Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Divizio88
kosiz szeepn!
HA valamit nem tok szolok😉

HIP-HOP ARAD

TEddy
szia,

nem jó ízt választottál. Én az elsõ pipázásom alkalmával kétalmás dohányt szivtam. Ezt javaslom neked, nem olyan erõs, és kellemes az íze.

Egy plusz javaslat: duplán hajtsd az alufóliát, lyukaszd ki; majd tépj még egy kb 2 centi széles csíkot azti hajts hosszába félba majd készíts egy karikát belõle kb. mint egy távtartót, ezt helyezd az elsõ réteg alura, utánna még egy réteget készíts amivel a távtartót is befeded és a kerámiához rakod mint az elsõ réteget. Sokkal tovább tart a dohány és nem fog megégni.

Ha a kétalmás nem ízlik akkor javaslom a Cherry-t vagy Banánt vagy a Kólásat. Én magam nem szeretem a kókuszost tisztán. Talán keverd mondjuk citrommal vagy anaszásossal. Ha van még kérdés szivesen válaszolok 3 éve pipázok a legnagyobb pipámat tavaly nyáron Tunéziából hoztam (6000 forint volt átszámolva, idehaza 22000) dúrva mi? 😊

Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

egyszer szívtam, szerintem is szar!
Divizio88
vagy*😛

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Tanacsert jottem, nem le szolasert😉
Minap toltotem egy nakhla kokuszt ...
hat had ne mondjam hanyinger(fejfajas) semmi iz.
Nem jol toltotem vagyis startbol nem jo
ez a fajta/izu dohany???

HIP-HOP ARAD

próbáltam még anno igy, nem jött be 😛
szerintem feleslegesen baszakodsz annyit. megrakod ak erámiát úgy hogy kb 1 mm legyen a 2 réteg alufolia alatt, a fóliára teszel egy alugyûrût, rá a szenet (akármilyet), rá a hõtartó sapkát. mi így tömünk egy ideje, és egyáltalán nem kapar, sosem, finom íz, tömény füst.

én jóideig úgy tömtem, hogy kerámiát teleraktam, rá egy alugyûrû, 2 réteg fólia, 9-12 lyuk a szén alá. nem volt rossz, de elõfordult h megolvaszotta az alufóliát, és akkor elkezdet kaparni.
msot úgy tömök, hogy félbetört (reszelt) cocot, rakok rá. kerámiát félig tömöm, 2 réteg alu, és lyukak 3 körbe. a 2 felet pedig a kerámia szélére teszem és 10 percenként forgatom. igy elég levegõ jut be, nem ég szét a fólia, füst és íz is jónak mondható 😊 mondjuk szórakoznom kell a hõtartó sapkával, mert gyakran változik a füst mennyisége. (de jobb módszer, mint az elsõ, dohányt spórolsz vele 😄)
HiPPoNaX
Nekem csak kettetorve volt sikerem vele, egyben hagyva nagyon nem akart eleg fustot adni a pipa. Igaz arra mar nem emlekszem, mikent lyuggattam meg a foliat.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

AleXXXXX
Hmm.. nekem egy kis segítség kéne cocobrico-val kapcsolatban:
3x tömtem eddig cocoval, mind a 3 szar lett:
1 - pont elég dohány, 1 coco, jukak pont mint 3kingsnél, csak éppen akkora területre, mint amekkora a coco. Eredmény: nagyon finom füst, de rettentõ kevés.
2 - ugyanez a felállás, csak a lyukak középre kerültek, kicsit több füst, de már nem olyan zamatos.
3 - ugyanez a felállás, csak lyukak középre, és kb olyan sûrûségben, mint a mikocsipek lábazata, vagy mint a processzor alja😛 eredmény: végig sok füst, de rettentõ, förtelmes íz! a fólia is megolvadt, a dohány , ott ahol ki volt lyukasztva azon az 1x1 centin, ott szarráégett, máshol meg érintetlen maradt:S

Ti leírnátok, hogyan lyukasztottok, mennyi dohányt raktok, és hogy a coco-t egy darabban, vagy esetleg kettétörve rakjátok a pipára?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Attól függ hogy a dohányba mennyi zöldalmásat kell tenni hogy milyen minõség. Annyira nincs hatása mint a hagyományos módon, de hangulatos az tuti😄 Ja következõ: asszem életem legrosszabb pipázásán vagyok túl. Brrrr még most is kiráz a hideg.... Barack, alá kis csokimenta. Nem is tudom miért tömtem ilyet. Ja alulra barack és felülre csokimenta-> csak menta íz érzõdik😄 úgy fincsi. Viszont az elõbb említett módon NE tömjetek. Olyan volt mintha a falról kapartam volna le a festéket és porral keverve szívtam volna el...
3g? Ne viccelj, több lenne a csoki mint a dohány. <#idiota> Na mindegy, vízipipában talán nem is a legjobb ötlet. <#vigyor2>

