iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
remélem lesz 5-5,5 közötti, de ha nem lesz, vagy olyan felárral mérik majd mint a +16 gigákat, akkor lehet, hogy megelégednék egy 4,7-essel is
GregSB
Én idén már nagyon le akarom váltani az i4-et, úgyhogy baromi kíváncsi vagyok mit lépnek.

GregSB
Legrosszabb esetben is megtartják a 4"-t, de valószínű tavalyi hardverrel. Kb 5s-t meg tudod majd venni olcsóbban / vagy műanyag házban.

Tikal
az nem történhet meg, mert akkor kurva nagy dilemmában leszek 😄

Gyártanak még telefon méretű telefont más gyártók? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Igen, várom, de nem hiszem, hogy venni fogok. Majd a 6s-t talán.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
másnak is szarakodik az itunes? 😊 Az autóban a fejegység ha rádugom a telefont automatikusan elkezdi lejátszani a zenéket, többnyire itunes-ból mert mindig elfelejti hogy a Spotify-t hallgattam utoljára, ez most nem is fontos, szóval elkezdi lejátszani a zenéket, mindig az elsőt, mert azt már nem jegyzi meg hol jártam még az iTunes-ban sem, de mostanában mindig Podcast-eket játszik le és nem értem miért? Hogyan kerülhetnek a podcastek a zenék közé, elvileg az egy külön alkalmazás, nem szabadna ottani lejátszási listákba kerülniük... grr

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Botond
Várni várom, de nem tudom eldönteni, hogy kell e az nekem, vagy elég egy 635 lumia az ipad mellé. 4,7" nem zavaró, sőt.
Dzsega
Igen, nem.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

MerlinW
Nem várom, de jövőre úgyis vennem kell ha lejár a hűségem.

[merlinw.org]

clio1616v
ritkán ismerkedek ismeretlen emberekkel, de lehet jönnek ismerősök is, akkor viszont a társaság miatt is igen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
de csak a sorban állók társasága miatt nem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
nem várom, de amint lehet kapni az elsők között leszek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Igen, nem! 😊

www.smart-bus.hu

Jim Morrison
igen. nem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Ti várjátok az új szifont? Vesztek ha csak 4,7"-es lesz?

clio1616v
igazán nincs mit

Igen, nekem ugyanez volt, kiprobaltuk tobb fulessel is es a vegen kicserelte az Apple a telefont.

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
nem sok mindent találok a témában, főleg nem 5S-el kapcsolatban. gyári fülhallgató? esetleg próbáltad másikkal is? legfrissebb firmware? gyári lejátszó? az jack aljzatban nincs kosz, vagy ilyesmi?
MerlinW
Köszöni a segítségedet.

[merlinw.org]

clio1616v
szerviz rövid ivel írandó

Marci0115
sziasztok, más is találkozott már olyannal, hogy iphone 5s-en zenehallgatás közben felugrik a hangerő maximumra, és hiába húzóm lejjebb a csúszkát vagy nyomom a gombot, automatikusan ugrik felfelé, és újra kell indítani a telefont, szervíz vagy bug?

clio1616v
ez igazi is valóban prototípus, csak nem tudjuk ki gyártotta

Kongy
Olyan mint egy iPhone-ná alakított iPod 5. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dzsega
Egy párszor ledobták...

Jim Morrison
szerintem nem direkt karcos <#idiota>

am szerintem se valami szép (többi iphone szebb)

Rage47
ronda
GregSB
Egy csóka aki korábban már hitelesen szivárogtatott. Állítólag kezébve került egy i6 prototípus, ezeket a képeket posztolta róla:

clio1616v
ki az a sonny dickinson?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
Sonny Dickson szerint a vastagcsíkos hátlap lesz a végleges<#shakehead> Sajtófotón biztos szebb lesz majd, de akkor sem jön be.

rooney8
ez a dolga nem túlzottan izgat, nem vagyok rendszeres követője handrásnak, de maga a sztori tényleg érdekes, és megmutatja, hogy tényleg milyenek az emberek. az meg, hogy a külföldi oldalakra is eljutott, csak hab a tortán 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bercy
Ugyes kis latogatoszam noveles volt attol az embertol aki az oldal indulasakor eskudozott, hogy ok bizony soha de soha nem fognak kamu hireket kozolni. Hat vegulis igy is lehet, okosan alcazva 😊
rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Streamingben. Ez a rádió csak félmegoldás. Mondom, hogy nem használom már két éve, és te sem egy ideje, valami oka csak van, nem? 😊

GregSB
Miben maradtak le?

