Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
#1513: nézz körül és várom az eredményeket mert engem is érdekel 😄
BMW 325 iX Rallye Car :)
Gyõrben mennyi körül mozog üzletben a 45-46 cm-es? nem tom melyik a valós érték
Én általában meg szoktam lenni az egy csõvel is, habár kicsit kapós. Három csõvel bizonyosan hamar kimerülne, ráadásul - mivel könnyen megszerezhetõ a füstölgés élménye - le is értékelõdik a vízipipa slag fogásának eszmei értéke.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
A nikotinról: jól mondod Lacee az #1502-es hsz-edben: Gondoljatok bele: 0,5% nikotin az rengeteg!! Nem tudom, mennyi dohány van egy szál cigiben (ha tudjátok, légyszi osszátok meg), de abban olyan 10 mg körül mozog. Egy tömetnyi pipában kb 8-10 gramm dohány van, annak a fél százaléka 50 mg. 20 szál közepes cigi: 20*10mg=200 mg. És egy tömetnyi pipadohányban azért kevesebb a dohány, mint egy doboz cigiben. Szóval az a fél százalék inkább csak parasztvakítás, ugyanis az valójában rengeteg!
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
#1499: Tömésenként gondoltam, nem magához a pipázáshoz, sry hogy nem voltam egyértelmû. Én sem vagyok kezdõ, mégis ha leülök pipázni, és jó nagy slukkok után mászkálhatnékom támad, az elsõ visszaborulás után meggondolom 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Mennyivel fogg csökkenni a pipások száma az emelés miatt?
Van vkinek 35 cm-es (pipa) 😄?
Téma:
SZÉNAKCIÓ +VIZIPIPA
Feladás dátuma:
november 13., 18:07
Üzenet szövege
Sziasztok Pipások!
Mivel nagy az igény rá, ezért ismét lehet szenet rendelni.Tudom, hogy úgy volt, hogy nem lesz több az idén, de a piac diktál...
50 darabos összrendeléstõl van teljesítés, de ezzel nem lehet baj sztem.
Ha van pipás ismerõsötök, jellezzétek, mert minél többen vagytok, annál jobb, s annál valószínûbb, hogy összejön az összrendelési minimum.Köszi!
SZÉN
Nagy, 40 mm-es, 10 széntabis holland szén (three kings márkájú)
3 csomagtól 450 Ft, amúgy 500 Ft.
RENDELÉSI HATÁRIDÕ: 2007. november 18. (VASÁRNAP) 24:00
ÁTVÉTEL: 2007 november 23. (PÉNTEK)
ÁTVÉTEL HELYE: SZÖKÕKÚT
VIZIPIPÁK
35 cm-es(4300 Ft)
46 cm-es (5900 Ft)
55 cm-es (7900 Ft)
70 cm-es (10300 Ft)
82 cm-es (13000 Ft)
Ha érdekelnek a vizipipák, írsz, hogy melyik méretbõl milyen színt szeretnél(kék, zöld, narancssárga, piros).Küldök neked képet, s az alapján dönthetsz.Ha meg bármi kérdésed van, akkor felteszed, és én válaszolok .
Üdv:
A Szállító
Bocs, h ezzel igy ennyire foglalom a helyet, de ez Gyõrieknek még nagyon hasznos lehet! Most kaptam a levelet, megéri felvenni a sráccal a kapcsolatot! Iwiwen lehet megtalálni, KANYÓ SZABOLCS. Én már jópárszor rendeltem tõle és nem b*szott át, megbizható. És ati666, ezeken az árakon nincs postaköltség ez már konkrét ár.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
mondjuk ennek lkétharmadát kiszûri a víz, de akkor is marad majdnem egy doboz ciginyi nikotin a füstben. a kátrányról már esett szó korábban. ezek nem a szervezetbe kerülõ füstmennyiségre vonatkoznak: pontosan ezért nem ajánlott a teljes füst letüdõzése 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
És egy jótanács a végére: Mandalába max pipát vegyél, dohányt és szenet ne. Mivel itt a kisdohány 600, 40mm szén 1000 Ft! Az El Pasoba ugyanezek 390 és 750! Na sok sikert, több boltot nem tudok. :S😊
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
de a múltkor tömtem és 20 percel késõbb kezdtem szédülni😄
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
azt a kevés nikotint is megszûri a víz lehet h megy a tüdõbe de az már csekély és gondolj már bele még 1% sincs benne
azért szédül mivel füstöt szív és kevés benne az oxigén és ügyebár a tüdõbõl az oxigén minden fele megy még az agyba is
és nincs hozzászokva h ilyen kevés oxigént kap azért szédül
én is beszédülök
| #1492 - a pipában 0.5% a nikotin szoval nem attól szédül be
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
BMW 325 iX Rallye Car :)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Hát sok bolt, fõleg jó nincs gyõrben <#szomoru1>#szomoru1> Úgyhogy elmondom én miket tudok: a plázában az árak valóban nem jók. 6990 a kis 35 centis. De ott akkor inkább nagyobbat "éri meg" venni, mert az 15-18 között van, de azok szépek!
Aztán ahol még láttam.. Arrabóna 2. emelett.. lakberendezõs résznél van 2 hatalmas (kb 120 centis) pipa, 19ért + itt még van 1-2 kevésbé "érdekes" hasonló áron. Jah meg van 1 durva 6 csöves huszonvalahányért <#vigyor>#vigyor>
remélem érthetõ volt, ha nem irj vissza és megnézem neked a konkrét utca neveket.
Aztán ha megvan az arrabóna... és elmész 5 métert jobbra a virágpiac irányába, ott felkanyarodsz jobbra a buszmegállók fele (sajna nem tudom az utca nevét, de ennek a végén van a szökõkút,gyermekekháza,richerterem stb.) Szal ezen az úton, jobb oldalon lesz még egy bolt. Szinte rögtön az arrabóna aljába. Itt láttam 10ért már 3 csöves pipát. (amúgy ez egy dohányárú bolt).
Ezenkivûl már csak Mandalát tudom, amit valószínûleg ismersz. Itt megjegyezném ha mandala felé jársz, elötte a kiugró sarkon van egy nagyon jó dohánybolt az El Paso Tabak. Csupán 10 méter mandalától, de 2x olyan olcsó dohányban és szénben <#vigyor>#vigyor><#integet2>#integet2>
jah elég érdekes
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
15ös kórterem 😄