6126
  • bertino
    eredeti ?
  • Rony94
    Help!!!
    A beállításokban hiába van bekapcsolva, nem írja ki a feliratot. Ha arra állítom hogy csak felirat legyen nem jó, ha arra hogy mindent feliratozzon akkor se jó. Miért nem jó és hogyan lehet megoldani?
  • Neoncsoves
  • Majesty
    Köszi és bocs hogy ide irtam.
  • Lunki88
    Csak az a baj hogy topikot tévesztettél. :) Ha nem eredeti akkor a warez topikban tudnak segíteni.
  • Majesty
    Sziasztok!

Szeretnék multiban játszani csak az a baj hogy nem eredeti.
  • wesker24
    Na jó nem mindegyik :D De én nem igen találkozok rendes külföldiekkel !
  • bertino
    fail.
  • dronkZero
    Viszont minden új pléjernek ajánlott kiírni, hogy "HUN", mert akkor legalább _rajta_ látszik, hogy magyar, és így "rejtőzködő" magyarok fel tudják őt venni...
  • MerlinW
    Ha valaki elkolbászol és meghal, az annyit jelent ugye, hogy 3-an maradtok. Ez VS-ben gyakorlatilag gyors halált jelent, hadjáratban pedig izzadást, illetve még komolyabb csapatjátékot. Szóval nem szerencsés.

L4D2-ben van sok magyar (tegnap is begyűjtöttem 4-5 játszópajtást), de ebben is találni sokat. Nem mindenki írja a neve mellé a HUN jelzést és ha nem írogat nem derül ki magyar-e.
  • Optimus Prime
    Én többnyire lengyelekkel jövök ki jól. A múlt héten a 2-vel játszottam és beszállt egy Dante[PL] nevű játékos. Profi volt, tudott angolul chatbe és nem kezdetett őrjöngeni, mikor másodszorra ment a finálé. Vagy valamit elbénáztam, vagy ő. Ment is a barátok közé. :)
    A lényeg, hogy sok játékban kevés az a játékos, aki a játékért játszik.
  • BaLeeX
    Igaz én L4D2-vel játszottam az elmúlt pár napban (most vettem csak meg) de alig találkoztam idiótákkal. Aki meg annyira homály, hogy direkt nem arra megy mint a csapat az előbb utóbb úgyis megdöglik.

Tök kezdőként volt olyan emberke aki voiceon mondta nekünk mit is kell csinálni, mi merre hogyan...

Persze magyarokkal még nem nagyon rakott össze a gép.
  • böröczk
    csak nem találsz olyat köztük, aki nem scriptelne minimum.
    de így legalább élvezetesebb elverni a bandájukat : D
  • mascarun
    Tegnap volt egy érdekes szituáció!
    Belépett a játékba egy srác , köszönt majd engem meg a két másik normális társam leölte a fenébe. Utána elköszönt majd kilépett!
    Legalább udvarias volt.

Egyébként úgy nézem az oroszok rendes arcok. Csak a kommunikáció nehézkes velük!
  • böröczk
    az legalább annyira idegölő, amikor az ellenfélnél tk-zák le egymást, nehogy élvezhesd a játékot zombiként. -.-" természetesen a vesztésre álló fél. Inkább lépjenek ki, majd jönnek újak, de így még annál is jobban hazavágják a játékunkat.
  • Tatyla
    a L4D 2 ismét 8 euró alatt!
  • MerlinW
    Lutri. Van sok normális ember is. Ezekre le kell csapni gyorsan és barátok közé pakolni. 10-20 normális játszópajtás után nem lesz többet ilyen gondod. Én is partnervadászattal töltöttem az első 4-5 órámat, de megérte:)
  • gabeone
    Az L4d 1 és a 2 külön játék, más pályákkal, a második részben +3 zombival. Ezen a volt "akciós" áron mindkét játék nagyon megéri. Én egészen mostanáig abszolút Left 4 dead 1 párti voltam, de mára a második részt olyannyira kipofozták, hogy kezdek átállni!
  • wesker24
    Mármint ugy értem hogy külföldiekkel nem lehet normálisan játszani mert vagy rage quitelnek vagy egymást lövik ! Voltam már olyan serveren ahol minden ok nélkül elkezdtek lönni mint az atom de nem csak egy mind a 3 ! Gondolom megzavartam a játékukat ! D
  • Pio
    Lol....?
  • wesker24
    L4D-ben csakis magyarokkal lehet normálisan játszani a külföldiek mindegyik balfasz egytől egyig !
  • Jaka923
    Minek vetted meg az 1. részt, amikor a 2. is ugyan ennyibe kerül?
  • mascarun
    HAIL!

