Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általános
- A túlélõk mostantól nem tudnak felmászni ott, ahol a Fertõzötteknek lehet
- Javítottak a botok hullaélesztõ képességén
- Mostantól Tank ütése utáni repülés közben nem tapadunk meg pókember módra a létrákon
- Már beriasztott autó riasztója mostantól nem csipog többet lövöldözés hatására
- Betöltési idõn javítottak (!)
- Minigunos bugot javították (!!!)
- Megjavitották, hogy a cipelhetõ robbanós hordók/kannák ne okozzanak a liftbõl kiesést/a liften átesést
- Ritka Achievement bugokat javítottak (remélem megkapom a Lamb 2 Slaughtert már!)
- Kikerülõs bugokat javítottak (!!! De meg kell nézni, hogy mindet javították-e?)
- Lobbin javítottak (ráfért...)
- Fixed NAT traversal issues (fordítsa, aki érti, vagy érdekli)
Versus Változtatások
- HUD elemek, amik a Fertõzött társak dolgait mutatják
- Cseten piros lett a Fertõzöttek neve
- Nem lehet Hunter/Smoker/Boomer hordákat bugolni (!!!)
- Kijavították, hogy néha amikor Túlélõbõl Fertõzöttnek állt valaki, akkor megtámadták a Fertõzött botok
- Kiegyenlítették a Fertõzöttek közelharci sebzését. (Remélem mind megkapta a 10-et, ami a Hunternek volt, nem a Hunterét vitték le 2-re!)
- A "kill" és az "explode" parancs "sv_cheat 1"-nél mûködik csak
- Kijavították, hogy ha lesérülve elrohant egy Fertõzött, aztán visszateleportált, akkor meggyógyult
- Pályánként csak egyszer lehet átállni a másik csapatba
- Csak akkor lehet csapatot váltani, ha már mindenki betöltötte a pályát
- A tank a pályán ugyanott spawnol mindkét csapatnak (!)
- A Tank és a Witch mostantól mindig a menekülési útvonalon spawnol (!)
- Növelték a Tank és a Witch megjelenésének esélyét
- Csapatcsere bugot javítottak (remélem az összekeveredõset)
Hunter
- Könyeb lesz ráugrani a folyamatosan ütlegelõ Szörvájvörre
- Ráugrásnál a minimum sebzést növelték
Szmóker
- A nyelvezéshez kevésbé kell sznájpolni, könnyebben talál
- Ki kell nyírni a Szmókert, vagy szétlõni a nyelvét ahhoz, hogy az elszakadjon (gondolom ajtókkal levágás, meg ilyenek, nem a leütésrõl van szó)
- Csak akkor lehet leütni egy Túlélõt a nyelvrõl, ha az már konkrétan húzza vagy fojtogatja õt. (Tehát amikor még épp elkapja, vagy amikor még csak megy felé, akkor nem)
- Ha nem sikerül elhúzni a Túlélõt, mert leütik a nyelvrõl, akkor a rövidebb töltödési idõt kell csak kivárni
- Néha rossz várakozási idõt adott be, most már jó
- Javították, hogy néha hiába lett egy túlélõ megnyelvelve, mégsem találta el rendesen
- Javították, hogy spawnoló zombi szellemeken keresztül is jól eltalálja a nyelv a túlélõket
- Nyelvvel húzás közben mostantól minden másodpercben sebzõdnek a Túlélõk
Tank
- Üthetõ tárgyak mostantól pirosan világítanak (autó, fa, gondolom)
- Riasztós autót megütve tönkremegy a riasztó
- Csak akkor ugrik vissza a Tank idõcsíkja, ha egy Túlélõt ütve, dobálva, vagy fával/autóval eltalál
- Csökkentették az autoshotgun Tank elleni sebzését
Wiccs
- A pályának ugyanazon a részén spawnol a Wiccs mindkét csapatnak
- A Tanktól x távolságon belül nem spawnol
- Fertõzöttel mostantól nem lehet felkelteni
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A mesterlövész fegyverek nem erre a célra vannak kitalálva amire ezekben a játékokban használni kellene õket!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Egyébként nem értem én ezt a távcsõfüggést, sem itt, sem CSben... Ezek olyan minimál távok, hogy a távcsõ inkább kifejezetten hátrányos. Miért vannak egyesek ráfüggve?
- Lassítja a túlélõk haladását, mert bezoomolva nem tudsz haladni
- Bezoomolva drasztikusan csökken a látótered ami olyan helyzetekben ahol bárhonnan jöhet az áldás elég kellemetlen tud lenni.
- Ha nem egymás mögött állnak a zombik cseszheted...
- Ha nem látsz rá a társadra akit elkaptak akkor mire lehámozod magadról a zombikat szerencsétlen tuti meghal!
Szóval a HR nem alkalmas a gyors pörgõs játékra és szorult helyzetekben nagyságrendekkel nehezebb a társak segítségére sietni vele mint a többi fegyverrel. Amúgy vadászni biztos király vele, csak hát itt egy csomó csapat orientált feladatra is alkalmas kellene legyen a fegyver.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Hátha itt tudtok segíteni rajtam, ezért bemásolom a kisregényemet:
Aki nagyon vágja a konzol parancsokat, attól kérdezném: hogyan adom meg paraméterként (tehát játék indításánál), hogy melyik karaktert válassza ki játékkezdésnél? Tehát pl indítok egy szervert, betölt egybõl a pálya és azt a karaktert választja ki a játék, amelyiket én megadtam valahogy. De hogyan?
