Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blaha és Wesselényi utca között van egy.
Szájtokrol nem szoktam rendelni, az majd mondd más.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Tudtok olyan boltot vagy oldalt,ahol jó minõségû vizipipákat lehet kapni?(Pesti boltokra gondolok)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
100 000? Az jo, most legalább már tudom, mennyit ér. Olyat bontottunk fel öcsém születésekor. Apám ajándékba kapta még évtizedekkel ezelött.
Egyébként az alkohol könnyen elpárolog és a tüdõben még jobban kifejti hatását, mintha orálisan a gyomorba adagolnád
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Minden ember izlése más, nekem a vörös aromája tehetett be, mert az elöször egy 5000es borral kezdtük(dehogyis volt az enyém, hova gondolsz), az kemény volt, utána lehet csak placebo maradt hogy a kannástol is irtozom 😄
és te prõbáltad vagy csak olvastad valahol? <#idiota>#idiota>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(és kannás rulez 😄D)
száraz vörössel az íze kicsit jobb volt. alighanem a bor fajtátja sem mindegy ám 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de komolyan, hamarabb berugsz mint egyébként. És sörrel a saját érdekedben..ne...tényleg ne...
(a bor meg izt ad neki)
MSN:[email protected]
3500ért odaadom!38cm!
Lehet érdekel a téma 😄😄 , ha komolyan gondoltad
Nagyon kicsi a világ: a lovason lakom ...
Csak még abban kérném a segítséged, hogy hol lehet ízesített pipadohányt venni? meg ügye akkor szened az van?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Pwaten pölö fogalmam sincs hol van pipázo, fogom a saját kis pipámat, kiülök valahova ligetbe, parkba és beülök pár orára 😄
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Mármint kávézóban? Ahol adnak vizipipát?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tud valaki szolnokon vagy a környékén, olyan helyet, ahol lehet vizipipázni???
Aki több dohányt akar szivni, az tegye kivülre a hengert, habár ez egyértelmünek tünik.<#idiota>#idiota>
(én kivülre szoktam tenni, s ugyanigy csinálom hengert)
Pedig nem szívom mint a porszívó, van mikor akár 2 percig is pihen, de minimum 10-20 másodpercet hagyok két szippantás közt.
Kis szénnel meg nem ég el a dohány akkor sem ha kevesebbet tömök.<#confused>#confused>
Igaz, nekem pont elég az az 1 óra, ha meg nem, akkor is.<#zavart2>#zavart2>
Pontosabban ha még szívni akarok, akkor is elég, mert utána inkább más ízt használok.<#vigyor>#vigyor>
De attól még az se lehet rossz, majd legközelebb azzal nyomom..<#wink>#wink>
Garantáltam jól fogjátok utána érezni magatokat!<#vigyor3>#vigyor3>
Bár nem olyan mintha meginnátok a cherryt, de télleg jó a bódító hatása, és megadja a hengulatot.<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
Na akkor beírom ide: http://www.kepfeltolto.hu/?img=2u1s <#duhos2>#duhos2>
Remélem ezért még nem tiltanak ki.<#guluszem1>#guluszem1>
Videót nem tudtam készíteni<#confused>#confused>,
de pár képet csináltam arról hogy én hogy alkalmazom a "Gyûrût": Tömés
Nekem még így nem égett be eddig.<#vigyor2>#vigyor2>
Üdv: 5m0k3r
amúgy mi nem jön össze? Itt van lépésrl lépésre az én metódusom: a kerámiát nem rakom dugig a dohánnyal, hanem egy kis helyet hagyok a pereménél. levágok kb 15-20 centi alufóliát (lesz egy téglalap), megfelezem (két majdnem-négyzet), az egyik fele lesz kilyukasztva a "fedél", a másikat pedig félbehajtom, aztán megint félbe stb.. egész addig, amíg egy csíkot nem kapok. aztán a csíkot körbe hajtva beteszem a kerámia pereméhez, majd rá az alufóliát, lyukasztás és jöhet a menet.
majd illusztrálom, de szerintem érthetõ így is 😊
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"These hookah blends are 100% herbal. They are a bit different from tobacco blends as there is no molasses or honey added to the flowers, only pure herbal extracts for flavor and enhancement."
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
dohány nélküli dohány 😄😄😄😄
ha találsz szólj! 😄😄😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.