iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
youtube zenehallgatás? <#nemtudom>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Ha zenet akarsz hallgatni akkor hasznalj kifejezetten zenelejatszo szolgaltatast. pl spotify. ingyen is lehet kis reklameet cserebe es hidd el szuper. hatterbe is megy es multiplatform
precision
csinálj egy restoret backup visszaállítás nélkül (set up as a new phone)
ha továbbra is csinálja akkor passz... ha van garancia rá akkor nézesd meg

Bazinga!

hinar
vki tud nekem segítséget adni, a telefon fõképernyõje idõnként furcsa dolgokat csinál.
Volt egy fehér sík a jobb felsõ sarokba. Kikapcsoltam, újra indítottam, egy kicsit használtam a progikat és elmúlt. Most meg olyan van, hogy ugrál a fõképernyõ, de a menü illetve a programoknál nem. Ugyanez megcsináltam, mint a korábbi hibánál. Mi lehet vele a probléma?

precision
a YouTube nem zenelejátszó app 😊 vedd meg a zenét (vagy töltsd le, amelyik. szimpatikusabb) és a music appban hallgathatod õket ahogyan szeretnéd

Bazinga!

Boconadi
A safarinal ezt minden alkalommal el kell jatszani? Azt vagom, csak en mint halalusta ember letemre total idegesit hog berakok vmi zenet, aztan veletlenül (megszokadbol) lenyomom s billentyüzarat, aztan vissza, elindit megegyszer es csak utana jatsza tovabb. Erted/ertitek mit akarok? : )

Azt a lejatszot en is neztem, de nem probaltam, majd holnap megnezem köszi : )
ForzaInter
ja, a mctube sokkal jobb mint az alap youtube app. azzal még le is lehet tölteni a videokat.

Yo, Bitch!

passatgt
youtube app nem támogat háttérben játszást, helyette az Mctube-ot tudom ajánlani, nekem az vált be. Safariból kilépés után húzd fel a control centert és nyomj a play gombra, akkor folytatni fogja

Boconadi
ja, iOs 7.1.1 (11D201)
Boconadi
konyorgom vki megtudna mondani hogyan lehet beallitani hogy ha kilepek a youtube-bok vagy a safaribol a zenet ne allitsa le? NAGYON IDEGESITO, de leginkabb az, hogy van amikir magatol mukodik. mult hetvegen pl mikozben kihangositottam a telefonbeszelgetest, halkan ment tovabb a zene, sott vmikor magatol mukodik :S nagyon felbasz 😄 kerlek segitsetek! koszonom!
precision
lol 😊

Bazinga!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Nálam mûködik.

iMagazin.hu-n egyik legfrissebb cikk.

nem mukodik a link 😞

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Magyar diktálás is faszán mûködik.

Ebben a cikkben lévõ videóban látható.

(nem tudtam megszerezni az embed linkjét a videónak...)

GregSB
+1:

Quick app access

Tehát a lock screen bal alsó sarkában nem csak a continuity lehetõsége lesz ott ha közel vagy valamelyik készülékedhez, hanem hely-specifikus appokat is fel fog ott dobni. Tehát ha pp Starbucksban vagy akkor azt az appot, ha reptéren akkor a légitársaságok appjait, stb.r

Nagyon ráfekdüdtek iOS8-ban arra hogy a telefonod tisztában legyen a helyszínnel és a közelben lévõ egyéb készülékeiddel. Erre már tényleg csak hab a tortán lenne egy iWatch, ami extra biztonsági fícsöröket jelentene. Pl Macen automatimusan annak a profiljába lépne be aki az órájával megközelíti a gépet, ha a szifon és az óra közötti távolság elkezd nõni, és nem otthon vagy akkor az óra elkezd visítani / jelezni, stbstb. Rengeteg lehetõség van ebben.

Tikal
ezt is õsztõl akarják indítani?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

asysoft
Azért ezek az apróságok is jól fognak jönni😊 Battery usage-t pl szerettem Androidban, örülök, hogy végre itt is elérhetõ.

/*WTF?!*/

GregSB

clio1616v
i5 16GB és hibátlanul fut, a diktálás nagyon fasza 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Csomó. Indent be sem jelentettek tegnap a keynoteon, de qrva jó újítás.

Ilyen pl a timelapse videó oehetõsége. Ez már azzal készült:

http://instagram.com/p/oxzv9Jpayu/

passatgt
lesz magyar diktálás macen is ios-en is!😊

oneal1
sima i5 független

biztos az lesz amit mondassz

!Forza Ferrari!

GregSB
Milyen telefonon próbáltátok?

Szerintem elsõ sorban 5S-re (amin demóztak) meg az õsszel jövõ új készülékre fejlesztik az új releaset, aztán a következõ 4 hónapban fogják optimalizálni a régebbi készülékekre. Eddig legalábbis mindig bugos volt a régebbieken az elsõ beta.

oneal1
😊

jaja, klafa lesz! csak még csiszolják szépen.

már nálam is 7.1.1 van

!Forza Ferrari!

Jim Morrison
A demón bezzeg rendesen mûködött a béta :[

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoDMaSt
Engem is az lepett meg, hogy mennyit respringelt a teló. Pl.: FB app egyáltalán nem megy, de pl. multitaskingból ha kilövök valamit, respring. Meg úgy random. Vissza is tettem egyenlõre a 711-et. De jó lesz, a magyar diktálás fasza, apróbb finomítások vannak benne, (vonalak, színek, betûk, animációk), amik mind jobbak.

