Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látom, az így a nagy globál zombiirodalomban nincs nagyon kitalálva, hogy mi hajtja õket.
28 nappal késõbb-ben éhen haltak...
Végülis, ha csak egy mutálódott veszettség-vírus, akkor annak elég, ha fertõz, a hordozót elég addig életben tartani, amíg továbbadja a fertõzést...
A játékban meg gondolom azért ütnek, mert az látványosabb, legalább csápol, és nem kell halálpontosnak lenni az animációnak. Míg az elég hülyén nézne ki, hogy körbeáll hat zombi, vadul elkezdenek rágózni a karakterem testétõl fél méterre, de az életem meg fogy... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nagyméretû aknamezõre csalom õket aztán nyugágyból némi sörrel végignézem, hogy az oszlásnak indultak, hogyan indulnak oszlásnak. 😄
Utána kellõ távolságban pozícióban lévõ harckocsizó egységeknek még talán megengedném, hogy farolgassanak kicsit a maradékon. 😄 (Aki tüzet nyit azt kizárom a játékból!!! Viszont aki a lövegtorony elforgatásával fel tud dönteni legalább 10 zombit az bónuszpontot kap!) Ha meg még ezek után is makacskodnak akkor már végképp kelletlenül, de csak hagynám, hogy a szárnyakon várakozó lángszórós könnyûpáncélosok tartsanak egy laza grillpartit.
Mit nem csinálnék semmiképp?! Hát "élõerõt" nem vetnék be az tuti! 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
amúgy tényleg nem harapnak, hanem ütnek <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De a legjobb fejezet szerintem a kínai atomtengeralattjárós. Az kurva jó 😄
Azonban a leírás amit linkeltél elég sok helyen arra alapozza a hadsereg által elvesztett csata lehetõségét, hogy a hadsereg az hülye... 😊 Amúgy általában tényleg az, de ennyire azért nem.
A leírás abból indul ki, hogy a hadsereg egyszerûen nem fogja fel azt, hogy olyan ellenféllel szemben akinél a morál mint tényezõ még csak számításba sem jön nem lehet úgy harcolni mint megfélemlíthetõ ellenség ellen.
Röviden, ha hagyományos taktikával akarsz harcolni akkor veszíteni fogsz viszont ha kihasználod, hogy az ellenség SEMMIFÉLE taktikai húzásra nem képes illetve az általad bevetett taktikai csapdákra képtelen intelligens választ adni akkor minimális veszteséggel nyerhetsz!
Van egy hadtörténelem tanárom. Õ foglalkozik még ennyire ezzel. Imádta ezt az írást. 😊
Az US ARMY a techniaki fölénye ellenére elképesztõ vereséget szenvedett.
A csata menetének leírása linken található. Egész logikusan leírja hogy képes egy modern tûzerõvel rendelkezõ haderõ veszteni a viszonylag lassú és fegyvertelen zombik ellen...
Battle of Yonkers
Meg emellett a No Mercy fináléban a rámpa alatt.
Ami viszont újdonság, hogy "TÚLZÁSBA VITT kempelés tankkal, élettelen tárgyakat ütlegelve (2perc+ kempelés túlzásba vitelnek számít)"
WTF? Fenn lehet tartani a tank csíkját csak úgy a falat püfölve? Na ez újdonság. És ér két percig ezt csinálni? Tök jó. 😊
No Mercy: a ház tetején, a hátulján van egy vékony perem.
Blood Harvest: Nagyon vékony háztetõ rész.
Death Toll: Van 1 vagy 2 szikla.
Dead Air: Fel lehet menni arra a repcsinek a tetejére ami kivisz titeket onnan.
Ezekre a helyekre semmi nem tud felmenni.
Az operációs rendszeren is túl...
Mirõl szól nagyjából? Arról, hogy mi történik a földel a zombi apokalipszis közben? Vagy csak egy túlélõ csapatról? Netalántán egy túlélõrõl?
Az operációs rendszeren is túl...
még oda is bejött, ahol azt hittem a szûk ajtó miatt nem fog menni neki.
aztán rájöttem, hogy tévedtem <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elvégre azt, hogy beálljak a végsõ safe room vagy a mentõjármû AJTAJÁBA azt nem tiltja... 😊
Felgyújt, elfut, kiröhög...
