Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
Tom merre van. Mennyi idõs vagy, hova jársz suliba?

Brolly28
1 szimpla piros csíkos szívószállal

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Lacee
na de mivel? 😊
én egyszer próbáltam, alufólia-gurigával de kb ökölméretû lett a legnagyobb.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Brolly28
nem én fújtam hanem haver
õ van a képen is

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

szivószállal ekkorát fújtál? 😄 hát minden elismerésem én félliteres üvegenek vágtam le az alját és azzal szoktam ilyeneket 😉

Zsolesz: én bácsacity-t látom el füsttel 😄 mondjuk arra itt a hulladélégetõ :S Amúgy bácsa gyõr városrész, vámosszabadi felé.
Brolly28
unatkoztunk pipázás közben
kiegészítettük tisztítószeres vízzel és szívószállal XD

zsolesz92
mégis ki a kisf@xom? szoljatok modiknak

NonsenS
Valaki törölje már!!

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Vaxi
Miért pont ezt a topicot találtad meg te rohadt mesztelencsiga?! 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sziasztok!

Akartok pénzt keresni?
Itt a lehetõség!
Bármire költhetitek még akár rapidos acc vételére is!

http://keresspenztlap.extra.hu/
zsolesz92
Nem szeretem se a Szerájt se a Kaffát. illetve jobban mondva utálom õket.
Régen sikátor volt jó hely (ott nincs pipa), de aztán most félig pókerszalon lett, hát igy már nem olyan jó.
amugy nekem cnincs, csak havernak van pipája. Gyõriek merre laktok? Én Gyõrújbaráton

Szerájba az egy dolog, hogy 18alatt nem adnak ez nem érint viszont az már inkább, hogy múltkor este 6után nem adtak, mert hogy sokan vannak és nem tudnak a pipára figyelni. <#wilting>
Kaffába múlthéten én is valami borzasztót kaptam.... <#wow3>

infidel

Engem haverom küldött oda h tök jó... õ még nyár elején volt... nagy pipák, nagy füst tök jól megcsinálva. Nekem ezt mondta. De most? 3 db 35 centis.. és a többit már leírtam. Révészbe van vizipipa? 😮 Ott dolgozik haver de még egyszer se mondta 😄
Amúgy Kaffába nekünk sört nemakartak adni xD SZerencsére volt velünk egy 18as 😛 De megkérdeztem eddig hányszor ellenõrizték õket.. hát egyszer se 😛😄
zsolesz92
de, ott.
Szerájban türhetõ a pipa bár 18 alatt már nem adnak, sok az ellenõr, Révészben nem volt szenük, szal nem adtak 😄😄, Mandalában sem adtak, szerintem az is fos hely, na és ez a Kaffa... <#violent><#gun><#ravasz1>

Risu Führer
melyik kávézóba voltatok?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

csak nem Kaffába Zsolesz?
Most tervezem h veszek egy pipátot, sztetek milyet érdemes venni? Valak valami ötletett tud adni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
multkor én is felhábordtam emiatt, Gyõrben voltunk, egyszerüen szörnyû volt. Ja és szénkonzolos volt...

Tegnap voltam egy arab kávézóba és nagyon nagy csalódás volt :S A hely maga hangulatos... de összvissz volt 3 db 35 centis pipájuk, amit 1100 Ft-ért kértünk :S A dohány vizipipadohány volt, de nagyon kiszáradva már :S aztán a szén: akkora hõt adott h kézzel megtudtam fogni... ebbõl következik h füst az meg ugye semmi. És én ezért fizettem 😮 Úgyhogy ma itthon rendes pipázás a haverokkal 😄
NonsenS
Volt a Blahán ilyen dobozos, de sokaltam, illetve nem akartam annyit venni. De biztos jó lehet...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Apus
Al-Waha baromi jó szerintem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
vettem "konzerves" al-waha dohányt, tényleg nagyon jó! az õszibarackosnak lekvárillata van, majdnem olyan mintha nem is égne semmi, csak a gyümölcsillat 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Akkor inkább a pesti kuzinommal hozatok dolgokat!<#vigyor3>

Brolly28
hát szokott olyan lenni h azért is fizetni kell ha nehéz a tárgy amit kûldenek már nem tudom h van e ilyen de lehet
+ ha vmi csomagfutárral kûldik +1000-et tegyél hozzá

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Sziasztok! Ha neten keresztül rendelek pipát és dohányt+szenet, akkor drágább a postaköltség vagymiafranc?!

NonsenS
Szerintem bele kéne tenni egy linket néhány alap információval a szokásos kérdésekre válaszadásképpen. Hogyha bárki jönne és neadjisten nem látná a bannerban, nyugodtan tudjuk rá hivatkozni. Tudjátok, ilyenekre gondoltam, mint: mennyire káros a vízipipa, mennyibe kerülnek a cuccosok, mi mennyire elég meg hasonlók....

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Brolly28
köszi^^

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Sziasztok!

Nagyon jó lett az új banner!
Kössz.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

NonsenS
Egészségedre!

