6126
  • zomgzerg
    kapcsold ki a steam cloudot a játékban
  • armageddon666
    Far Cry 2-t felénél meguntam :)
  • w77d
    a FarCry 2 egy dögunalom...
  • Blacksheep333
    Igaz, hogy monoton volt, de nekem tetszett.
    De ez most nem ide tartozik. :)
  • dronkZero
    Tegnap egyébként baszakodott a Sztím, úgy globálisan. Lett volna egy warunk kilenckor, háromnegyed tízre sem sikerült még összehozni... Aztán elnapoltuk. Úgy háromnegyed kilenctől ki tudja meddig szarakodott, ledobált, nem engedett lobbyba, nem találta a szervert...
  • Speedstick
    Jah, megvettem aztán nem tok neten játszani.-.-
  • dronkZero
    Mer' a Far Cry 2 egy szar. Még 6000 is sok érte.
  • dronkZero
    Én bőven 300 óra fölött járok, azt hiszem, hogy életem legjobb vétele volt. Battlefield 2-vel 3 év alatt játszottam 600 órát...

Egyébként meg 10000Ft ma már nemigen pénz... 10-15 éve is ennyibe kerültek a játkok...
  • zorrobomber
    Ha a FarCry 2 6000ft, ez is lehetne...
  • bertino
    ja, ilyet sokszor fog még írni.
  • Prince23
    Mikor kiléptem ezt írta a tálcána steam:
    steam synchronizyng. de ma okés.
  • bertino
    hát nálad lehet valami bibi, mert nálam tegnap is ment, mikor írtad, hogy nálad gázos, szóval... fingom sincs.
    szolj ha még egyszer szarakszik és megnézem ujra, de én a fentiekre tippelek.
  • Jim Morrison
    gs oldalon :)
  • Prince23
    Upc-s (kábel)
  • bertino
    tényleg ?
    nemmondod.

de adsl vagy kábel vagy mi a bánat ? :D
  • Prince23
    6 megás
  • bertino
    milyen neted van ?
  • Prince23
    Hát igen, csak néha nálama steam baszakodik. Így nem tudok jáxani mikor akarok. Már 3x fordult velem elő ilyen.
  • SimaSuna #3302
    nekem is eddigi legjobb vétel volt eddig :)

ha jó a csapat akkor élvezetesebb mint mikor szarnak a fejedre :/
  • w77d
    nah jah, de a kegyetlen sok játékidő már megéri.. én egy percig nem bántam meg a pénzt érte, az eddigi legjobb vétel..
  • armageddon666
    hát ha veszed azt hogy egy normál FPS is 10k környékén startol, és jó esetben ad 8 óra játékidőt... akkor máris nem tűnik olyan drágának :\ legalábbis én a demóval játszottam 8 órát :) ami pedig ugye elég rövid meg kevés volt :D meg már a teljessel is túlléptem ezt a játékidőt :\ szal már megérte... és ugye nagyobb az esélye hogy tovább játszom/játszol/játszunk ezzel minthogy mondjuk egy Crysist újra előveszel... arról nem beszélve hogy nagy eséllyel jönnek az ingyenes +kampányok még hozzá (Survival pack :) 99,98% hogy PCn ingyen megkapjuk >.<... nameg a custom mapok, illetve itt kampányok... (amiket CSben nagyon bírok, TF2nek nagyon meghatározó a stílusa így ott már kevesebb jót látok, itt viszont tartok tőle mert a hangulat nagyon meghatározó ebben a játékban szerintem >.< és enmtom mennyire tudják majd viszaadni :))
  • zorrobomber
    Szerintem már alapból a 10790ft is pofátlanság ennyi pályáért...
  • armageddon666
    ha jól dekódolja... de kétlem hogy 2 versusért meg egy survivalért elkérnének sok pénzt -.- illetve egyáltalán bármennyit... már csak azért sem mert akkor akiknek meg lenne azokhoz nem tudnának azok csatlakozni akiknek nincs meg, és ez szétzilálná kicsit a communityt :)
  • Blacksheep333
    Csak az xbox tulajdonosoknak kell fizetni érte és nem is a Valve nak, hanem a Mircrosoft -nak.

Jó lesz, már várom. Azt mondták tavasszal jön, ha szerencsénk van nyár elejére meg is kapjuk...
  • Prince23
    Ez mind jó hír, csak egy a bökkenő: fozetni kell érte. Má nem azért, de nem azért adtam ki 10790 ft-ot, h ne legyen elérhető stemaen egy nyavalyás dlc.
  • zorrobomber
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Left_4_Dead_Survival_Pack
  • w77d
    én csak experten próbálkozok XD
  • SimaSuna #3293
    aha :)
  • Prince23
    Mien fokozaton? advanced?
  • SimaSuna #3291
    végre tudtam olyan csapattal játszani akik odafigyeltek egymásra...
    összhangba voltunk...40perc alatt végigvittük a DeadAirt és 4000+ zombi halt meg :D
  • Bokafix2
    Jó lenne még pár fegyver a játékba, így elég kevés választható csuzli van pl. belerakhattak volna egy pofás kis OICW-t.
  • Prince23
    Miért nem tudok csatlakozni a játékba?
    ja és steamen mikor belépek a közösségbe, mindig be kell jelentkezzek. és ismerősöket látom h játsszák a deadet.
  • Synchronous
    Wazz... A 2. epizód a Dead Air egyik pályája, amikor a repülőtéren vagy benn az épületben és mikor lejössz a mozgólépcsőn, na az az épület belső, meg az egész pályatervezés tisztára a Bioterror-ra hajaz, az is egy ilyen helyszinen kezdődött. De még a fertőzöttek is teljesen úgy néztek ki meg úgy is viselkedtek, mint a filmben, persze értem ezt arra mikor nincs horda.
    Már csak az, ahogy ott kolbászoltak a repülőtéren, meg amit csináltak, meg az egész hangulat... tisztára azt hittem a Bioterror-ban vagyok. Aztán feltűnt az első Boomer és szertefoszlott ez a hangulatom, egyrészt mivel lehányt és semmit sem láttam, másik meg hogy a Bioterror-ban nem voltak ilyen hájpacni tagok. De az öltönyös zombik nagyon vissza tudták adni a film hangulatát. Bár nem tudom ebben a játékban minden második fertőzött öltönyt hord.
  • Prince23
    Ti se tudtok most onlineba játszani? rákattintok és semmi, leálll a keresés.
  • w77d
    láttátok az új Resident Evil animációs filmet a Bioterrort? szerintem nagyon rendben volt.. Csak milyen lassú vánszorgó zombik voltak, a szereplők nagyon rákúrtak volna ilyen L4D-es zombikra XD
  • Blacksheep333
    Meccsriport

[BT] vs. D.E.A.D.
    4442 : 3988
    No Mercy (Full)

izgalmas, szoros meccs volt. :)
  • SimaSuna #3284
    legjobb bevétel csak így jön...

Mikrofos...hekkereket hívnak...majd javítanak, service pakk 300 :)
  • Myrddraal
    Nem véletlen, az SDK kiadása után rábízzák a játékosokra a pályakészítés feladatát, ők nem tökölnek ilyenekkel. Jah és persze a legjobb homemade kampányt majd kiválasztják és kiadják majd mint "új" kampány.
  • zomgzerg
    szó sincs új coop kampányról
    ezgáz :(
  • Doom 4
    XDLOL