Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ja, csak a számítógép és fõleg az internet nem a racionalitás, hanem a mágia alapján mûködik vagy épp nem mûködik. 😄

ÉN SEM gondoltam, hogy a router lehet a gond, ennek ellenére amióta kiiktattam, azóta nem fordult elõ netszakadás. Megmagyarázni nem tudom, mi, meg hogyan, de a tények ezek. Majd még ki kell próbálnom, hogy ha visszarakom a rendszerbe, akkor megint elkezd-e ledobálni. Egyelõre még várom, hogy router nélkül ledobjon... De eddig még nem fordult elõ, pedig elõtte mindennapos volt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hetek óta? 😄 Inkább már vagy fél éve ez van. Amúgy meg igen, van router is, mivel a házban 2 gép van. És 5 megabites netem van amúgy.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

z99999
velem is volt ilyen, de idõ után abbamaradt
ha hetek óta rossz, inkább hívj profikat

Pszt.

MerlinW
"csak a modemen látszott, hogy nincs net"

Akkor semmi köze nem volt a routerhez.

szolgáltató -> DSL/kábel -> modem -> router -> PC

A modem "kapja" a netet, a router olyan a modem számára mint egy PC. Ha a modem azt mondja nincs net, akkor nincs net. A router csak a következõ pont, tehát kizárt, hogy õ lenne a ludas.

[merlinw.org]

dronkZero
Javaslom egy hét teszt erejéig iktasd ki a rendszerbõl a routert, csak a gép, közvetlenül modemmel a netre. (Ha van egyáltalán routered)

Nekem is folyton szakadozott, kb pont csúcsidõben (hétköznap este 6-9 közt), egy hónapja kiiktattam a routert, azóta még nem dobott le a net.
Egyébként a világon semmi jelét nem adta a router annak, hogy szar lenne, villogott, a belsõ hálót adagolta, és csak a modemen látszott, hogy nincs net, sokáig nem is volt gyanús.

Egy próbát megér szerintem nálad is.

Hát végül is mostanába elég szar a netem. Nem is arról van szó hogy lassú, hanem arról hogy szakadozik. Méghozzá elég gyakran. Napközben néha-néha, de reggel meg este idegesítõen sokszor szakad meg a netem. Már tervezem hogy kihívom a szerelõket de még nem tudom hogy mit csináljak.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nohab
Lehet csak gyengélkedik a neted. Esetleg korlátos? Sebessége milyen? Lemérted neten is?
Az nem lehet mert régebben még jó volt.

Fabio Capello
ha alapból és localhoston is nagy a ping, akkor a net vacak sajnos, ezzel sokmindent nem lehet kezdeni... Lõj ki mindent ami netet használ, az talán egy kicsit segíti a dolgokat (msn, skype, torrent, net...)

Hello mindenkinek!
Lenne egy problémám. Ha akármilyen szerverre felmegyek, mindig 500-as vagy 600-as pingem van. Ez miért van? És hogyan lehet megcsinálni? Minden egyes szerveren nagy a pingem. Ha meg én csinálok lobby-t, akkor meg a többiek ping-je nagy.

dronkZero
Valami olyasmit is hadováltak, hogy majd valakinek fel kell áldoznia magát, és hogy a játékosok döntik el, hogy ki hal meg. De lehet, hogy nem hivatalos az infó.

MerlinW
Ha az "I Hate Mountains"-re gondolsz, nem hivatalos. A Portal: Prelude készítõinek munkája. Igen k*vajó anyag😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
Én is kipróbáltam, hát nem gyenge 😄

Az új kampány hivatalos vagy fan kampány? Megjelent, de steamrõl még sem lérhetõ? Hogy van ez most akkor?
FSpofon
talán már az utolsó saferoom után külön úton kell mennie

Arab money

Nohab
Egy valamire leszek kíváncsi az új (hivatalos) kampánynál: Mi lesz akkor, ha csak Bill marad éledben a végéig? Milyen videót fog akkor mutatni? Eddig le tudták azzal rendezni, hogy nem mutatták a túlélõket, de most mi lesz?
Aquir
az akkor jó lehet😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lunki88
Na én kipróbáltam, de már csak az utolsó 3 mapot láttam. Még az elejétõl is le kéne nyomni valakivel. 😊 Egyébként nagyon részletesen kidolgozott kampány, ami meg is látszik mert vissza kellett vegyem a grafikát különben belassult mint állat. 😄
TheGrinder
benne vagyok, csak még fel kell raknom a gamet. 2 hónapja nem játszottam a l4d el. 😄

Este egy expertet az új campaignon valaki?

tototto
ez ugye fog jönni L4D2re is? mindenesetre lerántom ezt is, köszi az infót 😊

Fabio Capello
yeah 😄 már szedem is 😄

FSpofon
hmm elírták a hónapot 😊
tölthetõ!

Arab money

FSpofon
"I Hate Mountains will be released July 4th, 2010"

Arab money

MerlinW
.vpk fájlokat bemásolod az "addons" könyvtárba és annyi. Patch-eket pedig letölti a Steam automatikusan.

