Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sidius pipás helyrõl tud vki mondani infót h milyen mennyiért stb.?
Brolly28
én nem szeretek ilyen pipás helyre bemenni
itt miskolcon van 1 hely a cunami és haver mondta h átbasszák az embereket , fél szenet raknak rá a pipára stb és rengeteg pénzt kérnem
inkább itthon összerakom és a saját kis nyugalmamban vmelyik death metal együttes társaságával élvezem

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Risu Führer
1000ft

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ott mennyi egy pipa? mármint egy pöffékelés
Risu Führer
húha ma voltunk haverokkal mandalába éshát... kértünk egy pipát és azt vettem észre hogy amikor a srác tömte tele volt a kerámiatartó.ez még semmi de telelyuggatta a fóliát és a szén alá nem tett semmit hanem simán rátette a szenet.gondolhatjátok ha nem 55cm-es pipát hoznak hanem kisebbet még jobban lehettett volna érezni az égett dohányt.különben annyira nem volt rossz egy 5-ös skálán 3-mast kapna.mondjuk ha legközelebb odameünk akkor megmondom hogy ne tömjék túl...

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

zsolesz92
Kaffaban igen Szerajban nem sztem Révészbn is, Mandalában nem

ati666
ja meg meg annyi hogy gyorbrn 18 ev alatt kiszolgalnak???

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

ati666
aha... XD igy mar jobb!!!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

zsolesz92
bezony. a szenet a gyürüre teszed rá, hogy ne érintkezzen az alufóliával se, mert ha ráragad az alufóliára a dohány, baxhatod, mert el fog égni ahogy érintkezik.

Általában nem úgy szokás; elõbb fólia, aztán gyûrû.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ati666
de a gyurut is a dohany fole teszed aztan a foliat es aztan a szenet nem?

zsolesz92
A dohány közé mi értelme lenne?😄

Dohány tetejére: errõl sem hallottam még.
Mi ugy csináltuk hogy alufólia, rá 3 galacsin és arra a szenet, hehát mintha gyûrû lenne.

ati666
de en ugy olvastam, h a dohany koze ezert nem ertettem

hát...hát.. én azt úgy olvastam h dohányra, rá az alufólia. De nekem nem jött be, a galacsinok felforrosodtak és égették a dohányt :S . Aztán próbálkoztam gyûrûvel, alufólia tetjére és ez tartotta a szenet. Jobb volt, de ez sem az igazi... itt sem ért hozzá a dohányhoz , sokszor mégis kapart :S Nem tudom hogyan mert fizikiai képtelenség 😄 De nekem sikerült 😛 . Most úgy tolom, h félbetöröm a 40es szenet, alatta sok kis lyuk, mellette pár nagyobb. Tök jó müködik, füst sok van, nem kapar és nálam igy tovább tart, mintha egy nagyként raknám rá. (Mert ugye miután elégett a félszén jöhet a másik fele 😛)
zsolesz92
az alufólia tetejére teszik, és arra teszik rá a szenet.

Pontosan.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ati666
lenne egy kerdesem, az mert van h olvastam vhol hogy a dohany koze kis alufolia galacsinokat tesznek. vagy ez arra jo mint az alu gyürü?

light00
Kapható jobb helyeken ún. vizipipa-aroma, 10 meg 25 mles (vagy 100 és 250? :\)üvegekben. Az jó nedvesítésre is.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Brolly28
nekem van alu-ban keverékem már 1 ideja
meg is néztem nincs kiszáradva szal vmi más lehet a baj

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

geri777
háth 2 napja kaptam a szomszédomtol 1 laufoliába ne nagyon szárat ki csak 1 picit

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Apus
mondjuk zárható dunsztosüvegben, vagy az eredeti csomagolásában kellene tartani és nem szárad. Nekem van 1 éves dohányom is, semmi baja sincs. Tök új dohányod van nem? Hogy száradt ki?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

geri777
ha picit kiszárat a dohányom akkor az már használhatatlan?? Belhet nedvesiteni hogy jo legyen?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Keletitol nem emssze találtam egy szultan center nevezetü vizipipa boltot, vannak most jo kis akciok! 70 centis pl 8000 froncsi, meg a dohány 300 meg a szén is 300

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Enosh Chan
Ohh kocce 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

NonsenS
Jól van. Akkor együtt érzek veled!

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Brolly28
még nem biztos de valószínû

geri777
Akkor nme szénsav 😊

igen naklamát szivtam

nemsokára megyek nagy bevásárlásra 😊

Igaz hogy jövöre sokkal drágábak lesznek a dohányok?

