45063
-
#40970 Mai világban, ahol már minden kis szarért pénzt kérnek, ezt is ki kell már írni :D -
G_ArchAngel #40969 minden free!
remelem az iPad es iMac is az lesz -
#40968 Lol... -
#40967 Nem tudom miért zavar ez a név. Mellesleg hívhatod szimplán 5.0-nak, vagy L-nek is. -
#40966 :D -
G_ArchAngel #40965 legalabb nem lollipop-nak hivjak, annal meg a bug is elviselhetobb -
#40964 Ami azért aggasztó is lehet, ha nem csak szöveg, hanem verzióról verzióra több a gond, és az 5-6-7-8 esetén én ezt a trendet figyeltem meg. :( -
#40963 minden főverzióra ez a szöveg, hogy ennyire bugos még nem volt:) -
#40962 Akkor várjuk izgatottan a 8.1et. Ilyen bugos új szám kezdésre nem is emlékszem, ami az első 2-3 javítás után se tért észhez. De jó, hogy írjátok ezeket, nálam a 7.1.2 továbbra is szuperül megy. :) -
G_ArchAngel #40961 Nekem azt csinalja a 5-os es az iPad Air is, igyhogy nem kell izgulni, nem lenne jobb ujabb telefonnal sem :) -
Solt #40960 Mondjuk az origótól nem csodálom, hogy elsötétül! :D
Csinálj egy restore-t...
-
#40959 Enyem nem... Olvasom az origo-t, es egyszer csak elsotetül kb. 5-10mp-re, mintha ki lenne kapcsolva, aztan bevillan az apple logo, majd a fomenu.. Akkor volt olyan is, hogy elkezdtek villogni meg vibralni az ikonok, mintha partyznának... -
Solt #40958 Nekem i4 van, és teljesen használható... Néha egy pillanatra beakad, de ettől még bőven használható... -
#40957 fasza... kb. akkor dobhatom ki, mert igy szart sem er annyira lassu lett... -
#40956 apple mindig csak az elérhető legfrissebb verziót írja alá (néhány kivételtől eltekintve, de ez 4s-nél nem áll fenn), így nem lehetséges. iphone 4 volt az utolsó, amit downgrade-elni lehetett, de azt is csak akkor, ha volt mentve shsh az adott verzióhoz. -
#40955 hello.
vissza lehet tenni valahogy meg az ios7-et, 6-ot, vagy teljesen felejtos? 4s kurva lassu lett az utolso frissites ota, kilep, lefagy, elsotetul meg egy egyszeru hirolvasas kozben is... -
#40954 Új iPadek 8.1-el jönnek, szal hamarosan megjelenik. -
#40953 Sajnos igen -
#40952 ja, tele lesz iap-al mint az összes ilyen undorító fos -
#40951 remélem nem lesz megint olyan szintű a blama, hogy már az előrendeléskor eleve nem lesz pl storeban, csak "3-4 hét"-re -
#40950 Angry Bird Transforems megjelent
Ingyé van
-
#40949 Úh hír hogy nem csak a Telenornál, hanem az APR-ekben is kapható lesz szifon Okt 31.-től.
Előrendelés ott is 24.-én indul, és ők már ki fogják rakni az árakat is ekkor. -
#40948 ja most már látom, a Lenovoé sokkal szebb....
ja nem, mindkettő ocsmány...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.15. 13:27:33 -
G_ArchAngel #40947 Na most ugy viselkedsz mint ket-harom eve a Samsungosok, amikor szerintuk semmi nem volt formai koppintas mert a negyzet az negyzet.
Szerinted ugyanugy nez ki a ket muanyag betet? -
#40946 mi? hogy csak alul van csík? nagy bravúr. -
Solt #40945 Na ja, mondjuk ebben is van valami...
3 éve egy 15000.-Forintos céges csomag mellé kb 70000.-Ft volt az i4... ilyen asszem már nem lesz... :S -
#40944 le van zsirozva az egymás közt, ne aggódj. nem szeretik a versenyt. -
Solt #40943 No hátha akkor lesz valami árverseny...
Vicc kategória, hogy 2 éves hűséggel egy közel 10000.-Forintos csomag mellé drágább az 5s a trénél mint a független készülék a store-ból... -
#40942 Telenornál is kapható lesz szifon Okt 31.-től -
G_ArchAngel #40941 Tegnap sikerult kiprobalnom a Plus-t. Kettos erzes, mert fogasra olyan, mint egy luxus termek, ellenben a design nagyon-nagyon gagyi, kinai android ezekkel a muanyag betetekkel. Szegyen, hogy a Lenovo designereinek sikerult, ami az Applenek nem.
Az elso Apple telefon, amin barmilyen tok csak javitani tud. -
#40940 Egykezes iOS8 bill a nagyobb telefonokra
-
#40939 szerintem megint megcsinálták, hogy az előző dizájn elavultabbnak hasson :) -
-
#40937 T-nél Okt 24. indul előrendelés. -
#40936 Hol a kiálló kamera? Ez így nem jó. :( -
#40935 lol, de ez biztos csak véletlen mint a Samsung esetében, hiszen tudjuk, hogy sok választási lehetősége nincs a designereknek :DD -
#40934 Lenovo is annyira hiányzott a mobilpiacra, mint egy sérv. -
#40933 A Lenovo az új Samsung :D -
#40932 Őszintén az iPhone se tűnt az embereknek olyan forradalminak amikor bejelentették. Speckók, fícsörök alapján nem ájult el tőle mindenki. Talán a multi-touch volt a legnagyobb wow faktor enne amikor bemutatták, de az olyan aprosagokra hogy mennyire fluid a rendszer, mennyire gyorsan követi le az érintést a képernyő a konkurensekez képest, mennyi apró részletre odafigyeltek benne (pl hogy rugózzanak az oldalak amikor az aljukra érsz) mind csak akkor derült ki sok ebernek ha kipróbálta.
Ugyanígy a watch működéséből se láttunk még sokat, de ebből a kevés demóból is az látszik hogy egy sokkal emberközelibb, átgondoltabb UI / UX van mögötte mint az eddigi próbálkozások mögött. Persze a puding próbája az evés lesz. -
trebron #40931 az apple watch nekem már most tetszik, mint ötlet