Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mellesleg meg gondoljatok azokra a hekkerekre akik nagyon szépen megütötték a bokájukat már csak azért is mert behatoltak a názához, vagy bankokba... nem kevés évet kaptak
még ha itt csak egy legalja csicskákról is beszélünk, nem hekkerekrõl.
addig meg:
303/C. § (1) A 303. § és a 303/A. § alkalmazásában dolgon a vagyoni jogosultságot megtestesítõ olyan okiratot, dematerializált értékpapírt is érteni kell, amely a benne tanúsított vagyoni érték vagy jogosultság feletti rendelkezést önmagában -, illetve dematerializált formában kibocsátott értékpapír esetén az értékpapírszámla jogosultjának - biztosítja.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elindult a Left 4 Dead szerverünk, egyelõre teszt üzemmódban. (még turkálok a config fájlokban, meg ilyesmi)
Szerver adatok:
A szerver IP címe: 84.2.39.210:27045
A neve elvileg "Braindead Team's Left 4 Dead Dedicated Server"
Password: l4dhu
Ha valaki ráér esetleg nézze meg, én perpill sajna nem tudom...
Esetleg ha vágja valaki, hogy Steam Group szervernek hogyan lehetne hozzáadni, akkor szívesen venném a segítséget. (Meg úgy általában, a versusra konfigolást sem vágom 100%)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tehát ha feljelented lopásért, akkor bûncselekmény hiányában ejteni fogják.
Ez valami jogosulatlan adatkezelés, vagy valami ilyesmi, tököm tudja.
Vagy csalás, ha abból indulunk ki, hogy megtévesztéssel csalt ki olyan infót, amit nem akartál neki odaadni.
De az is lehet, hogy csak simán "hát minek adtad neki oda?" felkiáltással elhajtanak, aztán polgári perrel vagy pótmagánváddal lehet ölni bele a pénzt.
"1978. évi IV. törvény a Büntetõ Törvénykönyvrõl
Lopás
316. § (1) Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha a lopást kisebb értékre, vagy a szabálysértési értékre elkövetett lopást
a) bûnszövetségben,
b) közveszély színhelyén,
c) üzletszerûen,
d) dolog elleni erõszakkal,
e) 1045
f) helyiségbe vagy ehhez tartozó bekerített helyre megtévesztéssel vagy a jogosult (használó) tudta és beleegyezése nélkül bemenve,
g) hamis vagy lopott kulcs használatával,
h) lakást vagy hasonló helyiséget az elkövetõvel közösen használó sérelmére,
i) zsebtolvajlás útján,
j) másnak a bûncselekmény elhárítására képtelen állapotát kihasználva
követik el.
(3) 1046
(4) A büntetés bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha
a) a lopást nagyobb értékre,
b) a kisebb értékre elkövetett lopást1047
1. a (2) bekezdés a)-d) pontjában meghatározott módon,
2. kulturális javak körébe tartozó tárgyra,
3. vallási tisztelet tárgyára, illetõleg vallási szertartásra vagy más egyházi célra rendelt helyiségbõl a vallási szertartás végzésére szolgáló tárgyra,
4. temetõben vagy temetkezési emlékhelyen a halott emlékére rendelt vagy holttesten lévõ tárgyra
követik el.
(5) A büntetés egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha
a) a lopást jelentõs értékre,
b) a nagyobb értékre elkövetett lopást a (2) bekezdés a)-d) pontjában meghatározott módon
követik el.
