Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
öngyülladó szén.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Siluro
Mi, haverokkal kimentünk a város szélén lévõ hidroglóbuszhoz szalonnást sütni. Aztán akácfából raktunk tüzet. Amikor az parázslott már, rá a pipára, narancsos dohányra iszonyúan finom íze lett tõle. Lehet, hogy az elfogyasztott pia mennyisége is rásegített, de akkor is yoo volt. Szóval nem csak a sima faszén yoo hozzá.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

light00
Hogy érted, hogy konkrétan mit csináltam vele? Ha jol értem, azért arra vagy kiváncsi, mit szerencsétlenkedtem vele. Hát ugye a faszén se nem kerek, se nem szimmetrikus. Igy farigcsálni kell belöle, hogy ne logjon ki a tartobol, lapos legyen az a része, ami hozzáér a dohányhoz, hogy ugye viszonylag nagy felületen érintkezzenek. A faszén tény és valo gyorsabban ég, de megfelelö méret esetén simán eltart addig, mig a hagyományos. Két személyre tesztelve böven elég. Nagyobb összejövetelekre azért még bolti szenet használok.
Amugy 1 szén/adagot nekem mindig sikerült eddig eltalálnom, sose veszett kárba eddig nálam se szén, se dohány.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

skajwa
Mert konkrétan mit csináltál vele? Nálad sokáig égett a szén? Nekünk hamar cserélni kellett...

light00
pedig általában az a faszén 😊
Ha nem jött be, nem jött be, nálam jobb lett az ize kicsit, nem volt olyan kaparos, de persze sokat baszakodtam a szénnel, mire ugy nézett ki, hogy rá lehessen tenni a dohányra.

skajwa
De amúgy konkrétan milyen faszénre gondoltatok? Mert már írtam hogy a grill faszén nem jó nálam...

skajwa
Nekem is rendben!😊

Ok

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

j0nNyKa
legyél hát

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lacee
hajrá 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

light00
topiknyitonak oda egy pont 😉

Én elvállalom, ha tiis beleegyeztek.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Vaxi
Ha valaki házigazda akar lenni, dobjon Stnek egy privi üzit, úgy hamarabb megkapja a jogot!

j0nNyKa
hopp tényleg, kéne házigazdi
fölöslegesen nem dolgozok, kerítsetek házigazdit 😊

light00
igen, esetleg a faq-ba be lehet rakni a majdani wiki szocikk linkjét, de külön kellene megcsinálni.

Vaxi
szerintem azt külön is meglehetne csinálni

Lacee
meg aztán kéne egy házigazda is, aki berakja 😊
amúgy a faq egyet jelentene a wikipediás szócikkel is, nem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vaxi
Egy mindenre terjedõ faq jó lenne, és akkor ki is lehetne linkelni a logo alá.

rendben, mimeg összegyûjtjük az anyagot.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

light00
nem ugyanaz ha egyböl lehuzol egy feles pálinkát, és ha szivoszállal szépen lassan. ha nem hiszed probáld ki.

j0nNyKa
este osszevagom a faq-t a boltos link alapjan, es beleirom, hogy forras: ezmegez
ha nektek megfelel

abszint+mentol? Attól gondolom tisztul a tüdõ/torok minden😄

Lacee
nem kell kizárólag töményet tölteni bele, higíthatod vízzel vagy gyümölcslével is, pl narancsdohány + vodkanarancs, ilyesmi. esetleg ouzo/abszint + mentolos dohány 😊

Hmmm.
Rövidet meg sajnálom kipróbálásra😄😄
MElyik az, amelyik finom és hatásos?

Lacee
borral nálunk semmi hatása nem volt... attól még nektek lehet, csak gondoltam szólok.

Nemszivesen tennék a FAQ helyére egy boltot, attól függetlenül jó és a FAQ ban helyet kap töb más bolt társaságában. Ha összeszedjük az anyagot akkor ezt valaki megtudná csinálni normális kinézetûre?

Ha rövidet iszol, akkor azt úgyis lehúzod rögtön nem?
Akkor ugyanott vagy mint szívószállal?

Nah asszem ezt kipróbáljuk:
A Bor: Csak igazán kemény pipásoknak való, akiket nem lehet bármivel zavarba hozni. Töltsük fel a vázát borral víz helyett, mely ízlés szerint lehet vörös vagy fehér, édes vagy száraz, mely utóbbi ütosebb. Egy szolidabb estéhez használj grépfrút levet vagy bármi ahhoz hasonlót. Tégy a tölcsérbe szolos molasses-t . Készíts 10 közepes lyukat a fóliára, és már csak az izzó szénre van szükséged.

light00
nagyonis. mintha szivoszállal innál vodkát, vagy vmi eröset. Azért függ attol is hogy mijen töménnyel szivod. De ha töménnyel akarod, akkor elég durván kikészithet, mert az alkoholgözök szinte közvetlenül a véráramba kerülnek, mig ha iszod a gyomor meg a máj feldolgoz egy jo darabot belöle. Végeredmény: meg fogod érezni.

