Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
igenytelen😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Banano
Én is elõször csodálkoztam de tényleg mûködik!
Elõtte egyél sok sárgadinnyét , aztán pisilj bele a tartályba + sárgadinnyés dohány és sör ízt fogsz kapni.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Banano
Nálam abszolút nyerõ a friss vizelet plusz Sárgadinnyés dohány.Próbáljátok ki.Olyan mintha sört innál kb.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mcdrusza
+jégkocka 😄
mcdrusza
ja és kakaót ittam mellé.
5*
mcdrusza
este fél részegen azon töprengtem hogy pipázzak, és arra jutottam kakót tettem víz helyére, és banános dohányt szívtam. teljesen jó.😄 ajánlom mindenkinek, csak ugye a tej miatt nagyon habzik.:[
al waha eper: sztem szar. alig van íze, meg füstje
al basha vagy miafaszom(még nem láttam ilyet) narancs: 5,5/10m kevés íz, füst egész jó

webshop: www.vizipipa.eu és bal oldalon vásárlás, annak msot nemtom a címét fejbõl és lusta vagyok megnézni.

dohányt ( nakhla 50g : 500ft/db ) és szenet ( belga 40mm-es öngyulladós 10es csomag: 500ft/db) vehetsz tõlem.
Blekk Síp
Vmi jó webshopot tudtok mondani? (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

mcdrusza
kipróbáltam, elején kis ideig jól lehetett érezni.
mcdrusza
kipróbálom ezt a reszelõs dolgot, mennyit reszeljek citromos dohányra kb?
Lacee
neked akkor nem jött össze, nekem pont az (egy)alma + fahéj teljesen jól mûködött, igaz nem úgy hogy kiskanállal megszórtam a tetejét, hanem rendesen összekeverve a dohánnyal. Ugyanez a reszelt citrom- vagy narancshéj + citromos dohánnyal is teljesen jó volt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mcdrusza
amúgy ezek a pl. kakaópor a banános dohányra stb. ezek nagy hülyeségek.
vizipipa.eu dohánykeverékek közt vannak írva, nemis tudom hogy gondolták. próbáltam régen almásra fahéjat, hát a fahéj megég.
valamikor nemrégiben próbáltam a banános dohányt kakaóporral, itt sem éreztem, kicsit itt is csak megégett.
nem nagyon ajánlott.
Lacee
mindig egészet, így nagyon ritkán van panasz a füst ízére és mennyiségére, és szerintem annyit úgysem spórol az ember ha tördeli.

Blekk Síp
Én eddig csak fél, inkább 3/4 szenet használtam, ti hogy használjátok?
Egészet tesztek rá?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

azt tényleg néztem, hogy nagyon sekély a kerámia amit kaptam a pipához.
kb. 1 centi magasan áll benne a dohány és már majdnem a pereménél van.
lehet hogy kettétöröm a szenet és felet teszek rá, meg a széntartó helyett alufóliát rakok rá, az sztem nem engedi át annyira a hõt.
nah most ki is lesz próbálva :]
Blekk Síp
Nah, ezt az oldalt átnyálazom, én köszi! (:

Blekk Síp
Igen-igen fóliát használok, azt mondták ha dupla réteget teszek rá (kettéhajtom) akkor úgy jobb. Hmm a dohány tényleg elég száraz, lehet ez lesz a gond.
Valóban azt értettem a "nem adja" alatt, hogy kevés a füst, nálunk mindenki így mondja. 😄

Amugy ez lehet teljesen hülyeség, de nem lehet, hogy a pipának be kell járatódni vagy vmi, és egy idõ után jobb lesz? 😄

edios
Köszi, hogy szóltál, javítottam a linkeket.

(Épp frissítették vizipipa.eu-t, ezért nem mûködött)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lacee
szia!

sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni, hogy "nem adja a pipa", ha valami konkrétumot írnál, onnan könynebb lenne elindulni 😊

tisztításhoz szerintem célszerû egy hosszú és vékony kefét venni, mert a sima víz nem szedi ki a mocsok nagyját a fémcsõbõl. Teljesen más lesz, miután rendesen kisikálja az ember!

Ha az a gond, hogy túl kevés a füst, akkor valószínûleg száraz lehet a dohány, vagy nem csinál elég meleget a szén (pl nagy felületû dohánytartóra a kicsi szenet teszed, és sok hideg levegõ áramlik be). Ugye fóliát használsz, és nem a pipákhoz adott fémtartót?

Blekk Síp
Hello!
Sajna nem mûxik a FAQ, pedig szívesen elolvasnám, ha tudjátok lécci javítsátok! (:

Nem rég vettem pipát és a konkrét kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet az, hogy "nem adja" annyira a pipa?
Túl sok/kevés a dohány vagy a szén? Már többször is kitisztítottam az egészet, mondjuk igazából nem tudom van e vmi külön mód a tisztításra, én szétszedtem az egészet és átnyomattam vízzel. 😄

Divizio88
Most Pipulok egyet az erkelyen...😄
Jo ido van Al Waha epret toltottem,
nem vagyok oda erte...de jobb mint
semmii....😉

HIP-HOP ARAD

edios
Megtörtént.<#worship>

Gyorsan beírtam ami eszembe jutott, ha írtok ide címeket v linkeket, aszerint bõvítem az oldalt.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lacee
mivel gyakran elõkerül, lassan az is mehetne a bannerba, hogy a beszerzés Budapesten a Sultanban a legcélszerûbb, és azoknak, akik nem tudnak eljutni oda pedig leginkább valamelyik webshop...

