6126
-
#3560 de erre van 150+ emberük
nehogymár ne legyen egy-két közülük szabadon aki összedob 1-2 fegyvert vagy pályát
kár hogy áttértek az egy játékot 4 évig támogatunk módszerről a minden karácsonyra újat dobunk a piacra elvre az ea hatására. -
#3559 plusz még steamet is foltozgatják folyamatosan. -
#3558 sztem túl sok mindenre kell figyelniük... Lassan ideje lenne már Episode 3-ra... Aztán TF2-t is célszerű életben tartani (oda mindenképp kellenek az updatek ha már elkezdték... hülyén nézne ki ha nem lenne minden kaszthoz...), és ugye L4D-hez kell a népnek az új tartalom... ja meg Ep3 mellé Portal 2? :) szal ha minden igaz 4 projekt, amiből 2 nem hoz pénzt... -
#3557 Pedig én úgy veszem észre, hogy le van szarva. Kiadnak egy új játékmód -ot, amit ráadásul csak 4en lehet játszani és ugyan az mint a coop csak időre. Plussz egy pályát, amin van egy kisebb mező és a közepén egy ház.
Jah... Meg megkapunk 2 alap pályát, mint VS. Biztos nagy munka volt átszerkeszteni.
A Survival nem igazán érdekel, hamar megunnám, mint a coop -ot, engem inkább a VS köt le ahol van ellenfél. A 2 "új" VS map jó lesz, meg minden, de szerintem még kiadás előtt is megcsinálhatták volna VS -re is.
A leszarás kifejezés tényleg túlzás, de nem igazán törik magukat a fejlesztők.
Én se igyekeznék, hiszen ezekből már nem profitálnak.
Lehet az volt a baj, hogy mindenképp ki akarták adni karácsony előtt és megcsinálták a játékot faszán, de a tartalom kimaradt belőle.
Vagy azt gondolták, hogy 4 Campain -al elleszünk hónapokig/évekig. -
Neoncsoves #3556 az 1 dolog bazz, hogy TF2-nek beesett még egy Source Engine update, illetve arra való felkészítés... mind1 -
#3555 tf2 bugosabb volt gondolom :) -
#3554 nem-e?
tf2 első 3 hónap:
Team Fortress 2 Update Released
JANUARY 7, 2008, 10:45 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 31, 2007, 3:11 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 22, 2007, 11:58 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 21, 2007, 4:35 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
Team Fortress 2/Source Engine Update Released
DECEMBER 20, 2007, 2:44 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
Source Engine Update Released
NOVEMBER 27, 2007, 12:06 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 21, 2007, 4:46 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 20, 2007, 6:59 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 15, 2007, 5:30 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 7, 2007, 5:52 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 1, 2007, 1:28 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 31, 2007, 7:48 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 31, 2007, 6:15 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 25, 2007, 6:31 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 9, 2007, 3:12 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 8, 2007, 5:16 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 5, 2007, 8:06 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 2, 2007, 6:29 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 28, 2007, 5:30 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 27, 2007, 3:20 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 26, 2007, 4:13 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 21, 2007, 4:18 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 20, 2007, 4:32 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
vs
l4d első 3 hónap
Left 4 Dead Update Released
JANUARY 23, 2009, 1:42 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
JANUARY 15, 2009, 1:58 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
JANUARY 14, 2009, 5:11 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 5, 2008, 5:58 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 4, 2008, 3:52 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 25, 2008, 11:13 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
-
Neoncsoves #3553 tf2-höz se jött egyből 20ezer update :) -
#3552 nem kell azt hinni, hogy kiadták paff, azt leszarják. -
#3551 még csak most fog elkezdeni kifejlődni a game... -
PunkZoli #3550 én vmi olyannak örülnék mint egy csapatszállítós mission, vagy egy konvoly szerüség... tudom nehéz kivitelezni, de gyakorlatilag simán megoldható
meg már sokszor láttunk ilyet -
chooselee #3549 Hát az híres új map szerintem annyi lesz,mint TF2 egy aréna map,kb 60 négyzetméter. Minimal concepció. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az élvezeti tartalma ennek az új módnak. -
#3548 eredeti a játékod?
ha nem akkor azért :D -
david47 #3547 hello! azt szeretném kérdezni hogy mit kell olyankor csinálni ha azt írja mikor campaign ra vagy vs re akarok menni hogy login required? pls help:/ -
#3546 jah, meg sztem azért zombik is kaphatnának pontokat :S -
#3545 Hát, yah... Elhiszem hogy az AI Director geci bonyolult dolog volt, meg hogy X éve fejlesztik, de azért csinálhattak volna több mapot és a megjelenéssel egy időbe ki is adhatták volna az SDK -t.
Plussz még mindig vannak benne kisebb hibák, pl a Boomer hányása és a Smoker nyelv-támadása elég érdekesen viselkedik.
