Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nahát! ha ti nem vagytok, fel sem merül bennem a 'hõtartó' cucc, meg 'gyûrû' meg ilyenek. én egyszerûen felengedem vízzel, összerakom a gyárilag hozzá kapott tömítõvel a kerámiát, szétcsípkedem a dohányt, rá egy réteg alufólia, kilyuggatom ceruzával és rárakom az égõ szenet. Sem a lyukak méretével, sem az ízzel, sem a füsttel sem a fólia rétegeinek a számával nem volt eddig probléma. pedig azt mondják, általában a lányok bonyolítják túl a dolgokat<#confused><#vigyor4>

Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]

Divizio88
fa szenet csak ku*vara kapar
ugy hallotam....

HIP-HOP ARAD

mcdrusza
szén helyett lehet valami mást használni?
valami háztartásbeli dolgot.😄
DeerHunter01
najó elment a kedvem az egésztõl.
tegnap "kipróbáltam" a sárgabarackos dohányt de szénizü volt az egész füst.

talán még 1x megpróbálom valamikor de kivan a tököm vele.

\"Erről van szó!\"

+1

a JÓL az annyi hogy...
darabokra szeded a doháányt, nem csak csipesszel belekúrod. 1-2 mm-el lejjebb mint a kerámia pereme. raksz rá 2 réteg alufóliát. fogpiszkálóval kilyukasztod, de közben fogod rendesen hogy ne nyomd rá az alut a dohányra. rárakod a szenet, és tökéletes. az aluminium széntartó szart meg felejtsétek el, max ha ráteszite ka kerámiára, és rá még alut, és szintén pici lyukakat, mi ugy szoktuk néha, néha amugy.

valaki leírhatná, hogy mit jelent az a "jól"
Blekk Síp
Annyi a lényeg, hogy jól kell tömni a kerámiába óószt nemég meg. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

mcdrusza
nem az elkészítéssel van a szenvedés, hanem az elõnyérõl de még mindig nem érkezett rendes válasz. azért teszik hogy ne égjen meg a dohány.
és akkor minek tesznek alu felé is körbe? ...
Apus
hõsapkát én se bírom, rohadtul fojtogatós lesz tõle a füst. meg így is ég 1 órát, ami teljesen elég.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

barnie1990
Az én módszerem az, hogy alugyûrût fólia alá is meg felé is, nincs széntartó meg hõtartó sapka se (úgy égeti az aromát, hogy nézni is rossz). De nem is vagyok elégedett vele, néha nagy a füst, néha nem, pedig ugyanúgy csinálom.

Zene nélkül mit érek én?

neikem sem ég meg gyûrû nélkül. amugy meg hogy lehet ennyit szenvedni egy gyûrûvel mint amennyit ti szenvedtek ?DDDD alufóliát megtekered, szén alá aztán csöcs

nekem meg mindig megég.
kezdem azt hinni, hogy ennyi szerencsétlenkedés után már nem én vagyok a balfasz 😄 szar ez a lapos kerámia.
mcdrusza
azért tesznek gyûrût hogy ne érjen hozzá a szén a dohányhoz ugye.
de ha a peremére teszik akkor is hozzáér hiszen nem akkora a szén mint a kerámia.
aki meg alufólia alá tesz, hogy nem gördül le ez a gyûrû?😄
értem mire való ez a gyûrû, de még mindig fejtörést okoz néhány elõnye ennek a dolognak. sokan használják nyilván nem véletlenül.
megvoltam gyûrû nélkül, nem ég meg így sem a dohány.
ok kipróbálom ma. de én azt is gyûrûvel😊. 20perc után az a fele már úgyis lapos lesz ahogy ég, és akkor nemcsak a széle ér hozzá😛 nem?

