Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne essünk olyan csapdákba, amikbe én estem már, hogy egyszerûen nem tetszik az íze. Tudom, ez nagyrészt ízlés dolga, de ha valami rossz ízû, akkor nem sok embernek tetszik.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hú gyerekek vettem Tropical dohányt, állati jó. Minden gyümölcskedvelõnek ajánlom, erõteljes az íze.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
nem elég hogy rossz topic, de még a hejessirás sem stimmel... vagy külkereskedelmi játék 😊
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Lehet autókat importálni a játékban?
A kolákaockákat ezért szokás citromlével felönteni, hogy tényleg ne maradjon benne gáz.
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Nekem is ugyanezek a kérdések fogalmazódtak meg, mint amiket feltettél, csak én már ki is próbáltam õket.
1. Után szoktam én is tölteni néha dohánnyal, ha az elfogy. Viszont a füstje nem lesz a régi egyrész, másrészt a dohány sem "ég" ki normálisan. Tehát pocsékolás.
2. A széntartót én is megfordítva használom, hogy több férjen bele, és hogy ne égjen meg a dohány. De ha rendesen megtömöm és többen jól megszívjuk a pipát, akkor a dohány megég és tényleg olyan rossz íze lesz. De ez normális széntartóval is igaz persze, sõt ott jobban, mert közelebb van a dohányhoz.
Tessék kísérletezni😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Fahéjas? a kolás?? nem tudom hogy hoztad össze. Szerintem elötte fahéjasat szivtál. Az efféle nagyon erös dohányok "beeszik" magukat, tehát megmaradtak a csöbe, ilyesmi. A mentolos után is mindig mosni kell, mert az utána lévönek mentás ize lesz. Akkor ezután is mindig kell mosni. És a kolást ugy probáld, hogy a tartályba kolát, vagy fagyasztott kolakockákat teszel. Kihozza az izét, a kolás is tipikusan gyenge. ÉS citrommal nagyon finom keverék.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Meg kaptam hozzá egy ilyen széntartót, amit ugye alufólia helyett tudok használni. Ugye ez egy mélysztett kis valami. Na most olyant lehet csinálni, hogy megfordítom és így kiemelkedik a kerámia síkjából? Mert így több dohányt lehetne bele rakni.
Jo mulatást hozzá.
1.: elvileg ha birod a forrot minden további nélkül ujratölthetö, csak lehet pazaralod a dohányt mert el fog utána hamar fogyni a szén, a dohány meg épp felizzott, és a töltet kárba veszik (ne, égett doháynt ne szivj, legkisebb mértékben sem. ne. de tényleg ne.).
2.: persze hogy kell, mint minden részét a pipának, szép csillogos-villogosra! 😄
lehet kapni "hozzá" kefét, ami hosszu és keskeny, de nem ajánlatos, mert elöfordul hogy beleszorul a kefe és csak a macera van vele. Inkább tökölj egy fél orát, hogy vizet engedsz bele, befogod a kivezetöket, lötykölöd kicsit, majd kiöntöd (szép guszti kis sötét lötyi...hmmm...). Majd mégegyszer. majd mégegyszer. majd...
(majd plz mondd el milyen megörjit a kiváncsiság<#idiota>#idiota>)
Nekem most olyan van, de még nem jutott idõm kiprobálni 😊
light00: a kardamon az eléggé fura, engem valami kenõcsre emlékeztet az illata, de pippantva mentollal nagyon jó. érdemes mindenképpen keverni, ahogy pl. a rózsást is, mert sztem magában elég gáz.
És igen, ha normálisan be van csomagolva, igen sokáig elállnak. Eddig még nem jutott idöm "lemérni", meddig, valahogy mindig elfogytak 😄
én meg csak azért mondtam a sárgadinnyét mert az meg finom.
Egy igen megbizhato webshop, amit én is személyesen ismerek, a vizipipa.uw.hu. Kukkants be oda.
Na hazértem és a bezsámolo:
Öszintén szolva jobb is lehetett volna, de a szervezés nem volt tökéletes igy kb 2-300 pipás szét volt szorva az egész szigeten, még hazafele uton is találtunk jopárat. Az egész egy nagy közös pipázás volt, az eredeti helyen ugy 60an voltunk, de tiszta jol elpöfékeltünk. Lehetett barterolni, kostolgatni egymásét meg dumálni szokásokrol erröl-arrol.
Az egészben a fejlemény annyi lett hogy minden honap elsö szombatján összegyülünk ugyanott, további informácio itt 😊
csak gondoltam arra, ha valaki(k) kijönne(ének) akkor lehetne egy ilyen forumos találkozot összeszervezni, hogy annyira ne magányoskodjunk kint (annyira mégse pölö haverok..), és lenne egy kis délután, hogy eldumálgatnánk ki hogy szokta, megcsodáljuk egymás szerszámát (kéretik nem félreérteni 😛) estébé.