NonsenS
Semennyire

Én most néztem meg egy filmet, és közben kardamomot szíttam.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Brolly28
mennyire ismeritek ezt a dohány márkát:El Hennawy?

light00
Nekem egy termetes ötvenes méretû hólyag volt a talpamon egy hónapon keresztül 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lacee
nálam a laminált parkettába égett egy csini ötforintos nagyságú feketeség, nem valami dekoratív 😮

NonsenS
Én vettem most egy nagy kerámiát, mert eddig a kisebb fajta volt és a dohány hamarabb feladta a küzdelmet, mint a szén. Most már sokkal tovább bírja és legalább a széntartó is könnyedén belemegy. Csak annyi a baj, hogy ez az új kerámia kicsit ingatagabb, mint a régi. Nem áll meg úgy a helyén, mint a másik.

A cardamom érdekes.... Nekem nem annyira tetszik, de Szurop barátom unszolására néhányszor használtam. Nem olyan rossz, de nem vágyakozom rá annyira....

light00
Eltörte kerámiát? Legalább kiégett volna a padlószõnyeg, vagy a laminált parketta, ez így még nem is nagy baj 😄

Csibusz
Huh multkor bulin tömtem party pipát😄 Dinnyés dohány és vodka a víz helyet na és mi lett a vége?? egyik ember kicsit kész lett és eltörte a kerámiát:'(
de😄 már vettem rá:😊
light00
Nekem semmi bajom a Cardamonnal, eddig is fogyott :\
És a blahán a bolt tök jó, szinte mindent kapni ott, csak hamar elkapkodják, ennyi a bajom vele 😄

Apus
ott kapsz 8k-ért akkora pipát mint a ház.
szurop: ízlések és pofonok. 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Nekem nagyon teccik a Cardamom. Én vagyok a hüje? Senik másnak nem jön be.

magus
Hát lehet igazad van, ha 1 ágút veszek akkor tudok venni egy nagyobbat (55 cm felett, vagy elég annyi?), csak ha arra gondolok, hogy levinném nyáron balcsira a pipát vagy ilyesmi, akkor az 1 csõ viszont kevés. a szeleppel lehet rendesen egyedül is szívni a kétágasat nem?

a keleti fûszeres alatt a blaha és a rákóczi közöttit érted? ahol volt az a dohányakció? ahol rámsóztak egy cardamonos dohányt ami olyan mint a domestos? : ) Lehet elnézek vmikor oda, ha nem találok ott sem, akkor marad ez a shop.

HiPPoNaX
Kb 1 eve naluk vettuk haverral a pipainkat, igaz akkor meg joval kisebb volt a bizniszuk szerintem (legalabbis a weboldal fejlodesebol erre kovetkeztetek 😄), de teljesen korrektek voltak, nem volt semmi gondunk.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

NonsenS
Húúh. 2-3 embernek szerintem felesleges kétágú pipa. Még 4 embernek is legtöbbször elég az egy csõ. Najó az elején még sokkal kapósabb, viszont a végefelé már nem annyira.
Egyébként a Keleti fûszeresnél a pipák is marha olcsók voltak. De tényleg. Érdemes elnézned oda is!

NonsenS
AZZ naggyon durva volt. Begyújtotta a gyerek és kb 10 másodperc alatt teljesen begyulladt az egész füstet okádva magából. Én rendeltem three kings szenet asszem. 100 darabot. Ilyen piros dobozban jött az egész. Az "ezüst" csomagoláson tényleg nincs márka. De az enyém biztos nem túl száraz helyen volt, mert nagyon nehezen gyullad meg.

Jah egyébként elfelejtettem válaszolni: a keleti fûszeresnél a 40 körüli csávó volt az eladó, aki nem perfekt magyarból.

magus
van valami véleményetek a vizipipawebaruhaz.hu-ról? akarok venni egy pipát, egy 55cm-es 2ágút, itt 8k-ért van, és ez az egyetlen shop ahol személyesen is átveheted, nem kell a 2-ezret kifizetned, hogy megtegyen a futár 5 km-ert Budapesten. Egyáltalán szerintetek egy 55cm-es kétágú pipa elég végülis otthoni használatra, max 2-3 embernek, néha egy társaságba elvinném még egy pipa mellé.

Brolly28
júúj nekem volt belga szenem
sunyi. még a hollandnak a szenét letudom szedni egybe a belga pedig szétesik rengetegszer esett rá az abroszra és igen büdös is
nem ajánlom

Apus
a Sultanban van belga szén is, állítólag tovább ég, viszont begyújtáskor büdös mint a kolera. Az is öngyulladó fajta mint a holland.

Ezüstpapíros? Nem ilyen vastag alufóliaszerû? Az is three kings, csak a dobozán van rajta, maga a szén közvetlen csomagolásán nincs márkajelzés. Nekem teccik ez a szén. Nagyon nem láttam még más márkájút, egyedül egy görög szenet láttam egyszer, de az olyan szar hogy szinte hihetetlen. Begyujtáskor hatalmas füstje volt. Ugy Non-Sens?

Enosh Chan
Detto, nem is tudtam, hogy lehet markaneveset is kapni 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]