iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Detto, 40-ért adtam el tavaly. (45 - vatera "adó"😉
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.23. 13:20:17

[merlinw.org]

Kongy
Én egy ugyan ilyen iPhone-t májusban adtam el 40 ezerért. Még a T-függőség is stimmelt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

webibebi
ja és T függő

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
kicsit off: szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 8gb-s I4-et aminek tavaly decemberben járt le a garija. végig tokban volt hordva fóliával együtt. tudok hozzá adni 2 tokot egy hátlapot. természetesen dobozzal töltővel valamint fülessel adnám

msn:[email protected] bárki felvehet

Kongy
Naés?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krisztiam
sziasztok
erre mondjatok valamit 😄
Samsung

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

GregSB
Ja igy már világos 😊

Skerült ráéreznem, eddig 23 a rekordom 😊

Ez is csak ezüst medált adott, de lehet már a srác skinjét változtatni
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.08.22. 19:11:07

clio1616v
teljesen mindegy, hogy néz ki az új iPhone úgyis megvesszem, nem azért veszem meg mert hogy néz ki, hanem mert iOS fut rajta

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Ezek 2012 februári Foxconn prototípus képek. Semmit nem árlunak el arról hogy milyen lesza színe. Lehet vastag a csík, ha nem üt el a színe a házétól nem lesz annyira feltűnő.

Vagy adnak hozzá ingyen bumpert megint ami majd eltakarja 😄



passatgt

itt is vastag a csík... plusz a kiemelkedő kamera nagyon jó lesz asztalra letéve😊

GregSB
Kinézetre lehet hasonló lesz, de hogy színre nem ilyen az tuti. Már az arany mockupon lévő fehér csík sem olyan zavaró mint a szürkén a fekete. Kizártnak tartom hogy ilyen színkombó lesz a végelges gyárin, szerintem várd meg amíg a kezedben van és úgy látod, utána alkoss majd véleményt.

Lenne rajta egy olyan muanyag betet mint iPad-on es kesz. Meg az is szebb, mint ami a mock up-okon van. De szerintem ilyen lesz, tul sok forras ezeket a kepeket hasznalja.

http://gaborszantai.co.uk/

Kongy
Úgy néz ki, mintha egy elcseszett bumper-tokban lenne... Biztos nem ilyen igénytelen lesz a végleges, max hasonló.

MerlinW
Én is kizártnak tartom, hogy azok a csíkok ott maradjanak.

[merlinw.org]

Amugy mi a hir az 5.5-rol? Lesz egyaltalan, kesobb jon vagy csak pletyka?

passatgt
szerintem ott lesznek, persze picivel szebb lesz, mint a mockupon, de ugyanilyen vastag sajnos😞
még sajnos azt sem lehet felróni hibának a mockupon, hogy a kamera nincs függőlegesen középen a kivágott részben, ugyanúgy el van csúszva az ötösön is...

Bercy
Fogadni mernek ra, hogy azok a csikok nem lesznek ott igy ebben a formaban.
Tikal
<#duhos2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB

Bal oldalt iPod TOuch, jobb oldalt mockup. Kizártnak tartom hogy a végleges telefonon ilyen ocsmány elütő vastag csík legyen. Azon kívül meg ugyanúgy néz ki.

passatgt
elindul egy irányba magától, ha ráböksz, másik irányba megy, ha gyorsan nyomogadot leesik

GregSB
WTF. Sikerült egy idegesítpbb játékot csinánia mint a FB 😄

Ha valaki rájön mi alapján megy jobbra-balra az ossza meg 😊)

GregSB
Itta Flappy Bird alkotójának új játéka: Swing Copters

Tikal
<#nemtudom>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Nekem most jött elő először, és igazából nem konkrét helyen, csak annyi, hogy a wifit kapcsoltam be... 😊 Na mindegy, ez legyen a legnagyobb problémája! Amúgy lehet azért csinálta, mert rég nem volt újraindítva. Galaxy S2-nél 2-3 naponta újraindítottam a telót, amikor kezdett hülyeségeket csinálni 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.20. 19:13:05

Ha nem produkalja pont akkor es ott, akkor leszarjak.

clio1616v
garos vidd vissza

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem indult ujra, csak összeomlott a springboard. Előfordul sajnos. Nálam akkor jön elő ha készítek egy képet és egyből meg akarom nyitni a sarokból.

