6126
  • Speedstick
    Kösz a tanácsot, megfogadom.
  • Rage47
    ezért kell külföldön is körülnézni mindig :)
    postaköltség is olcsóbb külföldről ált.
  • bertino
    én már lesz@rom, megvan és kész :)
  • Speedstick
    Én hülye megvettem még nemrég tizen nemtom hány ezerért.:@
  • bertino
  • tototto
    most hogy féláron lehet kapni steamen a játékot én is beadtam a derekam, üdv minden kedves magyar l4desnek :)
  • domez128
    Köszi a segitséget
  • zoviet
    Látogass el az offtopic-ba, szerintem szívesen válaszolnak a kérdésedre!
  • SimaSuna #3432
    meg kell venni :)
  • domez128
    Sziasztok!Az a problémám,hogy nem tudom hogy lehet törtserveren játszani (ha eggyáltalán van)mert azt írja ki hogy kell a steam légyszi segítsetek mert csak online-ban lehet jól játszani.Elöre is köszi a segítséget!
  • SimaSuna #3430
  • Random work
    Dejó hétvégén megvettem fél áron a gamét. Mostmár nem kell törttel szenvednem :D
  • SimaSuna #3428
    jaja...

mire beirtam h FU..addigra eltünt..
  • Rage47
    ACClopó

A Steam/Valve sosem kéri a jelszavad.
  • Maak
    kaptam egy ilyet, de most ennek van aki bedol? lehet nektek ez nem uj de en meg nem lattam ilyet...

Hello. This is Administration. A large number of IP adresses have recently connected to Steam©
    with your account. We believe this to be spam. Please provide us
    with your Steam Account Name and Password in the following format
    : "Steam Name/Password". Failure to do so immediately
    will result in account termination in the following 24 hours. Thank you.
  • dronkZero
    Nem, ott nem a te készülékedben van a hiba, az tényleg szar.

Ezt mi úgy orvosoltuk, hogy bérlünk egy szervert. Indítunk lobbit, összegyűlünk, kinyitjuk publicra, aztán megyünk a szerverre. De még így is baszakodni kell, hogy van, akinek az istennek sem találja meg, át kell adnia a lobbilíderséget. Igen kínos waron is, főleg, ha időre be kéne fejezni, és ilyen faszkodás miatt nem tudjuk elkezdeni...

Egyébként szerver nem egy egetverő összeg, 4 emberre számolva havi 300 forint/fő... (Reklám helye)
  • XeeN
    512-es net is "elvisz" egy coop-ot. Nem is erről van szó, hanem a versus-ról. Általában hárman, négyen vagyunk haverok akik szeretnénk együtt játszani. Ma délután pedig hiába csináltam szervert, nem engedte rám csatlakozni az emberkéket "lan restricted"... (Gondolom most ez következik majd: A hiba a Te gépedben van.)
  • dronkZero
    2 megás net elvisz egy koopot. Ha versusozni akarsz, csak akkor kell szervert keresni.

De egyébként én szoktam találni. 150-es pingig még simán játszható, az meg már ilyen Norvégia, Portugália, Nyugat-Oroszország esetleg USA keleti part távolság, ebben a körzetben meg már van egy pár szerver...
  • XeeN
    Eléggé kiábrándító, hogy órákon át képtelenség játszani, mert nincsenek szerverek...
  • Neoncsoves
    ja.
    Campaign > Death Toll > Expert
    lett belőle
    Versus > Death Toll > Normal
    és játszottunk Dead Airig
  • Jim Morrison
    A pálya death toll volt? :D
  • LasCar16
    death toll expertet akartunk játszani, lett belőle

dead air versus Oo :DDdd

deadairversus
  • bertino
    szal... jó kérdés.
  • bertino
    magától kéne indulnia szinkronizálás után.
  • Nagylaci
    Hát meg ennél a játéknál annyira a multi a tuti, hogy a single player része gyakorlatilag semmit sem ér! (Mondhatni nincs is neki) :) Ez egy kizárólag multiplayerre kihegyezett FPS a single csak azért van, hogy legyen... :D
  • Jim Morrison
    De hogy mondjam meg neki, hogy ne szinkronizáld inkább futtasd?
  • BAk3R
    figyelj ha megvetted a jétékot szerintem innen bárki szívesen megadja a steam ID-ját, aztán lesz majd társaságod, meg majd belerázódsz.
  • Maak
    Igazabol nekem mindegy a szerver hol van, tarsasag kellene, valahogy ugy erzem ennel a jateknal is a multi a tuti...gondolom itt is vannak taktikak mindket reszrol,

steamen csatlakoztam mar a ket l4d-es csoporthoz csak meg senkit nem ismerek, Pedro nickel vagyok fent
  • SimaSuna #3412
    elkap a Hu ter..fetrengek a földön, kiabálok mint a sírós ribi...
    ott állnak tőlem 3m-re..és csak lövöldöznek előre..sehol senki de lövöldöznek, engem meg marcangol az a fax Hunter -.-
  • Nagylaci
    Amúgy nem fontos magyar szervereken játszanod! Keress minél több magyar ismerőst aztán igyekezz velük játszani. Akkor a szerver mindegy is.
    Ja és a korodbeliek is játszanak... :D És bár alapvetően Zero -nak igaza van, azért sajna sok az olyan tizenéves akitől falra lehet mászni. Csak mint máshol is. :)
  • Maak
    igen:), addig azert eljutottam, hogy nem ez a warez topik
  • bertino
    szinkronizál.
  • Jim Morrison
    Még mindig nem indul a LEFT 4 DEAD!
    Elindítom, kiírja, hogy preparing to lunch aztán semmi. Azon a helyen, ahol ki szokta írni, hogy Downloading ott most olyat ír ki, hogy Syncing!
    Mi lehet a baj?
  • dronkZero
    Eredeti a játékod? A szerverek nem törtek, úgyhogy lehet ez a gond.

Az életkor teljesen vegyes. És egyébként nincs feltétlen összefüggésben az intelligenciával...
  • BAk3R
    ne ide warezoljatok már.
  • Maak
    hi

kiprobaltam, eddig csak a single-t, egesz fasza, lattam magyar szerok is vannak de nem enged fel, mi lehet a hiba?

mas kerdes, korombeliek is toljak ezt vagy ez is a tinik jateka?:D
  • zomgzerg
    skidrow, csak ne az uninstallerrel szedd le mert az elbassza a fontokat, hanem egyszeruen torold.
  • NZiM
    Hali.
    Valahol a neten lehet még találni a játékból olyan demot ami nem virusos, nem cseszi el a betűkészleteket a win-ben és működik? A steamen már nem találom, de szeretném kipróbálni hogy mégis milyen.
  • zoviet
    Hehe, ilyenkor nem rossz UK-ban élni! :) Itt a Steam-en 13.49 font, ami 340es árfolyammal számolva kb. 4600 Ft. Nem rossz! :)
  • Magh
    Na erre már vártam egy ideje.