Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5m0k3r
Még nem szívtam, de a héten tervezek valami ilyesmit.<#vigyor>
Vettem egy üveg fehér rumot, meg pár citromot, és barnacukrot. Na ebbõl akarok valami koktél-félét csinálni és azt a pipába víz helyett, mondjuk kólás, vagy citromos dohánnyal.
Csak nehogy megint bekóstolgassuk az összes piát, mint a múltkor.<#idiota>

skajwa
Bacardi-kólás pipát szívott már vki??😄

skajwa
Amúgy ha úgy reszelitek bele a dohányba a narancs-citrom héjat, hogy elkeveritek, akkor tovább jó. Ha csak a dohány tetejére reszeltek, az tényleg 2-3 szívás után elég.

Apus
jó is hogy mondod, megyek Zamárdiba vagy 2 hétre, viszem az apparátot 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Most a hétvégén volt a zánkai gyermektábor területén a BALATONE fesztivál, és kint a strandon szívott egy társaság egy icipici barna pipát, én meg sóvárogtam és szidtam magam hogy nem vittem én is.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ha rám gondolsz akkor nem , mert én vonyarcon voltam 😄 de majd ha zánkán járok integetek neked 😛😄
Nem te szívtad Zánkán azt a pici barna pipát?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Apus
Szerintem nem lesz bajod ennyitõl, a kipufogógázban is több a károsanyag mint abban a bolhafasznyi ólomban. Én mondjuk megszûntettem a kis pipámon a szelepet, ugyanis eltûnt nekem is a golyó. Raktam rá zsugorcsövet és kész. Ha túl sok a füst a vázában, inkább leszippantom tüdõre, minthogy kieresszem a szelepen 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hello all. Kérdésem az lenne, hogy elvesztettem pár hete a csapágygolyót, a pipa takaritása közbe <#szomoru1>. Nem tudtam venni ,mert siettem Balatonra, úgyhogy raktam bele egy horgászólmot <#confused>. Jól müködik, de nem káros? Vhol mintha még a suliba v neten hallottam volna h az ólom mérgezõ anyag 😛 bár ez tényelg nem biztos <#vigyor>
zsolesz92
üdv. kiprobáltuk a vodkás vizipipát, már kicsit be voltam csipve, és véletelnül a fél üveggel beleötöttem, sokaknak izlett, de én nem birtam egyszerre 2nél többet beleszívni, mert hányingerem lett, viszont a hûsítõ hatása nagyon tetsdzett. narancsos dohánnyal toltuk, a vodka narancs volt tartályban, utána kiprobáltam szén nélkül is, uolyan volt mint meggyújtva, lol 😛

light00
Tultömhetted a pipát, vagy egyszerüen csak egyedül zivsz el egy egész adagot. Az emberi szervezet ne ekkora nikotinadagra lett kitalálva, ha egyedül pipázol kevesebb dohányt rakj bele. Ha én egyedül pipázok egy egész adagtol vagy jo orán keresztül szédülök, nem is birok semmit csinálni. Tudni kell szünetet tartani, mert az agyad nem kap oxigént.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

5m0k3r
De esetleg próbáld ki másik fóliával, vagy a szenet a másik oldalával rakd rá!

5m0k3r
Hali.
Nem hiszem hogy a fólia miatt lenne, inkább a dohányt nem bírod. Elõfordul hogy valaki nem érzi jól magát tõle<#szomoru1>, bár ez inkább ott kezdõdik hogy fullad, köhög mikor szívja.
Nekem is van 1-2 olyan aroma amitõl cseng a fülem, vagy sípoló hangokat hallok<#idiota>, és nem vagyok õrült a hangok szerint sem!<#eplus2>
Viszont van aminek csak az ízét érzem és semmi extra.<#nemtudom>

hi van egy kis poblémám foliával használom a pipám és folyton rosszul vagyok utánna ez mitöl van? a folia matt teteje van felül gyürü is van benne
Risu Führer
rendeljetek inkább a netrõl dohánymentes tölteléket.keresstek rá googleban.különben ha valaki rendel az nekem is szólhat 😛

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

5m0k3r
Igazad van hogy el kell találni a középutat, de nekem így is kb. 20 perc alatt égett el egy tömés ebbõl az almásból.<#confused>
Lehet hogy kéne hozzá valami adalék ami nem engedi olyan gyorsan égni.
Dohánnyal azért nem kevertem össze, mert akkor már nem dohánymentes,<#vigyor1> és nekem az volt a célom hogy dohánymentes füstölnivalót készítsek. Persze ebbõl adódhatott hogy nem volt füstje, most hogy jobban belegondoltam, nem valószínû hogy az almának valaha is lesz akkora füstje mint a dohánynak.<#buck>
Na mindegy, még fejlesztgetem a technikát, hátha egyszer tökéletes lesz.<#vigyor>