Játszanak ezzel a játékkal NORMÁLIS emberek is?
    Tegnap vettem meg és azóta rengeteg olyan helyzettel találkoztam hogy még el sem kezdtük csak szüttyögünk a menedékben erre valami állat szarrá lövi az egész társaságot! Ge**re felbasz! Mindenki ilyen balfasz vagy csak én fogom ki az ilyeneket!
  • Daell Drow
    meg is vettem.
  • Pio
    5 euro steamen 1 napig a játék.
  • Terence007
    Erre vártam én. Köszi szépen az infót! :)
  • Pio
    Kevesebb, mint 8 euró a második rész 1 napig
  • Rony94
    Köszi!
  • wesker24
    Konzolt behozod

bind adott bill Vocalize PlayerDeath
  • Rony94
    Most komolyan kérdezem.
  • csoli31
    Nem kell ahhoz konzol! Megnyomod a "C" betűt, és már sikíthatsz is a mikrofonba.
  • Rony94
    Mit is kell beírni a konzolba hogy tudhassak sikítani?
  • Fabio Capello
    tegnap futottam bele egy "profi" csapatba versuson, egy klánból voltak, gondolom gyakorolni akartak :D

nademindegy, a vicc az volt, hogy infként folyton a három hunter egy smoker osztásra vártak, így egy pályán kb. kétszer, max háromszor támadtak le együttesen minket, simán tovább tudtunk menni, míg amikor ők voltak survik, mi folyamatos attak alatt tartottuk őket, szép lassan leszívva a HP-jüket.

vagy 600 ponttal nyertünk :D
  • gabeone
    ***de a Left 4 Deadben totálisan visszahúzza a csapat nyerési lehetőségeit.
  • gabeone
    Ne vedd magadra, hogy kirúgtak, ebben a játékban ugyanis ha van 3 "profi" játékos a csapatban és melléjük kerül 1 kezdő akkor már drasztikus arányban csökken a játékban a győzelmi esélyük a profiknak.

A Counter-Strike-hoz hasonló fps játékoknál nem jelent ilyen mértékű hátrányt egy newbie játékos a csapatban (értsd: newbie kezdő játékost jelent), de a Left 4 Deadben totálisan visszahúzza esélyeit. Ezt ma minden jóravaló és tapasztalt játékos tudja. Publikon ezt a kirúgást akkor fogod tapasztalni, ha mindhárom csapattársad tapasztalt játékos már és nem restelnek szavazást kezdeményezni.

Leírtam neked ezeket a sorokat, hogy tisztában lehess a dolgokkal. Zombi oldalon nagyon csapatcentrikus a játék. Emberként már kevésbé vészes.

Sok sikert a játékhoz.
  • MerlinW

• MerlinW

• Rony94
    Amúgy ha kezdő vagy akkor én nyugodtan segítek mindenben.
    Steam account-om: Al_Mohamed
    Ha van valami nyugodtan szólj. Megmondom a legjobb helyeket, mondok neked tippeket, trükköket stb.
  • Rony94
    Biztos! :D Én még nem játszottam vele, csak azt hallottam hogy nagyon jó.
  • wesker24
    Igy van jónak jó pálya csak teli van buggal van amikor nem nyilik az ajtó van amikor nem zárodik stb..