Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A szinte visszarúgásmentes két lövéses "mini" sorozat pedig valami iszonyatosan hatékony!!!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De AK -nak a legjobban, olyat még találnék is, itt az ukrán határ mellett.😄 Azzal mehetsz a lecsóban, dzsindzsásba, stb. 😊
Az operációs rendszeren is túl...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Én inkább ezt szerezném be zombi világvégéhez. ×Ð ß £¤£
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"Szerkezete lényegesen bonyolultabb, ezért karbantartása és javítása körülményesebb."
Hangsúly a karbantartáson. Ha már javítani kell, akkor baxhatod, de az, hogy a tisztítás-olajozás is körülményes, az már nagy baj.
De ez még hagyján, de mivel sokkal precízebb is a belseje az AKnál, lehet, hogy két puskatussal fejre odabaszás közt szétesik az egész...
Egyébként ezért nem vinnék G36-ot sem. Valami magyar katona volt kiküldetésen, ahol G36okat kaptak, és nagyon ki volt akadva a tisztításon. Meg is találtam.
Kicsit hosszú, de tanulságos.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Viszont akkor már nem bírom ki, hogy be ne linkeljem a világ talán legjobb gépkarabélyát ami egyben rondaságban is alaposan odatesz az AK -nak! 😄
Tessék megsasolni a "természetesen" orosz AN–94 "Abakan" gépkarabélyt. Zombi apokalipszishez csak és kizárólag ezt vinném magammal. Persze nézegetni ne nagyon kelljen... 😄
Itt meg elolvashatjátok, hogy sacc/kb miért is gondolom ezt:
AN-94 Wikipedia
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Olyat találtam, hogy "sb_all_bot_team 0" de ez pont az ellentéte, hogy csak botokból álljon a csapat.
Hm... Ezt ki kéne próbálni. Lehet, hogy 1-re állítva mennének maguktól a botok végig a pályán? Az nem hangzik rosszul, versusra gyakorlásnak kiváló lenne...
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
kick Francis
parancsot. Természetesen a név helyére írd azt akit ki akarsz rúgni.
bár lehet hogy zombiinvázió esetén inkább az lenne a meghatározóbb hogy mit talál az ember >.< van egy olyan érzésem hogy IRL nem heverne ott a metróban az M16, meg a hasonlók 😄
@
CSUNYAMACSKA: kijelölöd a fileokat és nyomsz egy Shift+del-t utána egy entert gyorsan... nem lesz több gondod 😊
@
Természetesen mindegyik típusnak vannak különbözõ célokra módosított "alváltozatai" na az általad belinkelt oldalon ebbõl csinálnak akkora kavarást, hogy az követhetetlen.
Amit én linkeltem az a (természetesen némi kavarás után) hivatalos gyártó weboldala. Õk meg már csak tudják... 😄
Amúgy nem értem, hogy ez miért nem kap nagyobb propagandát! Ennek az országnak manapság nagyon kellene, hogy büszke lehessen magára, erre nem is tudja a többség, hogy mi ilyet is tudunk!
Egyébként a régebbi gepárdokról itt találsz hivatalos információt szintén a gyártó oldalán:
SERO termékek
Érdemes megnézni, egyéb oldalakon gyakoriak a tévedések!
Én ezekben a változatokban ismertem, és fõleg az M1 volt a lelki szemeim elõtt... Ezt az M6-ost még nem is láttam, köszi.
Szóval ez annyira Gepárd, hogy az már hiúz... Õ kérem szépen a GM6 Lynx! Kevesen ismerik és a neten is nehéz utánajárni pedig világviszonylatban is elismert fegyverrõl van szó!
Itt lehet mûvelõdni róla:
GM6 Lynx
Mi ez? 😊
A fegyvereket illetõen betegesen egyetértünk... Az alap Steyr tényleg elég nyomi! De a kiegészítõkkel igazi High-Tech vadállat lesz belõle!
És ha már belementünk a témába akkor tessék megmondani de gyorsan, hogy milyen fegyver látható ezen a képen! 😄