Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
hasonló van nekem is, a kínai piacokon lehet kapni. lehet hozzá kapni öngyújtógázt, én azzal töltöm. ha a szikrarésze nem mûködik, próbáld megtisztogatni, általában a szénrõl leverõdõ por csinál neki kontakthibát.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Divizio88
Egy ilyet en is be kene szerezzek😉

HIP-HOP ARAD

Nekem egy ugyanilyen WPT-4000-em van. A vásárban vette apám, és lenyúltam, már 1-200 vizipipaszenet begyújtottam vele. Igaz, hogy a szikrázója már nem mûködik, öngyújtóval gyújtom meg, és a gázmennyiség állítója sem tökéletes, 1/4-re levéve van ekkora láng, de még mindig jó szolgálatot tesz.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

soma22
mondjuk egy gáztüzhelyen, vagy esetleg egy mécses fölött ez kb mennyi idõ?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ja, gáztûzhely. de villanytûzhelyen is ugyanúgy begyullad ha azvan, ráadásul ott nem kell a láng fölé tartani. ráteszed, néha megfújkálod amíg nem izzik teljesen az egyik oldala és kész.

Divizio88
Volt mar😉

HIP-HOP ARAD

Egy Vízipipa bolt Budapesten..
--> Nagyon szép vízipipák!
mi olyan mécsessel csináltuk aminek nagyon nagy a lángja...

Apus
gáztûzhely😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

soma22
mivel érdemes probálkozni a meggyujtásánál?nem akarok elolvasztani egy öngyujtót😊

avengir
Ha sikerül meggyújtani, akkor tökéletes!

https://hotshu.wordpress.com/

Apus
itt a topikban töben is dicsérték.

soma22
no ma bevásároltam picit:
el hennavy dohánybol vettem kólásat és almásat, illetve rábeszéltek a kokuszszénre. használható az?

így van😊 (utóbbi)
Looooser
gazdaságilag nehéz helyzet van szerintem most fogok venni, fõleg hogy 3 kings
szte az egyik legjobb márka

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nem kell sietni mindig annyi volt. ott szoktam venni. egyszer volt 1 hónapig 450 de nem érte meg nekik...
Looooser
nah picsa
asszem megyek vásárolni nem sokára

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Apus
Urak!
A Blahánál lévõ fûszeresnél 390 a nagy szén (3kings). A kicsi is olcsóbb lett, 200valamennyiért lehet kapni.

Looooser
de ha kérdés van csak bátran 😊

Looooser
akkor te is tudod mi a jó XD

soma22
jo ideje figyelem a topikot már, ugyhogy tudom, hogy itt sokminden jo ötletet találok😊

Lacee
gratu hozzá, szerintem itt a fórumban sok okosat olvashatsz, érdemes visszaolvasni ha van némi idõd.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

soma22
én tegnap a barátoktól megkaptam életem elsõ pipáját. egy teljesen egyszerû egyszemélyes😊
a pipázást már próbáltam többször is, nagyon tetszett, ezért leptek meg ezzel😊
már csak be kell szereznem a szenet, meg a dohányokat

Apus
mert a liquorice az nem likõr, hanem medvecukor, ergo ánizs íze van 😉

barnie1990
Mi hármat töltöttünk, mind likõrös hennawy volt (de negro cukorkára emlékeztetett az ize), nagyon jó volt de mi inkább a tequilára koncentráltunk. 😛

Zene nélkül mit érek én?

Lacee
hát ja, a fahéjas dohány jó kondícionáló az ízlelõbimbóknak, ha utána is érzel ízeket akkor faszacsávó vagy 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Apus
szívtam, olyan volt mintha napalmot ittam volna😊

Looooser
látszik még nem szívtál fahéjasat XD
---
am nektek is BUÉK!!!!

