Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy megtaláltam a tõkéletes fegyvert zombi apokalipszisre csak még fejlesszék ki... Tehát 1 távcsõves meg 1 ilyen azt mindent túlélhetsz. Már csak élelem kell...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
@
"Hát ez a public játék sajátsága." Nagyon igaz. Az emberek idióták. Úgy 90% -ban.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Most is. NM, 1. pálya, az égõ kamion mellé, az ajtó elé olyan öt méterre rakta a wiccset. Majdnem belerohantam(na jó, azért olyan 15 méterrõl észrevettem), a többiek tudták hol van. Õk a ház felõl jöttek, én elfutottam a fal mellett, be a sarokba. A háromból kettõ sikeresen vette az akadályt, és elfutott a wiccs mellett, a harmadik meglõtte(!). Aztán odarohant õ is a sarokba hozzánk. Amíg õt leszedte a wiccs, addig kettõnkre ráugrott két hunter. A negyedik, utolsó talpon lévõ csóka elõször lelövi a wiccset (eddig rendben), aztán halál nyugodtan betáraz, meg elkezdi élesztgetni azt, akit lecsapott a wiccs. Miközben nekünk tépik a belünket, a háta mögött tõle kb 1.5 meg 3 méterre... Aztán észreveszi a dolgot (ja, kb a 3mal arrébb lévõ szomszédom is hallotta, úgy ráüvöltöttem VOIPon - elõtte kétszer szóltam neki normálisan), lecsapja õket, és hátat fordítva a világnak elkezd engem éleszteni. Már mikor köeledett, láttam a háta mögött a szmókert...
Na, ilyenekbõl 3 perc is sok, nemhogy egy teljes kampány.
Ezért akarok warozni. Ott nincs meccsrõl lelépés, meg nincsenek hülyék.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szóval a statisztikák elsõ negatív "hozománya"!
Ha az egyértelmûen vesztes csapat tagjaként a vége elõtt kilépsz a játékból versusban akkor azt nem könyveli el vesztes játékként. Persze, hogy mindenki kilépeget ha ilyen egyszerûen javítható a statisztika. Lehet, hogy sok baj lesz még ezzel a statisztika dologgal!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Szóval ez az új statisztika tökéletesen és teljesen mûködésképtelen. Egyszerûen nem értem mit mûvel a VALVE?! Persze mindenki követ el hibákat, de ez már messze az alatti teljesítmény tõlük mint amit megszoktunk.
Most, hogy játszottam néhányat egyértelmû, hogy a statisztikák jelentõs része nem mûködik, vagy "csak" orbitális marhaságokat mutat! 😊
Annyira nem hiányzott ez a statisztika, hogy ilyen bétának sem nevezhetõ állapotban tegyék elérhetõvé. A steam fórumán kapnak is érte rendesen.
Fir Play?!
Fordítom:
Erdei Fenyõ Játék! (kb.)
LOL, hogy nem lehet szerkeszteni...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Az operációs rendszeren is túl...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
9600GT OC a videokarim a legújabb driver van fent, most rakok fel új DirectX -et.
Megmondom faternak hozzon haza egy videokarit tesztelni, de ha az lenne a probléma, akkor a Mirror's Edge nél is le kéne fagynia :s
Leveszem a hang minõséget a játékba, hátha az.
Ja, meg kapcsold be a kékhalált! Az legalább valami minimális mértékben ad tippet, hogy mi lehet a baj. (sajátgépen jobbgomb, tulajdonságok, speciális fül, indítás és helyreállítás gomb, automatikus újraindítás mellõl pipa ki).
Ha így is csak hang beakad, kép megfagy, és nem kékhalál, akkor az elég kemény hardveres fagyi.
Nekem egy nagyonszar videokártyám csinált ilyet. Csak az alapból, vindóz asztalt nézve volt 75 fok, játékban 97-103, 105 körül meg amit írsz, hang beakadt, kép megállt. Néha szétesett az utoljára megmaradt kép, elég változatosan, néha a textúrák estek szét, néha beszemetelt szines pixeleket a teljes képernyõre, néha a teljes kép színes zajjá hullott...
Viszont én azt elég tréfásnak gondolom, hogy neked pl. megvan a Zombie Genocidest achi. erre a statisztikád szerint "Infected killed: 513"
Tudathasadásos statisztika... 😄
Yossa: Nem tudom pontosan mikor kezdõdött. kb. 12. körül. Akkor minden beállítás maxon volt és nem csinálta. Majd lejjebb vettem a beállításokat, hogy több FPS -t nyerjen és akkor kezdte csinálni, de most már hiába tolom fel maxra.
