Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AleXXXXX
érdekes..😄 neked akkor mi a finom?D Al Fakher? (persze, hogy finom, de 3.2 szeres áron...:S

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Ilyet szívtam a teázóban is...hát nekem nem jött be 😞 3/10
DeerHunter01
"hogy MILYEN* ez a dohány"

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
van vizipipám több mint fél éve.
4 ezerért vettem egyiptomi pipa 47cm-es asszem.
régebben sokat kinlódtam vele,kapart a füst,nem éreztem az izeket,megégett a dohány,stb.

most újra elõ szeretném venni,hogy megpórbáljam jól megcsinálni.
azért kérdeztem hogy mi ez a dohány mert fogok venni hozzá újakat,mivel a régieket mind megutáltam,mivel rosszul lettem tõlük,mert szarul volt megcsinálva az egész.

\"Erről van szó!\"

AleXXXXX
vegyigyümi? ma szívtam, finom nagyon😊 Sok füst, jó aromás íz.
9/10!

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

DeerHunter01
errõl vélemény?

\"Erről van szó!\"

Divizio88
en benne vagyok😛
Ha nyerunk egy utazast😛

HIP-HOP ARAD

Looooser
Menjünk 1ütt

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
na hát az már kicsivel húzósabbb...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

😄😄😄 jo... de ha kijutsz hozol nekem egy másfél méteres forgót ? 😊

AleXXXXX
én éppen készülök.. kb 2 éve tervezem, és még vagy 5 évig csak terv is marad, DE készülök!!!😄

tényleg, ha valaki készül utazni egyiptomba az ugye szól nekünk?: D

Divizio88
Jah nem huyeseg!
es az utat??

HIP-HOP ARAD

Looooser
Ti aztán ipari mennyiségben dohányoztok.... lehet kikéne menni 1 délutánra egyiptomba, csak dohányért és szénért,
csak azért mert
6000 pénzbõl méteres 2-3 ágú pipát 1 kiló dohánnyal és pár csomag szénnal meglehet venni

Looooser
akkkor te rossz gyártási sorból szerezted, vagy rossz márkában, a Nakhla-ból a kókuszos az átlagos, mig a vegyi gyümi finom édes, és a cseresznyésért ebben a percben mindent oda adnék...
a sárga dinnyésrõl nem szólok, mert még nem próbáltam és nem toom milyen

Apus
hagydmár😊 apámmal nagy pipások vagyunk a mûhelybe és bronzolunk az áremeléstõl, így a készlet odaben: 21db cappucino(250g), 12 kávé(250g), 6 csokismenta(250g), meg az egyebek alma, medvecukor, kóla stb 1-1 dobozzal😊 itthon is van dohányom, többféle íz, csak nem ilyen horror mennyiségek😊
hennawy kókusz szerintem jóféle, nekem a nakhla nem jött be abból, az alwaha bounty meg iszonyat gejl.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Divizio88
Tokeletesen egyetertek😄

HIP-HOP ARAD

AleXXXXX
hát.. lesz még szülinapm is..😊 10én.. Meg most ugye itt az ingyenes kiszállítás 7000ft felett, hát kihasználom😊

Nekem a kókuszos, a sárgadinnyés kifejezetten bejön, ezért is rendeltem most 250 grammosakat belõlük. (a pipa mellé volt 50g kókusz, sárgadinnye, meg mangó, a mangó tényleg szar:S) bár én olvastam egy csomó véleményt dohányokról, és szerintem annyira relatív, mint h pl melyik csaj a szép, vagy pl valaki szereti e a whisky-t.. tehát mindenkinek egyedi az ízlése, nem lehet azt mondani hogy fúj hennawy kókuszos: SZAR akkor az mindenkinek szar..😊
Nekem ez a véleményem.