Divizio88
Akkor en sem maradok ki a hozzaszolasokbol...
Mi nem pipaztunk szilveszterkor SAJNOS<#rinya>
de latom mindenki 1 felul toltott....
Hat gratula

Boldog uj evet midnen minden vizipipas sg-Nek😄

HIP-HOP ARAD

AleXXXXX
Nah akkor én is hozzászólok😊;
Elõször is boldog új évet mindenkinek😊;

Mi is pipáztunk szilveszterkor😊 2 pipa volt, kb 6-6 tömés ment mind2be..;
Szõlõs, kávés, kapicsinós, barackos, cseris hennawy, kólás al waha, kb 1 deci citromlével a tartályba..fúú na az nagyn ott volt😄;
Meg volt még redbulos al fakher, nekem az is bejött, másoknak nem;
Nekem semmi bajom nem volt szilveszerkor, se azután😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Apus
Mi két pipát használtunk, összesen 5 töltés ment el. Meg volt mellette szivar is, másnap fájt a tüdõm😊 töltöttünk csokismentát magában, rohadt csípõs volt, köbö mint egy doboz tictac egyszerre 😊

Szilveszter este mi 8at töltöttünk, a végére már alig tudtunk beszélni, de nagyon király volt.

edios
Nos hát akkor egy újévi elsõ üzenet:

Szilveszterkor összeültünk haverokkal pippantani, egy fõre 1,7 füstölõ pipacsõ jutott. Kicsit nehezen szellõzött ki a szobám, de megérte!<#rolleyes>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

én már bekészítettem a citrom-kóla-redbull AF/AM csomagot 😊
BUÉK!

hali! Eljött az év utolsó napja ezért szívjon mindenki ma jó nagyokat és sokat, és jövõre még több pipázást kívánok mindenkinek!! B.U.É.K. !!

istenostora03
Kaparni fogja a torkotokat a füst.

AleXXXXX
föjj! Havernak megjött a 71 centis pipa, nekem meg a kb 700g dohány.. na naki is álltunk egy kólásnak az övébe, egy kókuszosnak az enyémbe(még az elsõ 50g-osbol maradt egy kicsi) Szépen lefexek az ágyra, nagyon-nagyon sûrû füst, de jó ízû.. érzem szédülök.. hú.. felállok, kimegyek a konyhába a házigazdához, és olyan állapotba kerültem, mintha be lennék rúgva, de eléggé erõssen.. Nem bírtam megállni a lábamon, forgott a szoba, jó kedvem volt, és alig láttam...:S Na ez kb 3 percig tartott, utánna rossz közérzet, enyhe láz, és kicsi fejfájás. Ez volt kb 1 órája, teljesen jol vagyok😊
Tudom, írtam már, hogy fáj a fejem, most igyekeztem is vigyázni, 1-1 tömést tömtünk, 1+1=2 2/1=1, tehát fejenként 1 tömésnyi füst. Nagyon furcsa volt..
Nade holnap.. bor, vodka bevásárolva, mind a pipába, mind a bélünkbe😛
Jó szilveszerezést, kellemes új évet, és füstben gazdag órákat kívánok Nektek jövõ évre is!
Alex

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

visszaolvasgattama topicban, és sokan írták h nem jó az íze a tömésnek, kapar stb. nem két tömésen vagyok túl, tapasztalatból mondom hogy nincs nagy trükkje a jó tömésnek. kicsit szét kell szedni a dohányt, hogy ne álljon össze, alut rá (még soha nem csináltam szénkonzollal), meg egy alukarika az egész tetejére. ja és persze lyukakat bele<#vigyor2>. innentõl kezdve elrontani nem igazán lehet, minden csak gyakorlat kérdése, pipázzatok!<#nyes> ha nem elég ez az íz akkor lehet turbózni jéggel, a víztartályba gyümilevet önteni sbt. alkohollal nem igazán jó, egy fincsi combót tudok: kicsit kevesebb mint a fele bor, a többi víz és vegyigyümis dohányt bele, egy kis savanyú ízt ad neki, és ettõl naggggyon jó lesz! pipára fel<#circling>!!!
HiPPoNaX
Azert mentek fel az arak, mert a vizipipadohany ugyanugy jovedeki termeknek szamit azota, mint a cigaretta, ergo megadoztatja az allam.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