@ Hellomarci

oneal1
a délelõtt folyamán nyomtokdtam kicsit a bétát.

Még nagyon béta1 😄

az értesítések nagyon tetszenek, az jó lesz ha rendesen mûködni fog.
Most még csak az üzeneteknél funkcionál 100%ban, messengerel abszolút nem megy.

Appstore is kap majd frissítést a véglegesnél gondolom, mert most baromi lassú a bétával.

Jó lesz ez bár meglepett, hogy alapjaiban nem változott még is nagyon instabil a cucc. na de azért bétra, hogy javíthassák😄

!Forza Ferrari!

passatgt
craig federighi simán lehetne cook helyett, jó arc😄

Jim Morrison
Összefoglaló.
Mikor elõkerül a swift és mutatják a közönséget...😄

Vannak benne jó fícsõrök, már várom az ilyenkor lenni szokott képösszehasonlítást^^ (mit melyik platformról szedtek)

Igaz, de most ugy erzem, hogy az OS es az OSX is eleg jo lett, talan a multitask lehetne legalabb iPad-en jobban talalva, ahol van erre hely, de amugy tetszenek.

passatgt
Legalább 10gb kéne ingyen, mert pl 3 termékkel már a sima backup is szenvedés

precision
persze, nem pénz érte, én tudom 😊 csak hát a magyar ember tudod milyen.. 😊
ha lesz iphoneom nekem elég lesz az 5 gb is amúgy, nem fotózom olyan sokat

Bazinga!

20GB egy dollárba kerül, ember az a Lidl-ben egy alsókategóriás német sör

precision
persze 😊 nem is a fizetõs részre gondoltam, hanem az ingyenes iCloud 5 GB -ot kiegészíteni ingyenes cloud szolgáltatásokkal
szóval akinek nem kell annyi tárhely, hanem mondjuk elég 10-20 gb az 2-3 cloud szolgáltatás hozzácsapásával meg tudja oldani majd... vagy nem 😄

Bazinga!

En biztos dobom a Dropboxot, mert most fizetek havi 10 USD-t 100GB-ért, a Cloud pedig 200GB-ot adna 4 USD-ért.

precision
ha jól értelmezem az iCloud api és extensions api mûködését, akkor be lehet majd állítani külsõ cloud szolgáltatásokat is a photosnak (pl dropbox vagy google drive) szóval ki lehet terjeszteni azt az 5 gigát majd

de persze lehet majd trükköznek valamit, hogy ne így legyen 😊

Bazinga!

"A képeket teljes felbontásban tudjuk majd tárolni az iCloud felhõjében, amihez jobb árakat is kapunk: 20 gigabájt online tárhely havi egy dollárba, 200 gigabájt havi 4 dollárba kerül. Ez már egész jó ajánlat, úgy látszik az Apple-nél beindítottak néhány nagyobb adatközpontot, és azokat végre ki is akarják használni."

oneal1
így is kér Dev Accot😄

!Forza Ferrari!

oneal1
aki esetleg még rászánja magát a beta-ra.

7.1.1 restorolt teló kell neki, beállítás új iphoneként.
aztán shift + frissítés gombal kiválasztani a letöltött betat.

fontos, hogy ne shift + restore-al csináld, mert akkor kéri a dev-es acc-ot.

!Forza Ferrari!

oneal1
én mindjárt pakolom a betat😄

!Forza Ferrari!

MerlinW
Ez az iOS 8 gyakorlatilag iOS 7.2 lesz😊

[merlinw.org]

oneal1
elvileg már tölthetõ a ios8 beta?

!Forza Ferrari!

GregSB
Ez a Contiunity nagyon fasza. Van más platfromokon erre kehetõség? Tehát pl van Windowsra alkalmazás ami megengedi hogy a kaptopról indítsak hívást a telefonomat használva?

asysoft
Mivel 4S hardvere van benne, mostani keynote szemenköpése lenne, ha nem😊 (Ugye vígan elmondták, hogy amíg csak elhet, támogatják az eszközeiket.)
Egyébként szerintem még lehet érveket felsorakoztatni Android mellett, de egyre kisebb a valószínûsége, hogy belátható idõn belül váltani fogok.

Metal kapcsán két dolgo jutott eszembe:
-S3 jelenlegi tulajdonosa (Qualcomm?) vajon mit szól hozzá?😊 (Ugye 10 éve volt egy S3 Metal grafikus API)
-vajon OS X megkapja-e, illetve a régóta pedzegetett Apple TV megnyitása fejlesztõk elõtt még idén meg fog-e történni?

/*WTF?!*/

precision
nem is értem... 😊 amikor bejelentették az airt és a mini retinát nem értem miért nem pl. az iPad 4et hagyták meg mint "olcsó és régi" iPad... miért az iPad2? számomra ez felfoghatatlan

Bazinga!

GregSB
"iOS 8 is available to WWDC attendees in beta today and everyone else in the fall. The oldest supported devices will be the iPhone 4S, the fifth-generation iPod touch, and the iPad 2.
"

Beszarok hogy az iPad2 mindent túlél 😄

GregSB
Szóval lesz iOS8-ban appok közötti kommunikáció, közös filerendszer (a felhõben - iCloud drive), cserélhetõ billentyûzet, widgetek a notif centerben...

Mostmár tényleg csak annyi elõnye maradt az Androidnak geek szempontból hogy ott lehet ROM-ozni. Bár jailbreakel szerintem a 8-asra is komoly tweakek / testreszabási kegetõségek lesznek.

Bercy
Ertem.