6126
-
#3640 olvass bannert, thx -
#3639 KAF!!! -
davidhun73 #3638 Hello mindenki van valakinek kedve hamachin keresztül játszani leftet de patch nélkül meg steam nélkül az feljöhet a hamcsi szobámba aminek a cime ez .::David_Left_Szoba::. jelszo 000 -
Pio #3637 - Boomer vomit will now pass through common infected
Azért ez a mondat nagyon durva, ha nem vagy tisztában vele, hogy left4deadről van szó:
"A bummoló hányása mostantól keresztülmegy az átlagos fertőzötteken" vagy valami ilyesmi.
Néha bele szoktam gondolni az ilyen szövegekbe úgy, hogy függetlenítem a játéktól és általában megmosolyogtatóak, de ez most nálam nagyot ütött :) -
Neoncsoves #3636 - Introduced fatigue to the melee attack in versus mode. You will see a HUD display when your melee swing is cooling down
- Boomer vomit will now pass through common infected
végre :)
-
#3635 Ez a hiba minket is érintett. Négy helyett hatszor kellett végig játszanunk ahhoz, hogy megadja az achi-t. -
#3634 Ránéztem, és tényleg frissített, pedig most néztem egy fél órája a lf4-ed, és akkor nem frissített. -
#3633 Patch? -
#3632 Fixed a case where the complete all expert campaigns achievement was not being rewarded
-
#3631 30€ a L4D
szerintem mostantól ez a csökkentett ár lesz a hivatalos, mert nem akcióhoz kötött, nem bejelentett engedmény :) -
Neoncsoves #3630 ROFL -
Loufee #3629 De úgy értem, hogy van a tanknak ez a hörgéses hangja és azt lecserélni -
#3628 én a karaoket jobban szeretem :D -
#3627 SURVIVAL PACK megjelenés április 21-én -
ha azt akarod, hogy a többiek is hallják, akkor mikrofon be -
PunkZoli #3625 alttab, winamp :D -
Loufee #3624 Hello!
Nem tudja véletlen vki, hogy kell zenét berakni a tank alá. Hogyha mondjuk jön akkor pl. in flames szóljon vagy ilyesmi. -
ZÓÓÓcsi #3623 Köszönöm! Akkor még várni kell egy kicsit...
2 új kampány + Dead Air, Smalltown versus-ba ugye? -
#3622 Új achievements!!! jeee -
#3621 Open Server Browser -
#3620 Nálam nem működött a dolog. -
#3619 Akinek GFos kártyája van, az már kipróbálta a játékot 3D-ben? -
#3618 MECCSRiPORT!! :D
Braindead Team vs DeaD.bOdY.mEn
5594:3525 BT Win!
Ők voltak a 14. helyen. :)
Egyszer már elvertük őket régebben, akkor is benne voltak az első 20 -ba.
Megóvták a meccset, mert az egyik pályán +1 tankot kaptunk (telejesen véletlenül, nem is a mi serverünkön játszottunk) és újra kellett volna játszani a meccset, de mire megbeszéltük volna az időpontot, addigra kitiltottak minket a Ladderből a büntipontok miatt, amiket a nem-megjelenéssel szereztünk, ezért beírták megnyertnek a meccset.
Megint elvertük őket, és kb 60 hellyel jutottunk előrébb. -
#3617 Április 24 körül -
ZÓÓÓcsi #3616 Szevasztok! Mikor jön a survivor pack? -
Skill #3615 üdv!
van egy olyan problémám, hogy mikor belépek a játékba (megjelenik a menü) 640*480ba vált a képernyő. sajna csak az első 3 menüpontot látom, szóval nem tudom átállítani. esetleg be lehet állítani , hogy ne 640*480ba jöjjön be a játék? -
#3614 A klánommal újra elkezdünk warozni az ESL ladderen. Egyszer már voltunk rajta 21. helyen is.
Elegünk lett mert a meccsek 50% -t mindig megakarták óvni több-kevesebb sikerrel. Aztán elég lehangoló volt, hogy elég szopás volt a szervezés is még utána is bizonygatni kell, hogy a serverünk nem moddolt, nem csaltunk, stb.
Aztán egy időre abbahagytuk, de most megint elkezdünk warozni.:) -
#3613 De még milyen war volt! :D Átkozottul izgalmas. -
#3612 bővebben? -
#3611 új erőre kaptunk, jupppíí! -
#3610 Ööö, nem tegnap, tegnapelőtt... -
#3609 Ja, rég volt meccsriport, mer' amikó' elkezdtünk szopni, akkor nemigen dicsekedtem el vele. :P Aztán eltiltottak minket büntiből ESLen, aztán majdnem széthullottunk, de most újult erővel estünk neki a laddernek.
Szal tegnap
Braindead Team vs Legion of the Damned
4402:3115 BT Win!
Ezzel most az igen előkelő 123. helyre kerültünk. :)
Továbbra sincs másik magyar klán? Jó lenne, ha más is vinné fölfelé a zászlót... :) -
#3608 jaja -.-
gondolom frissítés van...
CS:S gyakwar-om lenne... -
#3607 Na mi a here van a sztímmel? Nálatok is leseggelt? -
#3606 fail.
-
#3605 warez v steam?
warez akkor fáradj át az Off topikba..
ha steam akkor reinstall steam -
szopacska #3604 letöltöttem.
-
#3603 easy-ben meghaltak? -