6126
-
#3320 kapcsold ki a steam cloudot a játékban -
#3319 Far Cry 2-t felénél meguntam :) -
#3318 a FarCry 2 egy dögunalom... -
#3317 Igaz, hogy monoton volt, de nekem tetszett.
De ez most nem ide tartozik. :) -
#3316 Tegnap egyébként baszakodott a Sztím, úgy globálisan. Lett volna egy warunk kilenckor, háromnegyed tízre sem sikerült még összehozni... Aztán elnapoltuk. Úgy háromnegyed kilenctől ki tudja meddig szarakodott, ledobált, nem engedett lobbyba, nem találta a szervert... -
#3315 Jah, megvettem aztán nem tok neten játszani.-.- -
#3314 Mer' a Far Cry 2 egy szar. Még 6000 is sok érte. -
#3313 Én bőven 300 óra fölött járok, azt hiszem, hogy életem legjobb vétele volt. Battlefield 2-vel 3 év alatt játszottam 600 órát...
Egyébként meg 10000Ft ma már nemigen pénz... 10-15 éve is ennyibe kerültek a játkok... -
#3312 Ha a FarCry 2 6000ft, ez is lehetne... -
#3311 ja, ilyet sokszor fog még írni. -
#3310 Mikor kiléptem ezt írta a tálcána steam:
steam synchronizyng. de ma okés. -
#3309 hát nálad lehet valami bibi, mert nálam tegnap is ment, mikor írtad, hogy nálad gázos, szóval... fingom sincs.
szolj ha még egyszer szarakszik és megnézem ujra, de én a fentiekre tippelek. -
#3308 gs oldalon :) -
#3307 Upc-s (kábel) -
#3306 tényleg ?
nemmondod.
de adsl vagy kábel vagy mi a bánat ? :D -
#3305 6 megás -
#3304 milyen neted van ? -
#3303 Hát igen, csak néha nálama steam baszakodik. Így nem tudok jáxani mikor akarok. Már 3x fordult velem elő ilyen. -
#3302 nekem is eddigi legjobb vétel volt eddig :)
ha jó a csapat akkor élvezetesebb mint mikor szarnak a fejedre :/ -
#3301 nah jah, de a kegyetlen sok játékidő már megéri.. én egy percig nem bántam meg a pénzt érte, az eddigi legjobb vétel.. -
#3300 hát ha veszed azt hogy egy normál FPS is 10k környékén startol, és jó esetben ad 8 óra játékidőt... akkor máris nem tűnik olyan drágának :\ legalábbis én a demóval játszottam 8 órát :) ami pedig ugye elég rövid meg kevés volt :D meg már a teljessel is túlléptem ezt a játékidőt :\ szal már megérte... és ugye nagyobb az esélye hogy tovább játszom/játszol/játszunk ezzel minthogy mondjuk egy Crysist újra előveszel... arról nem beszélve hogy nagy eséllyel jönnek az ingyenes +kampányok még hozzá (Survival pack :) 99,98% hogy PCn ingyen megkapjuk >.<... nameg a custom mapok, illetve itt kampányok... (amiket CSben nagyon bírok, TF2nek nagyon meghatározó a stílusa így ott már kevesebb jót látok, itt viszont tartok tőle mert a hangulat nagyon meghatározó ebben a játékban szerintem >.< és enmtom mennyire tudják majd viszaadni :)) -
#3299 Szerintem már alapból a 10790ft is pofátlanság ennyi pályáért... -
#3298 ha jól dekódolja... de kétlem hogy 2 versusért meg egy survivalért elkérnének sok pénzt -.- illetve egyáltalán bármennyit... már csak azért sem mert akkor akiknek meg lenne azokhoz nem tudnának azok csatlakozni akiknek nincs meg, és ez szétzilálná kicsit a communityt :) -
#3297 Csak az xbox tulajdonosoknak kell fizetni érte és nem is a Valve nak, hanem a Mircrosoft -nak.
Jó lesz, már várom. Azt mondták tavasszal jön, ha szerencsénk van nyár elejére meg is kapjuk... -
#3296 Ez mind jó hír, csak egy a bökkenő: fozetni kell érte. Má nem azért, de nem azért adtam ki 10790 ft-ot, h ne legyen elérhető stemaen egy nyavalyás dlc. -
#3295 http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Left_4_Dead_Survival_Pack -
#3294 én csak experten próbálkozok XD -
#3293 aha :) -
#3292 Mien fokozaton? advanced? -
#3291 végre tudtam olyan csapattal játszani akik odafigyeltek egymásra...
összhangba voltunk...40perc alatt végigvittük a DeadAirt és 4000+ zombi halt meg :D -
#3290 Jó lenne még pár fegyver a játékba, így elég kevés választható csuzli van pl. belerakhattak volna egy pofás kis OICW-t. -
#3289 Miért nem tudok csatlakozni a játékba?
ja és steamen mikor belépek a közösségbe, mindig be kell jelentkezzek. és ismerősöket látom h játsszák a deadet. -
#3288 Wazz... A 2. epizód a Dead Air egyik pályája, amikor a repülőtéren vagy benn az épületben és mikor lejössz a mozgólépcsőn, na az az épület belső, meg az egész pályatervezés tisztára a Bioterror-ra hajaz, az is egy ilyen helyszinen kezdődött. De még a fertőzöttek is teljesen úgy néztek ki meg úgy is viselkedtek, mint a filmben, persze értem ezt arra mikor nincs horda.
Már csak az, ahogy ott kolbászoltak a repülőtéren, meg amit csináltak, meg az egész hangulat... tisztára azt hittem a Bioterror-ban vagyok. Aztán feltűnt az első Boomer és szertefoszlott ez a hangulatom, egyrészt mivel lehányt és semmit sem láttam, másik meg hogy a Bioterror-ban nem voltak ilyen hájpacni tagok. De az öltönyös zombik nagyon vissza tudták adni a film hangulatát. Bár nem tudom ebben a játékban minden második fertőzött öltönyt hord. -
#3287 Ti se tudtok most onlineba játszani? rákattintok és semmi, leálll a keresés. -
#3286 láttátok az új Resident Evil animációs filmet a Bioterrort? szerintem nagyon rendben volt.. Csak milyen lassú vánszorgó zombik voltak, a szereplők nagyon rákúrtak volna ilyen L4D-es zombikra XD -
#3285 Meccsriport
[BT] vs. D.E.A.D.
4442 : 3988
No Mercy (Full)
izgalmas, szoros meccs volt. :) -
#3284 legjobb bevétel csak így jön...
Mikrofos...hekkereket hívnak...majd javítanak, service pakk 300 :) -
#3283 Nem véletlen, az SDK kiadása után rábízzák a játékosokra a pályakészítés feladatát, ők nem tökölnek ilyenekkel. Jah és persze a legjobb homemade kampányt majd kiválasztják és kiadják majd mint "új" kampány. -
#3282 szó sincs új coop kampányról
ezgáz :( -
#3281 XDLOL