(6) A büntetés két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés, ha
a) a lopást különösen nagy értékre,
b) a jelentõs értékre elkövetett lopást a (2) bekezdés a)-d) pontjában meghatározott módon
c) 1050
c)
(7) A büntetés öt évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztés, ha a1051
a) a lopást különösen jelentõs értékre,
b) a különösen nagy értékre elkövetett lopást a (2) bekezdés a)-d) pontjában meghatározott módon,
c) 1052
Az ellopott dolog értékétõl függõen a lopás minõsítése:
20 000 - 200 000 forint között kisebb érték (két évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés),
200 000 - 2 millió forint között nagyobb érték (három évig terjedõ szabadságvesztés),
2 millió - 50 millió forint között jelentõs érték (egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés),
50 millió - 500 millió forint között különösen nagy érték (két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés),
500 millió forint felett pedig különösen jelentõs érték (öt évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztés) (Magyarorszag.hu)"
Megint kurvára sok köze van a témának a játékhoz... 😛
Effektíve, amit konkrétan megfogni nem tudsz, azt ellopni sem lehet. Ami ilyen, az nem lopás, hanem van rá másik szaxó.
Nem az a lényeg, hogy neked mennyire tetszik, meg hogy mennyire van értelme, mert ez elvileg jogi szövegnek készül. Az meg ilyen szakma, egy-egy kifejezésen, akárcsak egy szón is el lehet hasalni. A jogászok már csak ilyen szõrszálhasogatóak.
De egyébként meg teljesen rohadtul mindegy, hogy a kisköcsögöt mivel ijesztgetjük...
van mögötte végülis sztímen mondjuk 50 ezer forintod, télleg nem ingóság.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Másik fele, hogy ez inkább csalás. Vagy inkább adathalászat, ami meg nem is tudom, hogy van-e rá jogi kategória. Lopni csak ingóságot lehet, egy felhasználónév+jelszó nem ingóság.
Már ha komolyan meg akarjátok ijeszteni... Ezt a szöveget itt én konkrétan körberöhögném.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
@
Ön lopni próbált, ezért a XVIII. cikkely értelmében Ön vagyon elleni bûncselekményt követett el. Továbbá mivel eközben Ön a VALVE cég védjegyét jogtalanul használta fel ezirányú tevékenységéhez, csak súlyosbította a bûncselekményt. Az IP címét a VALVE rögzíti, és ilyen esetekben ki is adja azt, hamarosan értesítem a hatóságokat. Valamint nem tudom tisztában van-e azzal, hogy lopásért, nem számít, hogy az sikerült-e, akár börtönbüntetést is kaphat? Fõleg ha egy jogvédett név felhasználásával teszi mindezt. Így amennyiben elhagyja lakhelyét, azzal csak súlyosbítja a vádat. Ezért kérem maradjon ott ahol van.
Ön lopni próbált, ezért a XVIII. cikkely értelmében Ön vagyon elleni bûncselekményt követett el. Továbbá mivel eközben Ön a VALVE cég védjegyét jogtalanul használta fel ezirányú tevékenységéhez, csak súlyosbította a bûncselekményt. Az IP-címét a VALVE rögzíti, és ilyen esetekben ki is adja azt, hamarosan értesítem a hatóságokat. Valamint nem tudom tisztában van-e azzal, hogy lopásért, nem számít, hogy az sikerült-e, akár börtönbüntetést kaphat? Fõleg ha egy jogvédett névvel teszi mindezt. Így amennyiben elhagyja lakhelyét, azzal csak súlyosbítja a vádat. Ezért megkérjük maradjon ott ahol van.
A Valve szoftvercég STEAM védjeggyel ellátott nevét felhasználta, mások átverésére, illetve mások meglopására, ezért a cég vádat emelhet Ön ellen.
Ön lopni próbált, ezért a XVIII. cikkely nevében Ön vagyon elleni bûncselekményt követett el. IP-címét rögzítettük, hamarosan értesítjük a hatóságokat. Amennyiben elhagyja lakhelyét, azzal csak súlyosbítja a vádat. Tudta-e ön, hogy lopással való próbálkozásért 6-12 évig terjedõ büntetést kaphat? Ha menekülni próbál az rá tehet még 3-4 évet. Ezért megkérjük maradjon ott ahol van.
2009. január 22.
13:11 - baker
S T E A M @ community.
de már másodjára vesz fel, komolyan nem hiszem el, mostmár szívesen megroncsolnám az arcát.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
@