6126
-
#3680 a kibaszott steam mögött van pár év tapasztalat, köze nincs a problémának a globális felhasználó szférához, én mióta játszom, azóta nem fordult elő szinte hiba
mert a kezdetekben voltak érdekességek, de manapság már szinte semmi, pláne nem ilyen.
gondolkodj kicsit, mielőtt szidalmazod. -
#3679 én azt mondom, még mindig jobb, mint a LIVE :) -
#3678 Mostanában mindig szétkapcsol a játék, amikor szobafőnök vagyok, vagy mikor csak egyszerűen csatlakozni szeretnék a szerverhez.
Mit csináljak?
na ezért nem jó a kibszott steam!!!!!!!!!!!!!! -
#3677 Rég vótmá meccsriport.
Játszottunk valami nagyarcú buzi lengyelekkel, akik a 6. helyen álltak és ők hívtak ki minket. Aztán elvertük az arcukat, csak sajnos az utsó kör előtt fagyott a szerver. Erre megóvták az egész meccset. A jókurvaannyukat a köcsögöknek. Majd még lesz valami, megy a fasszopás...
Aztán tegnap játszottunk csehekkel egy lightos partit, szegények nem a mi súlycsoportunk, egyetlen pályán jutottak csak ki a saferoomig. Az finálén kemény 4(!) pontot sikerült szerezniük. A smokerünk lehúzott egy embert a szakadékba, a boomerünk lelökte azt, aki a smokeresen akart segíteni, közben meg a huntereink beugrottak a saferoomba és megették a maradék kettőt. A "rdy"-től számolva kerek 5 másodpercig éltek... :D Jó meccs volt, bár ők biztos nem élvezték annyira... -
#3676 Csak hülyülök :D Kotakus kép : -
#3675 Lol... -
#3674 50 eurót adtak ki érte -
#3673 Az biztos, hogy nem aludnék vele. -
#3672 -
#3671 -
#3670 6000 karakter a dr 2-ben
No a l4d megtalálta ellenfelét. -
#3669 gondolkozz már kicsit, mielőtt ilyeneket leírsz.
hol jellemző ez az üzletpolitika a valve-ra ?
sehol! -
#3668 persze lehet hogy még annyi se lesz csak kiadják egy game of the year feliratú dobozban még1x ugyanazt hogy mégtovább fent tartsák az árát mint a cod4nek.. -
#3667 és ősszel meg jön a left4dead2 4 új pályával 50 dollárért .. -
#3666 Hja, ezt már rég tudni...
vagy 21 vagy 24-én jön, de előbbi a tuti. -
#3665 kérdéses volt a dátum, hogy mikor adnak Survival packot...hát itt a dátum :) -
#3664 Mi van vele? -
#3663 Így nem csoda, hogy április 21-én a Valve megajándékozza a játékosokat egy túlélő Survival Map nevű ingyenesen letölthető tartalommal, amely többek között a versust bővíti ki.
tessék a dátum :) -
#3662 eladási rekordok! -
#3661 Örülök, hogy egyetértesz tástvírem! -
#3660 de ez így is van. -
Neoncsoves #3659 -
#3658 jfch fcu ftzur57 r tcv cv c jcg cv c -
#3657 -
duka10 #3656 jólvan elnézést mindenkitől!
én csak választ vártam
és kaptam köszönöm szépen Rage47-nek!
és élnézést csá -
#3655 ahelyett hogy oltanád a másikat, próbálnál meg keresni...
nemhiába mindenhol azt mondják, hogy Gugli a barátod :) -
#3654 lassan érik az 5. büntid :D -
duka10 #3653 nem tom te milyen magyar vagy de azt tom milyen vok én és ne oszd itt az ész ugysincsen
meg lehet hogy te még a biciklinél jársz de én már autónál ugyhogy pattanj fel a 3 kereküdre és hívd anyucit hogy toljon hátha elesel te "mintamagyar" -
#3652 így van, az okai az elakadásjelzőidnek viszont dicséretesek :DDDDDD
tehát te vagy a megtestesült mintamagyar.
nah told arrébb a biciklit... -
duka10 #3651 ti egyszerűen hihetetlenek vagytok egy kicsit se tudtok segíteni...... láccik magyarok vagyunk csak azok ilyenek
de az is érdekes a többi forumban segítőkészek de ti...hááát nem is mondok semmit mert az még hízelgő lenne -
#3650 versus módban tudsz zombi lenni -
#3649 némi angol tudással már meg sem kellett volna kérdezni...
-
#3648 bármikor
-
duka10 #3647 egyszerű kérdésre egyszerű választ vártam.........de túl egyszerűt kaptam
ennyire lusta egy embereket hogy 2 nyamvadt sorba nem tudja leírni hogyan kell.......
ennyit a segítségetekről thy -
#3646 kereső. -
duka10 #3645 bocsi a hülye kérdésért de most szerváltam a játékot és olvastam hogy lehet zombiként is nyomni de nem tom hogyan pls valaki segítsen szívesen kiprobálnám :D
előre is köszi a választ:D
-
#3644 73 szvsz tuti nem a születési éve...hanem az IQja :D -
#3643 nem értem egyesek hogy tudnak írni, ha olvasni nem :|
ja meg ez tetszett "hülyék mellözönek" :DDDD bagoly mondja..? xD -
#3642 olvass már bannert baszkikám..WAREZZEL menj át az OFF topikba -.- -
davidhun73 #3641 Hello mindenki van valakinek kedve hamachin keresztül játszani leftet de patch nélkül meg steam nélkül az feljöhet a hamcsi szobámba aminek a cime ez .::David_Left_Szoba::. jelszo73517 hülyék mellözönek