45063
10255461851509447102.jpg
  • Kongy
    Mai világban, ahol már minden kis szarért pénzt kérnek, ezt is ki kell már írni :D
  • G_ArchAngel #40969
    minden free!

remelem az iPad es iMac is az lesz
  • Jim Morrison
    Lol...
  • theone91
    Nem tudom miért zavar ez a név. Mellesleg hívhatod szimplán 5.0-nak, vagy L-nek is.
  • szucsy89
    :D
  • G_ArchAngel #40965
    legalabb nem lollipop-nak hivjak, annal meg a bug is elviselhetobb
  • Botond #40964
    Ami azért aggasztó is lehet, ha nem csak szöveg, hanem verzióról verzióra több a gond, és az 5-6-7-8 esetén én ezt a trendet figyeltem meg. :(
  • passatgt
    minden főverzióra ez a szöveg, hogy ennyire bugos még nem volt:)
  • Botond #40962
    Akkor várjuk izgatottan a 8.1et. Ilyen bugos új szám kezdésre nem is emlékszem, ami az első 2-3 javítás után se tért észhez. De jó, hogy írjátok ezeket, nálam a 7.1.2 továbbra is szuperül megy. :)
  • G_ArchAngel #40961
    Nekem azt csinalja a 5-os es az iPad Air is, igyhogy nem kell izgulni, nem lenne jobb ujabb telefonnal sem :)
  • Solt
    Mondjuk az origótól nem csodálom, hogy elsötétül! :D

Csinálj egy restore-t...
  • Sickness
    Enyem nem... Olvasom az origo-t, es egyszer csak elsotetül kb. 5-10mp-re, mintha ki lenne kapcsolva, aztan bevillan az apple logo, majd a fomenu.. Akkor volt olyan is, hogy elkezdtek villogni meg vibralni az ikonok, mintha partyznának...
  • Solt
    Nekem i4 van, és teljesen használható... Néha egy pillanatra beakad, de ettől még bőven használható...
  • Sickness
    fasza... kb. akkor dobhatom ki, mert igy szart sem er annyira lassu lett...
  • rooney8
    apple mindig csak az elérhető legfrissebb verziót írja alá (néhány kivételtől eltekintve, de ez 4s-nél nem áll fenn), így nem lehetséges. iphone 4 volt az utolsó, amit downgrade-elni lehetett, de azt is csak akkor, ha volt mentve shsh az adott verzióhoz.
  • Sickness
    hello.
    vissza lehet tenni valahogy meg az ios7-et, 6-ot, vagy teljesen felejtos? 4s kurva lassu lett az utolso frissites ota, kilep, lefagy, elsotetul meg egy egyszeru hirolvasas kozben is...
  • GregSB
    Új iPadek 8.1-el jönnek, szal hamarosan megjelenik.
  • Kongy
    Sajnos igen
  • szucsy89
    ja, tele lesz iap-al mint az összes ilyen undorító fos
  • robotnyk
    remélem nem lesz megint olyan szintű a blama, hogy már az előrendeléskor eleve nem lesz pl storeban, csak "3-4 hét"-re
  • GregSB
    Angry Bird Transforems megjelent

Ingyé van

• GregSB
    Úh hír hogy nem csak a Telenornál, hanem az APR-ekben is kapható lesz szifon Okt 31.-től.

Előrendelés ott is 24.-én indul, és ők már ki fogják rakni az árakat is ekkor.
  • Tikal #40948
    ja most már látom, a Lenovoé sokkal szebb....

ja nem, mindkettő ocsmány...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.15. 13:27:33
  • G_ArchAngel #40947
    Na most ugy viselkedsz mint ket-harom eve a Samsungosok, amikor szerintuk semmi nem volt formai koppintas mert a negyzet az negyzet.
    Szerinted ugyanugy nez ki a ket muanyag betet?
  • Tikal #40946
    mi? hogy csak alul van csík? nagy bravúr.
  • Solt
    Na ja, mondjuk ebben is van valami...

3 éve egy 15000.-Forintos céges csomag mellé kb 70000.-Ft volt az i4... ilyen asszem már nem lesz... :S
  • robotnyk
    le van zsirozva az egymás közt, ne aggódj. nem szeretik a versenyt.
  • Solt
    No hátha akkor lesz valami árverseny...

Vicc kategória, hogy 2 éves hűséggel egy közel 10000.-Forintos csomag mellé drágább az 5s a trénél mint a független készülék a store-ból...
  • GregSB
    Telenornál is kapható lesz szifon Okt 31.-től
  • G_ArchAngel #40941
    Tegnap sikerult kiprobalnom a Plus-t. Kettos erzes, mert fogasra olyan, mint egy luxus termek, ellenben a design nagyon-nagyon gagyi, kinai android ezekkel a muanyag betetekkel. Szegyen, hogy a Lenovo designereinek sikerult, ami az Applenek nem.
    Az elso Apple telefon, amin barmilyen tok csak javitani tud.
  • GregSB
    Egykezes iOS8 bill a nagyobb telefonokra

• Rage47
    szerintem megint megcsinálták, hogy az előző dizájn elavultabbnak hasson :)
  • GregSB

• GregSB
    T-nél Okt 24. indul előrendelés.
  • theone91
    Hol a kiálló kamera? Ez így nem jó. :(
  • Tikal #40935
    lol, de ez biztos csak véletlen mint a Samsung esetében, hiszen tudjuk, hogy sok választási lehetősége nincs a designereknek :DD
  • Kongy
    Lenovo is annyira hiányzott a mobilpiacra, mint egy sérv.
  • GregSB
    A Lenovo az új Samsung :D
  • GregSB
    Őszintén az iPhone se tűnt az embereknek olyan forradalminak amikor bejelentették. Speckók, fícsörök alapján nem ájult el tőle mindenki. Talán a multi-touch volt a legnagyobb wow faktor enne amikor bemutatták, de az olyan aprosagokra hogy mennyire fluid a rendszer, mennyire gyorsan követi le az érintést a képernyő a konkurensekez képest, mennyi apró részletre odafigyeltek benne (pl hogy rugózzanak az oldalak amikor az aljukra érsz) mind csak akkor derült ki sok ebernek ha kipróbálta.

Ugyanígy a watch működéséből se láttunk még sokat, de ebből a kevés demóból is az látszik hogy egy sokkal emberközelibb, átgondoltabb UI / UX van mögötte mint az eddigi próbálkozások mögött. Persze a puding próbája az evés lesz.
  • trebron
    az apple watch nekem már most tetszik, mint ötlet