Divizio88
uuuuuB meg~!Ti mennyi idore vetetek
ennyit????😮😮😮😮

HIP-HOP ARAD

Lacee
a nakhla sárgadinnye szerintem egész finom, csak hamar meg lehet unni. vegyigyümiból pedig al-wahát ismerek, az nagyon faja. bár lehet hogy ez utóbbi mangó volt, nem tudom hogy egyáltalán al-wahából van-e trópusi mix 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hát... te tudod...

kókusz: nem szívtam, állítólag kurvaszar
sárgadinnye: vettem 50g-t, elsõ tömés 3 slukkja után kapartam ki, ez volt nyár közepén, azóta nem vettem elõ...
vegyesgyümölcs: átlagos, nem valami extra íz
cseresznye: ebben sincs semmi extra, ne mrossz bár nem cseresznye íze van

miközben írtam rájöttem hogy most nekem nem kéne itt szidni a dohányokat, na mind1, már beírom, ez csak az én véleményem 😊 de mivel ugy látom nem régóta pipázol, azért ideírom, hogyha ezek nem tetszenének akkor ne dobd még félre a cuccot 😛 (kedvenceim hennawyból: kétalma, banán (hmm vagy ez lehet hogy nakhla volt), de igazából elég tré márka) na sry :S😄

AleXXXXX
valahogy így😊
Be van reoldeve 700g dohány😛 havernál van még vagy 300g jólesz😊
250g hennawy kókuszos
250g hennawy sárgadinnyés
50g hennawy vegyi gyümi
50g hennawy cseresznyés
50g hennawy szõlõ
50g hennawy arab kávés
2x10db 40mm 3kings faszén (gyengébbek kedvéért 20db 😄)
2x10db szipka

(még a pipával együtt rendeltem 20 szenet, az bontatlan, mer barátom adott, neki volt)
Noshát ezt a szállítmányt várom körömrágva😛

Lacee
ja, nyilván szombat és kedd közötti idõ alatt teljesen rákattantál 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jaja jóféle 😊 több helyen ajánlották ezt, szóval azért emellett döntöttem és nem citrom lett 😊 olyan... szõlõízû szörp íze van 😊
AleXXXXX
méghogy nem lehet rászokni a pipára!:@
Ünnepek elõtt havernál maradt a pipa, elutaztak, majd vasárnap jönnek vissza, nem tudok pipázni, a *asz kivan..:@😄

jajah, és sztem tisztán tejjel tulságosan krémes
Divizio88
azert kell fele viz fele
tej es akkor nem habzik
es nem is fogyik annyi😄

HIP-HOP ARAD

macleod2005
Na ki lett próbálva tejjel (lassan 1 hónapja, csak most jutott eszembe leírni), epres dohányt tettünk bele. Nagyon finom volt, tényleg joghurtos íze lesz tõle.
Viszont összehozni már nem volt olyan egyszerû. Ugyanis a pipa nem éppen a kisebb fajta, 1,5-2 liter tej ment bele, ami szívás közben habzott is, na meg takarítani is kellett, de megérte, nagyon jóóó <#worship>

az jóe? most készülünk venni vmi Al Fakher vagy Al Masah dohányt, de nemtom mi legyen a 3. a citrom és a kóla mellett (vegyítve a 2 überfasza)

aaaahh 😊 szilveszterre tartalékolom a maradék AF szõlõmet 😊
Looooser
sajnos idén szilveszter nem pipázással fog tellni :-/ a szûk baráti körbõl mindenki máshol szilveszterezik de majd pótolunk 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

AleXXXXX
hmm😊 mentem volna veletek😛 A szilveszterem nekem nagyon jó lesz, köszi a jókívánságokat.😊
Havernál leszünk max 6an, a legszûkebb baráti kör, hát lesz 3 pipa, meg töménytelen pia. (Venni kéne valami óccsó vodkát, a "pipszibe" víz helyett..)

roleeka15
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy milyen volt az elsõ pipázás, az elsõ tömés. Gondoltam Elmesélem az enyémet is. Engem az osztálytársaim "vezettek be" a pipázás mûvészetébe (mert szerintem ez az😄), egy osztálykirándulás körében. Elsõ nap estéjén még csak szoktam, szoktuk a pipát (én azonnal beleszerettem), mondjuk akkor is kemény tömések voltak (Nem fû, rendes dohány, de a nevüket nem tudom, mert ittunk is egy "kicsit"😊). A következõ nap nem szólt másról, mint az új szerelmünkrõl, a Pipszirõl (haverok között csak így hívjuk). Reggel 8 óra körül a hideg miatt a szálló elõterébe vonultunk, s beizzítottuk a 6 csõvû bulipipszit, valamint 2 darab kisebb, egy csõvût. Öcsém.... Szépen telt az a nap. Reggel 8 órától kb este 6-7-ig folyamatosan 2 pipa mindig be volt izzítva, néha tartottunk kisebb pihenõket. Estére mindenkinek fájt a feje... (nekem is). Itt is finom, ízletes és aromás tömések voltak (neveket megint nem tudok a fránya innivaló miatt😄). Azóta szeretem a vízipipát. Ha haverokkal, barátokkal összeülünk beszélgetni, pókerezni valahogy mindig elõkerül a pipszi😄. Mindenki nagy örömére. Karácsonyi pénzbõl januárba nekem is érkezni fog egy, Már alig várom😄😄... Remélem nem untattam senkit sem, Mindenkinek Jó Pipszizést, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Utólagosan Sok Ajándékot, És Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok! (Magamnak január 2-ra boldog szülinapot 😄) ÜDV:

