6126
  • Rage47
    game.co.uk
  • bordy
    kár h 300huf manapság egy €, különben lehetne olcsóbb is. alszok rá 2-t még.
  • Prince23
    Steamen keresztül?
    apropó steamen h a búsba kell tölteni gémet? mert én csak megrendelni tudom, úgy mint a cdgalaxisban.
  • Rage47
    én meg 7-ért vettem uk-ban:p
    itthon többet semmit nem veszek...
  • Prince23
    Höh érdekes, most .11.900- felment az ára. anno én 10.790-ért vettem. biztos megtudták a játékról szóló multis dícsőítéseket.és hopp
  • zomgzerg
    durva hogy ~14k eredetileg :)
  • Neoncsoves
    LEFT 4 DEAD 50% LEÁRAZÁS!!!
    MOST €22,49
    EREDETILEG MEG: €44,99

FORINTBAN MOST KEREKITVE 7000FT!!!
  • Rage47
    jah jöhetne még több is ilyenből :D
  • Speedstick
    asdasdasd. tom h értelmes hozzászólás de am nemgáz. xD sztm elég nagy csak lehetne hosszabb is.
  • SimaSuna #3391
    nebánd Francis-t :)
  • Prince23
    Ha már ilyen vidi, sztem a Witch megkellett volna erőszakolja Francist XD
  • Rage47
    ezen jót röhögtem :DD
  • dronkZero
    Battlefieldben is rendszeresen elhagyta a tankját waron... :P
  • Nohab
    No és Uwu? Ő is el szokott tévedni és megkérdi, hogy merre kell menni, persze cifra káromkodással fűszerezve. :)
  • Blacksheep333
    Kivéve a plázákban meg az egyéb bevásárlóközpontokban, ott eléggé otthon érzik magukat. :D
  • dronkZero
    Na jó, de ő nő. A nők bárhol, bármikor eltévedhetnek, szokj hozzá. :D
  • Blacksheep333
    Sok ember még így is eltéved. (deko)
  • Nagylaci
    Hivatalosan 2008 november 18-án jelent meg, tehát nemhogy fél éve, de még három hónapja sincs kint!!!
    Persze ettől még nagyon kellenének az új pályák... :)
    Egyébként nem is annyira az a fő gond, hogy rövidek a pályák hanem az, hogy iszonyú lineárisak, ezért néhány játék alatt tökéletesen kiismerhetőek. Ha nem lenne ez a "csőbenfutás" lehetne különböző útvonalakkal, taktikákkal kísérletezni.

NiggerKacsa:
    Nem tűntek el! ott futnak veled szemben állandóan! :D :D :D
  • Jim Morrison
    Ha nem tűnnének el, akkor nem tudnál továbbmenni a sok hulla miatt...
  • NiggerKacsa
    Sziasztok! azt szeretném meg kérdezni, hogy mit kell be állítani milyenre,hogy ne tűnjenek el a hullák?
  • dronkZero
    Szerintem nem kell mindenbe kasztokat erőltetni. Én jobb szeretem, ha nem egy kötelező kaszt határozza meg a csapattársak játékát, hanem inkább a saját játékstílusuk. Tehát hogy nem a játék kényszeríti fix szerepekbe a játékost, hanem maga alakítja ki a játékmódját.

BF, TF, (asszem a CoD is?) kasztos, jól is van úgy. L4D, CS, Crysis meg nem. Jó az, ha van választék.
  • PunkZoli
    más a multiplayer élmény... bár szerintem l4d ben is lehetne egy két "kaszt" orientált karakter, akkor sokkal jobban kijönne a csapat orientáltság;
    például bill lehetne a töltény felelős, zoey a szanitéc, a nigger törné fel a kocsikat.. :D //szóval értitek, hogy számítson az, hogy mindenkire szükség van. Csak ugye ezt bejátszani lehetetlenség, mert cséből, tf ből okulva, az emberek akik játszák hót gyökerek bármilyen játékhoz.

a tfben meg 2-3 pályán játszom már egy éve, igaz nem addikt módon, de ott a tömeg miatt, az embertömeg megalázása nyújt számomra játékélményt :)
  • dronkZero
    Koopot mostanra én is meguntam, sztem kezdj el versusozni. Ott úgysem az számít, hogy hogy jönnek a sima zombik, meg hogy milyen a pálya, hanem hogy mit csinál az ellenség, meg hogy hogyan véreztetitek ki őket.

