Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nekem se jött össze tul sokszor...
de egyszer biztosan <#kuss>#kuss>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy sztem experten lehetetlen ketten finálét nyerni.. :C
Az elsõ sikeres expert kampányom 5 óra fölött volt idõtartamban... 😄
De hosszabb távon tényleg a fél-másfél óra az átlagos.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Igen ismeretlenül is be tudsz csatlakozni a "Public" játékokba!
Egy kamány coop-ban nehézségi szinttõl függõen 30 perc 1 óra körül mozog... (De ez sok mindenen múlik nehéz megmondani pontosan...) Versusban ez valamivel több általában.
Ha valaki meghal akkor az coop -ban kicsit késõbb "újraéled" egy bezárt szobában valahol a többiek kvázi megmentik õt. Versusban ha egy pályán meghalsz akkor annak a végéig halott is maradsz.
Ha kilépsz és Public a játék akkor valaki elõbb utóbb a helyedre kerül. Friends Only játéknál is jöhet valaki, de az csak a játékban maradtak barátja lehet.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Több mint egy hónapja versusozunk két pályán és maga a játék még mindig nem unalmas. Ha végre beindul majd az új pályák "gyártása" az pedig egyenesen maga lesz a multi. FPS Kánaán!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
De waron sztem nem is akar senki átállni... 😊
Az operációs rendszeren is túl...
@
Az azt jelenti, hogy nem sok pályát éltetek túl! Õk viszont párat biztosan... 😞
úgyis javítják a hibákat, a valve azért odafigyel a supportra, ellenben rengeteg céggel
Bugreport egy dolog, de azért nem kéne rinyálni szerintem :S lehet, mikor kifizetted a több mint 7000 pénzt valamiért, és nem úgy megy mint szeretnéd, de mikor egy teljesen ingyenes extrát alkotnak még hozzá... nincs miért csinálniuk ezt... enélkül is ugyanolyan életképes a játék, nem fogják többen megvenni mert van stat... szal ha épp nem jött össze akkor ne akadjunk már ki 😊
---
Myrddraal által írt bug már problémásabb és tényleg olyan hogy nem kéne ... de az ilyeneket meg gyorsan kijavítják 😊
@
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Steam ID
Honnan tudod, hogy lowok vagytok, mikor még nem játszottatok csak egymással és nincs viszonyítási alapotok?😊
Nekünk is szombaton lesz az elsõ meccsünk.
Sikerült megoldani a problémámat, be kellett kapcsolni a V-sync -et. 😊
Az operációs rendszeren is túl...
@