Lacee
ööö, nem sok az egy kicsit? 2-3 embernek nehogy már ne legyen elég max 1 gramm. zöldbõl tutira az, és a csoki ugye még erõsebb...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

3g, kezeddel összedolgozod a molasseba, 2-en, 3-an ellesztek...
istenostora03
fele-fele 😉 spanom már került tõle korházba. szal csak okosan (:

Apus
forgós. kapható a blahánál asszem 9500 HUF

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ez egy gyönyörû darab: vizi csoda

Lacee
valaki meg tudná mondani, hogy mennyiért megy mostanság egy 50 vagy egy 250 grammos al-waha a boltokban? lassan kéne vennem új csomagokat...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
hajaj, nagyon le leszel szúrva szerintem, illegális dolgokkal nem foglalkozunk.

Bár én nem rendelkezem ilyen tapasztalatokkal, de hogy valami informatívat is írjak: úgy tippelem hogy ugyanannyit kéne tenned a pipába, mint amennyi egy cigibe menne, és vegyesen a dohány közé és tetejére. hamarabb el fog füstölni az anyag, mint a dohány (legalábbis mikor egyszer kipróbáltuk spice-szal, így volt), de ez már csak ilyen dolog.

Emberek, tanács kéne, remélem akad itt egy pár kompetens ember. 😊 Csokiból mennyit és hova kell tenni, dohányba keverve, vagy a dohány fõlé?

"csokiból" ha értitek. 😄

Looooser
nem sõt 3kingsel sok füstönk volt, de ezzel 5 perc alatt megtöltöttük a szobát füsttel... kikellett nyitnunk az ajtókat XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

igen, néha van olyan érzésem h kevesebb a füst, de ez szerintem a szén méretének tudható be. pl egy 40 mm-es 3kings letakarja szinte az egész kerámiát, a cocobricokocka meg jóval kisebb a 20-25 miliméterével. máshogy kell lyukasztani, vagy több kockát rádobni h jobban lefedje. szerintem.
Hixer
nemtom nekem kókusz szén nagyon bejött, két-három kockával nagyon elvan az ember sokáig, több tömésre is futtya, a negatívum, hogy viszonylag nehezen gyújtható, legalábbis lehet én csinálok vmit rosszul, de a gáztûzhelynél kell izzítanom csomó ideig...

egyébként, ha beszerzel ilyen fém rácslapot és nem alufóliával csinálod, akkor pl teljesen szuper a kókuszszén, és mikor már kihunyt, leemeled a lapot és csipesszel megfordítod a dohány-csomót, visszarakod és paff még egy hosszú menetre elég egy másik szénkockával... szilveszter volt 4 óra hosszan ment a pipa 1x volt cserélve a dohány, és három kókuszkocka fogyott és jó füst jött kb. végig

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

kókusz szénnel szerintem kevesebb a füst mint mondjuk 3kings-el :S mmint sokkal kevesebb.. ti nem tapasztaltatok ilyet?

amúgy nem tom mivan, biztos bennem van a hiba, de nekem a cocobrico se izzik 2 óráig 😛 még az egész csak-csak, de a fél szenek... meg hiába izzik 2 óráig 1 kocka, ha egy óra után már nincs dohány 😊 ahhoz meg már kicsi a szén, h újratömjek, vagyis hiába tömök újra, nem lesz ugyanaz - kevesebb füst, kevesebb íz... inkább 2 felet dobok rá, ha bírja a dohány akkor gyújtok 1 harmadik felet is közbe... így is a max idõtartam 1,5 óra, de még sose néztem órát igazából 😊 egyszer lemérem! 😉
jaja jó cucc 😊 és az öngyujtógáz se drága, szóval visszajön az ára (ha cocobricot használsz öngyulladós helyett)
tegnap is ezzel gyújtottam (lusta voltam lemenni a gáztûzhelyhez 😄) és semmi gond nem volt, mind 2 szén izott szépen 😊
HiPPoNaX
Asszem meggyoztel, hogy be kell fektetnem egy kis penzmagot egy ilyenbe 😄

edios
Az szép!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Looooser
ez a kókusz szén, ez az a kocka alakú? ha igen akkor a begyujtáson kívül, csak jó tapasztalat volt vele, kb 2 órát égett 2 tömés simán le ment vele

