Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
volt egy link, ez.
elég durva.. nõket ábrázol drogozás közben. gondolom ez egy abszurd képsorozat, nem biztos, hogy valóság, de azért én érdekesnek és rémisztõnek találtam.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://vizipipashop.extra.hu/
Mi múltkor addig szívtuk ameddig már nem jött semmi 😄
Nah az ütös volt és másnap elég durca volt <#idiota>#idiota>
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
*pazarolni. 😊)
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
ráadásul ték.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A citromos mentás mindent visz nálam egyenlõre. A két almás nem igazán ízlett. A banános se volt felejthetetlen. A kólás úgy ahogy elmegy, tegnap jäger volt a tartályban a kólakockák mellett és így en m volt rossz!😄
amúgy nem hiszem hogy bármi baja is lehet a dohánynak, persze azon kívül hogy kiszárad és veszít az ízébõl.
1. Miért van az,hogy én úgy tudom,hogy a vizipipa világnap június 9-én van?
2. Van valakinek romlott dohányos élménye? Hogy lehet megállapítani egy dohányról,hogy romlott?
wow kozben az ember olyan figyelmetlen, es butacska 😞((
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
mentolos rulz
hogy mennyi fogyott? hehe... sok, de mégtöbb fog 😊
Egyébként Ti nem úgy méritek, hogy mennyit vettetek eddig és mennyi van még belõle??
A jeget már én is próbáltam, de annyira nem volt erõs hatása nálam.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Eper: Gyengus az ize, eperszörpöt toljatok a tartályba, és összeragad(!) a szátok utána.
Medvecukor: Nagyon finom, nagyon kijön az ize, ettöl még magában is összeragad a szátok 😄
Kola: Ennek szintén gyenge az ize, fagyasztott kolakockákkal nagyon finomra lehet varázsolni.
Pisztácia: Szerintem eléggé marcipános hatása van, annyira nem jött be.
A legtöbb gyümölcsösnek gyenge az ize, pl szölö, alma, egzotikus, tartállyal játszatok...
Kedvenc keverékeim:
Menta a citrommal nagyon tuti!! 2:1 arányban ajánlom keverését citrom:menta arányban.
Ha már nagyon elegetek van a nyárbol: tartályba jégkockák, vizzel felönteni, majd mentás dohányt tölteni. Megfagytok 😄DD
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Nálam 3*10 szén fogyott el... bele se gondoltam még, hogy már ennyiszer pipáztam! <#vigyor3>#vigyor3>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Kedvencek:
Kóla, narancs, citrom, mentol, pisztácia és a Tropicana amit legutóbb vettem.
Sárgadinnyést kipróbálom. Én se szeretem semmilyen formájában, talán nekem is változik a véleményem 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
- Mi van a jó pap sírjára írva?
- Tanulmányait befejezte.
Bocs az offért<#lookaround>#lookaround>
De azért én is kipróbálnám a sárgadinnyét. Igaz, én se szeretem😊
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ami viszont kellemes meglepetést okozott, az a sárgadinnye. régebben nem szerettem a gyümölcsöt sem, de egyszer kipróbáltam a dinnyés dohányt és azóta rá vagyok kattanva, minden formájában. annak viszont tényleg kellemesen markáns az íze SZVSZ.
hogy mennyi szén fogyott eddig? háát, jó kerdés de nem kevés: szeptemberben vettük a pipát és a heti 3 alkalom átlagban biztos kijön. szóval az annyi mint...... (gyors fejszámolás 😊
11 guriga szén, de ez persze csak közelítõ szám, a pokerezést és házibulikat nem számolva 😊
Ti mennyit szívtatok eddig? Mértékegység: Szén<#duma>#duma>
Cappucino: Nekem egyáltalán nem tetszett. Füstje volt rendesen, de az íze talán (hangsúlyozom, talán) a cappucino utóízére emlékeztetett csak halványan. Mert egyébként semmilyen íze (illata) nem volt. Akikkel szívtuk, senkinek nem tetszett.
Kardamóm: erõsen mentolos beütésû indiai fûszer. Én kétszer szívtam, de egyszer sem tetszett igazán. Csak erõs dohányosoknak (pipásoknak, vízipipásoknak) ajánlom! Keverve talán jobb, de csak ha szereted a mentolt.
Eper, kétalma, narancs, kókusz, vanília: COOOL!