682 iPhoneon ellenben az app store updatek nem indulnak el, nem hiszem el, hogy ekkorát szopok az iOS 8-cal -
#40681 Nekem felment rá. iPad2-re is most raktam fel és egész jó. Air-on akad safari... -
G_ArchAngel #40680 iPad Air-re nem megy fel, sem direct, sem iTuneson keresztül. Csak downloading hosszu percekig majd error. Ténylegesen nem kezdi el.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.19. 21:49:13 -
#40679 tényleg nem tudom hogy megy applenél az os tesztelés, de szerencséjükre nincs annyi készülék amire optimalizálni kell. WP-re a fejlesztők alsó kategóriás telókat kapnak teszteléshez, ha ott jó optimalizálják az erősebb telókra. Androidnál meg szerencsére már kitkatnál az volt a fő cél, hogy gyengébb készülékeken is jól fusson a rendszer, így most az is jó (kevesebb memóriaigény, ART) ^^
mindegy, ha valami zero daz bug vagy valami akkor még mindig jobb mintha későbbi update során is maradna a jelenlegi szitu. Ez majd kiderül. -
#40678 kijelzőbe lesz építve ujjlenyomatolvasó a 7-es szériától kezdve, szerintem(szóval 2 év múlva) -
#40677 Tegyék az Apple logóra, hátulra. Bumm. Megszűnik a nagyság miatti rinya. -
#40676 miért kell kerek alakúnak és ekkorának lennie a scannernek? szerintem lehetne kisebb ha nem a home gombba és köré építenék -
#40675 szűnjön meg a home gomb, oldják meg szoftveresen
alul meg csak a touch id legyen, a lehető legkisebb méretben (vagy rakják a telefon hátára?)
felső kijelző feletti sáv is túl vastag -
G_ArchAngel #40674 igen, de a szkenner miatt kell a kerekgomb, amire refer az ujjbegy. Az Androidos telefonokon nem latom ezt.
Valaki irta korabban, hogy az Apple mar bejegyezte a kijelzo alatti scannert, szoval ez valtozhat hamarosan. -
#40673 Az 5.2"-es Moto X (2014) is csak egy hangyányit nagyobb az iPhone 6-nál. A home gombbal mindenképp kezdenie kell valamit az Apple-nek, de szinte bizonyos, hogy a Pay miatt marad minden ugyan így még sok-sok generáción át. -
#40672 -
#40671 iphone 5s: 123.8 x 58.6 x 7.6 mm
iphone 6: 138.1 x 67 x 6.9 mm
LG G2 mini (szintén 4.7 inch): 129.6 x 66 x 9.8 mm
Moto X (szintén 4.7): 129.3 x 65.3 x 10.4 mm
Verdikt: az Apple egy idióta :) Majdhogynem i5s méretben tudta volna hozni a 4.7 -es i6 -ot. Ehelyett a 4.7 -es telefonjuk akkora mint egy 5 inch feletti androidos mobil. Persze, hogy "kényelmetlen" lesz egy kézzel kapaszkodva esszét írni a combínon... -
G_ArchAngel #40670 Amugy ha kenyelmetlen, akkor szerintem nezz korul mas gyartok termekei kozott is. Az Apple nem szeret teged :(( -
#40669 persze. viszik majd mindkettőt mint a cukrot:D -
#40668 Nem hiszem hogy direkt csinálnák, sokkal inkább arról van szó hogy szorosan az új hardver launchhoz van kötve a software release is. Minden áron ki szokták adni az új OS-t amikor forgalomba kerülnek az új készülékek, még akkor is ha bugos.
ennek nemtudm mi az értelme, de várhtóan az lesz amit precision mond: jön hamarosan 8.1 vagy 8.0.X és az javítja majd az ilyen jellegű bugokat a régebbi készülékeken. -
#40667 Akkor lesz érdekes a dolog, hogyha az elkövetkező napokban kidobnak erre egy patchet mindegyik készülékhez. Mert akkir tuti valami susmus van, nem létezik, hogy nem nézték meg milyen régebbi készülékekek az ios8, csak kivettek pár fícsört meg kis kernel tweak esetleg. Ha mondjuk holnap kijön a 8.0.1 akkor én ki merem jelenteni, hogy direkt volt (ó de bátor vagyok). Tesztelésnél ez hogy nem tűnik fel.. Meg igazából semmi olyat nem tudok (új ficsőr) ami miatt mindegyik készüléken jelentkezne ez a tünet. -
#40666 mondjuk annak még nem kéne lassulnia... szerintem 1-2 verzió után helyreáll a sebbesség
majd 1-2 év múlva már _direkt_ lesz lassú :) addig szerintem csak szoftveres bénázás van és javítani fogják tutira -
#40665 Apukám frissítette ipad mini retináját azt mondta érezhetően lassúbb lett :( -
#40664 meg is fognak rohadni. -
Egy élmény lesz ezt neki 1 kézzel használni :D
Najó többet nem rinyálok, nem akarom 800x leírni ugyan azt, de még egyszer utoljára: Ne legyen igazam, de szerintem nagyot hibáztak hogy nem frissítették es tartották meg a 4" méretet csúcshardvernek. -
#40662 ebbe a gatyába egy 5ös széria sem férne be. :D -
Imádni fogják a csajok az új tepsiket... A lapátkezű, 2m magas, sknadináv yeti csajok. A többiek meg le vannak szarva. -
#40660 Ezt láttam már. Egész jó, ahhoz képest, hogy az 5s ezeknél szilánkosra tört :D -
#40659 Itt már van dobálós teszt is :D -
#40658 Nyilván de... én csak magam nevében beszéltem. :D Mondjuk nem is veszek iPhone-t első nap :D -
#40657 Könyörgöm, a fickó egyértelműen túlzott exhibicionista, ha minden áron első akar lenni a hazájában. Szerinted nem fogja egy forgalmas út közepén kibontani, ha az arcába nyomul egy híradós stáb? Ne viccelj. :D -
#40656 Ja, ráadásul egy tucat ember szeme láttára? :D -
#40655 minden hordozható eszközt az utcán állva nyitunk? :) -
#40654 Mert az i6 az asztali készülék, nem hordozható? :) -
#40653 halkan megjegyzem, mikor először(és utoljára) vettem ki iphonet a dobozból (i4) akkor az is a parkettán koppant először :D szerintem borzalmasan volt(/van) megcsinálva, vízszintesen kell tartani a dobozt amikor kinyitja az ember (/asztalon), de ilyen dobozt aminek a tetejét felfelé kell húzni mindenki megdönti kicsit mert az a természetes. És mikor lejön már csúszik is az iphone... értem én hogy ha kinyitom egyből előttem a teló de valamit azért csinálhatnának vele... :( -
#40652 Szerintem csak a srác balfasz :D A helyében én szépen leültem volna otthon, és ott bontottam volna ki az asztalomon. -
#40651 ilyen csúszós lett az új iphone? -
#40650 Első ember, aki megveszi Ausztráliában, és el is ejti az i6-ot :D