6126
-
#3480 ez volt a hiba, koszi -
#3479 Valaki még valamit ? -
#3478 három karaktert spórolok vele >.< am.....úgy rossz megszokás msnről :) -
PunkZoli #3477 az amúgy nem egy olyan hosszú szó, hogy ne tudd ki írni kis Gabenc! :)
még a végén a sok am után melegnek nézik az embert! :D
-
#3476 irly hejessen pleaz :).!
am... semmi igazából... csak az a fránya lustaság :\ meg engem kerülnek az acclopók XD
-
#3475 Mi akadája? -
#3474 csinálni kéne valami kamu accot ami tök üres és mikor kérik azt megadni XD -
#3473 Próbáld meg feladatkezelőben Folyamatoknál a Steamet lezárni, aztán indítsd manuálisan, nálam is néha "beakad".
Crash probléma: leírom, hátha valakinek segít: a gépet nem hibernálom, hanem rendes kikapcsolás, azóta egyszer sem crashelt. Másnak ugyenez volt készenléti móddal. Kényelmetlen, mert a rendes boot tetű lassú (hibernate kb 10-15 sec, boot meg ~1 perc), de megéri. -
#3472 valakinek valami tipp?
azota ujratelepitettem es mukodott is az elso ujrainditasig -
#3471 nálam is ez volt a múltkor, adjam kölcsön egy warra majd ő is megadja az övét :D aztán majd visszacseréljük :D -
#3470 az már csak kitört belőlem... :P -
Neoncsoves #3469 biztos azt hiszi h gyurcsi lopja az accountokat xD -
#3468 Mi köze a politikának, az L4D-hez? :o -
#3467 Na ennél mocskosabb dolgot még nem láttam!!! Egyik haverom accountjával írt rám egy acclopó faszszopó!!!
Azzal az ürüggyel, h war-ra kellene neki az accountom...a rohadt szemétládája!!! Még jó, hogy paranoiás vagyok és lebuktattam a kis gennyeslelkű férget!!! Nagyon figyeljetek ezek után! :) Kurva anyját a Gyurcsánynak amúgy!
Na üdv! :) -
#3466 :D -
#3465 az mitol lehet, hogy a steam nem indul el? se mikor a gepet inditom, sem ikonnal, es a l4d sem akar elindulni, pedig ezelott ha inditottam, automatice inditotta a steamet is -
#3464 mai este fénypontja: maximális eséllyel címszó alatt.
jeeee -
#3463 Tudom, csak mivel kiírta hogy "2-nél több bünt...", ezért irtam ezt véletlenül... -
#3462 Köszi! -
#3461 omg mit akarsz ezen magyaron ? :S nem nagyon van benne szöveg... ami van azt meg olyan faszán hülyévé teszi a magyarítás :D Füstös meg pukkancs xD -
#3460 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én 3at látok :) -
#3459 A steam.magyaritasok.hu-ról letölthető a magyarítás, és a Steamet át kell állítani magyarra. -
#3458 Nekem sem... De nekem a 2 miatt -
#3457 nekem bejön -
DjSylent #3456 Helllo
Nem jön be az off topik ez csak nekem szar vagy mindekinek
Mert haverokkal most akarunk gémelni és semmi útmutatónk
-
#3455 Nvidia vga driver -
#3454 Köszi :) -
#3453 totall4d.hu* -
#3452 vedd fel a totalld.hu meg a lef4dead.hu groupokat. tele van magyar l4d-es emberekkel:) -
#3451 Valaki nem szeretne multizni ????:D -
#3450 magyarrá hogy lehet tenni? mert nem lehet, pedig a dvd dobozon az áll, h telepíthető magyarul is:S -
#3449 XD -
#3448 omg... öcsém magyarral játszik...
Füstös
Pukkancs
beteg x.x -
#3447 Most meg állandóan crashel, 10 perc után kivág desktopra. Pedig tegnap órákat toltam hiba nélkül. -
PunkZoli #3446 vagy csatlakozz akár a hivatalos grouphoz (official) és ott jobbrar lesz elérhető választék -
#3445 sziasztok nekem meg van a játék nagyon bejönn hát...single playerben nem annyira izgalmas de nem rossz de visszont multiban nagyon jóóóóóóóóóóóó -
#3444 hasznák xfire-t, az kikeres neked helyit vagy külföldit is. -
#3443 Nagyon noob kérdés: hogyan tudok egy gamemonitoron talált serverre csatlakozni? Egyáltalán hogyan tudom tallózni a játékokat? -
#3442 Én is tervezem megvenni... Nemsokára szülinap! -
#3441 én is így vagyok vele. igaz 12ezerért vettem, de már régóta nyomom :D