Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Én sem látom hasznát a DS-nek.

dronkZero
Ha pl megmondta, hogy a lapozófájl ne a vindóz partícióján legyen, akkor akár még rendben is lehet a dolog...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nagylaci
Hát ha a "C" partíción nincs 20 mega helyed akkor az már alaposan el van kúrva! Rettentõ lassú lehet a rendszered az tuti. Csak jelezném, hogy a Win. egyik verziója sem szereti ha nincs pár giga szabad hely a rendszerpartíción. Szóval az nálad csak a kisebbik gond, hogy a Dedicated server nem megy fel emiatt...

A Dedicated server amúgy arra jó, hogy hostolhatsz egy saját szervert amin aztán akár mások akár te játszhattok. Én már kipróbáltam ment is egy ideig, de aztán anélkül, hogy bármit módosítottam volna elérhetetlen lett. Folyton azt az üzenetet kapom, hogy 10 sikertelen csatlakozási kísérlet után szétkapcsol. Az érdekes az, hogy új winfost installáltam, újra a steam -et, újra a L4D -t, újra a dedicated servert és most is ezt csinálja!!!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Blacksheep333
A gépeden lehet vele Dedicated Server -t indítani.
Nem is gondoltad volna, mi? 😄

Az operációs rendszeren is túl...

Prince23
A Dedicated server mit takar? láttam 20 megás csak

nem hiszem el, hogy ~20MB-ot nem tudsz felszabadíani 😊

Sziasztok

A Dedicated servert nem tudom leszedni mert a "c" partición nincs elég helyem de a steam ott van:S nem tudom átállítani hogy a clienst ne a 'c're töltse?
Sehol sem találok ilyen lehetõséget
Családban marad! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Jim Morrison
Tényleg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
erre még nem is figyeltem fel,
hogy kissé ugyanolyan a tank és Dog mozgása (2m28sec). (fõleg ez a tipikus háttal-jön-feléd mozgás😄) Régen toltam hl2-t xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

REPS0L
én vizzel csinálom 😄DDDD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

most nézelõdtem kicsit a steam fórumon a left 4 dead topicban. szép kis bug report mennyiség van.

w77d
hát bammeg remélem lépnek a készítõk, mert elkezdett eszméletlen módon zuhanni a játék minõsége..

Rage47
engem nem érdekel, mit hol lehet kikerülni, de õk kikerülték, írtuk is nekik hogy núbok.. aztán kiléptem, mert az én csapattársam meg a kikerülésre válaszolva, elkezdte a spectatoros hadsereg építõs bugot -.-
armageddon666
liftet is ki lehet kerülni? O.o

@

w77d
Boomert a népnek!!! XD

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zorrobomber
lol

w77d
nekem sikerült egyszer kiadnom, egy picit túlzabáltam magam és az öklendezés és büfögés közötti állapot az a hang XD

REPS0L
lál tudom hogy kell elõállítani boomer hangot <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Blah blah blah Mr. Freeman. 😊

Hát kb ennyi értelme volt tényleg az öltönyös pali dumájának a HL2 végén. 😊

reméljük, hogy hamarosan javítják...

Aquir: a hanghatások kemények 😊

Rage47
Huu, most felhúztam magam versusban a hülye cheaterek miatt. No Mercyn asszem a 3. pályán, mikor a lifttel kell felmenni a háztetõre, a túlélõk kikerülték azt a részt, mert a liftnél volt egy witch... Bezzeg mi átmentünk a witchen, mikor túlélõk voltunk, ez egyáltalán nem fair! Banolnám az ilyen hülyéket.
w77d
XD

Aquir
half life in 60 sec 😄D

Nagylaci
Találtam egy módszert, hogy módosíthassuk a célkeresztet. Ez fõleg azoknak lehet hasznos akik kisebb felbontásban kénytelenek játszani és így tudnak határozottabb célkeresztet gyártani.
Szóval navigáljunk el a játék telepítési mappájában a következõ helyre:

\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg

ebben a mappában ha mindent jól csináltunk akkor van egy csomó .cfg és .ekv kiterjesztésû fájl. Hozzunk létre egy autoexec.cfg nevû fájlt a következõ módon. Jobb klikk a mappában, Új, Szöveges dokumentum, nevezzük át autoexec -re majd a kiterjesztését módosítsuk .cfg -re. A .cfg -t WordPad -al érdemes szerkeszteni. A tartalma ez legyen:

cl_crosshair_alpha "255"
cl_crosshair_red "255"
cl_crosshair_green "0"
cl_crosshair_blue "0"
cl_crosshair_thickness "4"
cl_crosshair_dynamic "1"

cl_crosshair_alpha: átlátszóság. 0=átlátszó, 255=teljesen átlátszatlan.
A következõ három sorban a színt tudjuk belõni hagyományosnak mondható RGB paletta alapján.
cl_crosshair_thickness: a célkereszt vastagsága. 1=legvékonyabb, 4=legvastagabb.
cl_crosshair_dynamic: összemenjen e a célkereszt ha pontosabban célzunk. 1=igen, 0=nem.

