Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉN SEM gondoltam, hogy a router lehet a gond, ennek ellenére amióta kiiktattam, azóta nem fordult elõ netszakadás. Megmagyarázni nem tudom, mi, meg hogyan, de a tények ezek. Majd még ki kell próbálnom, hogy ha visszarakom a rendszerbe, akkor megint elkezd-e ledobálni. Egyelõre még várom, hogy router nélkül ledobjon... De eddig még nem fordult elõ, pedig elõtte mindennapos volt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Akkor semmi köze nem volt a routerhez.
szolgáltató -> DSL/kábel -> modem -> router -> PC
A modem "kapja" a netet, a router olyan a modem számára mint egy PC. Ha a modem azt mondja nincs net, akkor nincs net. A router csak a következõ pont, tehát kizárt, hogy õ lenne a ludas.
[merlinw.org]
Nekem is folyton szakadozott, kb pont csúcsidõben (hétköznap este 6-9 közt), egy hónapja kiiktattam a routert, azóta még nem dobott le a net.
Egyébként a világon semmi jelét nem adta a router annak, hogy szar lenne, villogott, a belsõ hálót adagolta, és csak a modemen látszott, hogy nincs net, sokáig nem is volt gyanús.
Egy próbát megér szerintem nálad is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Lenne egy problémám. Ha akármilyen szerverre felmegyek, mindig 500-as vagy 600-as pingem van. Ez miért van? És hogyan lehet megcsinálni? Minden egyes szerveren nagy a pingem. Ha meg én csinálok lobby-t, akkor meg a többiek ping-je nagy.
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tölthetõ!
Arab money
[merlinw.org]
segítene valaki<#nemtudom>#nemtudom>
<#gun>#gun><#csodalk>#csodalk> <#vigyor2>#vigyor2>
<#hamm>#hamm><#vigyor1>#vigyor1><#ijedt>#ijedt>
City 17 (Half-Life 2)
Death Row
Fort Noesis
És a 2 kedvenc favorite mapom 😄
Silent Hill 12 mapos 11 map+ finálé
Resident Evil 2
Suicide Blitz
Vienna Calling
Death Aboard
Night Terror
Silent Hill - 11 pályás kampány, érdemes kipróbálni. 😊
© Richter III: Természetesen.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A különbség annyi, hogy durván 1-1.5 hónappal késõbb jelenik majd meg az 1. részhez a Passing, mint a másodikhoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De egyébként igazad van, felesleges ellõni egy ötletet ingyen, mikor ki lehet adni L4D3-nak is...
Persze az is lehet, hogy ez senkinek nem célja Valvéknál... Semmibõl nem tartana megcsinálniuk.