iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ios8ban jön a touch id api, gyanítom ilyesmi lesz majd már gyárilag is benne... de a jómunkásemberek már rég megcsinálták, api nélkül 😊
Bazinga!
ma már ez kifinomultabban mûködik hála a JB közösségnek 😊
Bazinga!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
neked nem fontos... ok 😊 nincs ezzel semmi baj, csak ne mondd általánosságban, hogy a jb felesleges, mert igenis sok fícsört nekik köszönhetsz ami most az ios részét képezik ill. sok tweak van ami késõbb fog megjelenni majd benne
Bazinga!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
hella.
Olyan problémám lenne, hogy kaptam anno egy dojcs store kártyát, ami eddig nem probléma, de viszont át kellett állítanom a régiót dojcsra, hogy le tudjam vásárolni ugye. Most hogy már nincs rajta annyi lovetta ( kömény 82ojrócent ) vissza szerettem volna állítani Magyarra, de nem engedi mert valami faszságot írkál nekem náciul. "Sie verfügen über einen Gutschriftrestbetrag. Diesen Restbetrag müssen Sie ausgeben bevor Sie den Store wechseln können."
Ezt pontosan. Ha valaki esetleg értené és leírná nekem németül, hogy merre kell kattintani oder koppintani, akkor azt nagyon megköszönném valahogy így.:
Köszönöm nagyon!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ennyi erõvel én meg azt is mondhatom, hogy a ferrári enzoba jobb ha benne van az automata váltó 😄 mer már láttam videón a youtubon aztán jobbnak tûnt, mint a manuális váltós
az, hogy számodra mi az ami hasznos lehet, azt nem tudom 😊 ha érdekel a dolog, nézz videókat, olvass szifon cikkeket és hátha találsz olyat ami tetszik
esetleg nézz csak fizetõs tweakeket, azok nyilván már nem annyira gagyik (persze kivételek akadhatnak)
Bazinga!
egész egyszerûen nem gondolom, hogy tudsz olyan tweaket mondani, ami érdekelne
még az elsõ usából vett i4-emen volt alapból JB az unlock miatt akkor próbáltam ki tweakeket és az 5re bõvülõ dockot használtam csak minden más hülyeség
de ha van, amit szerinted érdemes használni akkor szívesen veszem, ha megosztod
csak tudni kell, hogy mit akarsz és mi mire való
én is linkeltem már top cydias tweak videót de youtubera beírva lehet még találni bõven
és igen, kinek mi a hasznos és hasztalan belõle, de azért el kell ismerni, hogy vannak olyanok amik igényesek, jól meg vannak csinálva és plusz funkciót adnak
nem véletlen szokott az Apple a cydias tweakekbõl lopni és berakni az iOS -be...
Bazinga!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Érdeklődöm, hogy iphone 4-et érdemes-e frissíteni a legfrissebb verzióra? Illetve, hogy jailbreak-ről és utána, a hozzá kapcsolódó hasznos tweakről tud-e valaki valami tájékoztatót nyújtani?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha utánanézel rendes oldalakon beats teszteknek, ott is ugyanezt fogják írni 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Visszatérve a fülesre, utánanézek, hogy amiket ajánlottatok hol lehet kapni. Nekem fülhallgató nem kell, mert az megtörik a zsebemben. Fejhallgatóból is olyat nézek, aminek eltávolítható a jack-je, hogy ha elb.szom lehessen cserélni... 😄
Amúgy, ismerõsöm nyert valami stabilo versenyen egy Beats Mixr-t, valami 60-70ezres fejhallgató, kipróbáltam, de az az igazság, hogy ugyan úgy szól mint egy 20 ezres... 😄 Jó, oké, szép a kialakítása, de 60 ezer WTF?!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kiprobaltam elötte high-tech thomson, tomtom, samsung füleseket, egyik sem birta eddig.

audio-technika ath-m50x: nem könnyû, nem kicsi, de jól össze lehet hajtogatni, nagyon jól szól. esetleg az olcsóbb modellek is szóba jöhetnek a sorozatból (20x, 30x, 40x), de az 50x szól a legjobban, és 3 különbözõ, cserélhetõ kábel jár hozzá.
bose ae2 nem rossz, kisebb, könnyebb, de nem szól olyan jól mint az AT.
ez mindkettõ ilyen kb 50-55 ezres kategória, az olcsóbb AT-k 18-25-34 körül vannak. 20 körüli kategóriában még sennheisereket lehet érdemes kipróbálni
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Fülhallgató kizárva, mióta sikerült egy 15 ezres Skullcandy-t féléven belül tönkre vágni... 😊
Az iPhone-hoz korlatlan 4G jar UK-ben es par orszagban, amelyek listaja lassan bovul...
http://gaborszantai.co.uk/