6126
-
#3440 Kösz a tanácsot, megfogadom. -
#3439 ezért kell külföldön is körülnézni mindig :)
postaköltség is olcsóbb külföldről ált. -
#3438 én már lesz@rom, megvan és kész :) -
#3437 Én hülye megvettem még nemrég tizen nemtom hány ezerért.:@ -
#3436 -
#3435 most hogy féláron lehet kapni steamen a játékot én is beadtam a derekam, üdv minden kedves magyar l4desnek :) -
domez128 #3434 Köszi a segitséget -
#3433 Látogass el az offtopic-ba, szerintem szívesen válaszolnak a kérdésedre! -
#3432 meg kell venni :) -
domez128 #3431 Sziasztok!Az a problémám,hogy nem tudom hogy lehet törtserveren játszani (ha eggyáltalán van)mert azt írja ki hogy kell a steam légyszi segítsetek mert csak online-ban lehet jól játszani.Elöre is köszi a segítséget! -
#3430 -
#3429 Dejó hétvégén megvettem fél áron a gamét. Mostmár nem kell törttel szenvednem :D -
#3428 jaja...
mire beirtam h FU..addigra eltünt..
-
#3427 ACClopó
A Steam/Valve sosem kéri a jelszavad. -
#3426 kaptam egy ilyet, de most ennek van aki bedol? lehet nektek ez nem uj de en meg nem lattam ilyet...
Hello. This is Administration. A large number of IP adresses have recently connected to Steam©
with your account. We believe this to be spam. Please provide us
with your Steam Account Name and Password in the following format
: "Steam Name/Password". Failure to do so immediately
will result in account termination in the following 24 hours. Thank you. -
#3425 Nem, ott nem a te készülékedben van a hiba, az tényleg szar.
Ezt mi úgy orvosoltuk, hogy bérlünk egy szervert. Indítunk lobbit, összegyűlünk, kinyitjuk publicra, aztán megyünk a szerverre. De még így is baszakodni kell, hogy van, akinek az istennek sem találja meg, át kell adnia a lobbilíderséget. Igen kínos waron is, főleg, ha időre be kéne fejezni, és ilyen faszkodás miatt nem tudjuk elkezdeni...
Egyébként szerver nem egy egetverő összeg, 4 emberre számolva havi 300 forint/fő... (Reklám helye) -
#3424 512-es net is "elvisz" egy coop-ot. Nem is erről van szó, hanem a versus-ról. Általában hárman, négyen vagyunk haverok akik szeretnénk együtt játszani. Ma délután pedig hiába csináltam szervert, nem engedte rám csatlakozni az emberkéket "lan restricted"... (Gondolom most ez következik majd: A hiba a Te gépedben van.) -
#3423 2 megás net elvisz egy koopot. Ha versusozni akarsz, csak akkor kell szervert keresni.
De egyébként én szoktam találni. 150-es pingig még simán játszható, az meg már ilyen Norvégia, Portugália, Nyugat-Oroszország esetleg USA keleti part távolság, ebben a körzetben meg már van egy pár szerver... -
#3422 Eléggé kiábrándító, hogy órákon át képtelenség játszani, mert nincsenek szerverek... -
Neoncsoves #3421 ja.
Campaign > Death Toll > Expert
lett belőle
Versus > Death Toll > Normal
és játszottunk Dead Airig -
#3420 A pálya death toll volt? :D -
#3419 death toll expertet akartunk játszani, lett belőle
dead air versus Oo :DDdd
deadairversus -
#3418 szal... jó kérdés. -
#3417 magától kéne indulnia szinkronizálás után. -
#3416 Hát meg ennél a játéknál annyira a multi a tuti, hogy a single player része gyakorlatilag semmit sem ér! (Mondhatni nincs is neki) :) Ez egy kizárólag multiplayerre kihegyezett FPS a single csak azért van, hogy legyen... :D -
#3415 De hogy mondjam meg neki, hogy ne szinkronizáld inkább futtasd? -
BAk3R #3414 figyelj ha megvetted a jétékot szerintem innen bárki szívesen megadja a steam ID-ját, aztán lesz majd társaságod, meg majd belerázódsz. -
#3413 Igazabol nekem mindegy a szerver hol van, tarsasag kellene, valahogy ugy erzem ennel a jateknal is a multi a tuti...gondolom itt is vannak taktikak mindket reszrol,
steamen csatlakoztam mar a ket l4d-es csoporthoz csak meg senkit nem ismerek, Pedro nickel vagyok fent -
#3412 elkap a Hu ter..fetrengek a földön, kiabálok mint a sírós ribi...
ott állnak tőlem 3m-re..és csak lövöldöznek előre..sehol senki de lövöldöznek, engem meg marcangol az a fax Hunter -.-
-
#3411 Amúgy nem fontos magyar szervereken játszanod! Keress minél több magyar ismerőst aztán igyekezz velük játszani. Akkor a szerver mindegy is.
Ja és a korodbeliek is játszanak... :D És bár alapvetően Zero -nak igaza van, azért sajna sok az olyan tizenéves akitől falra lehet mászni. Csak mint máshol is. :) -
#3410 igen:), addig azert eljutottam, hogy nem ez a warez topik -
#3409 szinkronizál. -
#3408 Még mindig nem indul a LEFT 4 DEAD!
Elindítom, kiírja, hogy preparing to lunch aztán semmi. Azon a helyen, ahol ki szokta írni, hogy Downloading ott most olyat ír ki, hogy Syncing!
Mi lehet a baj? -
#3407 Eredeti a játékod? A szerverek nem törtek, úgyhogy lehet ez a gond.
Az életkor teljesen vegyes. És egyébként nincs feltétlen összefüggésben az intelligenciával... -
BAk3R #3406 ne ide warezoljatok már. -
#3405 hi
kiprobaltam, eddig csak a single-t, egesz fasza, lattam magyar szerok is vannak de nem enged fel, mi lehet a hiba?
mas kerdes, korombeliek is toljak ezt vagy ez is a tinik jateka?:D -
#3404 skidrow, csak ne az uninstallerrel szedd le mert az elbassza a fontokat, hanem egyszeruen torold. -
NZiM #3403 Hali.
Valahol a neten lehet még találni a játékból olyan demot ami nem virusos, nem cseszi el a betűkészleteket a win-ben és működik? A steamen már nem találom, de szeretném kipróbálni hogy mégis milyen. -
#3402 Hehe, ilyenkor nem rossz UK-ban élni! :) Itt a Steam-en 13.49 font, ami 340es árfolyammal számolva kb. 4600 Ft. Nem rossz! :) -
#3401 Na erre már vártam egy ideje.