Siluro
Én inkább South Parkot vagy Simpson családot vagy valami más filmet nézek géprõl. 😊 De van úgy, hogy csak elterülök, csend vesz körül pipázok és a gondolataimba mélyedek.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Alkohollal aki próbálta írja már le pls, hogy van-e hatása, húz-e a fejed tõle?

j0nNyKa
lehet, hogy ez reklamnak fog minosulni, akkor elnezest, nem annak szanom, de...
itt eleg jo kis leirasok vannak kezdoknek, nem kezdoknek egyarant

light00
Ájm hiör! 😉

Csinálhatnánk ide is egy FAQ ot nemgondoljátok?
Csakhogy aki bejön az ott is megtalálhassa könnyen hogy hogy kell használni a pipát a szenet hogykell tenni ilyesmik, ja meg persze összegyûjteni hogy ki milyen keverékekre "esküszik", amiket már elkezdtetek irogatni a topicba.
Kinek lenne kedve segíteni?

Ti milyen zenét szoktatok hallgatni pipázás közben? <#whatever>

light00
faszén. akár bolti akár házi készitésü. az a legjobb.

skajwa
Nem tudtok az öngyúlladó szeneken kívül vmi más megoldást? A sima grillszenet már probáltam de az nem igazán jött be, mert hamat cserélni kell, meg fura az íze...

Apus
Nem szén az barátom. A csõben levõ öntési maradványok potyognak ki néha. Én anno szétszedtem egy ilyen csövet, azhittem gégecsõ de nem az, hanem fekete mûanyag cucc. Nammost szokása néha potyogni, de a facsöcs amit a pipára teszel az is szemetel idõnként, néha mosás után is, meg amikor új. Forgács, miegymás. Hiába, az arab higiénia azért hagy kivánnivalót néha 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

light00
két lehetöség is van:

vagy nem takaritd rendesen az eszközt

vagy nem hagyod mig begyullad a szén. mikor még moho voltam én sem hagytam végigégni a szenet és jöttek igen fura darabkák a számba.

dtk1985
Ilyen nekem is elofordult nagyon sokszor. Sztem a csoben lerakodik egy kis viz meg por aztan a viz elparolog egy ido utan es az apro ropogos szemetdarabkak ottmaradnak. Mindig fellogatom a csovet es kifujom belole a piszkot es minden ok.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Az meg úgyszintén lehetetlen, mert a készülék legfeljebb egy hónapja van meg. 😞 És ezek az apró, szilánkszerû akármik szénbõl vannak, ez látszik a színükön (teljesen fekete) is.
A vízen nem megy át a szén. Max a szívócsõ bomlik szétfelé.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hi mindenkinek!

Többször elõfordult már, hogy a begyújtás után, mikor elkezdtem szívni a pipát, apró, el nem égett széndarabok jöttek át a szerkentyûn, és azonnal ki is kellett mennem kiköpni a pocsék ízû fekete cuccot. Volt, hogy még a kezdõ slukkok után késõbb is szívtam be széndarabkákat. Mi okozza ezt, mit cseszhettem el, és alkalmasint hogy küszöbölhetõ ki a hiba?
(Fóliát használok a dohány alatt és a dohány és a szénkorong között is. A felsõ rétegre 15-20 lyukat teszek.)

Elõre is köszönöm az infókat/tanácsokat!
light00
mondjuk az eredetre gondoltam....de ahogy gondoljátok
kutatok akkor ezerrel énis 😉

Lacee
köszi, bár nem hiszem hogy nagyon enciklopédiába illõ a szöveg... így elolvasva pl a 'hatások' rész elég méretes baromság.
közösségi oldalnak jó, zenékkel-képekkel-receptekkel, de wikipediához szerintem nem használható. majd meglátjuk 😊

light00
Jó ötlet, némi forrásanyaggal remélem szolgálhatok. Nézzetek körül, hasznos oldal.

Lacee

NonsenS
Okok.

Bar angolon sem nagyon talaltam, de meg annyira nem is keresgeltem.

Bocsi, de valamit elcsesytem a bill.-emen

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Lacee
jó ötlet, elsõ lépésként szerintem érdemes lenne lefordítani az angol szócikket, és azt alakítgatni. vizsgaidõszak után benne vagyok, addig tanulás van :S

Vaxi
"éppen most olvasgattam egy vizipipás fórumot. persze ott is azonnal jöttek a "füvesek" és belekevertek mindent, elkezdõdött a veszekedés, hogy ki hogyan vélekedik az egészrõl."
csak gondoltam bevágom.

NonsenS
Megcsináljuk Wikipedián a vízipipa szócikket???

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;