Ráadásul nekem VS ben a pontozási rendszer se tetszik. Túlságosan azt veszi figyelembe, hogy hányan mentetek be a Safe Roomba. Alig értékeli, hogy meddig jutottatok el, ha pl az egyik csapat már pálya elején meghal, míg a másik a vége előtt pár méterre akkor is nagyon kevés pontkülönbség van. Az is teljesen tök mindegy, hogy senki se megy be vagy egy ember bejut a Safe Room-ba, hisz akkor is minimális a pontkülönbség. -
PunkZoli #3544 én speciel geci mérges lennék ha teljes áron vettem volna a gamét, és ennyire ocsmány módon el lenne hanyagolva; így csak letöröltem és várom az új mapokat, akkor talán vissza teszem. -
#3543 internetről....
visszaolvasnál látnád hogy majd csak LESZ új map HA LESZ! -.-' -
Ádus1987 #3542 és tudja vki honnan lehet új mapot leszedni és betenni a játékba? -
Neoncsoves #3541 ez új mapp -
#3540 Az OS újratelepítése csak a végső megoldás.
Zero leírt még pár tippet ami segíthet, de magától tényleg nem fog megoldódni a probléma.
"A számítógép segítségével megoldhatsz olyan problémákat, melyek a számítógép birtoklása nélkül fel sem merülnének."
Egyik kedvenc idézetem, már nem emlékszem rá teljesen, de valahogy így van. :D -
#3539 Itt van a többi video, ha esetleg valakinek nincs kedve keresgélni és az uccsó 3 egy új mapon játszódik (vagy csak én nem ismerem fel a régiek közül valamelyiket).
01
02
03
04
-
#3538 mindig azt a fantasztikus tanácsokat olvasom, hogy ha valami nem megy, egyből mehet az oprendszer újra telepítése... Tényleg nagyon hasznos volt amit írtál, ezt az egyet még nem csináltam, végül is csak ez lehet a hibája, ha nem akkor meg próbáljam meg még egyszer, hátha 2. alkalommal összejön... -
PunkZoli #3537 dehogy lesz, 5percnél nehogy már többet dolgozzanak:D -
#3536 Öcsak, mégis lesz új map?:)) -
#3535 És mire vársz, isteni csodára? 1-2 hónapja baszol rá, nem hozod rendbe a géped, de azért rinyálsz... Szánalmas?
L4D reinstall, STEAM reinstall, XP reinstall megvolt már? XP reinstall alkalmával újonnan netről szedett driverek?
Gépedben haverod videókártyájával, ramjával, procijával?
Vagy most mégis, szerinted majd magától meggyógyul, vagy mi? -
#3534 csak a tf2el eddig nem volt gond, a L4D-el meg már mióta nem tudok játszani :S
Jól esne már 1-2 hónap után a zombi hent -
#3533 zsír. -
#3532 A magyar serverekbe nem tudtam belépni de a külföldiekbe igen. -
Neoncsoves #3531 ez a survivoros cucc elég jónak tűnik :) bárcsak lehetne benne ilyen versust csinálni :D azért más egy AI által irányított tank meg egy ember által irányított tank... -
#3530 DLC videók! -
chooselee #3529 TF2 a megoldás! -
#3528 Még mindig nem megy a Left 4 Dead-em -
#3527 BANNNER -.-' -
#3526 Sziasztok!
Tegnap leszedtem a gémet, beirtam a magyar server IP-t, de nem tud kapcsolódni. Azért még próbálkozok. -
Neoncsoves #3525 -
#3524 Az átköltésed átköltése:
Expert fokozat
Nincs már egy ujjam sem, nem vagyok járóképes állapotban, és nem hoztam magammal elsősegélycsomagot. A világ egyik legnagyobb és legfélelmetesebb zombijával nézek farkasszemet, és rajtam kívül még több millióan értik hogy mire gondolok, mikor azt mondom:
TANK.
A hp-m százalékaránya megegyezik az életkorommal (18), és nem örülök, ha a velem játszó noobok, mikor gyógyítani akarnak összekeverik a medkitet a marmonkannás flakonnal.
Félve gondolok a háztetőn leskelődő smokerre, a 2 perecenként megjelenő hordára, és a társaim neve mellett levő "idle" feliratra.
Útálom a finálékat, zombikat, witch-eket. Itt éltem Riverside városában, míg el nem menekültem. L4D-ben mi menekülő patkányok vagyunk és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai. L4D én rettegek tőled. -
#3523 sztem ez alapján már menni fog -
Ádus1987 #3522 Rage felvéve. írjatok még skacok vagy vegyetek fel. apropó azért írok, youtube-on láttam olyan videót h a "T" billel amit felfújsz azt a körös falfirkát, meg lehet változtatni és saját képet berakni. de nagyon serceg a video és nem hallom milyen mappába pakoljam bele. vkinek ötlet? vagy megcsinálta már? itt a vidi: http://www.youtube.com/watch?v=5_yE8o6vnMg -
#3521 engem felvehetsz(sg-s nevem), van pár l4d-es ismerösöm, azokat látod rajtam keresztül, és felveheted, és igy megy tovább láncszerüen :p