Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
szebb

Van benne valami, a magassága mit határoz meg? jobb a magasabb?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
egy webshopon most láttam bruttó 6 k + postaköltség

#1508: szivesen! 😊
#1513: nézz körül és várom az eredményeket mert engem is érdekel 😄
zsolesz92
Gecc, én olyat tudok fingani hogy szagát ízét érzed szédülsz tõle hányingered van oxigénhiányos állapotba kerülsz, meg minden.

csm
tehát oxigénhiány 😊 arra gondoltam énis,csak nemtudom hogy ezt meg lehet-e szokni? a dohányadag rendben,kevesebbet akartam beletenni elõször,de nem volt íze,tehát muszáj volt még bele,de nem tömöm nagyon, mert drága a dohány 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

zsolesz92
na most megnéztem jobban, 35 cm-est nem veszek. 46cm-es van havernak az viszont nekem bõven elég.
Gyõrben mennyi körül mozog üzletben a 45-46 cm-es? nem tom melyik a valós érték

NonsenS
De miért kell három csõ? Ha nagy a társaság is, akkor is nem elég a kettõ?
Én általában meg szoktam lenni az egy csõvel is, habár kicsit kapós. Három csõvel bizonyosan hamar kimerülne, ráadásul - mivel könnyen megszerezhetõ a füstölgés élménye - le is értékelõdik a vízipipa slag fogásának eszmei értéke.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

na most vennék én is de fingom nincs milyet, milyet vek? 3 cso az alap de milyen magos legyen😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

NonsenS
Ehhez annyit, hogy sajnos tényleg nincs rá sok igény, viszont ha valaki esetleg hall ilyenrõl, az feltétlen azonnal szóljon nekem is, nehogy tovább terjedjen ez a csúnya, illegális dolog, hogy terjesszük itten a dohááánytot áron alúúl!<#idiota>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Én már több, mint 1 és negyed éve pipázok, s én is szoktam néha szédülni a sok szívástól.

A nikotinról: jól mondod Lacee az #1502-es hsz-edben: Gondoljatok bele: 0,5% nikotin az rengeteg!! Nem tudom, mennyi dohány van egy szál cigiben (ha tudjátok, légyszi osszátok meg), de abban olyan 10 mg körül mozog. Egy tömetnyi pipában kb 8-10 gramm dohány van, annak a fél százaléka 50 mg. 20 szál közepes cigi: 20*10mg=200 mg. És egy tömetnyi pipadohányban azért kevesebb a dohány, mint egy doboz cigiben. Szóval az a fél százalék inkább csak parasztvakítás, ugyanis az valójában rengeteg!

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

ati666
jo lenne csak akkor nem took ott leni, nagyon kossz az osszes infot es szombaton meek is veszek pipat meg minden mast is ami kell!!!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

light00
Nem, ha hideg, akkor (szinte) nem. A forró füst károsítja, de durván.

#1499: Tömésenként gondoltam, nem magához a pipázáshoz, sry hogy nem voltam egyértelmû. Én sem vagyok kezdõ, mégis ha leülök pipázni, és jó nagy slukkok után mászkálhatnékom támad, az elsõ visszaborulás után meggondolom 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

zsolesz92
Sztetek lesznek csempészett dohányok, esteleg vhogy olcsóbban megszerezhetõek, nagyobb mennyiségben?
Mennyivel fogg csökkenni a pipások száma az emelés miatt?

zsolesz92
ha januártol nem emelkedne a dohány ára, vennék egy 35 cm-s pipát.
Van vkinek 35 cm-es (pipa) 😄?

Téma:
SZÉNAKCIÓ +VIZIPIPA

Feladás dátuma:
november 13., 18:07

Üzenet szövege

Sziasztok Pipások!

Mivel nagy az igény rá, ezért ismét lehet szenet rendelni.Tudom, hogy úgy volt, hogy nem lesz több az idén, de a piac diktál...
50 darabos összrendeléstõl van teljesítés, de ezzel nem lehet baj sztem.

Ha van pipás ismerõsötök, jellezzétek, mert minél többen vagytok, annál jobb, s annál valószínûbb, hogy összejön az összrendelési minimum.Köszi!

SZÉN

Nagy, 40 mm-es, 10 széntabis holland szén (three kings márkájú)
3 csomagtól 450 Ft, amúgy 500 Ft.

