45063
-
#40850 Ezt netes statisztikák alapján nem fogod megmondani...
Volt anno az a hír ugyebár, hogy a 6+nál gyártási gondok miatt nem tudbak eleget gyártani. Ez megmagyarázná miért kell heteket rá várni szinte mindenhol.
Továbbá ha tényleg ez a szitu, akkor jelenleg annyit adnak el belőle amennyit legyartanak.
Jövő tavasszal lesz érdemes nézni egy statisztikát.
Az 5c meg Szeptemberben Angliában a legkelendobb okostelefon volt. Igen, jol olvasod, több fogyott belőle mint bármelyik androidos vagy wp-s telefonbol :) -
#40849 Ez egy rendkívül kifinomult vicc. iOS7-nél azt terjesztették - ha jól emlékszem, 4chanről kiindulva - hogy vízállóvá válik a telefon, most iOS8-nál azt, hogy vezeték nélküli töltőként funkcionál a mikró, Apple-ös stílusban kamu marketinganyagokat is gyártottak hozzá. Nem tudom, károkból adódóan nem lettek perek Amerikában?:D -
trebron #40848 mi ez a mikróba beteszi és 50% az akksi? -
#40847 Nehezen tudom elhinni, hogy a "swipe back" gesztussal még véletlenül sem találkozott, főleg, hogy levelezőben pont ezt hiányolta gombok helyett. Kedvenc feature-öm iOS7-ből, iPadet komolyan csak ezért frissítettem le anno:D
Innentől viszont kritikusabb szemmel néztem az egészre, és ezen az sem segített, hogy "hm, ez jó ötlet, remélem ezt viszont látom Androidon" megjegyzése sem volt. Mert ugye, elég erős arrogancia lenne feltételezni, hogy nincs olyan dolog, ami esetleg ne lenne jobban megvalósítva a másik rendszeren (jelen esetben iOS-en). Youtube-os kommentjei alapján sosem állt szándékában egy elfogulatlan videó létrehozása. -
#40846 phablet, rétegcucc :) -
#40845 Ez így nagyobb(:)) bukta mint az 5c volt, nem?
-
#40844 mielőtt azt hiszed hogy nem érdekel, hogy mi a véleményed, elmondom, igenis érdekel. Szélső androidos véleményét már mindannyian olvashattuk... akit linkeltem olyan aki valóban ki is próbálta az új készüléket. Te nem hiszem, hogy applefanboy vagy, de mivel használod az androidod igenis érdekelne a véleményed, hogy az androiddal van-e a bajod, vagy azzal, amit a samsung művel a telefonjaival (még egy picit lejjebbi poszt) -
#40843 én várom! -
#40842 kérem vissza az elmúlt 5 percet az életemből. lehet majd csinálok én is egy ilyet ha végre sikerül megszabadulnom ettől a hulladék androidos note 3-tól. -
#40841 ide linkelem, talán itt lesz a legkevesebb flém :D címben benne van minden. Igazából csak 1-2 olyan meglátása van ami lehet titeket is érdekel (gyorstöltés, lényegesebb dolgok 2:00-tól.bár a legtöbb dolog gondolom eddig is így volt (alarm, böngésző, home gomb alul, back felül, stb).
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.10.03. 12:59:51 -
#40840 Akkor nézd meg jobban ujra, mert mozognak is az appok. Hibernalja oket a rendszer és "felébreszti", mondja is a kommentátor.
Mondjuk nem hiszem el hogy Android mindig mindent lezárna amint kilépést belőle, de itt pl a HTC M8 eleg sok mindent lezárt ahogy kilépett belőle -
#40839 mondjuk én nem vagyok benne 100% biztos, hogy a második körben nem csak az app screenshotot mutatja -
#40838 Bookmarkoljátok be ezt az oldalt, hasznos lesz abban az esetben ha vesztek használt szifont: Activation lock status
IMEI vagy serial szám alapján le tudjuk ellenőrizni hogy be van -e kapcsolva adott készüléket az Activation Lock.