Divizio88
okok orok halam..
De tenyleg nagyon koszii

HIP-HOP ARAD

Apus
Szultán
van náluk Masah is.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Divizio88
ok koszi es Al Masah??
neked is kocci syska

HIP-HOP ARAD

Apus
én jõvõhéten megyek nagybevásárlásra, akkor tudok. k.b. 1 hónapja voltam akkor Al-Waha, Nakhla 250g-os 1600.- a kicsik meg asszem 450 (waha), 550 (nakhla)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tud vki árakat a sultanból?
Túl alacsony a kerámia. Venni kell egy magasabbat vagy kevesebb szenet (esetleg hõtartó sapkát levenni), hogy kisebb hõ érje.
Legjobb megoldás az új kerámia, ami 2cm-el magasabb és akkor már jó lesz. 😊
Sultan Center vagy Ali bazár 😊
HiPPoNaX
Al-Waha egeszen biztosan kaphato Sultanban, de Al-Fakhert nem kerestem eddig soha, ezert arrol nem tudok nyilatkozni.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Divizio88
Mond nekem valaki egy uzletett
NEM WEBSHOPOT ahol hozza juthatok
Al Waha es Al Fakher dohanyokhoz..
..koszi elore is...

HIP-HOP ARAD

HiPPoNaX
Igen, Al-Waha, nalam nagyon nagy favorit, mivel az edesebb dohanyokhoz viszonylag ritkan van hangulatom :]

Szokott vki Pesten a Sultan Centerben vásárolni? Milyen árak vannak ott?
amúgy most néztem, hogy a hamutálcához kapott gumitömítésemnek pöppet megolvadt a széle... wtf...
pedig ettõl jobban nem tudom ráhúzni.
én mindig középre teszem és mivel tudok tömni sosem kapar. de még fél perc után sem, csak tele leszek 😊

ok, balfasz vagyok.
féloldalasan kell rátenni a szenet, sose középre 😊
van egyébként különbség a különbözõ dohányok ereje között?
mert pl. nekem a kivis most kapar rendesen, 5-7 másodpercig bírom szívni
a cherryset meg gyakran bírom szívni fél percig egyhuzamban mire kaparni kezd
mcdrusza
sárgabarackot kipróbáltuk hát nekem nem ízlik.😞
citrom meg ahogy sejtettem jó, fõleg keverésre lesz alkamlas.
Lacee
al waha õszi- és sárgabarack nagy király, jót vettél 😊
ezt az earl greyt kipróbálom, ha már ennyien dicséritek.

Divizio88
Mond valaki nekem pontos cimet,
uzleteket...Hol vasarolhatok
Al Fakher illetve Al Masah
dohanyokat?jah es ne a legdragabb
uzleteket jeloljetek koszi elore is
mindenkinek😉

HIP-HOP ARAD

mcdrusza
igen, Nakhla earl grey tea.
most vettem megint két dohányt, egy Al-Waha sárgabarackot (azt hittem egészen idáig hogy õszibarack, mert illata olyan.), és egy Nakhla citromot. kipróbáljuk mindjárt és írok véleményt.:]
Apus
Guava az Al-waha? nem semmi illata van, azegész szekrány átvette mikor még dobozban volt😊 mindenesetre jó kis dohány, nyáron nagyon jólesik.

van nakhla dohányom ( cherry, banán, narancs, õszibarack, vegyes gyümölcs ) 600ft/50g-os áré. ha 3nál többet kérnél 500ft/ 50g-os áré adom. Ha érdekel: [email protected]
HiPPoNaX
Az en kedvenceim a cseresznye, a citrom (esetleg kis mentaval vegyitve) es a guava, de nem utasitok vissza egy jo gorogdinnyes vagy ketalmas tomest sem.

Apus
igen, ez jó taktika. kicsi pipáknál szoktam használni, totál el lehet kerülni a dohány megégését.

Am 1 tanács amit nem sokan ismernek: a szened NE KÖZÉPRE TEDD!
A begyújtott szenet elõször a kerámia egyik szélére, majd egy fél óra után( mikor már érzed, hogy nem az igazi a füst mennyisége) szépen áttolod a másik oldalra, és szén hamuját finoman lefújod.
Így el tudod érni hogy a dohányból a kerámia szélén is a maxot kihozod.
Dohányokat vennék, úgy 10-et alkalmanként ( én látom el a környéket dohánnyal mivel egerben k*va drága ). Hennawy nem érdekel, nakhla waha, prince moralles, +más középkategóriás dohányok, valamint 250g-os ( vagy akár több!!!) al fakher vagy masah dohány.
Akinek van eladó jó árban írjon: [email protected]