TF2-ben hány pálya is volt kiadáskor? 4-5?
    Ebben van 20. (versusra 10, meg jön a másik 10) Nem olyan kevés az, csak kampányra van beosztva. Szvsz.
  • PunkZoli
    jo ez rendben van, viszont tf2 is van xboxra, és ott még ha jól tudom megvárják ezt az updatet és akkor kapják egy csomagban...
    lehet ezért késik ott is.

Viszont az nagyon nincs rendben, hogy csak a nélkülözhetetlen bugfixeken kívül van egy 4 óra alatt letudható játék, és akkor mindenen végig mentetek...
    Lenne 7 kampány, a hét minden napjára, akkor nem szólnék egy szót se.
  • Neoncsoves
    Hát ebbe van valami :-D
  • Neoncsoves
    Azért nagy cucc az ingyenesség (PC-n nem), mert XBOX360on minden DLC fizetős
  • PunkZoli
    Na igen, amit korábban egyik haverommal beszéltünk, hogy a tf2 gyakorlatilag sokkal profibb brigád kezében volt, legalábbis látszólag, és nem csak azért mert tonnányi kiegészítés, pálya érkezett hozzá, hanem úgy ámblokk azt sugallta, hogy ott minden rendben van, és egy 5000 forintos játék megéri az árát...
    Itt meg 11 rugós gaméhoz nem képesek még kiadni semmi pluszz-t, úgy, hogy a játék nem ér szerintem 5000et se, annyi tartalom nincs benne.

még jó, hogy nyertem egy példányt :)
  • zomgzerg
    nem kötelező, csak régen tőlük az volt a minimum amit kaptunk, hogy évekig rendszeresen legyen bugfix update 1-2 hetente, időnként meg nagyobb patch új pályákkal. csak aztán jött a steam és a sok pénz annyi befektetéssel hogy kitesznek egy játékról öt képet az oldalukra meg felrakják 25 serverre amit gyakorlatilag ingyen kapnak az ilyen obinet féléktől és jön az eladásokból x% részesedés, ők meg nagyobbat úgyis csak az új gamekkel kaszálnak évről évre (namibehogy véletlenül a karácsonyi vásárlási lázra készül el az episode 3 :D), minek figyeljenek ezek után másra intenzívebben.
  • zomgzerg
    de tudják, csak így sokáig vannak a hírekben, többen veszik meg addig is. css-nél is volt kép az 'új' modellekről egyik év végefelé, aztán következő augusztusban adták ki, addig 25 community update meg interjú hogy jajdesokjódologjönmég.
  • XeeN
    Elég gyorsan múlik nálad az idő. Ráadásul nem kötelesek kiegészítőkkel elárasztani minket.
  • PunkZoli
    megin kiírtak valami kis hírt a dlc-ről...
    annyit ,hogy ingyenes lesz. omg

kezdenek kicsit felbaszni agyilag, fél éve kinnt van és semmi extra nincs hozzá... szerintem még maguk sem tudják mit akarnak kiadni, ezért ködösítenek
  • DjSylent
    Kösszi sikerült mostmár jó

De asszem ez a játék nekem nem való éjszakára :D
  • Rage47
    egyszerűen kapcsold ki a video optionsban a multicore renderinget
  • SimaSuna #3367
    vga driver frissítés
  • DjSylent
    Hát nem tudom azért csak nincs ekkora igénye ennek a játéknak.

Vga-m: Geforce 9600GT
    Ramom meg van 4 giga
  • SimaSuna #3365
    VGA, alaplap, directX frissítés..vagy kevés RAM vagy kevés a VGA...
  • DjSylent
    Hello mindenkinek

Nem tudom ide írhatom-e de van egy olyan gondom hogy ma felraktam a játékot és amint elkezdek játszani ilyen kb 10 másodperces belehúzások vagy inkább mondjuk űgy megállások jelentkeznek.

Valaki tudna segíteni ez miért lehet?
  • zoviet
    Ok, köszi szépen, akkor jól gondoltam. Single player-ben gyakorlatilag lehetetlen teljesíteni experten, online viszont még nem bírom az iramot!
  • armageddon666
    végülis Survive kampányok, szal nem csak legyél ott a végén a kocsiban az achievement szövege :D
  • XeeN
    Mi úgy vettük észre, hogy csak a patch utáni játékoknál nem halhatsz meg 1x sem.