45063
-
ddany7 #41010 8.1 mikor toltheto? -
#41009 apple webstore, vagy istyle -
#41008 Köszi. Függetlenül honnét éri meg legjobban megvenni? -
#41007 egyelőre nem tudni, de hasonló, mint a szomszédoknál, olyan 220-30 körül a 16os 4,7" -
#41006 az i6 induló ára függetlenül kb mennyi lesz? -
#41005 és mit csinál akkor a következő 8 órában a munkahelyén?
-
Xing #41004 "egyszerűbb azt végig futni naponta, hogy mi lett olcsóbb vagy ingyenes, mint mindegyiket mindennap egyesével kikeresni..."
Szerintem megy egyszerűbb ha nem kell végigfutni naponta, hanem csak kapsz egyszer egy emailt róla, hogy olcsóbb lett :) -
#41003 Fölösleges, már az iOS appstorejában, és a windowsos iTunesben is van wishlist, de köszi! -
Xing #41002 Összeállíthatod a kívánságlistádat például egy ilyen alkalmazásban is. Küld emailt és push üzenetet is ha leértékelték vagy ingyenes lett egy app a listából. -
#41001 Akkor még 2 iPad kell. Megfontolandó... -
#41000 Ez sem egy elvetendő ötlet! -
G_ArchAngel #40999 Asszonyt? -
#40998 Venni ezer éve lehet. Wishlist viszont 7.x-el jött be, a windowsos itunesbe pedig ezzel a verzióval. Nekem kb 30 cucc van wishlisten, egyszerűbb azt végig futni naponta, hogy mi lett olcsóbb vagy ingyenes, mint mindegyiket mindennap egyesével kikeresni, és ez immár úgy is lehet, hogy közben az asszonynál az ipad. Mondjuk ez a gond is hamarosan elhárul ha veszek még egyet. -
#40997 Nem akarom letörni a lelkesedésedet, de már évek óta lehet PC-s iTunesban is venni appokat :D Sőt szerintem amióta van appstore (2008) azóta így van ez.
Én is rendszeresen csináltam ha nem volt helyem telefonon / iPaden. -
#40996 Na végre! Az évszázad innovációja is itt van! Piros lett a iTunes ikon windowsban!
Amúgy vannak benne tényleg jó újítások, pl már látni a wishlistet, itt is meg lehet venni a cuccokat, ha a telefonon/ipaden nincs hely, de kellene, mert csak 12 órát ingyenes/89cent. -
#40995 hallod a kameránál megtaláltam a lassítás funkciót, azóta ilyen filmes lassítás módon rögzítek mindent XD eddig fain az egész :D -
#40994 T-mobile. -
#40993 Ez úgy tudom már megszűnt. -
#40992 Nekem elég sok ismerősöm vitt szervizbe iPhone-t is, meghibásodó gombokkal, jack-dugókkal és akkukal stb. Mégsem gondolom és feltételezem azt, hogy ez reprezentatív. -
Xing #40991 Hová vitte vissza? Tudtommal garanciális kereten belül sehol nincs iPhone javítás, hanem egyből cserélik. -
#40990 Nekem is meg van még a 3G, az i4s is hibátlanul müködött 3 évig, bár az akksi már meghalt az utolsó fél évben...
ellenpélda: tesóm már harmadszorra vitte vissza a 4-est. Persze mindig azt mondták megjavították, aztán csak most kapott végre egy újat, nem javítottat. -
#40989 Én csak azt tudom, hogy a környezetemben mindenki szervizekbe jár a különböző (Samsung, HTC, stb) droidos telefonjaikkal, 1-2 évente cserélgetik őket, nekem meg itt az asztalon a hibátlanul működő 2007-ben vásárolt Iphone "2G"-m, az i4 amit eladtam is a mai napig pöpec és az i5-öm is tökéletesen működik. 2007 óta egyszer jártam dokinál, akkor is a saját hibámból. -
#40988 eh, "vagy nem tudom :D" nekem lemaradt :) -
#40987 nincs mit sokat gondolkozni egy vicces fejtegetésen, azt hittem egyértelmű. -
#40986 szucsy kommentjét (már nem igaz), meg az ötletedet amivel meg akartad magyarázni szücsy kommentjét. -
#40985 te sem érted, mi? ... -
#40984 Nem tudom... azt hittem az androidosok mondják mindig hogy milyen szar az iphone mert olyan egyszerű, lásd lentebb :D -
#40983 -
#40982 Azért ne feledjük, hogy főként az iOS felhasználók tartják (vagy csak mondják) bonyolultnak és átláthatatlannak az Androidot. -
#40981 Majd belejössz, és akkor sohasem akarsz majd androidot ismét... :D -
#40980 Nem tudom....
szeretik azt hinni, hogy nekik komolyabb készülékük van, ennek egyik fokmérője lehet a bonyolultság, használat nehézsége, erre aztán jól lehet matyizni, hiszen ők milyen okosak, egy nehéz rendszert használnak mindennap, büszke lehet magára így reggel a metrón üldögélve.. vagy nem tudom :D -
#40979 Én csak egyszerűen azt nem értem, hogy miért tartják egyesek bonyolultabbnak az Android felületét az iOS-nél. Az app-draweren kívül minden ugyan úgy van strukturálva. -
#40978 tehát ha valami egyszerűen kezelhető az azért van mert a birkáknak van készítve? OMG. -
#40977 persze, mert birka amerikaiakra van szabva :D -
#40976 Pedig ennél egyszerűbben kezelhető rendszer nincs.:D
Én kb 5 perc után hozzászoktam anno. -
#40975 Üdv a családban:D -
#40974 pár óra nyomogatás után kezdem azt hinni, hogy van logika a menürendszerben :D -
trebron #40973 Think different. -
#40972 Gyerekek mától Iphone 6 tulaj vagyok. Totál elveszettnek érzem magam a Galaxy S4 után annyira nem tudom még kezelni :S -
#40971 Én 5s-en az összes iOS 7.0.x-el tapasztaltam respring problémákat, csak a 7.1 javította meg végleg. Ugyanakkor 8.1-től nem várnék megváltást, mert hiába "pont egy" release, csupán egy hónap telt el a 8.0 megjelenése óta (és szűk 2 a GM státuszba jutástól). 7.1-re több idejük volt, igaz, 7.0 nevetségesen bugos volt, és ott ARMv8 is újdonságot jelentett.
Ami ma 8-ban feltűnt, hogy 7.1-hez képest mintha lassították volna a home screen animációit (iPhone 5c-n). Nem tudom, ennek személy szerint annyira nem örülök, lassabbnak tűnik tőle a rendszer.