GYK ha be van kapcsolva és az emberke akitől veszed a telefont nem tudja kikapcsolni, akkor egyrészt valszeg lopott a készülék, másrészt nem fogod tudni használni, szóval nem érdemes megvenni. -
#40837 Pff és még vannak emberek akik amiatt rinyálnak hogy nincs "trú multitaszking" iOS-ben. A 2. körben amikor konkrétan megszégyeníti app váltásban a másik két készüléket az i6 akkor ez nem tűnik akkora nagy problémának :D -
#40836 samu érthetetlen okból mindig telehányja sok kacattal.. meg is van a böjtje. -
#40835 lol, hány trillio gigahertzes a Galaxy mennyi millió memóriával?? :D -
G_ArchAngel #40834 -
#40833 lol -
#40832 nekem nincs is vele bajom, bár tényleg vannak érdekes dolgai :D -
G_ArchAngel #40831 En mar kaveztam Handrassal. Es o fizette mindketszer. -
#40830 tudom, hogy nem csipázzátok handrást, de írt egy cikket, érdemes elolvasni. -
#40829 Pontosan, csak kevesbe szep latvany :D -
#40828 Az 4 30 literes söröshordó összespaniferezve. Jó hogy nem estél rá valakire :DD -
G_ArchAngel #40827 135kg voltam -
#40826 Feszülős cargo mondjuk már egy szint. xDDD -
#40825 Consumer report csinált egy tesztet ezzel kapcsolatban: videó a cikk alján
Anno ők robbantották ki az i4-nél az Antennagate-et, és miattuk adott az Apple tokot a telefon mellé. Szóval róluk nem mondható hogy elfogultak lennének.
Konklúzió: szard le és vegyél, ennek tényleg nagyobb a füstje mint a lángja.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.02. 14:55:56 -
G_ArchAngel #40824 nem, akkor siman kitoltottem a legnagyobb cargo-t is :D -
Solt #40823 :DDD -
#40822 Akkor is már full meleg cuccokat hordtál :DD -
#40821 Akkor nem gond. Nyugodtan megtörténhet ugyan ez egy másik prémium telefonnal is. -
G_ArchAngel #40820 Mellesleg a legendakrol annyit, hogy anno Szigeten fotoztam, leguggoltam a jobb szog erdekeben es a Nokia darabokra tort, mert megakadt a medencecsont es combcsont kozott a szuk farmerzsebben. -
#40819 Kínaiak már gyártanak görbe tokot az elgörbült iphoneokhoz, szóval no para. -
#40818 a múlt héten nyilatkoztak, akkor azt mondták, hogy addig csak 9 készüléket vittek vissza ilyen "hibával". szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja, felkapták, mert az iPhoneról van szó, és persze utána minden hülyének kellett egy ilyen videót csinálnia, hiszen nézettséget generál. -
#40817 igen, egy 10-es betonvas lesz a bal oldalában, mint a galaxy note-nál a stylus -
G_ArchAngel #40816 Amugy dolgozik az Apple a bendgate megoldasan? Addig nem szivesen vennem meg, amig van ra esely, hogy hajlik. Egyszeruen keptelenseg minden elethelyzetben arra figyelni, hogy hova tettem a telefont es ott milyen erohatasok erhetik... -
#40815 Valami vékony erős cuccal (tű) próbáld meg kikapirgálni -
#40814 Szivogattam,fujkáltam,fültisztitót dugtam bele de nem akart helyrejönni,aztán egyszer csak megjavult.Fura. -
#40813 Nincs felgyülemlett zsebkosz a Jack bemenetben? -
#40812 beszarok,rajottem,hogy azt hiszi h be van még mindig dugva a fejhallgató pedig nincsen -
#40811 behalt az 5s-em hangszorója egyik pillanatról a másikra.Ilyenkor mi a teendő? (t-mobile előfizeteses január óta)