Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy üveg fehér rumot, meg pár citromot, és barnacukrot. Na ebbõl akarok valami koktél-félét csinálni és azt a pipába víz helyett, mondjuk kólás, vagy citromos dohánnyal.
Csak nehogy megint bekóstolgassuk az összes piát, mint a múltkor.<#idiota>#idiota>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem hiszem hogy a fólia miatt lenne, inkább a dohányt nem bírod. Elõfordul hogy valaki nem érzi jól magát tõle<#szomoru1>#szomoru1>, bár ez inkább ott kezdõdik hogy fullad, köhög mikor szívja.
Nekem is van 1-2 olyan aroma amitõl cseng a fülem, vagy sípoló hangokat hallok<#idiota>#idiota>, és nem vagyok õrült a hangok szerint sem!<#eplus2>#eplus2>
Viszont van aminek csak az ízét érzem és semmi extra.<#nemtudom>#nemtudom>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Lehet hogy kéne hozzá valami adalék ami nem engedi olyan gyorsan égni.
Dohánnyal azért nem kevertem össze, mert akkor már nem dohánymentes,<#vigyor1>#vigyor1> és nekem az volt a célom hogy dohánymentes füstölnivalót készítsek. Persze ebbõl adódhatott hogy nem volt füstje, most hogy jobban belegondoltam, nem valószínû hogy az almának valaha is lesz akkora füstje mint a dohánynak.<#buck>#buck>
Na mindegy, még fejlesztgetem a technikát, hátha egyszer tökéletes lesz.<#vigyor>#vigyor>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Másrészt ha nagyon kiszáritod, nagyon hamar elég a dohány. Ugyhogy vagy meg kell találni a középutat, vagy a száritott almát keverd el kétalmás dohánnyal.
Lereszeltem, utána kb 4 órára kitettem a melegbe száradni, aztán simán betömtem a kerámiába, rá a gyûrû, fólia, szén...
(A citromot elfelejtettem a nagy izgalomban<#vigyor4>#vigyor4>)
Hááát.. az íz olyan volt mint a sült alma, illata is hasonló (mindkettõ kicsit gyenge). Füstje sajnos nem nagyon volt (kb mint a ciginek)<#confused>#confused>.
Lehet hogy az volt a baj hogy nem hagytam eléggé kiszáradni, de ezek alapján mûködhet a dolog.
Legközelebb kicsit türelmesebb leszek.
Ha valaki próbált már hasonló megoldásokat, és jobban sikerült, várom a tanácsokat!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
olyanokat mondjatok pls amiknek intenzív íze van és fincsi lehet dohány közé/vízbe(bár nem tom ilyet lehet e)
ja meg azt is pls, h ha a narancsreszeléket bele akarom tenni dohány közé, elõször áztatni kell, vagy mit kell vele csinálni? vagy kapásbol rá?
A narancs/csokismentát én is kipróbálom, mindkét dohány nagy kedvenc nálam 😊
Tiszta csokis dohányt hol lehet kapni? Mert eddig nem találtam, pedig nagyon kéne!<#szomoru1>#szomoru1> Szivarban bejött, gondolom pipával még jobb lehet!
Viccet félretéve, tényleg egy hiteles eredményre lenne szükségem, mert ez érdekes téma.
Egyébként eljöhetnél már halasra, egy közös vizipipázásra, szar ez a nyáriszünet. Egyik osztálytárs se akar eljönni pippantani.
Egyszer azt csináltuk, hogy megszívtam úgy emberesen a pipát, benntartottam, a másik végét a csõnek a szájába vette valaki és úgy, tüdõrõl-tüdõre ment a füst. És még ki is fújt az illetõ a végén egy kis füstöt😊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Én ha egyszerre szívok sokat, akkor tudok beflesselni!<#vigyor>#vigyor>
tényleg, ha lenntartod sokáig, amreedig csak birod tök kevés füst jön ki... az hova megy és hol távozik? ha egyáltalán távozik...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
igaz, nem sima dohányt kell beletenni, hanem mindenféle aszalt gyümölcsdarabokkal és mézzel/melasszal dúsítottat, ettõl lesz különleges íze. (ha nagyon vonzódsz a fûhöz, tehtesz bele azt is a dohány mellett.)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
hanem fél litert veszünk...
abbol kb 2 deci megy a vodkába... az jó lesz monnyuk 5 tömésre, több talán nem kell, és akkor marad 3 dl inni.
de ha ma kiprobáljuk ki kell burítani a 2 dl vodkát és bulin ujra 2dl és 1 deci marad inii...