Lacee
fordítva érdemes (homorú fele lent), így a szén alatt van egy kis hõbuborék, és nem utolsó sorban csak a körbemenõ perem ér a fóliához 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

http://www.vizipipafan.hu/articles.php?article_id=42

én kis gyûrût szoktam a szén alá. ha a szén hozzáér a lyukacsos aluhoz akkor borzalmas íze van😛.
engem most az érdekelne, hogy melyik oldalával szoktátok rárakni az öngyulladós szenet? amikor pipázni kezdtem mindenki mondogatta hogy domborúval lefele kell, de szinte mindenhol éppen fordítva látom.

Lacee
tépj le egy téglalap alakú részt az alufólia tekercsébõl, az egyik négyzet alakú fele lesz a szenet tartó lyukas fólia, a másik felét pedig fel kell pödörnöd henger alakúra, ez lesz a gyûrû. Én is a fólia alá, a kerámia ívére teszem, de sokan a fólia és a szén köze rakják, mindkét megoldás jó.

én úgy csinálom a gyûrût, hogy félbehajtogatom a fóliát, míg egészen hengerszerû nem lesz, és a két élét kézzel összenyomom.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mcdrusza
meséltek nekem valamelyik nap olyat hogy a kerámiába tesznek gyûrût, a dohány felé, körben. szerintem ez hülyeség, semmi értelme, de azt mondta srác jobb íze volt az epres dohánynak..
én a külsõ gyûrût sem értem, széntartót használok alá alufóliával.
vagy csak szimplán elcsesztem a gyûrût. valaki esetleg egy képet róla hogyan szokta?
Dohánytól is függ a füst mennyisége. De pl. széntartó konzol helyet használj alut, bolti hõtartó sapka helyett csinálhatsz aluból is, az jobban tartja a hõt. A szén alatt a gyûrû ne legyen túl nagy, éppen akkora, hogy a szén ne érjen hozzá a kilyukasztott fóliához alatta.
azért óvatosan, túl sok hõ miatt a dohány megéghet, vagy a kerámia alatt megolvad a tömítés, mint nálam...

barnie1990
Van füstje a pipámnak, de akkor se vagyok elégedett vele, fõleg miután más pipából nagyobb füstöt ki tudok szedni. Mivel tudnám növelni a füst mennyiségét?

Zene nélkül mit érek én?

Apus
tekerd be inkább teflonszalaggal, jobban is tömít mint a gumikúp.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Blekk Síp
Nekem is megolvadt, én le is vettem róla.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lacee
nekünk nagyon bejön az õszibarack, de a sárga sem rossz, felismerhetõ a gyümölcs íze, ami nem mindegyikrõl mondható el (pl nakhla barackos, aminek szinte semmi íze sincs)

mcdrusza
azt hiszem ugyanilyet szívtam valamelyik nap, egybõl az egész tömést lecseréltük citromra. nekem nem jött be.
mitõl lehet az hogy pipázás közben megolvad a kerámia alatt a tömítés? :S eddig egyszer sem volt ilyen, vettem új tömítéseket és most 2 nap alatt kétszer is:S pedig most is ugyanúgy csináltam mindent mint eddig(dohánytartóra alu, arra gyûrû, rá a szén).Sultancenterben vettem az újakat, csak nem lehet annyira gagyi.

Banano
Nekem õszibarack van,de annak nincs sok értelme. Jó a füst de íz alig.
Tegnap szívtam egy Al-fakher mentát nah az IGEN füst10/10 íz 10bõl 12, aztán utána kipróbáltuk még az al-waha guavát és annak is menta íze volt.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DeerHunter01
vettem tegnap egy sárgabarakos AL-WAHA dohányt.
hétvégén tesztelem valszeg.
vélemény ?

\"Erről van szó!\"

Csibusz
FIGYELEM FIGYELEM!! KÖZÉRDEKÛÛ KÖZLEMÉNY!!! =)

Ha minden igaz 4 év múlva (tudom várni kell) Megnyitjuk a Tigrisbukfenc elnevezésû Pippantós teázónkat =)

Remélem eljöttök majd 😛
nem tudom bizonyítani hogy sok értelme van, de fílinges 😊

mcdrusza
almadarabok a vízbe? mert szerintem az felesleges, max a látvány miatt.
inkább mellé rágcsáljátok.:]
mi pedig mindig gyümölcslevet öntünk ha van olyan...narancs dohány mellé narancslé, almás dohány mellé almalé + almadarabok, barack barack, stb...