Tikal
És nem véletlenül maradtak le vagy két évre? ... Kurvára nem látom a fejlődést ezen a téren, csak azt látom, hogy ezt meg azt a szakembert csábították el innen onnan, meg milyen jó lesz az ios7, de a zene meg le van szarva... a Beats meg nem érdekel mert abból amit ezzel vettek, talán két év múlva látunk majd valami fejlődést, hiszen azért vették meg mert csak most jöttek rá hogy valamiről lemaradtak.... psh, addigra meg hol lesz a Spotify??

GregSB
User experience szempontjából tényleg jobb a Spotify, én is azt használom már fél éve (előtte Deezer).

Számokban viszont még messze nem nyomta le az iTunest. Sokkal kevesebb országban elérhető, sokkal kissebb bevételt generál, és a zenészek sem szeretik annyira mert szarabbul keresnek rajta. Nem véletlen hogy a Coldplay legújabb albuma - ami Május végén jelent meg - még mindig nem elérhető Spotifyon.

Az Apple meg nem véletlenül vette meg a Beats-et, és nem véletlen az sem hogy senkit nem építettek le a streaming részlegről.

Tikal
Spotify már lenyomta régen az iTunes-t, nagyon jó a felület, felhasználóbarát, olcsóbb. iTunes-t még a Match sem menti meg mert egy fos, és csak arra volt jó, hogy legaláizálják az emberek a zenéiket. Ha leszedek a telefonomra valamit a felhőből, nem tudom onnan törölni csak ha szinkronizálom a telefont az iTunesban, mi a fasz??? Remélem hamarosan lép valamit az Apple mert ez így ótvar már vagy két éve meg sem nyitottam...

Amit már megvettél gépen, azt az iPhonen lévő iTunes appban letöltheted. Felhő ikon lesz mellette, mint az appstoreban. Tehát még ide sem kell feltétlenül a szinkronizálás. Bár lehet nagy mennyiségű zenénél már nem kényelmes. Én Spotit használok. 20 album árából évekre előfizethetsz rá és sokkal kényelmesebb. Nekem legalábbis.

&#63743;

Kongy
Köszi szépen!

Dzsega
Van.
Teljesen jó leírás, nagyon aprólékos.

clio1616v
nekem úgy logikus használni a rendszert, hogy a macbookomon iTunes-ban megveszem a zenéket és amit akarok hallgatni iPhone-omon azt rászinkronizálom, a többi meg marad a macbookon

persze, hogy lehet iPhone-on is venni zenét, de nem ott veszem, hanem macbookon

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
És a telefonon megvett zenét nem tudod lejátszani itunesban? csak itunsban vásárolt zenét tudsz lejátszani gépen és mobilon egyaránt? wut?

Kongy
Amúgy van rá valamilyen mód, hogy lehessen megvett zenét betenni csengőhangnak? Mert nekem sehogy sem sikerült. Pénzért meg nem fogok venni egy számból kivágott refrént ugyanannyiért, mint maga a szám... Hülyék ezek?!

clio1616v
de telefonon csak azok a zenék vannak letöltve, amiket futás közben hallgatok

Jim Morrison
Nem látom a kettő között az összefüggést - hacsak pc-s ituneson nem lehet albumot venni(????)

szerk: amit passatgt mond az meg a másik.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.09. 18:22:57

passatgt
telefonon is megtudod venni, nem kell hozzá desktop itunes

clio1616v
ezt cáfolnám, mert mióta megvan a Macbookom, azóta az iTunes-on már vettem vagy 20 albumot, eddig viszont nem

Jim Morrison
Van benne valami. Mondjuk offline mentéshez is lehet, meg számok átvitelére is (bár arra van alternatíva).

iTunest az használ aki warezol. Egyébként semmi szükség rá szerintem.

&#63743;

clio1616v
így van csomagban kellene adni

iphone + macbook pro 10% kedvezménnyel