Persze, ha ügyes boomer besegít akkor nagy baj lehet a vége! 😄
De legtöbbször segít az a "kalap szar a pofánkba" is! 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Az idevágó szabályzati pont:
9.2.1.2. Other Illegal Actions
- Preventing the opposing team (be it survivor or infected) to climb a ladder by staying on top of it.
- As a Tank, to enter the final saferoom of the map and the rescue vehicle of the campaign.
- Avoiding a necessary path by using game flaws/exploits (i.e. Jumping off the roof spawn in No Mercy 1, Breaking the big metal door below the roof in No Mercy 3...etc).
- As survivors, camping on positions which are hard or impossible to reach for the tank (i.e. the shaft on No Mercy 2, below the metal ramp on No Mercy 5...etc).
GOOGLE -val átkozott jó haverok vagyunk! 😄
Szóval nem akadályozhatom az ellenfél csapatát abban, hogy felmásszanak egy létrán azzal, hogy a tetején állok.
Tank -ként nem mehetek be a végsõ Safe Room -ba vagy a mentõjármûbe.
NEM KERÜLHETEM MEG A SZÜGSÉGES PÁLYARÉSZEKET!!!
Túlélõként nem kempelhetek a tank számára elérhetetlen helyeken.
Sosem esek pánikba.
Mindig (De indig!!!) van nálam törülközõ!
😄 😄 😄
Én speciel örülnék neki, hogy igazam lett csak nem értem, hogy miért is?! 😊
Az angol szöveget értem, de mi ez az ESL?!
Én csak "hobbiból" játszom nem tudom ki készíthet ilyen szabályzatot?
Tudom hogy nem teljesen idevaló de ezt filmet megéri majd megnézni!
Most találtam valamit mai nagyon zsír lessz ha elkészül....
Ha elkészül minden zombifan álma fog valóóra válni...
World War Z - Ebbõl a könyvbõl készül majd film. bár még elég kezdeti stádiumban van...
http://www.imdb.com/title/tt0816711/ - Ez a film...
Ez pedig a könyv honapja...
Nagyon profi...
Könyv
Ajánlom figyelmetekbe az oldalon lévõ túléléskalkulátort ami pár kérdés után megmondja nektek mennyi esélyetek van túlélni a zombiinváziót. + vannak képzelt riportok is. 😊
Ha jól megrendezik kellõen nagy költségvetéssel, sztorival és színészekkel akkor valami atomkirálycsászár filmet lehet összehozni ebbõl!
Túlélõ kézikönyv úgy kezdõdik, hogy "Egy dolgot kell nagyon erõsen tudatosítani: TÚL FOGOM ÉLNI!" 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
"- Avoiding a necessary path by using game flaws/exploits (i.e. Jumping off the roof spawn in No Mercy 1, Breaking the big metal door below the roof in No Mercy 3...etc)." - ESL szabályzat.
Továbbiakban nem kerülöm ki.
Én valami ilyesmit akartam összerakni, M16 mellé CQBra. Gagyi fotosop, csak úgy 2 perc alatt összedobáltam a dolgokat.
Pontos nevét nem tudom(airsoft típusszáma van csak meg), valami integrált hangtompítós M4 variáns, +alsó markolat, rövid tár, reddot. Az még lehet, hogy a reddot így túl alacsonyan lesz...
Aztán hogy mikor lesz belõle valami... Egyelõre az M16-om is betegeskedik fél éve már... 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lásd Szomália és társai. Sajnos. Kis gyerekek tökéletesen kezelik az AK -t... 😞
Amúgy most olvasom a World War Z-t, és hihetetlen. Teljesen magával ragadott, hatalmas, és nagyon olvasmányos. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a zombis sztorikat..
de am jól értelmeztem hogy annak a puskának elsõ 2 lövésnél nincs visszarúgása? 😄 Counter-Strike 2-be örülnék ha betennék 😄
am Tank kell >.< beépített hûtõvel, pótaksikkal, kajával, piával, meg ha kifogyna pedállal 😄DDD persze jó áttételezéssel xD
@