BIG Money7
<#kuss>

Lacee
(bólogat)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

light00
Ez a cikk meg nagyon loálos szánalom. Nem akarok sokat hozzáfüzni, de olvassa vissza bárki a topikot és ezerszer le lett irva nem egy embertöl az egész ellenkezöje. Na EZ a marketingfogás. -.-

light00
A pipába nem a füst, hanem az iz a lényeg. Épp arra kell rámenni. A tul füstös tömés elrontja a pipázást, rontja a dohány izét, köhögtetösebb, blablabla...
Másrészt ha nagyon kiszáritod, nagyon hamar elég a dohány. Ugyhogy vagy meg kell találni a középutat, vagy a száritott almát keverd el kétalmás dohánnyal.

zsolesz92
nem probálod ki hogy mézbe beleforgatod?

5m0k3r
Na most szívtam reszelt almát!
Lereszeltem, utána kb 4 órára kitettem a melegbe száradni, aztán simán betömtem a kerámiába, rá a gyûrû, fólia, szén...
(A citromot elfelejtettem a nagy izgalomban<#vigyor4>)
Hááát.. az íz olyan volt mint a sült alma, illata is hasonló (mindkettõ kicsit gyenge). Füstje sajnos nem nagyon volt (kb mint a ciginek)<#confused>.
Lehet hogy az volt a baj hogy nem hagytam eléggé kiszáradni, de ezek alapján mûködhet a dolog.
Legközelebb kicsit türelmesebb leszek.
Ha valaki próbált már hasonló megoldásokat, és jobban sikerült, várom a tanácsokat!

Lacee
reszelt citrom, narancs, kevés fahéj, ilyesmi.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

5m0k3r
Hát én egyszer próbáltam citrommal. Pontosabban lereszeltem a hélyát, és azt tettem a dohány tetejére.<#finom> Nagyon kijött a citrom íze, csak 2-3 szívás után elmúlt. Gondolom elégett hamar. Nem is tudom miért nem csináltam ilyet azóta.<#pardon1> Szerintem a holnapi reszelt-aszalt almába keverek , és ha el lehet szívni dohány nélkül, megírom milyen volt. Már vagy egy hete készülök a dohánymentes töltésre, de eddig nem volt elég idõm rá.<#confused> Remélem sikerül.<#vigyor>

zsolesz92
sziasztok, eszembe jutott még 1 dolog,amit bulin ki szeretnék probálni, valamit tenni a dohány közé... persze, nem füvet, hanem valami háztartásbeli cuccot, gondolok itt narancshéjra, stb.
olyanokat mondjatok pls amiknek intenzív íze van és fincsi lehet dohány közé/vízbe(bár nem tom ilyet lehet e)
ja meg azt is pls, h ha a narancsreszeléket bele akarom tenni dohány közé, elõször áztatni kell, vagy mit kell vele csinálni? vagy kapásbol rá?

skajwa
Sztem nem jobb egyáltalán. Én csak azt mondtam hogy naraccsal finom. Amúgy a sima menta+méz is finom lehet.

Lacee
a csokimenta jobb, mint a sima mentolos? az nagyon nem jött be, fura utóíze volt.

skajwa
Én modtam hogy komoly a narancs-csokimenta😄😄!

Apus
Agyrém, hogy minden élvezetet kikiált a média holmi korunk pestisének. Persze amikor leparkol a nagyokos a tragacsával amivel rögtön fertõzi a környezetet, az nem érdekli. Magam részérõl leszarom, hogy mennyire káros, élvezem és kész. Ennyi kell csak hozzá.
A narancs/csokismentát én is kipróbálom, mindkét dohány nagy kedvenc nálam 😊

5m0k3r
Olvastam a narancsos-csokismentás témáról, és megkívántam. <#buck> Most azt szívon, tényleg jó. A csokismenta magában nekem elég üres volt(nem nagyon érezni a csokit. <#szomoru2> ), de a narancs feldobta, bár az magában is finom. XD
Tiszta csokis dohányt hol lehet kapni? Mert eddig nem találtam, pedig nagyon kéne!<#szomoru1> Szivarban bejött, gondolom pipával még jobb lehet!

