6126
-
#3720 Nekem még tegnap este visszaadott 50-et... Kivéve a "what are you trying to prove?"-ot. A patch előtt is ezzel szívtam (ha meg is adta egy kampány után, másnapra elvette, legalább is kettőt biztosan) most kezdhetem elölről. -
#3719 nem fogom magamra venni, messze van ez az egész attól. -
#3718 és mégis találok ilyen embereket valamikor ;) -
#3717 Beütött az achi válság úgy tűnik... :P -
#3716 Mi az, hogy a másik oldalról nézem a problémát? Miféle problémát? Azt, hogy vannak olyan emberek akik szopnak a public csapatokkal?
Ezt a szart érdemesebb szervezetten játszani, mert mire publicon találsz olyan embereket, akik nem lépkednek ki és normálisan is játszanak, addigra már tényleg elmegy az időd és mehetsz aludni, dolgozni, vagy akárhova.
-
#3715 Nem te voltál, szép lassan úgy tűnik mindenkinek elveszik. Nekem is ma játék közben elvette mind. :P De többiek közül van, akitől már tegnap elvették. -
#3714 ?
A war egy olyan meccs, ami végig van játszva. Kb technikailag ennyi a különbség a publichoz képest.
Nincs olyan, hogy 4-en haverok szeretnétek játszani egy jót, public lobby, elindul a meccs, és a 4 ellenfélből 3 kilép az első pálya végén, mert ki merészeltetek menni négy csomaggal a hátatokon. Aztán új lobby, még egy próbálkozás, akkor meg azért lépnek ki, mert az első kanyarban meghalnak.
Annyit kell érte tenni, hogy megbeszélni az időpontot a saját csapattal, kirakni egy kihívást ESL-re az adott időre, és majd úgyis lesz, aki reagál rá. Meccs végén eredményt be kell írni, aztán csókolom.
Vannak ESL szerverek, ellenfeleknek is vannak szervereik általában...
Szal nem nagy córesz. Azért meg, hogy normális meccseket lehessen játszani, egyáltalán nem nagy ár. -
#3713 Eltüntettem az összes eddig meglévő achimat...tapsot kérnék! -_-' -
#3712 Na, és hogy keresgélsz? Bemész egy játékba, és ahol szopás játszani, onnan kilépsz. Akkor szopsz, vagy nem? :P Nem kell bemutatni a publicot.
Én csak annyit mondtam, hogy ez egy csapatjáték és minimális energiabefektetéssel lehet jókat is játszani, 4 embert(illetve 3-at magatokon kívül) olyan baromira nem nehéz összeszervezni. Még ha ilyen battlefieldes 10-es, 12-es klánokról lenne szó, akkor megérteném, az melós. De 3 embert?
Tényleg alig valamivel több időráfordítás klánozni, mint publicolni. Ezért nem értem azt, hogy itt sírtok egymás vállán, hogy nehéz normális játékba kerülni, ahelyett, hogy szerveződnétek. Ez mondjuk konkrétan nem annyira neked szól, te csak mérsékelten panaszkodtál, (de te kötekszel, úgyhogy magadra is veheted :P).
Egyébként ha hiszed, ha nem, mi is csak akkor játszunk (wart is) ha egyéb teendőink engedik, és kedvünk is van hozzá. -
#3711 Én ezzel a játékkal nem akarok warozni, teljesen elrontaná számomra. A tf2 más, oda valahogy jobban illik a war. -
#3710 ember és ember közt is van különbség, teljesen egyező eset.
valamelyik ember megszállottan játszik, valaki csak ha ideje engedni.
másrészt pedig nem írtam sehol, hogy szopom a faszt, annyit írtam, hogy keresgélni kell.
nem, nem ugyanaz -
#3709 látom sikerült megértened a lényeget
attol még, hogy te másik oldalról nézed a problémát, nem jelenti azt, hogy rajtad kívül mindenki ugyanígy tesz.
nyomjátok együtt, UT3 topicban már egész szép user/friends lista gyűlt össze, írja össze itt is mindenki és hajrá.
ha valakinek kő a nick, szóljon és megy a pm.
de mint mondtam csak mérsékelten érek rá, ezért nem sok értelme van ennek részemről. -
#3708 Ja, valvefanboy, te is láttál már egyszer egy ilyen embert, mi? :P
Mondjuk ha neked játék előtt +2 klikk nehezedre esik, és emiatt inkább szopod a harcifaszt idióta csapattársakkal, akkor egészségedre... :D -
#3707 Ez a post az nc.
Ha neked "van életed" akkor hogy-hogy játszod a játékot és hogy-hogy itt vagy a topicban?
Ha valaki mégis van olyan hülye, hogy játszik (akár csak úgy kikapcsolódás képpen), akkor miért nem tehetné egy összeszokott csapatban, akik közben jót mulatnak még ventrin/TS-n is?
