6126
-
#3400 game.co.uk -
#3399 kár h 300huf manapság egy €, különben lehetne olcsóbb is. alszok rá 2-t még. -
#3398 Steamen keresztül?
apropó steamen h a búsba kell tölteni gémet? mert én csak megrendelni tudom, úgy mint a cdgalaxisban. -
#3397 én meg 7-ért vettem uk-ban:p
itthon többet semmit nem veszek... -
#3396 Höh érdekes, most .11.900- felment az ára. anno én 10.790-ért vettem. biztos megtudták a játékról szóló multis dícsőítéseket.és hopp -
#3395 durva hogy ~14k eredetileg :) -
Neoncsoves #3394 LEFT 4 DEAD 50% LEÁRAZÁS!!!
MOST €22,49
EREDETILEG MEG: €44,99
FORINTBAN MOST KEREKITVE 7000FT!!! -
#3393 jah jöhetne még több is ilyenből :D -
#3392 asdasdasd. tom h értelmes hozzászólás de am nemgáz. xD sztm elég nagy csak lehetne hosszabb is. -
#3391 nebánd Francis-t :) -
#3390 Ha már ilyen vidi, sztem a Witch megkellett volna erőszakolja Francist XD -
#3389 ezen jót röhögtem :DD
-
#3388 Battlefieldben is rendszeresen elhagyta a tankját waron... :P -
#3387 No és Uwu? Ő is el szokott tévedni és megkérdi, hogy merre kell menni, persze cifra káromkodással fűszerezve. :) -
#3386 Kivéve a plázákban meg az egyéb bevásárlóközpontokban, ott eléggé otthon érzik magukat. :D -
#3385 Na jó, de ő nő. A nők bárhol, bármikor eltévedhetnek, szokj hozzá. :D -
#3384 Sok ember még így is eltéved. (deko) -
#3383 Hivatalosan 2008 november 18-án jelent meg, tehát nemhogy fél éve, de még három hónapja sincs kint!!!
Persze ettől még nagyon kellenének az új pályák... :)
Egyébként nem is annyira az a fő gond, hogy rövidek a pályák hanem az, hogy iszonyú lineárisak, ezért néhány játék alatt tökéletesen kiismerhetőek. Ha nem lenne ez a "csőbenfutás" lehetne különböző útvonalakkal, taktikákkal kísérletezni.
NiggerKacsa:
Nem tűntek el! ott futnak veled szemben állandóan! :D :D :D -
#3382 Ha nem tűnnének el, akkor nem tudnál továbbmenni a sok hulla miatt... -
NiggerKacsa #3381 Sziasztok! azt szeretném meg kérdezni, hogy mit kell be állítani milyenre,hogy ne tűnjenek el a hullák? -
#3380 Szerintem nem kell mindenbe kasztokat erőltetni. Én jobb szeretem, ha nem egy kötelező kaszt határozza meg a csapattársak játékát, hanem inkább a saját játékstílusuk. Tehát hogy nem a játék kényszeríti fix szerepekbe a játékost, hanem maga alakítja ki a játékmódját.
BF, TF, (asszem a CoD is?) kasztos, jól is van úgy. L4D, CS, Crysis meg nem. Jó az, ha van választék. -
PunkZoli #3379 más a multiplayer élmény... bár szerintem l4d ben is lehetne egy két "kaszt" orientált karakter, akkor sokkal jobban kijönne a csapat orientáltság;
például bill lehetne a töltény felelős, zoey a szanitéc, a nigger törné fel a kocsikat.. :D //szóval értitek, hogy számítson az, hogy mindenkire szükség van. Csak ugye ezt bejátszani lehetetlenség, mert cséből, tf ből okulva, az emberek akik játszák hót gyökerek bármilyen játékhoz.
a tfben meg 2-3 pályán játszom már egy éve, igaz nem addikt módon, de ott a tömeg miatt, az embertömeg megalázása nyújt számomra játékélményt :) -
#3378 Koopot mostanra én is meguntam, sztem kezdj el versusozni. Ott úgysem az számít, hogy hogy jönnek a sima zombik, meg hogy milyen a pálya, hanem hogy mit csinál az ellenség, meg hogy hogyan véreztetitek ki őket.
