Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
A Sultan tomegkozlekedessel kb 5-10 percre van a blahatol, tehat nem fog ramenni egy egesz napod semmikepp sem :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

és miskolc környékén nemtudtok boltot?
Lacee
mindkét boltot meg tudod nézni max egy óra alatt, utazást beleértve. megéri!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hát az a gáz h csak pár napot leszek fennt pesten és nincs idõm bejárni mindent h megtalálam az új megfelelõ pipájt😊
Apus
Pipáért inkább a Blahához menj, ott mindig van akciós. Mondjuk sokkal kisebb a választék, de megéri.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

jó okés😊 csak az a baj h nincs árlistájuk...😞
Apus
Tuti. elvégre viheted ajándékba is. Hamutartót is vehetsz az Ikeában 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

sultanba adnak 18éven aluliaknak is pipájt?
light00
Felölem bárhol lehet, akár Szegeden, amit multkor emlitettek. Csak legyen!!! 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lacee
nekem augusztus 7 vagy 13 jobb lenne, akkor "csak emiatt" fel tudok mmenni (másnap sziget 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

light00
A kis lejma<#idiota>
Ha kitalálsz, akkor szivesen felajánlom a pipámat, habár dohány nálam is lesz 😄

augusztus 3-4-5 ezeken a napokon leszek fennt majd én viszem a dohányt a többi a ti dolgotok😄
light00
Ha már itt tartunk, a topiktalival mi lesz?

light00
Leadtuk a füstjeleket a Jihadnak. A fene, ennyire egyértelmü volt? 😄

Lacee
no igen, füstalapú anthrax a Margitszigeten 😄

Apus
biztos azthitték, valami Jihad arcok vagytok 😄

light00
Voltam már párszor nyilvános helyen, de eddig csak bámultak, nem (mertek?) odajönni.

light00
Az hanyadika lesz? Ha nem dolgozok, tuti kinn leszek!
Tudod hol szokott lenni? 😄

mert augusztus 1.hétvégéjén mejek fel pestre és jó lenne találkozni pár pipással
Apus
Csövik nem mennek lejmolni? Mi anno piázni mentünk, szó nélkül odaültek és pumpoltak 😊

Lacee
ha egyszer Budapesten leszek, akkor kimegyek én is... 😊

light00
minden honap elsö szombatja rulz! <#eljen>
(igen)

innen ki szokott még le járni szombatonként a margitszigetre pipázni?
light00
ugyanaz mintha innád, csak a tüdödet marja, nem a gyomrodat.

zsolesz92
jah és egyébként mennyire lehet benne érewzni a szeszt? esetleg valami rossz íz? vagy csak csipõsebb? még sose probáltam, meséljetek 😄

zsolesz92
én is igy gondoltam, 1 hogy én sem akarom ANNYIRA kiütni magam, 2 h a csajok elég gyengék xD jah és nem 1 tömés lesz 😄

light00
Sokat számit, hogy mennyire birod a piát. Egy felessel nem mész sokra, ha tiszta vodkán szivod át az egy egész tehéncsordát kiütsz egy hétre.
Najo ennyire nem drasztikus a helyzet, de hidd el, erös. Én annyira nem szeretem az alkoholt, de kb 2:3 arányban keverem, a gyümölcslé javára.

Lacee
ez nem koktél, hogy kõbe vésett arányok legyenek, tegyél amennyi jólesik 😊
én fele-fele, esetleg 3dl szesz-2dl lé arányt ajánlanék, de szubjektív vélemény.

zsolesz92
milyen arányban legyen a vodkameg a gyümölcslé? 5 dl-t kell össz tölteni bele. felest azt mondták sok lenne, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. azt ne monnyátok h tisztán vodka mert nem fogok beleönteni egy üveggel 😉

5m0k3r
Hát erre én is gondoltam. Azért a biztonság kedvéért megtöltök egy másik kerámiát is valami dohánnyal. Ha bejön a tiszta alma akkor is jó lesz utána.<#nevetes1>

light00
Valamennyi dohány igyis kell mellé, mert maga a reszelék nem elég sok s nem elég tartos, hogy érdemes legyen pipázni. Azért legalább egy 1:' arány kell. De probáld ki, hátha neked mégis megy anélkül is.