RENDELÉSI HATÁRIDÕ: 2007. november 18. (VASÁRNAP) 24:00

ÁTVÉTEL: 2007 november 23. (PÉNTEK)

ÁTVÉTEL HELYE: SZÖKÕKÚT

VIZIPIPÁK
35 cm-es(4300 Ft)
46 cm-es (5900 Ft)
55 cm-es (7900 Ft)
70 cm-es (10300 Ft)
82 cm-es (13000 Ft)

Ha érdekelnek a vizipipák, írsz, hogy melyik méretbõl milyen színt szeretnél(kék, zöld, narancssárga, piros).Küldök neked képet, s az alapján dönthetsz.Ha meg bármi kérdésed van, akkor felteszed, és én válaszolok .

Üdv:

A Szállító

Bocs, h ezzel igy ennyire foglalom a helyet, de ez Gyõrieknek még nagyon hasznos lehet! Most kaptam a levelet, megéri felvenni a sráccal a kapcsolatot! Iwiwen lehet megtalálni, KANYÓ SZABOLCS. Én már jópárszor rendeltem tõle és nem b*szott át, megbizható. És ati666, ezeken az árakon nincs postaköltség ez már konkrét ár.
Brolly28
+ még azt hallottam h az is károsíthatja az egészséget ha a füst hideg de ezt csak hallottam

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Lacee
a fél százalék az nem kevés ám, számolj csak utána - 1 grammban 5 mg, egy tömés tartótól függõen olyan 8-10g körül lehet, az összesen 40-50 mg!
mondjuk ennek lkétharmadát kiszûri a víz, de akkor is marad majdnem egy doboz ciginyi nikotin a füstben. a kátrányról már esett szó korábban. ezek nem a szervezetbe kerülõ füstmennyiségre vonatkoznak: pontosan ezért nem ajánlott a teljes füst letüdõzése 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mandala: Szóval, baross út megvan ugye. Akkor nem a városháza felémész, hanem pont az ellenkezõ irányba a vége felé. Elmész a legvégéig, ahol keresztezi egy viszonlag széles, macskaköves! út (innen könnyû megjegyezni , amúgy aszem Király utca 😛). Szal macskaköves út, elfordulsz bal és mész felfelé, amig az utca el nem ágazik Y alakban. Ennek az Y-nak a sarkán van az El Paso Tabak. Ami jóhely ne felejtsd 😄 Szóval állsz tabakkal szembe, és lemész jobbra. Innen nem tudsz sehova se elkanyarodni, ez csak egy 1sávos kis rövid utca. Ennek a végén (kemény 10 méter) ott lesz a szépen diszelgõ,narancssárga Mandala felirat. 😄 Ha bélépsz onnan már tudod mit és hogy, megkéred eladót kiveszi a pipát a kirakatból és megmondja mennyi az annyi. Itt a 35 centis szintén 6900nál kezdõdik! Úgy emlékszem.

És egy jótanács a végére: Mandalába max pipát vegyél, dohányt és szenet ne. Mivel itt a kisdohány 600, 40mm szén 1000 Ft! Az El Pasoba ugyanezek 390 és 750! Na sok sikert, több boltot nem tudok. :S😊
ati666
és minden egyes tomesnel szedulsz vagy csak neha?

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

Brolly28
régebben azt hittem h a pipához nem tud hozzászokni a szervezet
de a múltkor tömtem és 20 percel késõbb kezdtem szédülni😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

ati666
az igaz de ezt en is gondoltam hat mondjuk nem szamoltam a szuressel

light00
Mert túl sokat szívsz-túltömöd a pipát. Kb ez a két leggyakoribb ami 99%ban elõfordul. Apránként kell hozzászoknod a pipához, akármikor is szívod, mert a hirtelen oxigényhiánnyal nem tud mit kezdeni az agyad.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Brolly28
nem
azt a kevés nikotint is megszûri a víz lehet h megy a tüdõbe de az már csekély és gondolj már bele még 1% sincs benne
azért szédül mivel füstöt szív és kevés benne az oxigén és ügyebár a tüdõbõl az oxigén minden fele megy még az agyba is
és nincs hozzászokva h ilyen kevés oxigént kap azért szédül

ati666
de aki eleteben nem dohanyzott annak azert beuthet az a keves nikotin is, de ez csak tipp

Brolly28
igen azért
én is beszédülök

| #1492 - a pipában 0.5% a nikotin szoval nem attól szédül be

Mennyire tömöd meg a dohánytartót? Remélem nem egy marékkal pakolsz bele. Már az elsõ szíváskor is ilyen volt? Lehet hogy nem mosod minden használat után és azért. Vagy lehet hogy füvet raksz bele<#eplus2>?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ati666
mondjuk ez mar le van irva par helyende: lehet az oka a nikotin amit belelegzel, mert nem vagy hozzaszokva, lehet meg az oxigenhiany is. probalj meg eleinte kisebb slukkokat szivni kesobb belejosz 😊

csm
sziaszok. mért van az, hogy pár slukk után szédülni kezdek,és felfordul a gyomrom a pipától? nem cigizek,leheet h azért?