Roleeka

igazából minden lehetséges dolgot megprobáltál h ne legyen szénízû a füst. nemtom mi a baja a pipádnak. tisztítsd ki rendesen, molasse-t lazán megtömöd, alufolia gyürü, kétréteg alufólia. ha így is szénizû nemtudom mi lehet a baj :S
Miben segítene ha más pipát vennék?
Az én problémám hogy a dohány íze nem annyira intenzív, mint amennyire szeretném
ha megnézed az általad belinkelt oldalnak a fórumát, megtalálod ennek az íznek a tesztjét!(meg még jópár más dohányét is) keress rá, jól megírt teszt! 😊 dohányok> prince molasses és ottlesz valamelyik hozzászólásban a 3alma 😊
avengir
Nem az igazi...

https://hotshu.wordpress.com/

Divizio88
Nekem epres van ,annak is kiraly illata van...
de a talaltam egy leirast rola ott is az all,
hogy az illata nagyon jo..itt

HIP-HOP ARAD

Lacee
ilyenbõl nekem lime-os volt pár hete, mivel csak ilyet árultak az éjjel-nappaliban ahova lerohantunk haverokkal 😊

egészen jó volt, a dohány illata az egyik legjobb amit volt szerencsém megszagolni, ám meggyújtva sajnos hamar elillant... sajnos csak natúrban volt olyan jó illata, bár lehet hogy csak a mi példányunk volt ilyen. egy próbát megér! 😊

Divizio88

e fele dohanyt szivott mar valaki??
velemeny???koszi elore is
>BOLDOG KARACSONYT<

HIP-HOP ARAD

Divizio88
koszi 😄

HIP-HOP ARAD

hm akkor lehet ellátogatok 😊 és veszek egy kis pipát mivel januárba várható h megérkezik a másik :S már 2 hónapja visszaküldték a céghez és azóta nem nyultak hozzá...
Apus
szerintem ünnepek között tuti nyitva lesz, szombaton is esélyes. arab a góré, nemhiszem, hogy otthon ül a karácsonyfa mellett.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hmm és amelyik a wesselényinél van az nyitva van az ünnepek alatt? 😛 vagy szombaton?
házipálesz rulez
Apus
blahától elinulsz visszafelé a wesselényi felé és ott van. narancssárga neonok meg tábla, felismerhetõ könnyen.

Boldog karácsonyt!

Lacee
blahától menj egy megállót a keletiig, és ott lesz a lentebb is említett sultan center. vagy, blahától rövid séta a wesselényi utca felé és ott lesz egy keleti fûszeres, dohányt lehet venni ott is (ha még egyáltalán létezik).

Looooser
a szelelésre: várj egy pindurit, és nézd meg hol szele utána egy pici gyurmával tömbd be a lyukat, nekem is volt ilyenem... am szép pipád van 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hello! Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊 az édekelne h a blaha lujza tér környékén milyen vizipipa boltok vannak? ami a 4-es 6-os vonalán van az érdekelne! 😊
Divizio88

jah ez😛bocsi eleg gyenge a minoseg:-s

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Nah tesok fel szereltem az uj csovet
de felleknem hiszem h sokaig fog tartani,
az ileszteseknel nagyongyengere sikerult:|

http://images.netbag.hu/20081224/15262575209.jpg
es fel fedeztem h a pipa teste is szelell valahol
csak emg nem tom merre😞.Azon h lehet segiteni????
elore is koszi😄

HIP-HOP ARAD