TF2-ben hány pálya is volt kiadáskor? 4-5?
Ebben van 20. (versusra 10, meg jön a másik 10) Nem olyan kevés az, csak kampányra van beosztva. Szvsz. -
PunkZoli #3377 jo ez rendben van, viszont tf2 is van xboxra, és ott még ha jól tudom megvárják ezt az updatet és akkor kapják egy csomagban...
lehet ezért késik ott is.
Viszont az nagyon nincs rendben, hogy csak a nélkülözhetetlen bugfixeken kívül van egy 4 óra alatt letudható játék, és akkor mindenen végig mentetek...
Lenne 7 kampány, a hét minden napjára, akkor nem szólnék egy szót se. -
Neoncsoves #3376 Hát ebbe van valami :-D -
Neoncsoves #3375 Azért nagy cucc az ingyenesség (PC-n nem), mert XBOX360on minden DLC fizetős -
PunkZoli #3374 Na igen, amit korábban egyik haverommal beszéltünk, hogy a tf2 gyakorlatilag sokkal profibb brigád kezében volt, legalábbis látszólag, és nem csak azért mert tonnányi kiegészítés, pálya érkezett hozzá, hanem úgy ámblokk azt sugallta, hogy ott minden rendben van, és egy 5000 forintos játék megéri az árát...
Itt meg 11 rugós gaméhoz nem képesek még kiadni semmi pluszz-t, úgy, hogy a játék nem ér szerintem 5000et se, annyi tartalom nincs benne.
még jó, hogy nyertem egy példányt :) -
#3373 nem kötelező, csak régen tőlük az volt a minimum amit kaptunk, hogy évekig rendszeresen legyen bugfix update 1-2 hetente, időnként meg nagyobb patch új pályákkal. csak aztán jött a steam és a sok pénz annyi befektetéssel hogy kitesznek egy játékról öt képet az oldalukra meg felrakják 25 serverre amit gyakorlatilag ingyen kapnak az ilyen obinet féléktől és jön az eladásokból x% részesedés, ők meg nagyobbat úgyis csak az új gamekkel kaszálnak évről évre (namibehogy véletlenül a karácsonyi vásárlási lázra készül el az episode 3 :D), minek figyeljenek ezek után másra intenzívebben. -
#3372 de tudják, csak így sokáig vannak a hírekben, többen veszik meg addig is. css-nél is volt kép az 'új' modellekről egyik év végefelé, aztán következő augusztusban adták ki, addig 25 community update meg interjú hogy jajdesokjódologjönmég. -
#3371 Elég gyorsan múlik nálad az idő. Ráadásul nem kötelesek kiegészítőkkel elárasztani minket. -
PunkZoli #3370 megin kiírtak valami kis hírt a dlc-ről...
annyit ,hogy ingyenes lesz. omg
kezdenek kicsit felbaszni agyilag, fél éve kinnt van és semmi extra nincs hozzá... szerintem még maguk sem tudják mit akarnak kiadni, ezért ködösítenek -
DjSylent #3369 Kösszi sikerült mostmár jó
De asszem ez a játék nekem nem való éjszakára :D -
#3368 egyszerűen kapcsold ki a video optionsban a multicore renderinget -
#3367 vga driver frissítés -
DjSylent #3366 Hát nem tudom azért csak nincs ekkora igénye ennek a játéknak.
Vga-m: Geforce 9600GT
Ramom meg van 4 giga -
#3365 VGA, alaplap, directX frissítés..vagy kevés RAM vagy kevés a VGA... -
DjSylent #3364 Hello mindenkinek
Nem tudom ide írhatom-e de van egy olyan gondom hogy ma felraktam a játékot és amint elkezdek játszani ilyen kb 10 másodperces belehúzások vagy inkább mondjuk űgy megállások jelentkeznek.
Valaki tudna segíteni ez miért lehet? -
#3363 Ok, köszi szépen, akkor jól gondoltam. Single player-ben gyakorlatilag lehetetlen teljesíteni experten, online viszont még nem bírom az iramot! -
#3362 végülis Survive kampányok, szal nem csak legyél ott a végén a kocsiban az achievement szövege :D -
#3361 Mi úgy vettük észre, hogy csak a patch utáni játékoknál nem halhatsz meg 1x sem.