6126
-
#3600 Left 4 Dead - Valve plays No Mercy elevator map SURVIVAL -
#3599 én is már pár perce ezen röhögök -
#3598 gyönyörű nick neved van. -
#3597 megvetted? vagy letöltötted? -
szopacska #3596 hali megvan ez a fenomenális game minden tök rendben van minden oké csak online nem akar mert aztat írja,hogy szét kapcsol eztet miért csinálja? segitség! -
#3595 Sötét vagy kisfiam... -
#3594 amíg nem adod el a géped -
#3593 Meddig nyammogtok még ezen az update-en??? -.- -
#3592 Én belépek Steamre és magától update-ol. Te:(kis buta) -
#3591 volt 10 eve, mostmar masok birtokoljak a szo jelenteset
KILLLLLL -
#3590 emotikon -
#3589 emo = fogyatekos geci kisgyerekek akiket el kene hogy usson a villamos
:) = smiley -
#3588 Érdekes. Nekem eddig minden Steam-es játék akkor patchelte fel magát amikor elindítottam. Te: (kis buta)
Neked is egy kis emo, ha már olyan nagy szeretettel használod őket: :)
-
#3587 be kell bindelni!
A FAQ -m -
#3586 ui: Hülyeség -
#3585 stay_console 1 xD -
#3584 arra volt valami parancs, hogy megmaradjon, de már nem tudom XD -
#3583 Mellesleg, csak nálam tűnik el a console ha félrekattintok? -.- -
#3582 Osztott képernyőt próbálta már valaki? Innen a fórumról, mielőtt beleköt valaki, mivel gondolom biztos volt már olyan aki kipróbálta. Szóval?:) -
#3581 Szerintem jó játék -
#3580 térjünk vissza a l4dhez léccives -
#3579 buták vagytok mindannyian, ennyi.
-
#3578 Ahhoz, hogy frissítsen nem kell elindítani a Left 4 Deadet :) Buta. -
#3577 A szüleid büszkék lehetnek, hogy ilyen okos, körültekintő kislányuk van mint Te. :D
Azért nem frissített, mert elfelejtetted elindítani a Left 4 Dead-et. Buta. :)
A kedvedért még néhány emo: :P ;) :D :) Oszd be. :) -
#3576 Hehe. :D
Akkor nekem mééé nem frissített?
Bocs. Azé' nem okozott túl nagy lelki törést, ugye? :) -
#3575 Pont tegnap szörnyülködtem, hogy miért csak egy Survivort üt el a Tank. Erre meg most itt a patchbe kijavítottak :) -
#3574 Kedves "Részeges Szájkaratés"! Mielőtt felesleges hsz-eket (hülyeségeket) zúdítasz az emberekre, légyszíves tájékozódj!
Köszönöm.
Idézet: :P :D
-
#3573 Versus Mode Changes
* Tank melee attack can now hit multiple Survivors in one swing
* Fixed Tank punch being able to hit targets behind walls
* Fixes to 'Tank parking'. The Tank will now run back and attack the Survivors if he becomes AI due to two players expiring the frustration meter
* Fixed a case where a Tank frustration meter could run out right as he was in his death animation and he would come back to life
* Fixed a case where the Tank was moving too slowly while crouching and being shot
* Tanks now have the possibility of spawning in a slightly different position for the first and second teams
* The order that the teams play as Survivors is now determined by which team has the higher overall score. The winning team will play as Survivors first
* The Smoker tongue can now target and grab victims through common infected
* Increased the cone in which a Smoker can grab a target
* The Witch no longer cuts Smoker tongues in a radius around her
* Boomers that explode in mid-air will now hit Survivors directly below them with Bile
* Reduced the damage that burning Hunters do to pounced victims
* Adjusted the time at which players take over from bots to avoid 5 seconds of the bot standing idle while the player finishes connecting.
* Fixed some cases where versus score was not being recalculated properly. It is no longer beneficial to pass pills between players at the end of the round or heal other players and then shoot them
* Fixed a case where it was possible to spectate an AI infected and hit +use to take them over
Server Changes
* Added convar sv_gametype that allows server operators to limit the types of games that will start on their server. Default value is 'coop,versus'. Can be changed to just 'coop' or just 'versus' to limit to those game types
General changes
* Fixed a case where players would join as a dead Survivor when a living Survivor was still available
* Fixed a case where restarting a level due to the team dying would give more than the max primary ammo on restart
* Fixed the speaking icon showing up on the local player during level transition if voice_vox was set to 1
* The scoreboard now shows the numeric value of a player's ping
GameUI
* Quick match will now try to match to any campaign. Removed the preference to match to games according to the player progressing through all campaigns
* Games in a finale are now joinable via the Friends and Steam Group games list -
#3572 Na mennymá az álhíreiddel...! Izgatod itt az embert fölöslegesen...
"Steam Client
Fixed crash when trying to join a game from the in-game overlay
Fixed the in-game overlay to clear cursor clipping when activated (fixes input in Maw)"
Ez lenne az "örvendetesen sok javítás"?
Meg nem is L4D peccs, hanem sztím ápdét.
:P :D -
#3571 hát alig-alig van game, ami tökéletes... -
#3570 Új patchre ébredtem. Örvendetesen sokat javítottak benne, de még így sem tökéletes. -
#3569 -
Neoncsoves #3568 loool -
Neoncsoves #3567 LOL -
#3566 Ez hatalmas, mindenki figyelmébe ajánlom : D -
#3565 Én remélem, hogy az EP3-on dolgoznak gőzerővel, hogy ne legyen olyan ratyi, mint az előző kettő (főleg az Ep1). TF2-höz nem mondanám, hogy ömlenek a tartalmak, másfél év alatt 4 class update meg pár használható pálya. Ilyen tempóval 3 éves lesz a játék, mire minden class kap updatet, közben a kis változtatások gyakran többet ártanak, mint használnak, hitboxgondok még mindig vannak.
L4D DLC is tetű lassan jön, szerintem a 4 nyúlfarknyi campaign meg 2 versus map nevetségesen kevés, 3+2 fegyver dettó. Szerintem nem igazán törődnek vele, amit meg is értek, az egész játék nem illik a Valve-hoz.
CSS-t meg nem érdemes idekeverni, relase utáni fél-egy év óta szinte hozzá se nyúltak, leszámítva az engine "cserét", nem is nagyon kell. Publicot megmérgezi a rengeteg cheater, ez nem a Valve gondja. Megemlíteném, hogy ugyanaz a (hasztalan) VAC fut TF2 alatt is, aki naivan esetleg azt hinné, ott nincsenek csalók dögivel. -
chooselee #3564 jaja 6-7 :D -
#3563 (6k volt a tf2) -
PunkZoli #3562 ez sajnos tendencia, hogy ennyi a tartalom;
csak hát ugye a valvétól nem ezt várnánk, amikor a tf2 4 ezer volt max. és folyamatosan ömlenek a tartalmak hozzá...
ezért olyan rút a helyzet
a csét ne keverjük bele, mennyire van elhanyagolva, pedig az a leg addiktívabb... legalábbis volt számomra; ha megcsinálnák játszhatóra nem fájna a szívem ilyen gammákért -
#3561 Ezek hülye kifogások. Egy 12 ezer forintos játéktól több tartalmat várok, mint 4 Campain.