6126
-
#3360 Nem. Egybe kell lenyomni az egész Campain -t. Akkor sem adja meg ha 2 másodpercre kiállsz IDLE -be, vagy ha nélküled kezdik el a játékot, vagy ha a meccs közben nehézségi fokozatot váltotok.
Van egy olyan teória is, hogy X időn belül kell végigvinni, vagy csak X -szer halhatsz meg. Ebbe nem vagyok biztos csak egy feltevés, amit egy klántárstól hallottam. -
Neoncsoves #3359 A zuhanás sikításának a parancsát nem tudja vki? xD -
#3358 Akkor is megkapod az achievment-et, ha nem egyben játszod végig a kampányt (experten)? Pl. délelőtt 2 pálya, délután 3.. Jó lenne, én mindig elölről próbálkoztam eddig.. :) -
#3357 Eheh, ja, az azért szívás. :)
Én nagyjából addig nem hagytam abba egy pálya experten erőltetését, amíg meg nem lett, így nem vesztettem el a fonalat, hogy melyik kell még... :) -
#3356 Mondjuk az nagyon igaz, hogy egyébként az achievement -ek teljesen rosszul működnek. Én a "WHAT ARE YOU TRYING TO PROVE?" -al szívtam sokat. Megcsináltam az utolsó megmaradt pályát végre experten erre nem adja meg az achievement -et. Na most akkor találjam ki, hogy melyiket is kellene még megcsinálnom... Jó párszor megcsináltam némelyiket experten mire végül meglett. -
#3355 Én már többször láttam olyat, hogy a fináléban csatlakozott (gondolom még rádió előtt), _sérült_ ember megkapta a végén az Untouchables-t. Egyedül a 4ből.
Két vagy három ilyen esetet láttam már, azóta, meg a Lamb2Slaughter-es bug tudatában már nemigen mozgatnak az achievementek, nincs kedvem addig ismételni újra és újra ugyanazt, amíg végül hajlandó lesz megadni...
Talán majd ha tutira kijavítják. Addig csak felidegesít... -
#3354 Nekünk meg úgy sikerült, hogy engem elkapott a Witch! És a végén mégis megadta. :) -
#3353 Az untouchables nekünk nem igazán akar összejönni. Végigjátszottuk az egész pályát sérülés nélkül, de így sem adta meg, sem No Mercy-n, sem pedig a Death Toll-on. -
#3352 bugok javítva? :) -
#3351 Na ez is megvan! :D
-
Sokkal okosabbak nem lettünk, de már nagyon várom! :) -
#3349 minimum 9600 kell hozzá, az új source engine már nem támogatja a dx8as kártyákat. -
#3348 itt fent van 1 kép...sárgás betükkel felirat van rajta :)
am
DirectX frissítés, VGA driver frissítés -
#3347 ?? bocs nem vágom a kártáym radeon 9200 se 128 mb os -
#3346 OFF topik
milyen VGA? -
#3345 Hello fiuk (lányok :) leszedtem a left 4 deadot és az a bajom vele
hogy elinditom a játékot akkor a hang az megy meg hallom ahogy a menübe kattingatok de csak fekete képernyő van előttem mit tudok csinálni mert a minimum sőt a ajánlott rendszerigény is megvan hozzá 128 as videókarim van és az jónak kell legyen légyszives ha valaki tudja az mondja el köszönö előre is Hali -
#3344 amennyi töltény van >.< -
Neoncsoves #3343 lesz 2 új kampány, source sdk, meg 12 pályán SURVIVAL MOD! -
#3342 most akko' a Survival Mod lesz vagy map? -
Neoncsoves #3341 A lényeg röviden:
-Dead Air, Death Toll VERSUS Kampány
-Source SDK (Left 4 Deadhez)
-Survival MOD (Hány zombihordát képes túlélni a 4 túlélő, vagy percbe mennyit? nem tudom) -
#3340 DLC info -
#3339 Hát, hogy ez a L4D mekkora egy idióta tud lenni! Versus, No Mercy finálé. Éppen megkapom infected -el játszva a második Tankot aminek eleinte még örültem is mert újabban egész jól "kezelem". Azonban éppen a tetőn spectatorkodtam és látom ám, hogy a szellemileg igen nagyon visszamaradott Tank fordul be a rámpán egyenesen a minigun elé! Na ebből sejthető volt, hogy sok jó nem lesz belőle. Hát kb. a rámpa közepén keptam meg az irányítást amikor már lőtte a minigun szerencsétlent. Ráadásul amikor megkapod az irányítást még meg is áll egy kis időre a marha. De még ez sem volt elég mert rá kellett jönnöm, hogy a minigun folyamatos tüze alatt alig tudok mozogni. (Majd elfelejtettem. Természetesen ekkorra fel is gyújtottak.) Mire kipucoltam előle alig maradt életerőm!!!
És még van slusszpoén is... Ez után az ellenfél szétröhögte magát azon, hogy mekkora láma vagyok, a csapattársaim meg agyonszidtak, hogy minek játszom ha ennyi eszem van! :D
Nagyjából az ilyenek miatt nem játszanék kompetitíve ezzel mert ha ez velem egy "tétmeccsen" történik meg abból jó eséllyel uninstall lenne... -
#3338 hát azért nem minden CRT bírja a 120Hzt... még a 100-t sem nagyon :\ többnyire 85ön mennek :( mondjuk nekünk van 2 21"-s CRT ami bírja a 100Hzt ^^ -
#3337 kb 10k lehet egy 21" crt használtan :) -
#3336 jah amugy emlékszem még anno a Turok 2... Apáméknak ahoz volt ilyen fekete műanyag 3D-s szemcsijük... -
#3335 Az nVidiás? hát drága :S főleg a 120Hzes monitor hozzá :) meg gondolom akkor a 120FPS sem árt :\ szal nemtom az mennyire használható... meg gondolom a "villogása" miatt nem is tesz jót a szemnek :D -
#3334 Ja OK! Amugy z a méreg drága spéci szemcsi mennyi? -
#3333 ismétlem hogy csak képen próbálva, de ilyen szemüveggel nem működött nálam :S meg ahogy elnéztem sárga-kék színekkel oldották meg nem piros kékkel O.o -
#3332 Itt egy ilyen halálosan egyszerű papírszemüvegről van szó..!
-
#3331 400 Forint összesen? -
#3330 BP -
#3329 Jó, de ez milyen településen van? -
#3328 A Budafoki és Bertalan u. sarkán lehet kapni 360 Forintért, a Ferenciek terén a hologram boltban (Párizsi udvar) 390-ért. -
#3327 hol lehet ilyen szemcsit kapni?! -
#3326 hmmm
megnéztem a képeket a SK3D-n kapott szemüvegemmel >.< de nemmüxik :S -
#3325 nem, elég 1 mezei 3D-s szemcsi -
#3324 Kár h szemüveg nélkül nem jön át az utóérzése:( -
#3323 és ehhez nem kell megvenni a 200 dolláros nvidia csodaszemüveget? -
#3322 A csomag 8-as és 9-es sorozatú NVidia kártyák esetében működik csak.
ha van szemcsid :D -
#3321 Szerintetek megéri letölteni ezt az imax 3D szerű javitást?