iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lol
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a 8.1es Win meg biztos hogy 5 éve még nem volt, tehát max a win korábbi verzióin futott hibátlanul az iTunes
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
lefrissítettem az itunes-t, rádugom a telómat a gépre de nem ismeri fel....😊 vicces
mit lehet tenni az ügyben?
!Forza Ferrari!
Az Amigo Pancho nevű játékhoz hasonlót tudna nekem ajánlani? Nagyon megtetszett ez a fajta logikai játék!
http://gaborszantai.co.uk/
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ok, nem kéne ennyire ennyire előre menni, először tuti kipróbálom élőben is a 6-s szifont, de a Lumia 925 alapján nem sok jóra számítok.
Van sok véleményem róla (mind a teleforól és a rendszerről), de erről nem fogok itt offolni, ami viszont aggaszt engem hogy nem tudom megszokni a telefon méretét 😞 Van ami tetszik benne, pl ebookot sokkal jobb olvasni a nagyobb kijelzőn, de egyszerűen nem esik kézre, 1 kézzel rémálom kezelni, egyszer már ki is esett a kezemből kapkodás közben... A szifonom a 3 év alatt összesen 2x esett le, mindkétszer valahonnan kiesett (kabátzseb és táska), de soha nem a kezemből.
Ez a telefon ugye 4,5", kicsit aggaszt hogy 4,7" lesz a szivárgások szerint a 6-os szifon. Nem tudom mire fogok így upgradelni ősszel, de a 4-es szifon már nagyon megérett a cserére.
Hogy tudom iTunes-ban letiltani a bankkártyám? Elfogyott róla a pénzem, és egyfolytában azt írja, hogy nem jó adatokat adtam meg... És most már odáig fajult, hogy egy sima ingyenes appot sem tudok ez miatt frissíteni, mert egyfolytában kéri a kártya adatokat..
Yo, Bitch!
Van pár jó meg pár rossz tapasztalatom az iDokival de még így is ajánlom őket. Korrektek jól dolgoznak, ha jól tudom ők csak gyári cuccokat raknak be. Nem a legolcsóbb de cserébe jó.
Ha meg vidéki vagy mint én akkor a csomagküldés és utalásos fizetés is megy náluk gond nélkül.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elsősorban Vodafonosokat kérdezem, hogy nem vettétek észre, hogy mostanában (körülbelül 2 hónapja) gyorsan fogy a mobilnet (havi 500mb), pedig ugyanúgy használom, nem nézek videókat, csak hír appok, mail, facebook, stb... eddig simán kibírta, de mostanában 15 nap alatt elfogy, Iphone 5-öm van, és a barátnőmnek is és ő is észrevette ezt, a vodafonnak a mérő appja pedig tiszta rossz, tudtok ajánlani egy appot ami méri? vagy kimutatja, hogy mi mennyit fogyaszt, vagy esetleg valami más tipp?
legközelebb double checkolom mielőtt beírok valamit 😊 sry...
Bazinga!
már látom a "jó ez a nagy méret, így ahogy az Apple csinálja" kommenteket 😄
Bazinga!
FB, YT, dropbox, vine, shazam, podcastek, zene (kb hetente cserélgetem rajta), ibooks, netbank, csillagtérkép, menetrend, timelapse videókészítő, mindigtv, meg néhány játék: gta3, steam, quizup, rayman, szókirakós, ccrush. Legsűrűbben használtak közül viber, messenger, fényképező és safari.
Egyelőre semmi gondom nincs vele, appok nem lépkednek ki, a telefon gyors és folyamatos. Néha körbenézek az appstore-ban, leszedem az épp aktuális játékokat/programok, aztán vagy végigviszem vagy nem, többnyire törlésre kerülneknek egy idő után.
ps: hogy néz ki ez a fórum??!?!?!? Fúj.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

én már nem vennék 4s-t, semmiképp.

viszont 90-100 körül már tudsz venni i5-öt
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Igazából csak egy dolgot tudsz tenni, írsz a supportnak hogy mi a célod, õk azt fogják mondani hogy megcsinálják a migrálást de bukod a 82 centet.
Én végül nem migráltam, Gift Cardozok inkább, neten pár kattintással tudsz venni német Gift Cardot is szerintem.