5m0k3r
Háát, eredetileg én is Vodkát akartam, de az drágább volt, és erre futotta a mai keretembõl.<#confused> -Lehet hogy dohány helyett reszelek rá almát. Az délutánnra ki is szárad annyira hogy szívható legyen.<#idiota>

light00
neee, szénsavasat tényleg ne.
"Csajok kábitására"(<#whatever>) ajánlom a csokilikört, csokikrém+whisky keverék, kicsit tömény, de ha jol tömsz akkor állat csoki ize van(Y)

Black Velvetet inkább idd meg, a vodka valo pipába<#idiota>

#732: ne legyen repedt a tartály és a kerámia. Ne eresszen a tömités, meglegyen a szelep. Ugy ellenörizheted, hogy befogod a kerámiát és belefujsz a csöbe.

Lacee
szénsavassal semmiképp!

Bade: vásárláskor a legfontosabb, hogy ellenõrizd a szívócsövet, hogy légmentesen zár-e (befogod egyik végén, szívod/fújod), illetve hogy tudsz-e rajta keresztül levegõt venni, jártam már úgy egy ajándékba kapott pipával hogy tele volt nyomva a szipka vége folyékony ragasztóval(!) persze ez csak akkor derült ki mikor félbevágtam.)
a másik ellenõrizedndõ szerintem a fém és az üvegrész illeszkedése, bár ez annyira nem lényeg, mert adnak hozzá gumibetétet. ja, és nem mindegy hogy van-e csapágyas szelep a cuccon, az akadályozza meg a vizet, hogy véletlenül a dohányhoz jusson.

aszem ennyi 😊

5m0k3r
Az ár a mérettõl függ. a 47-es pipák (amit már érdemes megvenni) 5000 körül mennek. De ne sajnáld a lét a pipára, mert azt csak egyszer kell megvenni, dohányra + szénre 3 hónap alatt többet költesz.<#idiota>-Ha használod rendesen a "füstölõt".

Mennyi egy izipipa? megyek melózni, hátha veszek egyet. Igaz itt nem messze van valami kocsmaszerûség, inkább bár, ott azt hírdetik hogy van vizipipa. 😊

5m0k3r
Hali Mindeki!
Van egy üveg Black Velvet-em<#finom>, és nemtom hogy megigyam-e este, vagy a pipámnak adjam.
Valószínûleg a pipába öntöm miután megkóstoltam<#idiota>. Ezért tippeket várnék hogy milyen dohányt használjak hozzá? Van 1-2 ötletem, de hátha olvasok valami jobbat<#buck>Kólás ugrik be elsõre, de a kólás dohány nekem nem nagyon jön be(pedig szeretem a kólát). Eddig a narancson, esetleg szõlõn gondolkozok. Várom az ötleteket! 18 óráig aktuális, utána már lesz ami lesz.<#eplus2>

BADE
Köszi a válaszokat!
Az érdekelne még,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zsolesz92
tényleg, ez okos... köszi..
szerinted szénsavassal is mehet?

Lacee
no igen, a vodkát ne vízzel higítsátok hanem mondjuk narancslével, vagy bármi más, a dohány ízéhez passzoló cuccal.

Lehet hogy gyümivodkát ki kéne próbálni.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

zsolesz92
nem sok, csak GONDOLTAM hátha tudtok valami olcsóbbat, ennél is kommerszebbet 😄
Mert ez alaszka vodka.

Lacee
hát figyu, ha az 1300 egy üvegért már sok, akkor ne várd hogy az íze is jó legyen...

ajánlom a finomszesz+ kristálycukor kombót 😄

zsolesz92
haver vizipipa.comrol rendelt...

zsolesz92
Sziasztok, csak az uccsó hozzászólst olvastam el, és énis ezzel jövök hozzátok. Olyan piát szeretnék, ami olcxsó, szagtalan, és bele lehet tenni pipába, csajok kábítására... Ne rossz dolgokra gondoljatok...😄
vodkán gondolxunk de a fél literes 1300 , szóval azt inkább vizezzük, nem tudtok valami olcsót, és ESTELEG finomat is?
Akármi lehet...

Vodkával. Az az odabaszós.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Visszakanyarodva a borra, én próbáltam a száraz a fehéret, igaz jó szar minõségû volt, de pfááj... Nem jó! :S Meg semmi hatása nem volt. Ezért írtam, hogy nem is ajánlom, de végülis hát kinek mi jön be. Legközelebb inkább töménnyel próbálkozok! <#buck>

light00
mi sem tudunk aludni<#idiota>

Lacee
ejj, ez nagyon egyszerre volt 😊

Lacee
sultan center a murányi utcánál, és a keleti fûszeres a blahától pár saroknyira az oktogon felé.