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

AleXXXXX
hmm köszi az infót😊
lehet beruházunk egy mûszerre😛

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

jah igen, ezt is lekellett volna irnom 😄
szóval... én cocobricot használok (pontosan 2 fél cocobricot 1 töméshez, néha 3at, dohányfüggõ). elmondom h gyújtottam eddig az összehasonlítás végett 😊 szóval, fel a gázra a 2 fél szén, addig megtömöm a pipát, aztán megforgatom õket, általában ilyenkor már izzanak az oldalai. de hogy az egész izzon még kapnak egy brutális hajszárítózást 😄 ilyenkor már lángolnak is 😊 ez a mûvelet 5-10 perc között van.
nah a diamanttal (eddig csak 1x csináltam, majd ma újra) : fogtam széncsipesszel az egyik felet, és izzitottam, egyik "nagy" nagy oldalát, és a szén széleit, majd amikor már kissé izott a túloldalát is, de azt kevésbé, mert türelmetlen vagyok, és inkább ráraktam a tölcsére, és mondtam a srácoknak h szívják meg fújják nehogy "kialudjon". aztán a másik felet ugyanigy. körülbelül 3-3 percet szántam a szenekre, viszont nem vártam meg h minden oldaluk vörösen izzon, azt idõvel elintézték maguk 😊
nem tom irtam e, egy feltöltéssel 45 percig bírja, szóval lehet próbálkozni 😊
na peace, és bocs hogy hosszú lett! 😊
AleXXXXX
majd légyszi számolj már be, hogy szuperál😊

CFH Diamant 20 a neve (ha vki ráakar keresni) és 3200 Ft volt a baumaxba. a Diamant 40es kb ugyanez, kicsit nagyobb "palackkal" meg egy + fejjel 9000ért :S amúgy praktiker drágább!
a poén az h láttam olyan gázforrasztót 12ért, amit 1600ért láttam neten "szakácsfáklya" néven!

http://www.blubberladen.de/images/product_images/thumbnail_images/303_0.jpg
ilyenem van!
HiPPoNaX
Mennyibe fajt, ha nem titok? Be kene egyre nekem is ruhazni :]

én ma vettem egy kis gázforrasztót, igy akárhol betudom izzitani a cocobricot 😊 jóféle cucc!
AleXXXXX
én hétvégén cocobricoztam, 11/10! a legjobb szén😄

Apus
hm.. veszek akkor én is😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Na kipróbáltam, és tényleg jobb a belga szén.Szerintem még egy kicsit tovább is ég.

DJKonya
sose próbáltam még, viszont már törtem össze😄 (csak a véletlen mûve)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

BADE
nálam legalábbis ezek a tapasztalatok
De kipróbálásra csak 1 zacskóval vegyetek,nehogy engem csesszetek le😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Akkor azthiszem megéri a 10 db 400-ér. És köszi szépen a segítségeteket.JA egyébként ha kell tudok eladni mer most fogok kapni 200db-t belõle. Személyesen miskolcon vagy pesten tudtok velem találkozni. Ha valakit érdekel írjon!!

Apus
mondjuk ezek jó érvek😊 ki fogom próbálni.

BADE
én belga szenet használok,elõtte 3kingst
Nem lesz tiszta korom a kezed,nem füstöl ill. szikrázik

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Apus
láttam ilyet a szultánban, de nem próbáltam. mivel a 3kings tökéletesen megfelel, nemhiszem, hogy veszek. kétlem, hogy többet tud 😊

Hello mindenkinek! Nektek mi a véleményetek errõl a fajta belga szénrõl?
http://www.vizipipawebaruhaz.hu/popup.php?mit=szenboxb40mm-5.jpg&szel=800&mag=567 Jobb mint a 3kings? mert mindenhol drágább.

tudom, sehol máshol nem láttam még ilyen drágán.. egy éjjel-nappali van itt ami egyáltalán árul öngyulladós szenet, kénytelen vagyok ott venni ha nem akarok rendelni...

Lacee
nálatok bizony toszott drága akkor a szén, én 400ért veszem a nagyobbik fajta 10 darabját, arab éjjel-nappaliban 550 😊

😊 te tudod. kényelmesebb az öngyuli az biztos😄 csak mondjuk nálunk 700Ft a 10db-os kicsi, azmeg 72db ezernéhányszázért 😊 de aki megengedheti..😊

soma22
hát nekem nagyon nem szimpi. épp most jövök a pipa mellõl, és nem volt felhõtlen. asszem maradok az öngyulladónál, kényelmesebb, meg nem is kell hogy olyan sokáig égjen nekem. köszi a tanácsokat

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hát nemtudom pontosan😛 gáztûzhelyen mondjuk 10 perc. de ha felizzik gyorsan menjen pipára és szívd.. ha beindult a füst rendesen, onnantól nemkell eztse állandóan szívni, de az elején néha csinál olyat hogy a tûzhely fölött még izzott, de késõbb majdnemhogy kialszik, szóval füst az meg semmi nemjön. ilyenkor megint felizzítod aztán mehet vissza a dohányra...
amúgy sokáig bírja, 2,5 órát írtak rá asszem, hogy addig izzik. mi egyszer szívtuk 2óráig és még maradt egy kevés a szénbõl, szóval nincs messze az igazságtól..
amúgy jótanács: izzó szénre lassan engedj vizet ha már nem pipázol... lehûl, megszárad, legközelebb ugyanolyan jól használható.