OssianFan
Én volt hogy almás dohányhoz víz helyett 100%os almalét tettem, de semmi különbséget nem éreztem.

mcdrusza
van ez a Cappy Ice Fruit peach & melon fajta ital, aminek erõsen hasonlít az íze a sárgadinnyés dohányéra. tartályba nem akartam pazarolni, de mellé inni nagyon jó volt.
Divizio88
Nah asszem be lehet fejezni a kaka pisi
dolgokat tartalyba meg keramiaba!!!
inkabb mondjatok valami uj hirt
ar engedmenyek ez az ....<#felkialtas>

HIP-HOP ARAD

DeerHunter01
szerintetek számit pipázáskor a szivócsõ minõsége?
mert nekem alap van hozzá,de láttam másfajta csöveket is amik jobbnak tüntek,szerintetek?

\"Erről van szó!\"

na tömte megy jázmint, hát 8/10. sztem próbáljátok ki mindenképpen, hagyjátokagecibe a hennawy kétalmát 😄 füst nagy, íz nagy.

Banano
Hogyne lenne az😄.
#5451 Ajj lav juuuu😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kommersz
szerinted ez vicces?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

DeerHunter01
te kibaszott nagy debil vagy.

\"Erről van szó!\"

Banano
Ezért nem kellett volna rámírni msn-en fiam.Attól még hogy nem tudod mi a jó.
Egyébként azt olvastam hogy ez friss kakapürével is mûködik.Tele kell szarni a tartályt és mivel az igen sûrû ezért kevesebb káros anyag jut a szádba/tüdõdbe a füst íze pedig attól függ hogy mit ettél elõtte/mit szartál ki.Ezért ezt a szabadban elõtte le kell ellenõrizni, a legegyszerûbb az ha beleszarsz egy zacskóba kiviszed a szabadba és elkezded turkálni ha jó illata van akkor bele rakhatod a tartályba ha nincs akkor próbálkozz máskor.

mcdrusza
bocs most olvastam végig hszed így csinálod.😄
mcdrusza
forró vízzel mosd át, majd hideggel is.
kapható ilyen direkt pipához való tisztítókefe, belemegy abba a vékony fémcsõbe és jól ki lehet tisztítani.
a csövet pedig "tördeld meg" kicsit hogy lepattogjon a szélérõl az odaszáradt cucc, majd vízzel mosd ki. meglátod rengeteg szutyok jön majd ki. az üvegtartályt meg elmosás után hagyd egymagában száradni, tehát ne tedd rá a fém részét addig. én így szoktam.
egyébként jó leírást találsz hozzá GYIK-ban.
az hogy sûrûn az mitjelent nálad?😛 csak hogy tudjam medig bírja kb😛 home made gumi csövek?😊

én próbáltam mindenfélét, pl kólával, de ugyanugy rozsdás lett. én vízzel mosom, és sûrûn cserélem. de most készülnek a gumi csöveim =) ha találsz vmi jó tisztító technikát szólj.

hali. ha a pipa teljesen átvette egy dohány ízét, mitlehet vele kezdeni?:S a redbullosnak is nakhla kétalma íze volt már😛 átmostuk párszor de nemsokkal lett jobb.vmi ötlet?

ja és másik kérdés. csövet hogy lehet kitisztítani? eddig megtördeltem és vízzel mostam de írták párszor hogy az nem a legjobb. hogy máshogy akkor?😛

hülye fasz, bannolja vki.

jázminos dohányt vki próbálta már?

mcdrusza
<#taps>
DeerHunter01
ilyen alapon szard tele a kerámiát,tegyél rá egy kis csokis dohányt és gyújts meg egy szenet és szivd.... persze a tartályban 100% friss hugy legyen!

\"Erről van szó!\"

mcdrusza
banano hülyevagy
mennyé fírezni
edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!