&#63743;

Bercy
iPhone 5 eseteben is volt sok kiszivarogatatas. Egyaltalan nem voltak vonzoak a mockupok se a grafikak szamomra. Aztan amikor megjelent a telefon akkor a vegleges termek gyonyoru lett, pedig a format a meretet mindent tudni lehetett elore...csak epp azt nem milyen igenyes es szep keszulek lesz.
GregSB
Ízlések és pofonok. Egyébként par mockupon és prototípuson kivul nem láttunk még semmit, szóval én várnék az ilyen kijelentésekkel.

passatgt

vastag csík + kiemelkedik a kamera

Sajnos nem ugy nez ki. Az iPod hatulja szep.

GregSB
Szerintem meg az már nem iPhone lenne. Én örülök hogy úgy néz ki mint egy iPod Touch / kilapított iPhone 2G.

Kongy
OMG előbb az iPhone-om elég érdekes dolgot csinált. Bekapcsoltam a wifit, és behalt az egész készülék. Próbáltam megnyitni a beállításokat, fehér képernyő. Aztán nyomtam egy alvás gombot, utána se kép se hang, kb 5 percig, aztán magától újraindult. WTF?! Más találkozott már ilyesmivel? (iPhone 5s iOS 7.1.2)

Tikal
lehetett volna vékonyabb a széleken, mint az új Sharp...

GregSB
Nagy varázslat nincs. Valahol kell műanyag az aluházra hogy jó wifi / cellural vétel legyen. A lenti 2G-n ezt egy bazi nagy fekete műanyaggal oldották meg, a 6-oson két csík lesz. Szerintem egyáltalán nem néz ki gagyin.

GregSB
Jaja. Meg úgy néz ki mint egy ultra slim iPhone 2G. Szerintem nagyon szép lesz.

elolrol semmi baj nincs vele, de a csikok miatt jobb eltakarni a hatuljat, mert nagyon olyan, mint egy 30e-s kinai android

GregSB

Kongy
Továbbra is azt mondom, dettó ugyan úgy néz ki, mint az iPod 5.

GregSB

Londonra azt irja, hogy nagy, nem tudja elmenteni a Google.

maps.me-nek sikerult egesz UK-t.

robotnyk
google maps offline nálunk nem működik
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.08.17. 18:14:45
GregSB
Google / Apple mapshez kepest nyújt valami pluszt? (mindkettőben van offline térkép)

Tikal
kösz, ez most pont jól fog jönni 😊

MerlinW
Offline térkép. Jó cucc, külföldön sokat használom, ha nincs mobilnetem.

[merlinw.org]

passatgt
maps.me ingyenes, még nem tudom mire jó, de jó drága volt és népszerű korábban😊

4.7-re nem valtok, 5.5-re igen

sokszor nem tudok magammal vinni iPad/Kindle-t es tomegkozlekedve szenvedes olvasni a mostani kijelzon

ForzaInter
4,7-est én mindenképp veszek majd..

Yo, Bitch!

GregSB
WP-t igy két hét használat után abszolút jó rendszernek tartom, két dolog miatt nem váltanék rá:

- appok választéka és minősége
- iOS-t már belaktam, 2 gomnyonás és kis várakozás után az új telefonon minden olyan lesz mint a régin. Átköltözni WP-re, manuálisan átmozgatni pl iCloud jegyzeteket, doksikat, stb... rámenne fél napom. Nem beszélve olyan appok tartalmáról, amelyek nem léteznek WP-n és valami gagyi másolat appba kéne átköltöznöm (pl clear vagy mailbox).

Én tuti maradok iOS-en, inkább vennék egy régebbi szifont olcsóbban ha nem engedhetném meg az aktuális csúcs modellt.