BMW 325 iX Rallye Car :)

ati666
azert nem rendelek szlovak webshoprol, mert nagyan dragak a pipak es a dohan egy 250 gr os az kb 7000 forint... jah es en ugy 50 cm es pipara gondoltam jah es ha tudnad hoogy ezek kb milyen arban mozognak azt megoszthatnad velem is. Jah es a mandala azt fogalmam sincs hogy merre keressem

Risu Führer
na látom azért nem csak én pipázok gyõrben...😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

pár sor sajna felcserélõdött :S de majd rájösz úgyis 😄 vagy Te olyan okos 😄
Ha igy se tiszta, irj vissza és megnézem az utcaneveket.
Szlovák webshop <#beka3>
Hát sok bolt, fõleg jó nincs gyõrben <#szomoru1> Úgyhogy elmondom én miket tudok: a plázában az árak valóban nem jók. 6990 a kis 35 centis. De ott akkor inkább nagyobbat "éri meg" venni, mert az 15-18 között van, de azok szépek!
Aztán ahol még láttam.. Arrabóna 2. emelett.. lakberendezõs résznél van 2 hatalmas (kb 120 centis) pipa, 19ért + itt még van 1-2 kevésbé "érdekes" hasonló áron. Jah meg van 1 durva 6 csöves huszonvalahányért <#vigyor>

remélem érthetõ volt, ha nem irj vissza és megnézem neked a konkrét utca neveket.
Aztán ha megvan az arrabóna... és elmész 5 métert jobbra a virágpiac irányába, ott felkanyarodsz jobbra a buszmegállók fele (sajna nem tudom az utca nevét, de ennek a végén van a szökõkút,gyermekekháza,richerterem stb.) Szal ezen az úton, jobb oldalon lesz még egy bolt. Szinte rögtön az arrabóna aljába. Itt láttam 10ért már 3 csöves pipát. (amúgy ez egy dohányárú bolt).
Ezenkivûl már csak Mandalát tudom, amit valószínûleg ismersz. Itt megjegyezném ha mandala felé jársz, elötte a kiugró sarkon van egy nagyon jó dohánybolt az El Paso Tabak. Csupán 10 méter mandalától, de 2x olyan olcsó dohányban és szénben <#vigyor><#integet2>
ati666
naugye

zsolesz92
ja értem.

ati666
ja csak (Szlovakia) ittt meg kb dupla annyiert van minden

zsolesz92
hol lax? a faxom menne el egy pipáért 100 km-t. akkor inkább webshop

ati666
meg asszem h tuloztam megneztem es csak 100 km 😊

ati666
ja es azt a baross uton ami van mar toom h merre van oda majd hetvegen benezek

ati666
igen de ha lehetne ne csak egyet mondjatok de azert kosz

ati666
ja nekem se de ez van a legkozelebb ahol vehetnek jo aron

zsolesz92
Mint priviben is mondtam , a Baross ut végn van egy, majd a többiek megmondják a nevét.

Brolly28
<#hehe>
jah elég érdekes

Most te vagy 18 kilómétert akartál írni, vagy nagyon jó kocsid van. Nekem az 180 Km az már véletlen sem közel.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ati666
nos hellotok gyori népektol kerdeznem, hogy merre talalok jo pipauzletet? mert nagyon szeretnek egy sajatot csak nem toom hogy merre. egyet took a plazaban de ha tudnatok mas helyeket az jo lenne ja es lecci utcaneveket, vagy hogy mihez kozel talalom meg, mert nem vagyok gyori de kozel esik hozzam (180 km).ja es ha tudnatok hogy a plazaban mennyiert vannak cuccok , mert gondolom dragaban, csak azt nem ,hogy mennyivel. Help!!! és thx

11.b, angol 😛
15ös kórterem 😄
zsolesz92
9. e
Angol elõkészítõ kezdõ csoport.
Te?
Nem kicsit OFF 😄😄

zsolesz92
Énis Deákba járok bmeg 😄

17 leszek, és deák... bocsi de van barátnõm 😄 bocs csak poén 😄