Itt vagyunk annyian, simán játszhatnánk együtt! Vegyetek fel friendsre http://steamcommunity.com/id/blacksheephun -
nocomment.
arra gondoltál esetleg, hogy egyes embereknek élete is van... ? :) -
#3705 Hát mondjuk vagytok itt milliónyian a fórumon, ha nem tudtok 4-es csoportokba szerveződni, akkor meg is érdemlitek...
Mióta mondjuk, hogy álljatok össze, gyertek ESL-re, vinni felfelé a magyar zászlókat?
Waron nincsenek faszláma csapattársak, meg nincsenek lelépős buzik. Ellenben ki is lehet kapni. (Meg más jellegű fasszopással jár, de azt most hagyjuk) -
#3704 hát ja, ebben a játékban csak összetartással lehet nyerni.
ugyebár ez a lényeg.
én se fogok ki mindig normálisakat, de keresgélni kell. -
#3703 Szörnyű hogy mi van, csak összeszokott csapattal tud játszani az ember, akár versus-ban, akár campaign-ban. Egyik nap bemelegítésképp kezdtem egy Normal móddal campaign-ben, hát... Volt egy gyerek, aki folyton előrerusholt, meg se várt minket, volt egy gyerek, aki mindig lemaradt, ( szal olyan helyzetben voltam, hogy ha megyek előre, a hátsó hal meg, ha megvárom a hátsót, akkor az első hal meg ) meg healelni kellett őt... Final map-on, a végén a 2. tankot nem találta el a molotov, 3-an meghaltunk, az egyik gyerek is épp alig úszta meg. Ha a régi csapattal mentem volna, ( ami már feloszlott :( ) akkor KB meg sem sérültünk volna... -
#3702 nem közös az engine se. -
#3701 Ácsi, a trükköt a csehektől vettük és a franciákon hajtottuk végre. Az a vegyes csapat is megkapta volna, ha nem fagy ki a szerver. -
#3700 Szerintem ha ma este kezded, akkor reggelre lejön. Amúgy nem teljesen ugyanaz az engine... -
#3699 Még mindig sz*r a szerverkereső? :S -
kijött pár update, szal talán még ma tudsz, szerintem nem. -
#3697 Sziasztok!
Mennyit fog letölteni a Left4Dead STEAM-ről?, ha már megvan a Team Fortress 2? Gondolok itt a közös engine-re. Ma este veszem meg a játékot, de steamen keresztül és azért kérdem, hogy az 1 megás netemmel mennyi esélyem van még ma játszani. Szerintem nem sok:) -
Neoncsoves #3696 hát pubon ne várj sokat :P legalább ne lassulna ennyit a tank a molotovtól... molotov+lő mind a 4 = kb alig jutsz előre pár métert és megdöglesz ... -
#3695 "társaid 25mp után élednek csak"
Akkor ti ott valamit nagyon elrontottatok az időzítéssel... :) -
Neoncsoves #3694 kurva idegesítő amikor megdobnak molotovval-.- kurvalassan tudsz menni, társaid 25mp után élednek csak... ezen kivül folyamatosan sebződsz, nem is keveset.. -
#3693 öhh -
#3692 Ja, nagyrészt nekem is, csak mikor összeomlik, olyankor megrendül a hitem... :)
A CSé-t anno a Steam miatt hagytam abba... :P Azóta rengeteget fejlődött, de azért jó lenne, ha nem csinálna sűrűn ilyet... :) -
#3691 Tank sebességteszt.
Kampányban gyorsabb, versusban lassabb lesz a tűztől a tank. :o -
#3690 fingom sincs, melóban vagyok. -
#3689 nincs benne pézem, csak nagyrészt jó tapasztalatom.
de tökéletes nem lehet minden sajna. -
#3688 Mindenesetre a legnagyobb gond nem is ez, hanem hogy minden eddiginél szarabb lett a lobby szerverkeresője, kb 10ből 9szer nem sikerül csatlakozni searchkey-jel. Az utóbbi warokon csak direct connecttel sikerült játszanunk... -
#3687 Hát, mondjuk engem ma úgy fél 5 körül feszt kivágott a játék "no steam logon"-nal... Illetve nem csak engem, mindenkit, akivel épp csetben voltam, írogatta, hogy online-offline-online-offline, meg kiszórogatta a népet a lobbiból.
Van benne pénzed, hogy ugrasz megvédeni? :P Pláne egy ilyen lájtos fikázásra? :D -
#3686 én játszottam ma és müködött. -
#3685 Legalább neked működik most a l4d multi? Magyarén szerverképes? -
#3684 figy, előtted a lehetőség, csinálj jobbat, várjuk az eredményt ;) -
#3683 Há de nem tudok játszani, és a multi gondolom steam alapértelmezett. szal ha halott a steam, akkor nincs multi se. -
#3682 Na az meg a másik...
bár már van accountom hozzá -
#3681 200x lekörözi a live-ot kb, ja :)