6126
  • Ádus1987
    na csövi néktek! Figyuzzatok, nem igazán van kedvem az 5 millió oldalt végig lapozni, és gondlom már előttem 70x leirták és megkérdezték DE! Hogyan tudok magyarokkal játszani? Sose hozott össze még velük a sors, pedig olyan jó lenne játszani 4-en magyarok...tyhűűű. idáig 1-el taliztam. Beléptem a totalleft4dead magyar oldalra ott csatlakoztam ehhez a közösséghez fent is van Steam-en. Láto ki van benne online mivel játszik blabla. És akkor innentől? mert rányomok és vagy nem lép be vagy pedig nem si magyar vagy mittomén. szóval légyszi segitsetek hogyan tudom összehozni a dolgot. vagy VEGYETEK FEL BARÁTNAK! Nem tudom melyik nevem kéri a steam fiók neve adus87 játékban pedig [HUN]deancorso vagyok. üdv mindenkinek, előre is köszönöm
  • nadasy
    Ha csak ilyen egyszerű lett volna!!!:) Azóta már megoldottuk... csupán az eddigieken kívül még két új programot kellett letöltni hozzá, de most már megy... azért köszi a választ...:)
  • Blacksheep333
    Csináltok egy lobby-t, amit beállítotok local-ra, belépnek a többiek, és elindítjátok.
  • nadasy
    Hi mindenki..

Tegnap raktam fel a játékot, hát egészen élménydús mondhatom. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy nem tud valaki segíteni benne, hogy hogy tudom beállítani,hogy lan-ban tudjunk játszani kolin belül? külső szerverekre tudok csatlakozni, csak a belsőt nem tudom működésre bírni...:( thx
  • SötétBarom
    :)

Nekünk ketten sikerült minden map experten, kivéve a finálékat. Egyedül a repteres jött össze experten.
  • HF
    Üdv
    Akadt egy kis probléma az utóbbi időkben a játékkal. Kb 3hete megvettem, az első pár nap tökéletesen futott. 1 hete azonban egyre gyakrabban kiakad, vagy kilép a windowsba minden figyelmeztető jel nélkül, vagy egyszerűen teljesen lefagy. Nem tudok egy kampányt teljes egészében végignyomni hiba nélkül. Egy új vga drivert felraktam kb 2 hete, mert előtte jelezte hogy elavult. Gyanítom hogy ez lehet a probléma.
    Amikor azonban kiugrik a windowsba, akkor felugrik egy steam "újdonságok" ablak... A másik ok amire gyanakszom, hogy elvész a steam kapcsolat. Persze lehet a két probléma egymástól független is.
    Olvastam, hogy az opciókban a multi-processzor használatot ki kell kapcsolni, kitörölni a temp fájlokat, és újrarakni a steamet.
    Bevallom őszintén, előtte másolva volt meg a játék, és gond nélkül tökéletesen futott.
    (Ettől függetlenül örülök hogy megvettem, mert egy nagyon jó játék!!)
    Valakinek valami javaslata esetleg? Újrakéne rakni az egészet? Volt már valakinek hasonló?
    Megköszönném a segítségeteket.
  • tototto
    vagy a steamen megvásárolva
  • Twetr0x
    awesome ;D
  • SimaSuna #3512
    boltok polcán Left 4 Dead néven :D 12k-ért :)
  • Palotai Betyár
    Hello. Vki tudna segiteni.. Hol tudok olyan patch-et v vmit leszedni amivel tudok online játszani??? elöre is kösz!
  • tototto
    nagyon tetszik, engedelmeddel a neved és a fórum feltüntetésével máshova is benyomtam :D
  • SimaSuna #3509
  • Neoncsoves
    Nincs 4 ujjam , nem vagyok túlélő és nem hordok mellényt. A világ egyik legnépszerűbb és legjobb zombis játékát játszom és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: TANK. A STEAM felh. nevem megegyezik nicknevemmel és nem örülök, ha a noobok összekeverik a Left 4 Deadet a HL2DM-mel.