A fenti beállítások használata után ilyen célkeresztet kapunk például:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Hát ma este ismerõsökkel kipróbáltuk ezt a klónozós csalást és sajnos nagyon egyszerûen és gyorsan beállítható, aztán pedig tökéletesen mûködik... 😞
A csaló játékosnak csupán annyi a "dolga", hogy spawnol lenyom egyetlen billentyût és ezzel a gépre hagyja azt az infectedet és azonnal ghost módba kerül egy újabbal. Gondolhatjátok, hogy így fél perc alatt egy egész boss hadsereget le tudtam gyártani!
Arra figyeljetek ha versusoztok, hogy az infected team játékosai nem lépnek e ki spectator -ba. Ezt azonnal kiírja a játék ott bal szélen mint amikor kezdõdik a pálya a túlélõkkel.
"XY is joining the spectators"
Ha ilyet láttok valószínûleg csalnak.
Aztán a klónozott bossoknak "Hunter(1)"; "Hunter(2)" és így tovább lesz a nevük. Amennyiben ilyen nevû bossok vannak tuti, hogy csaló van a játékban!

XeeN
Én a Dead Airen(!) jártam így. Coop map végén újratöltötte a pályát, minket átrakott Infectedbe, a botokat pedig Survivor-be...

Aquir
olyan is volt hogy mindenki infectedbe volt, a gépi túlélõk meg nem mozdultak meg... mármint meg se moccantak a safe roomból xD

Aquir
bazz ezt megnézném ahogy szerencsétlenekre ráront 14 ilyen zombi xD

nameless1229
az köszi... -.-'

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

XeeN
Egy ilyennek tegnapelõtt a szemtanúja voltam. Az utolsó képen amikor infectedként nyertünk, rajtam kívül 4 Hunter, egy Smoker és egy Boomer állt. Akárhogyan is nézem, ez 7 inf. velem együtt, négy játékossal.

Rage47
tuti reagálnak rá és javítják 😊
am. ezt a besértõdést nem bírom... sokszor ész nélkül, kérdés nélkül szavaznak ki embereket😞
Nagylaci
Hát én találtam egy akkora orbitális hibát ami a versus móddal kapcsolatos, hogy ehhez képest szinte eltörpülnek a kikerülõs gondok. Pedig azok is roppant bosszantóak fõleg, hogy majd minden akadályt ki lehet kerülni...
Szóval a lényeg abban áll, hogy versus módban az infected -ekkel játszva egy konzolparanccsal át lehet lépni spectator módba. Ez úgy okoz hatalmas problémát, hogy spawnolsz valahol majd kilépsz spectator -ba. Ez után az általad irányított infectedet a gép veszi át te pedig újrakezdheted az egész folyamatot!!! Ergo gyárthatsz egy hadseregnyi huntert mondjuk anélkül, hogy egy egyszerû konzolparancsnál többet kellene használnod. A steam fórumozói szerint a véletlenszerûen összeverõdött játékok lassan értelmetlenné válnak emiatt mert a rosszul teljesítõ 12 éves pistikék azonnal elkezdik nyomatni amint az ellenfél nyerésre áll. (Vagy csak besértõdnek. De ezek mindentõl besértõdnek...)
A hibát a VALVE elismerte állítólag dolgoznak a javításán. Ide nem írom be a konzolparancsot ne terjedjen legalább általam, aki akarja úgyis megkeresi... Viszont figyeljetek mert ésszel használva -tehát nem egyszerre 10 huntert gyártva- szinte észrevehetetlenül lehet kicseszni a túlélõ játékosokkal!!!

Ja.. Okés akkor bocsánat!
Rage47
Sziasztok!

Lehet, hogy már kérdezték vagy az is lehet, hogy ezt nem ide kellene írnom, de ezt az 1 aktív L4D fórumot találtam.. Tehát, az lenne a kérdésem, hogy lanon hogy tudnék játszani haverokkal?
Próbáltam hamachival, steammel, garena-val, de nem akart mûködni.. mindig valami ilyesmit írt ki: C(class) hiba... A segítséget elõre is köszönöm 😊
Aquir
google-ról le lehet

köszi szépen, most már csak az a gáz hogy nem találtam normális weboldalt ahonnan letudom tölteni!

na töröltem aztán úgy újratettem, mostmár jó, én nem tudom mi történt. má megijedtem 😊

ez most így szerintetek mi? indítanám a játékot aztán bejön egy kis ablak, miszerint: Failed to load the launcher DLL: A megadott modul nem található.
reinstalláltam aztán ugyanez 😮

Aquir
megkeresed a left4dead mappát, benne a "Maps", és belerakod <#idiota> aztán beírod a console-ba (elõhívás: jobbgomb a játékra, properties, set launch options, és "-console") hogy "map map_name"

hey, lehet plusz mappokat bele varázsolni a játékba?

Aquir
lol

Rage47
ez tök jó lehet😊 az én tanáraim gépet is alig láttak
w77d
nekem volt anno egy tanárom aki nagy Unreal Tournamentes volt, óra után kurva jókat tudtunk dumálni, sõt egyszer kiderült, hogy elõzõ nap õt lõttem darabokra online XD

vagy kapucniban menne be a vizsgára, a vizsgáztató is L4D kocka lenne.
chooselee: BOOMER!
vizsgáztató: HUNTER!

és vizsga után megvitatnák, versusban hogy kell használni e két szpesöl infektedet 😄

bertino
aztán meg bummheccsát.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!