Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jó ízt választottál. Én az elsõ pipázásom alkalmával kétalmás dohányt szivtam. Ezt javaslom neked, nem olyan erõs, és kellemes az íze.
Egy plusz javaslat: duplán hajtsd az alufóliát, lyukaszd ki; majd tépj még egy kb 2 centi széles csíkot azti hajts hosszába félba majd készíts egy karikát belõle kb. mint egy távtartót, ezt helyezd az elsõ réteg alura, utánna még egy réteget készíts amivel a távtartót is befeded és a kerámiához rakod mint az elsõ réteget. Sokkal tovább tart a dohány és nem fog megégni.
Ha a kétalmás nem ízlik akkor javaslom a Cherry-t vagy Banánt vagy a Kólásat. Én magam nem szeretem a kókuszost tisztán. Talán keverd mondjuk citrommal vagy anaszásossal. Ha van még kérdés szivesen válaszolok 3 éve pipázok a legnagyobb pipámat tavaly nyáron Tunéziából hoztam (6000 forint volt átszámolva, idehaza 22000) dúrva mi? 😊
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Minap toltotem egy nakhla kokuszt ...
hat had ne mondjam hanyinger(fejfajas) semmi iz.
Nem jol toltotem vagyis startbol nem jo
ez a fajta/izu dohany???
HIP-HOP ARAD
msot úgy tömök, hogy félbetört (reszelt) cocot, rakok rá. kerámiát félig tömöm, 2 réteg alu, és lyukak 3 körbe. a 2 felet pedig a kerámia szélére teszem és 10 percenként forgatom. igy elég levegõ jut be, nem ég szét a fólia, füst és íz is jónak mondható 😊 mondjuk szórakoznom kell a hõtartó sapkával, mert gyakran változik a füst mennyisége. (de jobb módszer, mint az elsõ, dohányt spórolsz vele 😄)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
3x tömtem eddig cocoval, mind a 3 szar lett:
1 - pont elég dohány, 1 coco, jukak pont mint 3kingsnél, csak éppen akkora területre, mint amekkora a coco. Eredmény: nagyon finom füst, de rettentõ kevés.
2 - ugyanez a felállás, csak a lyukak középre kerültek, kicsit több füst, de már nem olyan zamatos.
3 - ugyanez a felállás, csak lyukak középre, és kb olyan sûrûségben, mint a mikocsipek lábazata, vagy mint a processzor alja😛 eredmény: végig sok füst, de rettentõ, förtelmes íz! a fólia is megolvadt, a dohány , ott ahol ki volt lyukasztva azon az 1x1 centin, ott szarráégett, máshol meg érintetlen maradt:S
Ti leírnátok, hogyan lyukasztottok, mennyi dohányt raktok, és hogy a coco-t egy darabban, vagy esetleg kettétörve rakjátok a pipára?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bár én nem rendelkezem ilyen tapasztalatokkal, de hogy valami informatívat is írjak: úgy tippelem hogy ugyanannyit kéne tenned a pipába, mint amennyi egy cigibe menne, és vegyesen a dohány közé és tetejére. hamarabb el fog füstölni az anyag, mint a dohány (legalábbis mikor egyszer kipróbáltuk spice-szal, így volt), de ez már csak ilyen dolog.
"csokiból" ha értitek. 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
egyébként, ha beszerzel ilyen fém rácslapot és nem alufóliával csinálod, akkor pl teljesen szuper a kókuszszén, és mikor már kihunyt, leemeled a lapot és csipesszel megfordítod a dohány-csomót, visszarakod és paff még egy hosszú menetre elég egy másik szénkockával... szilveszter volt 4 óra hosszan ment a pipa 1x volt cserélve a dohány, és három kókuszkocka fogyott és jó füst jött kb. végig
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
tegnap is ezzel gyújtottam (lusta voltam lemenni a gáztûzhelyhez 😄) és semmi gond nem volt, mind 2 szén izott szépen 😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
lehet beruházunk egy mûszerre😛
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
szóval... én cocobricot használok (pontosan 2 fél cocobricot 1 töméshez, néha 3at, dohányfüggõ). elmondom h gyújtottam eddig az összehasonlítás végett 😊 szóval, fel a gázra a 2 fél szén, addig megtömöm a pipát, aztán megforgatom õket, általában ilyenkor már izzanak az oldalai. de hogy az egész izzon még kapnak egy brutális hajszárítózást 😄 ilyenkor már lángolnak is 😊 ez a mûvelet 5-10 perc között van.
nah a diamanttal (eddig csak 1x csináltam, majd ma újra) : fogtam széncsipesszel az egyik felet, és izzitottam, egyik "nagy" nagy oldalát, és a szén széleit, majd amikor már kissé izott a túloldalát is, de azt kevésbé, mert türelmetlen vagyok, és inkább ráraktam a tölcsére, és mondtam a srácoknak h szívják meg fújják nehogy "kialudjon". aztán a másik felet ugyanigy. körülbelül 3-3 percet szántam a szenekre, viszont nem vártam meg h minden oldaluk vörösen izzon, azt idõvel elintézték maguk 😊
nem tom irtam e, egy feltöltéssel 45 percig bírja, szóval lehet próbálkozni 😊
na peace, és bocs hogy hosszú lett! 😊
a poén az h láttam olyan gázforrasztót 12ért, amit 1600ért láttam neten "szakácsfáklya" néven!
http://www.blubberladen.de/images/product_images/thumbnail_images/303_0.jpg
ilyenem van!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
De kipróbálásra csak 1 zacskóval vegyetek,nehogy engem csesszetek le😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nem lesz tiszta korom a kezed,nem füstöl ill. szikrázik
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
http://www.vizipipawebaruhaz.hu/popup.php?mit=szenboxb40mm-5.jpg&szel=800&mag=567 Jobb mint a 3kings? mert mindenhol drágább.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
amúgy sokáig bírja, 2,5 órát írtak rá asszem, hogy addig izzik. mi egyszer szívtuk 2óráig és még maradt egy kevés a szénbõl, szóval nincs messze az igazságtól..
amúgy jótanács: izzó szénre lassan engedj vizet ha már nem pipázol... lehûl, megszárad, legközelebb ugyanolyan jól használható.