A jégkockás módszer tényleg jó, köszi. Most már meg vagyok elégedve az ízzel😊. És azoknak is köszi akik próbáltak segíteni nekem 😊.
Looooser
a jég kockák mentólos dohánynál a legjobbak 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

AleXXXXX
mifelénk nincs vizipipás bolt, egy ajándék bolt van a városban, ahol árulnak pipát, de dohányt nem, vagyis van 1 doboz, az is hennawy, 700ftért..pff uh nekem marad a netes rendelés, gondolom az árakat ismered..😊
Nem értem.. ovlastam blogon hszeket, és ott sírtak 1 éve, hogy "jaaaj 300ft az 50gos dohány, és 1000ft lett a 250-es.." jaaaj szegénykék..😄
Nem tudom mitöl ment fel az ára így..
Ja, a nevemböl 1 X lemaradt😛 Ale X X X X X 😄

Lacee
a jég tényleg jó dolog, tanúsíthatom! a csöves megoldást még nem próbáltam én sem, de azt egy kicsit macerásnak gondolom.
AleXXXX, azért az al-waha vagy nakhla sem aranyárban mozog, a múltkor 600ért vettem a kis doboz (50g) darabját. igaz, nem is al-fakher szintûek, de hát nem kell mindig kaviár 😊

Divizio88
Nah tesok el meselem h toltottem almas dohanyt...
eloszor is szejjel szedtem a dohanyt kicsi
darabokra.Fogtam egy almat ossze vagtam kicsi
darabokra, bele tettem egy zacskoba es a szetteritett
dohanyra facsartam a levet...
Vazaba vizett vizbe egy kis alma levet amit meg ki birtam
facsarni.....De nagyon jol ki jott az iz😄😄😄
Lehet azert is mert az erkejen szivtam ahol most kurva hideg volt,
de nem akkartam be budositeni a hazatt.Allitolah azert tesznak a
vazaba jegkockakat h le huljon a fust ugy jobban ki jon az iz...
Meg olyat is hallotam, hogy be rakni a csovett a hutobe 20-30percre...
Nah nem tom nem probaltam...

HIP-HOP ARAD

AleXXXXX
mivel nekem nincs viszonyítási alapom, ezért nekem bejön a hennawy, és szerintem be is fog. úgyvagyok ezzel, mint a piával: van olcsó pezsgõ, vodka, tudom hogy nem a legjobb, de "auccsó". Nevesebb alkalmakra veszek drágábbat, tudom az jobb, de nem engedhetem meg magamank (igazábol megengedhetném, csak sajnálom rá a pénzt😛)

DeerHunter01
hennawy nekem sem jött be .
nakhla egy fokkal jobb már de vhogy az se az igazi 😄

\"Erről van szó!\"

szerintem nem lehet márka alapján választani dohányt😛 meg kell kóstolni mindet😛 csak ha al-fakhert veszel kisebb az esélye, hogy szívhatatlan rossz a dohány😊

AleXXXXX
én férfiasan bevallom, csak hennawy-t szívtam még (igen azalatt az 1 hét alatt😛) és nem is nagyon fogok mást, néha-néha luxusnak 1-1 doboz al fakher, de kb 10 az egyhez arányban.. A hennawy 480ft, a Fakher pedig 1750.. hááát.. ennyiért kapok 250g hennawy-t is..
én a vizipipa.eu-rol veszek mindent, ha esetleg ti tudtok olcsóbbb webáruházat, légyszi írjátok meg😊

A vegyes gyümölcs, mint íz, nem jön be.
Lacee
Hennawy mint márka szerintem elég gyenge, bár nem szívtam sokfélét belõle, de azok alapján inkább kerülöm ha lehet.