Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha kitalálsz, akkor szivesen felajánlom a pipámat, habár dohány nálam is lesz 😄
Tudod hol szokott lenni? 😄
(igen)
Najo ennyire nem drasztikus a helyzet, de hidd el, erös. Én annyira nem szeretem az alkoholt, de kb 2:3 arányban keverem, a gyümölcslé javára.
én fele-fele, esetleg 3dl szesz-2dl lé arányt ajánlanék, de szubjektív vélemény.
"Csajok kábitására"(<#whatever>#whatever>) ajánlom a csokilikört, csokikrém+whisky keverék, kicsit tömény, de ha jol tömsz akkor állat csoki ize van(Y)
Black Velvetet inkább idd meg, a vodka valo pipába<#idiota>#idiota>
#732: ne legyen repedt a tartály és a kerámia. Ne eresszen a tömités, meglegyen a szelep. Ugy ellenörizheted, hogy befogod a kerámiát és belefujsz a csöbe.
Bade: vásárláskor a legfontosabb, hogy ellenõrizd a szívócsövet, hogy légmentesen zár-e (befogod egyik végén, szívod/fújod), illetve hogy tudsz-e rajta keresztül levegõt venni, jártam már úgy egy ajándékba kapott pipával hogy tele volt nyomva a szipka vége folyékony ragasztóval(!) persze ez csak akkor derült ki mikor félbevágtam.)
a másik ellenõrizedndõ szerintem a fém és az üvegrész illeszkedése, bár ez annyira nem lényeg, mert adnak hozzá gumibetétet. ja, és nem mindegy hogy van-e csapágyas szelep a cuccon, az akadályozza meg a vizet, hogy véletlenül a dohányhoz jusson.
aszem ennyi 😊
Van egy üveg Black Velvet-em<#finom>#finom>, és nemtom hogy megigyam-e este, vagy a pipámnak adjam.
Valószínûleg a pipába öntöm miután megkóstoltam<#idiota>#idiota>. Ezért tippeket várnék hogy milyen dohányt használjak hozzá? Van 1-2 ötletem, de hátha olvasok valami jobbat<#buck>#buck>Kólás ugrik be elsõre, de a kólás dohány nekem nem nagyon jön be(pedig szeretem a kólát). Eddig a narancson, esetleg szõlõn gondolkozok. Várom az ötleteket! 18 óráig aktuális, utána már lesz ami lesz.<#eplus2>#eplus2>
Az érdekelne még,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Mert ez alaszka vodka.
ajánlom a finomszesz+ kristálycukor kombót 😄
vodkán gondolxunk de a fél literes 1300 , szóval azt inkább vizezzük, nem tudtok valami olcsót, és ESTELEG finomat is?
Akármi lehet...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4