Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Elõtte egyél sok sárgadinnyét , aztán pisilj bele a tartályba + sárgadinnyés dohány és sör ízt fogsz kapni.<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
al basha vagy miafaszom(még nem láttam ilyet) narancs: 5,5/10m kevés íz, füst egész jó
webshop: www.vizipipa.eu és bal oldalon vásárlás, annak msot nemtom a címét fejbõl és lusta vagyok megnézni.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
vizipipa.eu dohánykeverékek közt vannak írva, nemis tudom hogy gondolták. próbáltam régen almásra fahéjat, hát a fahéj megég.
valamikor nemrégiben próbáltam a banános dohányt kakaóporral, itt sem éreztem, kicsit itt is csak megégett.
nem nagyon ajánlott.
Egészet tesztek rá?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
kb. 1 centi magasan áll benne a dohány és már majdnem a pereménél van.
lehet hogy kettétöröm a szenet és felet teszek rá, meg a széntartó helyett alufóliát rakok rá, az sztem nem engedi át annyira a hõt.
nah most ki is lesz próbálva :]
Valóban azt értettem a "nem adja" alatt, hogy kevés a füst, nálunk mindenki így mondja. 😄
Amugy ez lehet teljesen hülyeség, de nem lehet, hogy a pipának be kell járatódni vagy vmi, és egy idõ után jobb lesz? 😄
(Épp frissítették vizipipa.eu-t, ezért nem mûködött)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni, hogy "nem adja a pipa", ha valami konkrétumot írnál, onnan könynebb lenne elindulni 😊
tisztításhoz szerintem célszerû egy hosszú és vékony kefét venni, mert a sima víz nem szedi ki a mocsok nagyját a fémcsõbõl. Teljesen más lesz, miután rendesen kisikálja az ember!
Ha az a gond, hogy túl kevés a füst, akkor valószínûleg száraz lehet a dohány, vagy nem csinál elég meleget a szén (pl nagy felületû dohánytartóra a kicsi szenet teszed, és sok hideg levegõ áramlik be). Ugye fóliát használsz, és nem a pipákhoz adott fémtartót?
Sajna nem mûxik a FAQ, pedig szívesen elolvasnám, ha tudjátok lécci javítsátok! (:
Nem rég vettem pipát és a konkrét kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet az, hogy "nem adja" annyira a pipa?
Túl sok/kevés a dohány vagy a szén? Már többször is kitisztítottam az egészet, mondjuk igazából nem tudom van e vmi külön mód a tisztításra, én szétszedtem az egészet és átnyomattam vízzel. 😄
Jo ido van Al Waha epret toltottem,
nem vagyok oda erte...de jobb mint
semmii....😉
HIP-HOP ARAD
Gyorsan beírtam ami eszembe jutott, ha írtok ide címeket v linkeket, aszerint bõvítem az oldalt.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
van náluk Masah is.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Legjobb megoldás az új kerámia, ami 2cm-el magasabb és akkor már jó lesz. 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
NEM WEBSHOPOT ahol hozza juthatok
Al Waha es Al Fakher dohanyokhoz..
..koszi elore is...
HIP-HOP ARAD
pedig ettõl jobban nem tudom ráhúzni.
féloldalasan kell rátenni a szenet, sose középre 😊
mert pl. nekem a kivis most kapar rendesen, 5-7 másodpercig bírom szívni
a cherryset meg gyakran bírom szívni fél percig egyhuzamban mire kaparni kezd
citrom meg ahogy sejtettem jó, fõleg keverésre lesz alkamlas.
ezt az earl greyt kipróbálom, ha már ennyien dicséritek.
uzleteket...Hol vasarolhatok
Al Fakher illetve Al Masah
dohanyokat?jah es ne a legdragabb
uzleteket jeloljetek koszi elore is
mindenkinek😉
HIP-HOP ARAD
most vettem megint két dohányt, egy Al-Waha sárgabarackot (azt hittem egészen idáig hogy õszibarack, mert illata olyan.), és egy Nakhla citromot. kipróbáljuk mindjárt és írok véleményt.:]
A begyújtott szenet elõször a kerámia egyik szélére, majd egy fél óra után( mikor már érzed, hogy nem az igazi a füst mennyisége) szépen áttolod a másik oldalra, és szén hamuját finoman lefújod.
Így el tudod érni hogy a dohányból a kerámia szélén is a maxot kihozod.
Akinek van eladó jó árban írjon: [email protected]