Apus
szénsavast felejtsd el, felfut. Kólás az egyik legjobb, ha jól sejtem Nakhla márkát szívsz, elvégre ezt vittem Atyámnak 😊 Nagyon jó az Al-Waha kólás, erõsebb íze van.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Enosh Chan
Inkabb ereznel velem egyutt 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

geri777
aha a kolát mosst tesztelem sztem jo

Egyépként a colához szénsavas viz kell XD ????????????

light00
Banner<#eljen> +fahéj, kóla, citrom, menta

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

geri777
lol 😊

milyen dohányt aljáltok?

NonsenS
"Haver szopat es nem enged at pipazni 😞"

Hát egyszerre a kettõt nem is lehet.....<#idiota><#ejnye1>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

geri777
uj dohány 😊

és bocsánat hogy rosszul foglamaztam

Lacee
hát ha begyullad a dohány, akkor rossz az egész, kezdjük itt 😊

gondolom csak a füstre célzol, az lehet pl rosszabb minõségû széntõl is, vagy ha régi a dohány és már nem olyan nedves.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolesz92
A válasz elég bonyolult. Fogod az öngyújtót. Közel tartd a dohányhoz. megnyomod a gombot az öngyújtón, majd ha igy sem akar begyulladni, kipróbálod a szénnel is 😉

Az gáz ha egyáltalán begyullad.<#idiota>

geri777
Most probálom a kolásat nagyon kiváncsi vagyok rá szerintetek mien ?

egyéõpként miért gyulad be nehezen a dohányom?

ati666
aha ertem thx

Holland Three Kings! Sztem ez minõségi, én ilyet használok, meg a nagytöbbség is sztem 😊 Gyõrbe 750 Ft/10 db. De én 450ért veszem 😄
Enosh Chan
Ongyullado szen kb 10 masodperc a nem onbgyullado meg amig be nem gorcsol a kezed, es azt flyton szivni kell..

ati666
ÉS ha valaki tudna hogy Gyõrött egy 55 cm- es pipa mennyiert van, de persze nem a legdragabb helyen, az jo lenne 😄

ati666
ugyebar van az ongyullado, meg a nem ongyullado szen, azt toom h az ongyullado az hamar beizzik, de kb. mennyi az a hamar? Es a nem ongyullado szenet meddig kell kb égetni? Jah es van Holland meg Belga szen, mi a kulonbseg koztuk?

Enosh Chan
Haver szopat es nem enged at pipazni 😞

NonsenS
Jaj, tényleg. Rosszul emlékeztem. Egy szál cigiben 0,7 mg-os nagyságrendû, viszont van 1 mg felett is! De akkor lehet, hogy az egy ideje illegális?

A magasságnál én is megerõsítem, hogy a magasabbat sokkal könnyebb színni!

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

5m0k3r
A méretrõl: még annyit tudnék hozzáfûzni hogy nekem a 70-est sokkal könnyebb szívni mint az 56-ost, és nagyobbat is tudok belõle szívni, tehát sokkal sûrûbb a füstje/íze 😊. Valószínûleg abban rejlik a titok hogy nagyobb a csõ átmérõje. 😊

Lacee
meg jobb is, hosszabb utat tesz meg a füst, így jobban lehûl, több ideje van kicsapódni a kellemetlen dolgoknak (sötétbarna getva + korom, amit utána élmény takarítani 😄)

nonsens, én úgy tudom, hogy az EUban a cigi nikotintartalma 1mg-ban van maximálva, az egyéb "rászokást segítõ" anyagokról nem tudunk.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ati666
ja bevasaroltok vagy 4-5 kg ot es meg van a 2 evi adag neha neha meg vehetsz hozza egy ket 50 g osat abba meg ugye nem halunk bele 😄

Apus
tuti lesz csempészdohánytolás, meg a pipások nagy része szerintem komolyabban bespájzol, így elég sokáig nem kell vásárolni. A számuk szerintem nem csökken drasztikusan (bár amennyire kevesen vagyunk, nem is lehet drasztikus ugye), én mondjuk képtelen vagyok elhinni, hogy 1800 forint lesz rajta az adó. Mijapöcsért? Ilyen módon egy doboz bláz is lenne vagy 1800, egy liter benzin meg 1000. Mindegy emberek majd meglátjuk. Mindenesetre spájzoljatok keményen.

annyi?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)