Büszkén gondolok Bill-re a veteránra, a megmentésekre és a Valve-re. Szeretem a finálékat, zombikat, fegyvereket. Itt élek Riverside városában. L4D-ben mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai! Left 4 Dead, én így szeretlek!
  • Neoncsoves
    Najó megtisztelem az L4D-t is egy kis soproni reklám átköltéssel :)))

Nincs 4 ujjam , nem vagyok túlélő és nem hordok mellényt. A világ egyik legnépszerűbb és legjobb zombis játékát játszom és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: TANK. A STEAM felh. nevem megegyezik nicknevemmel és nem örülök, ha a noobok összekeverik a Left 4 Deadet a HL2DM-mel.

Büszkén gondolok Louis-ra az igazságosra, a megmentésekre és a Valve-re. Szeretem a finálékat, zombikat, fegyvereket. Itt élek Riverside városában. L4D-ben mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai! Left 4 Dead, én így szeretlek!
  • XeeN
    Négyen. Összeszokott csapat. Tegnap megcsináltuk a Blood Harvestet, de a helyzet változatlan maradt. Ma nekiveselkedünk újra a Dead Air-nek, hátha megadja ismét.
  • BAk3R
    nagyon kéne már az a dlc :/
  • bertino
    gecc ma 15 random kampány keresésnél 10 dead air volt... kezdem mostmár unni -.-
  • SötétBarom
    Hányan?
  • XeeN
    Ma reggelig reménykedtem, hogy csak "hiba a gépben" de sajnos nem... Ekkora kibaxást...
  • XeeN
    Tegnap este megcsináltuk a Dead Air csont nélkül Experten, így meglett a 3/4 a "What are you trying to prove" nál. Ma este végigjátszottuk a Blood Harvestet, de elbuktuk. A meglepetés akkor ért, amikor a 3/4 visszaminősült 2/4-re. (előtte már megcsináltam ezt a mapot pefectre). Erről ennyit. Ezekután ne játsszam a másik két kampányt experten, mert bukom az eredményeket?
  • Rage47
    egyedül sztem ne is próbáld
  • Jaka923
    ajj nem tudom megcsinálni expert fokozaton az egyik pályát sem:'(
  • XeeN
    Nagyon jó kis klip:
    L4d - Dock Of The Bay

Az eredeti verzió:
    720x480 30FPS 224kbit MP3
  • Blacksheep333
    Na, nem jött be az elméletetek. Sebaj, jó lesz nektek a Scout is.
  • nameless1229
    Ez de paraszt XD
  • zomgzerg
    18+ : Left 4 Head
  • Twetr0x
    Spy update lesz!

...wait wat?
  • nameless1229
    Én abban reménykedem, hogy csak kamuznak és valami nagyszabású DLC-t fognak kidobni.
    Mert olvastam olyat, h XBox-ra lehet, h fizetős lesz a cucc és nem hiszem h pénzt kérnének 2 új pályáért... :)
    Szal reménykedjünk!!!
  • PunkZoli
    Ez azért elég száni, hogy egy teljes árú játékot ennyire nem támogat valve dlc-kkel.
  • XeeN
    Akkor azok nem számítanak új VS mapoknak?
  • Blacksheep333
    Nem lesznek új VS mapok, sőt nem is lesznek új mapok.
    A Dead Air -t, és a Death Toll -t rakják be Versusba is.
  • jetblack
    egy kérdés az eredménylistát hogy tudom megnézni mert a cs-be tab azt tudom de l4d-be nem tudom oO
  • Speedstick
    lyah, hogy lesznek úly VS mapok? mikor? csak mert én nem vok képben. XD
  • Blacksheep333
    Remélem az SDK -t belerakják, ha már új pályát nem csinálnak.
  • zomgzerg
    zöldek
  • XeeN
    Lya. Lyó lenne. Kíváncsi vagyok mijenek lesznek az úly VS mapok.
  • bertino
    hát ja
  • nameless1229
    Lyöhetne már az a DLC!!! Ti is így vagytok vele? :)
  • nameless1229
    wááá, vér fog fojni egy "j" milyatt???!?!?!? xD
  • Blacksheep333
    Ki tudtad olvasni? Ki. Értetted? Igen.
    Most kezdjelek el én is fikázni az "am" miatt?

Nem gondoltam, hogy így a szívedre veszed ha valaki "nem helyesen" ír.