5m0k3r
Hát ez tényleg érdekes!<#wow1> Várom a "háború" végét! <#vigyor2>
Viccet félretéve, tényleg egy hiteles eredményre lenne szükségem, mert ez érdekes téma.

cikkelemzés

tessék beszólogatni a cikkírónak, ha tudtok még újat mondani.

Ezt akoleszban haverral? Fuj. Koleszban csajjal? Jobb. Othon csajjal?
Egyébként eljöhetnél már halasra, egy közös vizipipázásra, szar ez a nyáriszünet. Egyik osztálytárs se akar eljönni pippantani.

NonsenS
Én is próbáltam egyszer szénsavassal. Gondolkoztam, hideg valamivel kéne csinálni (jégkocka nem volt), maradt a hûtõbõl a szóda. Blaaa. Valami hihetetlen szörnyû volt. Mint mikor az ember simán CO2-t szív be. Phujj.

Egyszer azt csináltuk, hogy megszívtam úgy emberesen a pipát, benntartottam, a másik végét a csõnek a szájába vette valaki és úgy, tüdõrõl-tüdõre ment a füst. És még ki is fújt az illetõ a végén egy kis füstöt😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Lacee
légcsõben meg tüdõdben rakódik le /felszívódik. szemléltetõ ábráért mosd ki a pipát, és az az undorító barna szutyok van benned is. biztató, nem? 😊

Szerintem akkor benyeled a füstöt!<#idiota>
Én ha egyszerre szívok sokat, akkor tudok beflesselni!<#vigyor>

zsolesz92
én meg amikor sokáig lent tartom a tömny füstöt, beszédülök, fõleg ha soxor egymás után.
tényleg, ha lenntartod sokáig, amreedig csak birod tök kevés füst jön ki... az hova megy és hol távozik? ha egyáltalán távozik...

Lacee
teljesen szubjektív, de én pipával gyakran érzem, hogy "elnehezülök" egy kicsit, pont, mint mondjuk egy-két sör vagy ennek megfelelõ egyéb dolog után. lehet hogy csak a nikotinra vagyok érzékeny? 😊

HiPPoNaX
Ne olyan jellegu tudatmodosito hatast kepzelj el egy vizipipatol, mint ha alkoholt vagy valamifele drogot fogyasztanal. Egyszeruen csak egy kellemes szertartas gyumolcsos dohanykeverekkel. Amennyiben megis az elobb emlitett szerek altal okozott bodulatra vagysz, akkor persze az is megoldhato (ld. #779), de alapvetoen nem errol szol a vizipipazas.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

degenerator
vonzódik hozzá a mágnes, csak kérdem, hogy van e valami másfjata hatása is.....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Lacee
miért lenne olyan mint a cannabis? dohányt szívsz, csak vízen (vagy más folyadékon) keresztül megszûrve, ezáltal kevésbé káros, és kellemes hõvös a füstje.
igaz, nem sima dohányt kell beletenni, hanem mindenféle aszalt gyümölcsdarabokkal és mézzel/melasszal dúsítottat, ettõl lesz különleges íze. (ha nagyon vonzódsz a fûhöz, tehtesz bele azt is a dohány mellett.)

degenerator
mint a cannabis, vagy mi?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Apus
tömény élvezet. pláne szex után 😊

zsolesz92
dehogy is!!!
hanem fél litert veszünk...
abbol kb 2 deci megy a vodkába... az jó lesz monnyuk 5 tömésre, több talán nem kell, és akkor marad 3 dl inni.
de ha ma kiprobáljuk ki kell burítani a 2 dl vodkát és bulin ujra 2dl és 1 deci marad inii...

degenerator
ennek a vizipipának milyen hatása van? még soha nem próbáltam.

Lacee
a nikotinos, redvás vodkát még meg fogjátok inni? az nem semmi.

zsolesz92
nem probáltuk ki mert rájöttünk, hogyha szombaton, buli elõtt avatjuk fel, nem kell belõle kiburitani a vodkát, igy inni is marad (tudod mi ilyen kis sporolosak vagyunk xD)

skajwa
én csináltam narancsos aftereight-et. 2/3Csokis menta + 1/3 narancs dohány. Sztem kajak jó lett.

skajwa
Na milyen volt a vodkás pipa?

zsolesz92
MOt fejeztük be a pipázást, tömtünk 2-t egy csoki-vaníliát ami nagyon fasza, meg egy narancsot asmi majd vodkával lesz igazi 😄