A gép is ki lett takarítva, egy porszem sincs a belsejében és minden alkatrész normálisan csatlakozik.
Játék közbe elindítom az Everest -et, hogy naplózza az eseményeket, hátha valami felmelegedik, de azt se hiszem, mert elég jó hûtõ rendszer van a gépemben.
Á, nem. Easy-n elkényelmesedik az ember. Szerintem engem is mostanság felfalnának az expert zombik. Teljesen más a játék nehezebb fokozaton, easy-n annyira keveset sebeznek a sima zombik, hogy szinte nem is figyelek rájuk. Aztán így gyorsabban haladok, többet vállalok be, kevésbé pontosan lövök... Másik fele, hogy experten szinte már kötelezõ is fejre lõni, míg easy-n bárhová, bármilyen fegyverbõl egy lövés egy halál.
Szal nem hiszem, hogy a könnyebb fokozat lényegesen javítana a staton, sõt, inkább ront...
"Ergo a stat. csak érdekesség saját magadnak messzemenõ következtetéseket máséból levonni nem lehet..."
Jaja, ez teljesen így van.
Arról nem is beszélve, hogy elvileg annak a játékosnak sokkal jobbak lesznek a statisztikái aki folyton easy -n fog játszani coop -ot?! Szóval lehet, hogy az akinek rosszabbak a statisztikái egyszerûen csak szereti a keményebb kihívásokat. 😊
Én azért örülök ezeknek az igényes statisztikáknak, csak nehogy tényleg a játék rovására menjenek.
Amúgy én az auto shotit szeretem amivel ha belepusztulok sem lehet olyan találati pontosságot elérni mint M16 -al. Szóval a stat. -om rosszabb lesz, de ettõl még lehetek jó játékos!
Ergo a stat. csak érdekesség saját magadnak messzemenõ következtetéseket máséból levonni nem lehet...
BattleTag: zydar#2910
Sok barom biztos, hogy elkezd statbuzulni.
Ha játszunk, és látom, hogy valaki lõ valamelyik zombira, én arra már nam pazarolok lõszert. Ezentúl biztos, hogy lesz olyan aki le akarja vadászni a zombikat, csak, hogy mutatósabb legyen a statja.
Ezenkívül, ha tiszta a terep, lövöm a bokrokat pisztollyal, hátha van benne spec. inf., ezután páran ezt se fogják csinálni, melt pontatlanabbnak tûnik a célzása...
Ilyesmit más játékoknál is lehetett tapasztalni, szerintem kár volt ezt megcsinálni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Tud nekem valaki segíteni?
Elõre is kösz!
ráadásul 2 napja még nem volt, és azóta nem játszottam vele😄
mellesleg továbbra is várom a hsz-eket azügyben, hogyha valaki felfedezte, hogy melyik map exploit van javítva. eddig a no mercy elején a háztetõs leugrás az amit tudok, hogy megszûnt.
Hosszú volt a várakozás de végül is…
Itt a High School of the Dead legújabb magyar nyelvû fejezete! Jó olvasást!
http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=forditas
Ez egy iszonyat jó kis zombis-világvégés képregény/manga. Minden zombifannak melegen ajánlom.
Szóval annak ellenére, hogy a statisztika szerint az Uzi -val nem lõttem egyet sem annak a 2 százaléka fejlövés volt!
Valaki értesítse Mulder ügynököt...
Amúgy ez a statisztika már szinte tökéletes az én szempontomból! Minden olyan információt jelöl ami érdekelhetne. Így kell ezt csinálni! 😊
BattleTag: zydar#2910
amúgy nem tudom feltûnt-e, de a stat steam-en belül kicsit megváltozott, sokkal faszább lett, meg részletesebb. nyomjatok a view stat-ra.
Volt egy csomó olyan eset, hogy végigcsinálták a kampányt experten, aztán semmi... Lehet, hogy a Lamb 2 Slaughtert meg kell csinálni még egyszer, nem tudom... Steam még mindig nem adta meg nekem, de a játékban meg úgy látom, hogy már sikerült...
Hát a versus -t kipróbálva azért most sokkal kiegyensúlyozottabb lett! Végre nem idegesít halálra a hunter a beakadásaival (ritkább lett) és úgy egyáltalán már jól használható a smoker. És az is jó, hogy a tank -ot már nem annyira könnyû kicsinálni. Ráfért szegényre.
@
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."