Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]
tegnap "kipróbáltam" a sárgabarackos dohányt de szénizü volt az egész füst.
talán még 1x megpróbálom valamikor de kivan a tököm vele.
\"Erről van szó!\"
a JÓL az annyi hogy...
darabokra szeded a doháányt, nem csak csipesszel belekúrod. 1-2 mm-el lejjebb mint a kerámia pereme. raksz rá 2 réteg alufóliát. fogpiszkálóval kilyukasztod, de közben fogod rendesen hogy ne nyomd rá az alut a dohányra. rárakod a szenet, és tökéletes. az aluminium széntartó szart meg felejtsétek el, max ha ráteszite ka kerámiára, és rá még alut, és szintén pici lyukakat, mi ugy szoktuk néha, néha amugy.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
és akkor minek tesznek alu felé is körbe? ...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Zene nélkül mit érek én?
kezdem azt hinni, hogy ennyi szerencsétlenkedés után már nem én vagyok a balfasz 😄 szar ez a lapos kerámia.
de ha a peremére teszik akkor is hozzáér hiszen nem akkora a szén mint a kerámia.
aki meg alufólia alá tesz, hogy nem gördül le ez a gyûrû?😄
értem mire való ez a gyûrû, de még mindig fejtörést okoz néhány elõnye ennek a dolognak. sokan használják nyilván nem véletlenül.
megvoltam gyûrû nélkül, nem ég meg így sem a dohány.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én kis gyûrût szoktam a szén alá. ha a szén hozzáér a lyukacsos aluhoz akkor borzalmas íze van😛.
engem most az érdekelne, hogy melyik oldalával szoktátok rárakni az öngyulladós szenet? amikor pipázni kezdtem mindenki mondogatta hogy domborúval lefele kell, de szinte mindenhol éppen fordítva látom.
én úgy csinálom a gyûrût, hogy félbehajtogatom a fóliát, míg egészen hengerszerû nem lesz, és a két élét kézzel összenyomom.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én a külsõ gyûrût sem értem, széntartót használok alá alufóliával.
vagy csak szimplán elcsesztem a gyûrût. valaki esetleg egy képet róla hogyan szokta?
azért óvatosan, túl sok hõ miatt a dohány megéghet, vagy a kerámia alatt megolvad a tömítés, mint nálam...
Zene nélkül mit érek én?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Tegnap szívtam egy Al-fakher mentát nah az IGEN füst10/10 íz 10bõl 12, aztán utána kipróbáltuk még az al-waha guavát és annak is menta íze volt.<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
hétvégén tesztelem valszeg.
vélemény ?
\"Erről van szó!\"
Ha minden igaz 4 év múlva (tudom várni kell) Megnyitjuk a Tigrisbukfenc elnevezésû Pippantós teázónkat =)
Remélem eljöttök majd 😛
inkább mellé rágcsáljátok.:]
dolgokat tartalyba meg keramiaba!!!
inkabb mondjatok valami uj hirt
ar engedmenyek ez az ....<#felkialtas>#felkialtas>
HIP-HOP ARAD
mert nekem alap van hozzá,de láttam másfajta csöveket is amik jobbnak tüntek,szerintetek?
\"Erről van szó!\"
#5451 Ajj lav juuuu😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Egyébként azt olvastam hogy ez friss kakapürével is mûködik.Tele kell szarni a tartályt és mivel az igen sûrû ezért kevesebb káros anyag jut a szádba/tüdõdbe a füst íze pedig attól függ hogy mit ettél elõtte/mit szartál ki.Ezért ezt a szabadban elõtte le kell ellenõrizni, a legegyszerûbb az ha beleszarsz egy zacskóba kiviszed a szabadba és elkezded turkálni ha jó illata van akkor bele rakhatod a tartályba ha nincs akkor próbálkozz máskor.
kapható ilyen direkt pipához való tisztítókefe, belemegy abba a vékony fémcsõbe és jól ki lehet tisztítani.
a csövet pedig "tördeld meg" kicsit hogy lepattogjon a szélérõl az odaszáradt cucc, majd vízzel mosd ki. meglátod rengeteg szutyok jön majd ki. az üvegtartályt meg elmosás után hagyd egymagában száradni, tehát ne tedd rá a fém részét addig. én így szoktam.
egyébként jó leírást találsz hozzá GYIK-ban.
ja és másik kérdés. csövet hogy lehet kitisztítani? eddig megtördeltem és vízzel mostam de írták párszor hogy az nem a legjobb. hogy máshogy akkor?😛
jázminos dohányt vki próbálta már?
\"Erről van szó!\"