Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5528: fakher redbull? nem masah? mondjuk nekem mind1, sokszor nem fogok szívni mert csóróság van 😊
amúgy.. van vki akit szereti a hennawyt? 😄 mert szerintem az összes ízüket leveri a nakhla, vagy a hasonló árkategóriás dohányok.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://www.vizipipavasarlas.hu/96,heba-filter.html
érdemes venni?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]
3réteg alu, majd gyûrû, majd megint 2réteg alu.
mivel már alig volt dohányból, így beletettem az egészet, sok volt kerámiában.
elsõre be se kellett "indítani" a pipát agybõl jött a füst.
aztán fél perc és semmi. nemjött füst.😄 sejtettem hogy ez lesz, pedig jól sikerült most a gyûrû is, és jól kifeszült az alu.
jó sok lyuk volt az elsõ rétegen, és mégse.😞
leszedtem, 1gyûrût rá, majd 3réteg alu és tökéletes.😊
ha a csatlakozás [ ahol a csõ csatlakozik a pipához ] keskeny, akkor nehezebb lesz szívni, illetve a csõ átmérõje is számít.
nekem most 2csõ van egybeépítve, egyik keskenyebb mint a másik, de jó.😄
kedvenc dohány? persze 😄 ált. naklát szívok, kétalma, menta, szõlõ; ha meg nagyon jól megy, akkor fakher, abból meg a kókuszos illetve redbullos a kedvencem =)
ja igen, a gyûrû. csináltam alufóliából egy hosszú vékony csíkot, abból csináltam egy karikát, ami kb. akkora mint a kerámia. ezt befedtem végig fóliával, és elegyengettem rajta.
Havernál sokkal könnyeb szívni (<#idiota>#idiota>) nekem meg már rendesen elfáradt a tüdõm, ez a szívócsõ miatt lehet?
De az íz, füst már perfekt. <#finom>#finom>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
most pisztáciát szívok, gyûrûvel, rajta 2réteg aluval.:] így is folyton szívni kell hogy rendesen jöjjön, azért gondoltam hogy úgy mégnehezebben megy.😊
kedvenc dohányod van?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
én most almásat szívok :]
de mondom, te tudod, nem beléd kötni akartam, hanem tanácsot adni, de ha már 3 éve pipázol, mindent tudsz.
de nekem végül is mindegy. 😊
3éve pipázol. bumm. lassan énis. eddig mindig így csináltam, ja és nem rozsrásodott meg a fém.
Lacee sajna nekem mindig belehajlik akárhogy feszítem meg, mert ahogy szívod pipát, kicsit mindenképpen behajlik. igaz errevan a gyûrû, tegnap úgy szítam, széntartó nélkül gyûrûvel, alig jött füst. pedig aluból csináltam neki hõfogót is.
Sõt syska is hülye.
egyébként van, hogy még úgy is marha szar íze lesz a dohánynak, hogy megfelelõen távol van a széntõl, igazából elég random dolog, hogy mikor sikerül igazán jól.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én alá szoktam rakni alufóliát és rá a széntartót. tökéletes, sehogy nemég meg, nemis tud.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Vaxi: nagyon ász csövek. amerikából mennyiért lehet hozzájutni? posta, egyebek.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
jobban megéri amcsiból rendelni.
Annak tisztításnak ajánlom kézmeleg víz + bolti citromlé, esetleg nagyon ritkán sterimob.
pisztácia: nekem bejött, 2haverom egyet szippantott bele, nemízlett nekik. 9/10
mangó: ebbõl én nem tudtam sokat szívni, nemjött be annyira. ez meg egyik havernak ízlett.5.5/10
tényleg csak ízlés kérdése.
az a lényeg jusson át ratja rendesen.
én 2réteg alut használok sok lyukkal, majd széntartó, és arra a szén.
még ez is sok, nemhogy 4rétegbõl 2x.
bár ha nagyon megtömöd, fullig, akkor lehet jól jön.
most gyûrût fogok használni mert nagyon megtömöm, valszeg egy aluréteg és széntartóval.
<Én sokszor kimosom a pipát, és a razant is>Én sokszor kimosom a pipát, és a razant is>
Fogom a kerámiát, és elõveszem a dohányt. Kicsit szétszedem a leveleket, és majdnem teli töltöm. Beleszívok az aljába, hogy könnyen lehet-e szívni. Letépek egy nagy fóliát, 4be hajtom, és ráteszem. sok apró pici lyukat teszek rá gombostûvel. ismét megszívom, hogy könnyen jön-e. készítettem egy körgyûrût, azt ráteszem a fóliára, majd rárakok megint egy 4be hajtott fóliaréteget. Erre kicsit nagyobb, de kevesebb lyukat rakok. Izzítom a félbetört coco-t, és rárakom a fóliára úgy, hogy legalább annyi lyuk legyen szabadon, mint a szén alatt. Hõtartósatykó a tetejére, aztán lehet okádni a füstöt. Egyszer nem égett meg a dohány, a második szívástól számított 50-70 percig sok, ízes füst van.
vortexnél más.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Sajnos már képtelen vagyok elszívni az öngyulladós szénnel készített pipákat, mert olyan szar mellékízük van.
pláne, ha sima csõvel kínálják.
én maradok a fakher/nakhla + cocobrico + vortex + razan combonál. (ebbõl sajna a vortexre még várok)
http://www.baharia.hu/index.php?lap=97¶m=1¢er=uj_termekek&term_id=676
Cocobrico szén azon kívül hogy nehezebb begyújtani, vélemény?
ha jól látom jóval olcsóbb, igaz csak nagyobb kiszerelésben van.
"1 kg-os kiszerelésû, a csomagban 72 darab kis kockát találsz, melyet a gázon begyújthatsz, és 1,5-2 órán keresztül adja le a hõt." 1590.00Ft.
elvileg mellékízek nélkül, mennyire igaz ez?
tapasztalatok, melyiket érdemes?:]
én mindig 800ftért veszem a nagy szenet 10bdos.
igaz pontosan 350ért fog hozni nekem ismerõs nemsokára.
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]