6126
-
HBK #3760 sziasztok!
amikor internetes játékra vetemednék ki dc-z pedig megy a steam és az internet!nemtudjátok mi a baj? -
BAk3R #3759 ezek még mindig léteznek? amúgy nemhogy küldtél volna neki valami hatalmas hímvesszőt :) -
#3758 -
Neoncsoves #3757 csak egy warra kértem kölcsön!
De visszaadom egy 10ezresért -
Neoncsoves #3756 jaja -
#3755 nem voltam gép előtt egy napig és lenyúltad? :'( -
Neoncsoves #3754 tőled -
#3753 és kitől loptad az accodat? várjuk a fényképeket :C -
Neoncsoves #3752 LOL
Never tell your password to anyone.
H u n g a r y A d m i n jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott tudja bizonyitani hogy az account az öné?
.:Shäde:. REALeE: Mivel tudnám bizonyítani? talán azzal h itt van előttem az összes eredeti játék =)
.:Shäde:. REALeE: tudom most kéne neked a jelszavam meg felhasználó nevem h megnézhesd :D
H u n g a r y A d m i n cd kulcsal és egy képel melékelve erre a e-mail cimre:[email protected]
.:Shäde:. REALeE: legalább nem ezzel az egy warra pls szöveggel jöttök :)
.:Shäde:. REALeE: mellékelve*
.:Shäde:. REALeE: nem telik fényképezőre
.:Shäde:. REALeE: hogy csináljak képet?
H u n g a r y A d m i n is now Offline. -
#3751 Na, nem játszottunk a 4.ekkel, mert nem voltunk meg... :P -
#3750 Na ...zdmeg! -
#3749 Így van, számomra mindig a szerencse az első, aztána tudás. Számít hogy hogyan is célzod meg at illetőt, és oda sztem nem tudás, hanem szerencse kell. -
#3748 sok sikert!
a győzelemhez nem csak tudás hanem szerencse is kell :) -
#3747 Ehm. Kicsit kinyitottuk a pofonládát... :P
Tegnapelőtt egy meccs a spanyolok ellen, amit csak mákkal nyertek meg (a tankot mi rohadtszar, ők meg nagyon jó helyen kapták), aztán tegnap németek vertek rommá, ma meg a ladder 4. helyezettjével játszunk...
-
Loufee #3746 Hello!
Le szeretném cserélni a játékban a tank hörgését In Flames-re, de nem jó a sima felülírás.
Plz segítsetek! -
#3745 Már megint melyik IQ fighter hozta ezt össze? Ez az egyik csapat a 4-ből, amelyik le tudta győzni az elsőt. Ráadásul No mercy-n. -
#3744 Totált, igen. Írtam már az előbb is. :) -
#3743 De akkor melyik pontot kell nézni a Total Win-est vagy a Win-est? -
#3742 Nincsenek fokozatai a győzelemnek, minden win és loss "total"-nak számít, akkor is, ha csak 1 pont a különbség. Nemtom, mi értelme van annak a cuccnak ESL-en, biztos van olyan ladder valami játékhoz, ahol használják... -
#3741 Annyira nem erős csapat. 8at vesztettek, 4et nyertek és 84. helyen vannak 983 pontal.
Ha nyerünk +33 pont és 15. helyen leszünk. Ez Total Win -nél, Win -nél csak +20 pont, de mi a kettő között a különbség? Melyiket kapjuk meg ha nyerünk? -
#3740 Most nézem, ma NoMercy-t játszunk? Fúj... -
#3739 STS nevű cseh csapat ellen toltunk ey szoros visszavágót, de nem sikerült visszavágniuk. 22.-ek vagyunk. -
#3738 The Steam servers are currently down... Még jó, hogy szombat délután van és játszanánk... (Nem mindenkinél halt be, csak néhányunknál.) -
#3737 Első és egyetlen a 150 aktív csapat között. -
#3736 Egyébként ti vagytok az első magyar team a listában? 26, és a háynból vagytok e helyezésűek? -
#3735 God ateista.
Zero: Te nem kapsz semmit. Pláné nem tőlem. :D -
#3734 Vegyé' nekem hegyet, sziklafallal, akkó' má! Nyamvadt bérlettel kiszúrnád a szemem, te skót? :P -
#3733 God-nak egy szószék. Esetleg BiBlia... -
#3732 Vonyaaat, de gyóóóó -
#3731 Akkor:
Zeronak (neked): Falmászó bérlet és egy tolókocsi szükség esetére.
Hubának: Egy vonat.
Tirexinek: Egy beszélő hörcsög.
Nekem egy videokari.
Godnak meg nem tudom mi jönne jól. -
#3730 Minek nekem még egy felsőkategóriás gép? :D :P -
Neoncsoves #3729 -
#3728 Alap.
A tavaszi kupán meg is mutatjuk a világnak mit tudunk. Aztán szerzünk szponzorokat, akik vesznek nekünk felső kategóriás PC -ket és elvisznek minket nyaralni. -
#3727 Világuralomra törtök? -
#3726 Meccsriport...
Tegnap csehekkel játszottunk. Ahhoz képest, hogy a ladderen nem voltak tőlünk túl messze, elég rendesen kikaptak. 1200 pontot tudtak összekaparni. Jó hangulatú meccs volt, gondok nélkül.
26. helyre kerültünk. -
#3725 ha otthon leszek, adok linket.
egyébként köszi :) -
#3724 A legjobb zombi hangulatkelltő zene ez a resi muzsikája :) -
#3723 Nice vid! ;) Am megköszönném, ha megmondanád, hogy honnan van meg a Kaptár theme song-ja, vagy esetleg átküldenéd. ^^ -
#3722 picike saját összeállítás
HDban érdemes csak, nah meg elején picit feljebb kő venni a hangerőt, mielőtt valaki azt hinné, nincs rajta hang. -
#3721 Matchreport:
Tegnap valami törökök ellen játszottunk. Elég kemények voltak, de szerintem szar volt a taktikájuk. Folyton arra vártak, hogy legyen 3 Hunter meg egy Smoker, és egyszerre elkaphassanak minket. Ami nem jött össze nekik sosem. Mi meg szép lassan leettük róluk a HP-t. Szerencsétleneknek nagyon nagy (150-200) pingjük volt, de nem panaszkodtak.
Valami 7100-4700-ra vertük őket, és most 32.-ek vagyunk a ladderen.