[merlinw.org]

Nem tom hogy kén berakni a mapokat meg a patch-et nem tok hol letölteni
segítene valaki<#nemtudom>
<#gun><#csodalk> <#vigyor2>

<#hamm><#vigyor1><#ijedt>
zorrobomber
Az oké hogy átláttam a falakon, de pl a lépcsõket sem láttam 😄

bertino
nincs ezzel semmi gond 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezek közül én a Suicide Blitz és a Death Aboard nevûekkel nyomtam. Az utóbbi nagyon tetszett ráadásul jó zenét is választottak hozzá,pedig jobban bírom a hivatalos kampányokat. De ha érdekel, akkor itt keresgélhetsz még : http://www.l4dmaps.com/l4d/
zorrobomber

wesker24
Én is irok le egy pár custom mapot !

City 17 (Half-Life 2)
Death Row
Fort Noesis

És a 2 kedvenc favorite mapom 😄

Silent Hill 12 mapos 11 map+ finálé
Resident Evil 2
Lunki88
Én ezeket tudom ajánlani. Némelyik jobb is mint a hivatalos kampányok:

Suicide Blitz
Vienna Calling
Death Aboard
Night Terror
Silent Hill - 11 pályás kampány, érdemes kipróbálni. 😊
Miii?!!! Hallottam már errõl az új campaign-ról , de azt nem tudtam, hogy friss dialógusok is lesznek benne. <#wow1> Most még jobban várom, mint eddig.<#vigyor5>

© Richter III: Természetesen.
Optimus Prime
Tudnátok nekem ajánlani párat a fan made pályákból? Mert ezidáig egyet se próbáltam, a hivatalosokat pedig már kiveséztem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

FSpofon
gondolom dobtak nekik egy mailt
nem hollywoodi csodasztárokról van szó 😄

Arab money

Doom 4
Na én is ezt akartam megkérdezni.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

armageddon666
Hogy szervezték be a szinkronszínészeket a plusz hangokra? O.o

@

© Orodreth az komly lehet de ha megtudsz valamit szolhatnál<#worship><#awink>
MerlinW
Rajongók. Akik a Prelude mod-ot is készítették a Portalhoz.

[merlinw.org]

Doom 4
és ez most rajnogók csinálják vagy ez valve map lesz?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

FSpofon

Jó kis kampány lesz, az eredeti karakterekkel is felvettek új sorokat hozzá.

Arab money

Fabio Capello
Már hogy a tökbe ne jönne, pár hete jelent meg a 2-höz a The Passing DLC, ahol meghal az egyik karakter az 1. részbõl (a két rész túlélõi találkoznak), és míg a 2-ben kiderül hogy ki hal meg, az 1 DLC-jében fog kiderülni hogyan.

A különbség annyi, hogy durván 1-1.5 hónappal késõbb jelenik majd meg az 1. részhez a Passing, mint a másodikhoz.

helló vki megmondja hogy tudok lan szerót indítani a gammel mert steamos és nem vágom...
Erre mit is mondhatnék ? .... Szégyelljék magukat! Mindig a pc-s a mostohagyerek ?!!! <#beka3> 😄 Ennyit arról, hogy nem fognak egyhamar elfelejtkezni az elsõ részrõl. Nah amúgy körülnéztem az angol Steamen. Ott nyíltan feltették a kérdést, és úgy néz ki, hogy lesz még egy DlC<#taps>,csak késik valamiért. Ez arról fog szólni, hogy hogyan jutottak el délre a túlélõk ahol a "Passing" címet viselõ hadjáratban találkoztak/nak az "új" túlélõkkel. Meg beszéltek még egy online képregényrõl is, ami a l4d1 történetét fogja elmondani, összefûzve ezzel a kampányokat, és kiegészítve a történeti hiányosságokat. Mindezt figyelembe véve, könnyen elképzelhetõ, hogy ezzel pont kerül az elsõ rész végére. <#rinya>
wesker24
Itt az ideje hogy elkezd sokkal jobbak mint az alap mapok ! xD
Optimus Prime
Kétlem, hogy az 1-hez jön még DLC. Arra meg nem számítanék, hogy hosszabb lesz, mint a meglévõk. A múltkori CC is csak két pályás, de ingyen mit akarunk (PC-sek)? Másrészt ott a sok custom pálya, amibõl még egyet se próbáltam. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

dronkZero
Ja, hát aki még mindig ezen duzzog, az meg is érdemli.

De egyébként igazad van, felesleges ellõni egy ötletet ingyen, mikor ki lehet adni L4D3-nak is...

z99999
az az 1 vevõit totál felbaszná, gondolkodj.

Pszt.

dronkZero
Kicsit ezek a mutációk ilyesminek tûnnek a kettõben... Ha jönne hozzá olyan mutáció, hogy lehessen az egy karaktereit választani, meg ha jönne egy másik, ahol korlátozni lehet bizonyos típusú special infectedeket, akkor lehetne belõle L4D1-et mutálni.

Persze az is lehet, hogy ez senkinek nem célja Valvéknál... Semmibõl nem tartana megcsinálniuk.

A szívembõl szóltál. Sokkal jobb hangulat, sokkal jobb karakterekkel. (különösen Zoey 😉 ). Ha jól tudom, ígértek egy új dlc-t de ennek már több mint egy hónapja, hogy meg kellett volna jelennie. Azóta sincs semmi hír felõle. 😞 Na de remélem, hogy még csinálnak hozzá kampányt (és azért egy kicsit hosszabb lesz mint az eddigiek) Meg aztán az is jó lenne, ha az eredeti szereplõk a késõbbiekben is felbukkannának, a 2. részben is , de már lehetne velük is nyomulni.