Egy lehetõség van: "sb_takecontrol név", de ezt csak betöltött játék esetén mûködik, mert ez egy utasítás, nem pedig változó.
Próbáltam még a "team_desired" változót állítgatni, de nem nagyon jött be.
Singleplayer-ben is ki lehet választani még a játék indítása elõtt a kívánt karaktert.. Igazából erre lennék kíváncsi hogyan kell?
köszönöm
BattleTag: zydar#2910
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hydroceph: biztos próbáltad már, de esetleg frissítsd a drivereket.
Valaki tudja? elolvastam hivatalos forumot, egyik megoldás sem segitett.
- Made the Tank and Witch spawn directly on the escape route
😄DD
General
- Fixed Survivors being able to climb surfaces marked for versus infected only
- Fixed a class of SurvivorBot bugs dealing with rescuing downed players
- Players can no longer grab ladders while flying through the air after a Tank punch
- Shooting near a car with an alarm that has already fired the alarm will no longer make chirping noises
- Improved loading time
- Fixed mini-gun physics exploit
- Fixed propane tanks (and other physics objects) causing players to fall through elevators
- Fixed rare achievement bug issues
- Fixed several map exploits
- Fixed various match making issues
- Fixed NAT traversal issues
Versus Changes
- Added HUD elements to show status of other infected players
- Changed color of infected player name in chat to red
- Fixed exploit where players could spawn infected bots
- Fixed instance where a Survivor changing to the infected team would be attacked by infected bots
- Normalized special infected melee damage
- Made the following client commands cheat protected: "Kill" and "explode"
- Fixed exploit where infected players could run away and teleport back to gain health
- Players can only change teams once per map
- Players can't change teams while other players are still loading
- Tank spawns at the same % through the map for both teams in versus mode
- Made the Tank and Witch spawn directly on the escape route
- Increased chance of getting the Tank or Witch
- Fixed team swap issue
Hunter
- Easier to pounce a Survivor who is meleeing
- Increased Minimum damage a Hunter pounce does
Smoker
- Fixed Smoker tongue tolerance
- Smoker now has to be killed or the tongue destroyed for the tongue to break
- Survivors cannot bash someone off the tongue until the Survivor being pulled is paralyzed or hanging
- Tongue attacks that fail to paralyze or hang a Survivor will use the shorter ability delay timer
- Fixed cases where the ability timer was not using the correct time
- Fixed case where you could point at a Survivor but not register a tongue hit
- Fixed Smoker tongue not targeting and landing properly through PZ ghosts
- Smoker tongue does damage every second while dragging paralyzed Survivors
Tank
- Bashable objects now appear with a red glow
- Tanks hitting a car with an alarm disables the alarm permanently
- Tank frustration timer is only reset by hitting Survivors with rocks or fists
- Reduced autoshotgun damage against Tanks
Witch
- Witch spawns at the same % through the map for both teams
- Avoids spawning within a certain % of the tank
- Fixed an exploit where the Witch could be woken up and tricked into attacking Survivors
Lehet, hogy nem pumpálnom kéne, hanem csak egyet lõni? 😄DD
De ha rajta vannak, akkor sebezhetetlen. Meg leütés után is még +1 másodpercig. Experten is.
Olyankor szokott baj lenni, ha valaki közben oda akar menni közelharccal leütni a dögöt, én meg épp megküldöm shotival, kicsit messzebbrõl... :]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én eddig azt hittem, hogy ez egy M14 távcsõvel
vagy M21 bipod nélkül...
De tényleg csak a "kistesó".

az okés hogy ebbe csak 7 férne (am nem ezt szoktam látni második világháborús játékokban? 😄) de a 15 amúgy teljesen elfogadható >.< egy M9-be fér 15 golyó, Glock 17-be 17, aztán többet nem néztem mert ezek úgy CSbõl rémlettek hogy sokgolyósok 😄
@

am most hogy mondod valahogy fel sem tûnt eddig hogy automata a játékban xD én nyomkodtam a gombot 😄
@
És természetesen ez egy Semi-autopmatic Shotgun. Szóval igen, félautomata.
Az operációs rendszeren is túl...
@
Olasz gyártmány, de a legismertebb felhasználója az Egyesült Államok haditengerészete... 😊

de télleg <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!